418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Még így is több mint a semmi. Bár ezen a "fair play" dolgon én is röhögtem egyet.
  • lammaer
    És az E széria? Főleg az ötvenes, arra ha alámászok a szerelőaknába és onnan durrantok rá, akkor is lepattan...
  • lammaer
    fair play az anyátok picsája...
  • ollie
    Aztán majd téged bannolnak, mert folyamatosan jelentgetsz.
  • Adjunktus
    Na nem is adok hosszú időt ennek a szolgáltatásnak!
    amikor az első órában ezrével nyomják a reportot a debilek,akkor gyorsan meg fogják ám unni.
  • Gunslinger
    Igen, ettől én is tartok, nem vagyok egy beszólogatós fajta, de néha elejtek egy noob team beszólást, ha tényleg noob volt a team és 12 tank kihalt 0 killel, ezek után tuti lesznek, akik egy szimpla noobozásra is bemószerolják a másikat. A biztonság kedvéért úgy kell kezdeni a csatát, hogy a visszaszámlálás alatt mindenkit be kell jelenteni valami mondvacsinált indokkal és no problem. :-DDDD
  • Nazarov77
    Amúgy ez: "effectiveness of sloped armor will see an increase" egy elég nagy buff az egész orosz treere ahol van slope, jelenlegi IS-7et se lehet nagyon átlőni szemből, össze vissza pattog a frontjáról a 128as, és ha nehogyisten kilátszik a legeslegalja onnan is lazán pattanhat.
  • Oddball29
    A francot, kompenzáció nélkül a T54-esek és IS-4-esek szanaszét dúlnák a játékot. Még 220 körüli pennel is csak nézheted, ahogy szemből a hull-ját ide-oda forgató T-54 leröhög a pályáról.
  • ximix #71507
    Tegnapi nap volt egy kicsit ilyen érdekes, persze ha megvárom mig az E-75 átbillen és lefele jön a dűnén nagyobb eséllyel találom el és nem tud rám vissza lőni se visszatolatni , de olyan epik hangulata volt és az ember szereti kivetíteni a vágyait amik ha nem úgy sülnek el már ideges is :)
    Persze átültem a KT ba vigasztalódni a második és 5 csatában egy lövés voltam az arty-nak a pumpa elindult rögtön, de csak a GW Panterba fújtam gyors pár kört:)
  • Szpecnyaz
    Én is ettől tartok, megcsinálják ezt az automatikus spicli rendszert, aztán mindenki jelentgetni fog mindenkit......
  • lexlutor
    amugy ez a woklik statisztika nem tudom mennyire igaz de eleg erdekes szamok vannak benne..

tigris - 46% a tobbi 48 es felette, t29 - 49%
    t32 - 50% - a tobbi cirka 48.. nerf lesz? :)
    t34 - 45% az osszes tobbi legalabb 2,5%al jobb.. nem csodalom..
  • Adjunktus
    Hallottad már,hogy elestünk Mohácsnál?
    Ezt már kitárgyalták lentebb.:)
  • Nazarov77

Report it!

Being harassed in-game or noticed some unfair play? RMB click on required player in team list, choose complaint type, and submit it! Customer support will see to it ASAP.

Ettől egy kicsit tartok, tele van a játék idiótákkal akik vinnyognak ha kilövik őket pl: sure, cheater stb. Ez a sok nyomoronc biztos eszeveszetten fog klikkelni a reportra.
  • Szpecnyaz
    Nem tudom figyelte e ezt valaki:
    "Tracers, anyone?

They are back, however not exactly the way they used to work.

for LTs, MTs, HTs, TDs: tracers will be shown within 25 deg / 445 sector in the direction of the gun
    for SPGs: tracers will be shown for tanks that are within view range in howitzer mode

For sure we would like to reintroduce 100% tracer effects, however safety and fair play are even of major importance. So as to combat cheating, we have to bring them back this way."
  • Adjunktus
    Az,hogy ordenáré,trehány Francia hulladék,bilibádogból.
    Rázósabb úton,úgy is szétpotyog magától.:)
  • Gunslinger
    Rohadtul papír az összes tier 7 és felette, viszont elég jól meg vannak döntögetve itt-ott, de a jelenlegi kompenzáció miatt ez többnyire szart sem ér, lásd IS-3. Tök durván meg van döntve az a 110 mm, mégis mindig minden átszalad rajta tier 6-tól.
  • gseldon
    Az AP kompenzáció eleve egy elcseszett része a játéknak. Pont azt a kihívást veszi el belőle, hogy tanuld meg a tankodat beforgatni úgy, hogy a legeffektívebb legyen.
    Tudom, hogy ezt most is meg kell tanulni az adott lehetőségek mellett, de sokkal jobb lenne kompenzáció nélkül.
    Minden német tank, aminek az eleje jól páncélozott de az oldala gyenge (értsd, szinte az összes), az nem tud 15-20 foknál jobban beforogni, mert akkor már rá lehet lőni az oldalára, amit minden ágyú átüt még 65 fokos beesési szög mellett is, mert annyira gyenge a páncél rajta, meg a 65 fok se 65 fok a kompenzáció miatt. A 15-20 fokos frontbeforgatás meg a kompenzáció miatt szinte semmit sem segít.
  • lexlutor
    ..ahham.. szoval ha jonnek majd 20-30mm homlokpancelzatu nemet td-ek a masodik nemet agban, akkor is balancolas lesz? :)
  • lammaer
    Viszont ellenpélda, amikor T32-vel el hallufon döngetek lefelé az északi lejtőn és autoaimmal pofánlövöm a túloldalon leskelődő T54-et. :)
  • ollie
    Nincs armorjuk, papírból vannak.
  • Gunslinger
    As for horns, we are still thinking of them. :)

