418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #71555 De van olyan érzésem, hogy a WG-nél egyszerűen beszartak a saját teremtményüktől, hogy az M103-as 270 feletti átlagpennel szét fog kapni mindent, és így kompenzálnának. -
lammaer #71554 Fogadjunk te szerkesztetted az elmúlt év nemzeti konzultáció kérdéseit...
pl: "Sokak szerint a kormány tökéletesen végzi a munkáját. Másokat kirúgtak a munkahelyükről vagy rendkívüli apeh ellenőrzést kaptak. Ön hogyan érez? (kérem a nevét címét ne felejtse el feltűntetni)" -
Szakesz #71553 Igazság szerint én tartok ettől egy kicsit. Az E-100 15cm ágyúval 235mm vastag páncélt üt át. Ez a jelenlegi rendszer szerint sok mindenre elég. Olykor a Maust és az IS-7-et is át tudom ütni szemből. Normalizáció nélkül ez sokkal problémásabb lesz.
IS-7 témához hozzáfűzve eddig abban a tudatban voltam, hogy szemből a tornyán bizonyos helyeken megnövelik a páncélzatát, valamint a testén a háromszög csúcsánál is így fognak cselekedni. Az oldalpáncélzatát persze csökkentik, de a tank tulajdonságait figyelembe véve nem érdekes. -
Oddball29 #71552 Pályát tévesztettem valószínűleg. -
lammaer #71551 Az egész poll olyan mintha vmi hazánkfia politikus fogalmazta volna meg. A válaszok nem kicsit befolyásolóak :) -
VanDaal #71550 Ez Murphy törvénye! Amikor a sebességkorlát feloldót viszem magammal poroltó helyett, tuti, hogy felgyújtják az IS-3-mat. Ha meg poroltó van rajta, akkor sose. -
Oddball29 #71549 A IS-3-al szvsz csak annyit kéne csinálni, hogy a széria kétlemezes homlokpáncélt vinnék fel, nem a mostani 4-est, ami az első másfél tucat példányon volt. -
Oddball29 #71548 poll
Szavazzatok. -
davidbog #71547 Nem tudom te mit néztél, van új hsz erről a témáról? Mert én csak egy régebbi hozzászólást találtam ami kb 5 hete lett megírva (122. hsz az IS-7-nél).
Aszerint a tornyot épp hogy erősítik. Igaz hogy csak kis területen de a 210 mm helyett 240 mm lesz.
Az oldala lesz gyengítve. A felépítményen lévő látszólag 90°-os 150 mm vastag rész (a három sáv közül a középső) valójában -30°-os (erősebb mint a T-54 homlokpáncélja), az lesz gyengítve 100 mm-re, de a döntöttsége marad. A többin nem változtatnak.
De majdnem mindegy ez változtatás. Mert ha célzott lövést adnak le az oldalára, akkor se ezt lövik, hanem az efeletti 150 mm 45°-os vagy a 100 mm 90°-os teknőt. -
brasco84 #71546 mit nem adtam volna +1 perc játékidőért, közvetlen mellettem volt egy hummel és egy object arty, top gun is befigyelt volna.. :D next time. -
Gunslinger #71545 S-70-el engem is lőttek már át vele homlokon, de eddig melyik tankomat nem?
Persze hozzá kell tenni, hogy az új MM miatt 5-ből 3-szor top tank vagyok vele, fullos E-75-el összefutottam ENSK-en, simán bedarált, pedig forgattam magam ahogy csak tudtam. Mindenesetre eddig nagyon élvezem a csatát vele, sebességével is meg vagyok elégedve, már induláskor beleraktam a legjobb motort, mert E-50-ből megvolt már.
@Dantes: VK45B-m nincs, sztem nem is lesz, tudom, hogy az szemből sokkal masszívabb, tapasztaltam, de nekem nagyon idegen az a hátsó toronyelrendezés, egy tanknál tudnám elviselni, az Object 416-nál. -
brasco84 #71544 a jó orosz k***a anyját aki kitalálta az MM rendszert, ez így kicsit unfair volt.
nem meglepő a végeredmény
-
Szakesz #71543 Sajnos az SMM a csapatomba 2-nél több artyt még nem rakott be. Ez egyfajta személyes szocprobléma. :) -
Oddball29 #71542 Átütés-revízió nélkül nem lenne szabad hozzányúlniuk. Így egy ide-oda tekergő T-54 le fogja trollolni a Pattont meg az E-50-et a mapról, a Type 59 meg szemből szinte sebezhetetlen lesz a többi T8-as mednek (így se egyszerű). Még a T53 se fogja rendszerrel átvinni a IS-4 homlokpáncélt. -
TDantes #71541 Biztos velem van a baj akkor. De már ezt százszor elmondtam, hogy E-75 minden csak nem erős. A vk45 sokkal jobb. Sokkal jobbak a statisztikáim is vele, és ellenfélként is, a vk45-el nehezebb elbánni.