Nah, a végén lehet, hogy nem lesz duda?
  • lexlutor
    ..nem ertem, mi a gaz a francia tankokkal?
  • Gunslinger
    Pedig erre a high tier francia tankok miatt is szükség lesz, ezt mindenképpen meg kell lépniük a balance miatt.
  • Adjunktus
    Alkalmanként minden löveg meghülyül.Nincs ebben semmi különleges.
    Mindenkinek volt már olyan,hogy luftokat,lepattanókat,meg 0 dmg krit-eket lőtt,pontos célzás mellett is.
    Amikor én lecseréltem a JT-n a 2 löveget,rögtön szembetűnő volt a különbség az L/68 javára.
  • Gunslinger
    Kíváncsi vagyok, hogy a torony forgatási sebességét azért buffolják-e. Mindenesetre ez rohadt nagy nerf az IS-3-nak, a T-10 torony sokkal erősebb, de az majd a valódi T-10-nek lesz, t9-be, oda viszont sztem már túl gyenge.
  • lammaer
    Namost, ennek köze sincs a cluster szerver architektúrához, ha emiatt raktad be.
  • lexlutor
    ..te komolyan EKKORA KERETEN vagy, h egy nyers google forditast masolsz be???
  • lammaer
    A stock toronyba most is belemeny a Bl9
  • ximix #71487
    Papiron nem jobb, de nagyon bizonytalan darab amikor SandRiveren jön fel a dűnén az E-75 és a teljes alsó frontja látszódik + a haspáncél egy része ~200méteröl belelő a dűnébe a hiper pontos ágyú. Szerintem ez a parabolikus szórás kép egy kicsit nagyobb nála .
  • spiczi91
    Achtung, achtung, mátyás... google fordító, vagy mi ez?
  • ollie
    Ahh, értem.
  • gseldon
    Nem az ágyúját, csak a tornyot. A BL-9-et ha elveszik tőle, abból népharag és lincselés lesz. Szerintem a mostani stock toronyba bele fog menni a bl-9 is.
  • tigrincses
    hogy könnyebben lássák azok is akiket érdekel!
  • ollie
    Mi a francnak teszel be gépi fordítást?!?!?
  • tigrincses
    Multi-cluster technológia:

A párhuzamos feldolgozás olyan koncepcióra utal, ami felgyorsítja a programok végrehajtását úgy, hogy azt olyan részekre bontja, melyek egymással egyidõben hajthatóak végre egy-egy külön processzoron. Egy végrehajtandó program feldolgozása n processzoron akár n-szer gyorsabb is lehet, mintha ugyanezt a feladatot egy processzor felhasználásával hajtottuk volna végre.( az jó hogy a füstöt ki lehet majd venni de remélem nem kell túl nagy gépigény a jövőben a wot-ra!)
  • Sippie
    ugyanez járt az én fejemben is.
  • tigrincses
    Gondolatok a közelgő 7,0
    A nagy 7,0 frissítés óta fejlesztés jó ideig szinte tette a célba egyenes, várva az állami tesztek (bár lehet, hogy akár 3 hétig). Az első kép a 7,0 frissítés található A fejlesztési szakaszban a hivatalos honlapján.

Nem fogom megismételni az info adott ott, csak megosztani gondolataimat a legfontosabb jellemzőit és kevésbé észrevehető dolgokat.

Massive Hitbox felújítás

Közel 30 jármű (Tiger, VK 3002 DB, IS-3, IS-7) lesz a találati mezõk többször változott annak érdekében pontosabb káros mechanika. Tigris tank végül tudjon meg többet páncél elrendezését featuring 16 csoport és használja ki szoknya páncél.

Térkép hibakeresés

Úgy tűnik, hogy nem tett el velük eddig, de ez határozottan lépés a helyes irányba. Nem lesz sokkal nehezebb elakad most.