Úgy átmennek az alján a lövések mint fos a libán. Piff-paff ha talál, tuti átüti.
Én is átlövöm az ellenséges E-75-ösöket.
Sok csatát mentem E-75-el, és bizony szinte mindig átlőttek ott.
A vk45-ben többször éltem túl, többet győztem, jobb a csata/kilőtt tank, és a csata/sebzés arányom is. -
davidbog #71540 Ez az egész lövedék normalizáció csökkentés szerintem is jó dolog. Egyetértek veled, végre lesz értelme a beforgatásnák. Igaz azt nem írták hogyan változtatják meg, lehet csak felezik, de lehet hogy kiveszik.
Mindenesetre a premium lőszerek felértékelődnek, kár hogy aranyba kerülnek.
Ebből az egészből azok a harcjárművek profitálnak sokat, amelyeknek a homlokpáncélja 30° körüli, a teknő eleje pedig -40° (E-széria, IS-4, IS-7, T-54, Type59, T-44). Amiknek csak 35-40°-os a homlokpáncélja (KT, VK4502-esek, IS-3, T32, T34, T32 stb) azok már kevésbé. Persze ezeknek is nyújt valami előnyt csak nem olyan nagyot. -
VanDaal #71539 Igaz, de azért remélem fog érni valamit, és összességében nem lesz gyengébb az IS-3, mint most. -
Én valahogy nem érzem ezt, pedig teljesen fullos. Tegnap Is-7 lőtt át szemből 200m-ről 2-ből 2-szer (egy a 160mm-es felső részen ment át), aztán még egy Bl-9-estől is kaptam egy szépet a haspáncélba, úgy hogy egy sarokról dugtam ki az orrát, szóval valami lehetetlen szögből...
Csaták után az alja szemből úgy néz ki mint egy ementáli sajt.
És hiába mondják hogy be lehet forgatni...nem lehet. 120mm, de nem lehet. 15 fok a max., de már akkor is félek hogy átviszik az oldalát, szóval ha nincs fedezék akkor én nem szoktam forogni, fölösleges. Én is lőttem már E-75-re sok ágyúval, az oldala kartonpapír, ha kicsit is rálátok arra a részre akkor szinte tuti hogy átmegy szemből. -
Remélem a SturmTiger nem lesz pattogós :) semerről.
-
lexlutor #71536 ..vicces ezt latni.. nemreg irtam h az uj nemet tankokkal es a scoutokkal siekrult atesni a lo tuloldalra.. akkro megsem mondtam akkora huyleseget.
is7 - tovabb nerfelik? igy is eleg halovany volt.. -
Gunslinger #71535 Persze hogy megéri, igazából sztem az összes high tier tank kifejlesztése megéri a fáradozást, szódával elmegy az IS-7 is, talán ennek a megvételét bántam meg egy picit.
Egyébként a T34 sem annyira rossz, csak városi pályán szívok vele orbitálisat. -
Nem szüntetik meg a normalizációt, csak csökkentik a mértékét...
10% helyett gondolom 5% lesz fixen, vagy valami ilyesmi. -
Dean108 #71533 Eh de jó neked.
Nekem még csak (108 K / 163 K) a KT-n.
Még melóznom kell az E-75-ig!
Viszont jó olvasni, hogy lehet megéri a sok farmolást. -
Bocs a 2HSZ-ért de ezt elfelejtettem.