Multi-cluster technológia

Lehet, hogy nem hoz érzékelhető változásokat, különösen az EU és az USA-beli játékosokat idején bevezetése. De ez lesz nagyon hasznos két módja van:

ez segíteni fog megbirkózni a túlterhelés VT szerver (a csúcsidőben már több mint 235 ezer játékos) felosztása a terhelés között több, egymástól független szerverek RU régióban
    a szolgáltatás valóban nagy lehetőségeket rejt, és lehetetlen lenne összevonni klán háborúk, vagy lehetővé teszik veszi át anélkül, hogy

Testreszabása meg!

A Camós bejelentette az aa része a jármű testreszabási funkciók régen végre megérkezik a 7.0 (nem lesz sok screenies a napok jönnek). Ami a szarvak, még mindig gondol rájuk. :)

Tiered cégek

Ahelyett, hogy egyetlen cég csata mód (10/90), akkor egyre 4-4 / 45, 6 / 50, 8 / 90, és a 10 / 150 (ahol 10 - max jármű tier, 150 - max csapat tier pont).

Nem lesz külön korlátozásokat könnyű tankok és Spgs. Például A 4 / 45 submode a tervek szerint korlátozzák mind Spgs és LTS-tier 3-.

Jelentse!

Zaklatják in-game, vagy észrevette, valami tisztességtelen játszani? RMB Klikkeljen játékos csapata listából válassza panasz típus, és küldje el! Ügyfélszolgálat majd róla ASAP.

Mini-térkép v.2.0

Várva várt javulás, semmi kétség. Ez lehet átméretezni a mini-map, kapcsoljuk be / ki a csatában, állítsa be az átláthatóság, és mi is hozzá markerek Help!: Kövess engem! és támadni! parancsokat.

Jelölőanyagok valaki?

Ezek vissza, de nem pontosan, hogy miként használják dolgozni.

A LTS, MT, HTS, TD: jelölőanyagokat jelenik belül 25 ° / 445 szektor irányába a pisztoly
    A Spgs: jelölőanyagok jelenik meg a tankok, hogy belül van kilátás tartományban tarack módban

Az biztos szeretnénk újbóli bevezetése 100%-tracer hatások azonban a biztonság és a fair play is nagy jelentőséggel bír. Leküzdése érdekében csal, már visszahozni őket ilyen módon.

Ne düh leszokni!

Ha elhagyja a csata előtt ér véget (és a jármű biztonságos és egészséges), akkor zárva végéig a csata, így az ellenséget esélyt a könnyű megölni (exp / kredit). Ha valahogy teszi, hogy a végén a csata, a tartály is felrobbant automatikusan. Teljes javítási költségek, igen. :)

Balance mindenek felett

Lesznek sokan egyensúly kiigazítása a következő frissítés a részletes patch jegyzeteket érkezik fel a nyilvánosságra hozni. Most fogok megállni egy pár érdekes dolgot.

T-44 egyre LB-1 fegyver (a 2. torony) ugyanolyan szemüveg, mint a T-54 híváskorlátozási ROF (enyhe csökkenés). Ez a célja, így a tartály egy par a többi Tier 8 MT (Isten segítsen szegény M26: ().
    Kúpos fegyvert fognak nerfed a VK3601H, Tiger kezd ez a pisztoly, mint most.
    Megváltozott a kagyló 8,8 L/71 fegyvert. Igen, kár növekedést terveznek. Ugyanakkor a jelenlegi DPM megmaradnak.
    IS-3 szerzés egy új torony az állomány telepítése, a meglévő állomány torony megy a tetejére beállítás. T-10 torony van fenntartva a jövőben. :)

Grafika

Új speciális effektek beleértve a lövések, ütések, robbanások jönnek a jobb megjelenítés. Amellett, hogy ez vezetünk be in-game színtévesztő mod és lehetőség tiltani a füst hatása, hogy simább teljesítményt.

További részletek jön a következő hetekben.

Már sújtotta őket keményen!

Nem lesz változás a penetráció mechanika. Először is, mi vagyunk csökkenti a normalizációs paraméter AP és APCR kagylók, ezért a hatékonysága lejtős páncél jelenik növekedést.
    Szintén az új mechanika ő lesz a helyén (meghatározása a helyszínen a legvékonyabb páncél éget keresztül), így biztosítva a reális és hiteles penetráció és káros.
  • ollie
    Ja, és erősebb lesz a HE:

Also the new mechanics for HE will be in place (defining the spot with the thinnest armor to burn through), ensuring more realistic and credible penetration and damaging.
  • ollie
    Viszont az IS3 ágyúját nerfelik, a mostani stock lesz a legjobb.
  • Adjunktus
    "A Ferdinand 128 ágyúja szerintem jobb mint a JT nagy 128 ágyúja"

Ezt ugye te sem gondoltad igazából komolyan?