Mit érdemes rá rakni a T-50re? -
Én is most vettem meg még elég lassú elég gyenge, és viszi a pénzt. :/
Meglátom KV-t futok a másik irányba vele. -
VanDaal #71530 IS-3-mal hasonlóan állok én is :) Ha van egy kis szerencsénk, talán lesz annyival jobb a páncélja peccs után, mint amennyit gyengül a tank a torony elvételével. És ezután a normalizáció megszüntetés után szerintem folytatni fogom az orosz med ágat is. -
Gunslinger #71529 Fórumon van róla kép, hogy pontosan mi lesz rajta gyengítve. A tornyot gyengítik főleg, az oldalán meg három külön sáv van, ebből egy 100mm vastag, a másik kettő 150mm, ebből a nagyobbik lesz most 100mm, tehát tier 5 ágyú is át fogja lőni oldalról, tiszta T30 feeling, egyedül a seggéhez nem nyúlnak hozzá, mert az így is papír. Igazából tojok rá, mert úgy két hónapja nem mentem vele. -
Gunslinger #71528 Tegnap lett meg az E-75, ennél OP-abb cucc nincs még egy a játékban, majdnem tök alap még, de így is 64%-os vele a túlélésem, az első 4 csatámat zsinórban túléltem, még csak 82%-os a találati pontosságom, de a legénység sem 100%-os még, de 2020 dmg/csata aránnyal ölök vele. Már most, majdnem stockként egyenrangú vagyok egy fullos IS-4-el a szituációk 90%-ban, ilyen hamar nem lett steel wallom semmivel, mint ezzel. -
Nazarov77 #71527 Ja úgy már majdnem minden fogja vinni, az a rész gyenge és gyenge is lesz mivel kell rá gyenge pont mert a frontja effektív 400mmert véd azt soha senki se fogja átlőni. -
Szpecnyaz #71526 Főleg az E-100nak lesz ez jó, mert most hiába van döntve a haspáncélja, még is minden átviszi. Viszont, ez most ugye változni fog elvileg. -
Nazarov77 #71525 Hol írnak ilyet? Én azt hallottam hogy szemből a torony valamelyik része erősebb lesz, meg a frontnál egy összeillesztés lesz vagy 200+mm, a többi része meg ugyanúgy megmarad 150mm amit most is alig lehet átlőni nemhogy majd normalizáció csökkentése elvétele után. Oldal gyengítés meg tök mind1, mindenki a 90fokos részét lövi ott simán átmegy. -
lammaer #71524 Nem teljesen értem miért, mivel a legtöbb német tank is eléggé döntött. Szóval miért kedvezne ez a ruszki tankoknak jobban? -
Adjunktus #71523 Az a gond,hogy egy kicsit elrepültek,az új Német cuccokal.
Valamit csinálni kellett.
Ez a verzió,egyértelműen a Ruszki tankok felépítésének kedvez. -
Gunslinger #71522 Nem tudom figyelted-e, de az IS-7 páncélját elég durván fogják nerfelni, szemből és oldalról is jelentősen vékonyabb lesz. -
lammaer #71521 Nyugi, mire ezek meglesznek, meglesz az IS7 is :) -
T-44 is getting LB-1 gun (for 2nd turret) with the same specs as of T-54 barring RoF (slight decrease). This is aimed at bringing the tank on a par with the other tier 8 MTs (God help my poor M26 :( ).
Ez végre jó hír ...
IS-3 is getting a new turret for stock setup, the existing stock turret goes to top setup. T-10 turret is reserved for future. :)
Ezt meg asszem besz.ptam ... még 100k kell az IS4-hez, de T34 a prioritás ... -
Nazarov77 #71519 Oroszok még OPbbak lesznek mivel azoknak még az üzemanyagot is slopeolva öntik bele. -
Szpecnyaz #71518 Na igen, ezután ez E széria iszonyat OP lesz, most is alig lehet átlőni őket, ha megfelelően döntik a tankot, hát még majd a patch után. -
Gunslinger #71517 Csak poén volt. :-)
De komolyra fordítva a szót, cheater opció tuti nem lesz, hiszen nincsenek a játékban csalások, ha csak a bohóc skint nem tartjuk annak, mindent szerver oldalon számol a játék. Sztem olyan opciók lesznek, hogy blokkolt szándékosan a csapattárs, nem megfelelő nyelvezetet használt vagy floodolt a térkép pingeléssel és hasonlók. Csak ezt hogy fogják megvizsgálni, hogy jogos volt-e a befújás? Bizony az is benne van, hogy ez az ingame report dolog csak a userek megnyugtatására van, amúgy le se fogják szarni a moderátorok, főleg ha csatánként lesz két befújás és minden percben 800 csata fut. -
Most sokkal jobb, hogy az E100-ak, Maus-ok E75-ök és E50-ek dúlják szét? Erősebbek, pontosabbak, jobban páncélozottak és több HP-juk van ...
IS3 külön öröm, mert beforgatni necces, ha meg szemben beállsz, még a loltraki is szétszed ...
Én alig várom, a Patron tornya örülni fog ennek :)
Scout témához :) Én már megszoktam, hogy ha arty nélküli csatát szeretnék, akkor T5 scouttal kell menni ... Az elmúlt pár nap legnagyobb artija egy Grille volt ...
T32-vel persze simán berak 13 artis csatába ...
Tegnap azt hittem, hogy leszakad a pofám, mikor az utolsó körre bementem Chaffee-val és 6!!! nagy arti is volt ...