418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    De azért nem utasítjuk vissza ezt a kevéske 1 napot sem ugye?
    Kell minden csepp XP, vagy az életbe nem lesz sem Panther II sem E-75.
  • Adjunktus
    ó be ne szarjak!
    Nem szakadtak bele a nagy jutalomba.:)
  • Dean108
    Forrás
  • Plata
    Tekerj 9:28-ra.
  • Dean108
    "Arany-Joystick - jutalom
    Az elképesztő mennyiségű szavazatra való tekintettel, amit a játékosok a WoT-ra adtak le az Arany-Joystick díj reményében (Fordító: ötszörös tp inkább, nem?) , WoT-ék adnak nekünk nekünk egy napot, ahol ötszörös tapasztalatpont jár a napi első nyert csatáért (igen minden tankon). Ez a nap pedig október 29 lesz! A nyertes játékok listáját a 'Tovább' gombra kattintva találjátok."
  • Gunslinger
    Na ez még nem volt, jó kis videó, kár hogy az autoloader nem látszik működés közben.
    Viszont a tier 7-es light AMX-13/90-nek látszik az adatlapja, 1000 hp-ja lesz, 60 km/h a csúcssebessége, a legjobb ágyúja (90mm) nagyjából ugyanazt fogja tudni, mint az amcsi 90 milis, 165 átlag átütés, 240 átlagsebzés AP-vel. A francia zászló meg még nincs kész náluk úgy tűnik. :-D
  • Eagle16
    5:04-nél AMX-13 adatok láthatóak HD-ben :)
  • Plata
    Uram isten,komolyan lesz Karl gerat?Az 600 millis mortar?Szent ég,viccből mondtam régebben hogy nekem az kéne,
  • Adjunktus
    Mi lesz holnap?
  • Seriallkillah
    Ez mit jelent? csak Xp vagy pénz is?
  • Plata

Na csak nehogy holnap ilyen legyen az első nyertes csatám.
    Miután az ellenség bázisa közelébe értem megöltem ellenséges vk-t,az egyik csapattársam elkezdett engem lőni.Nem mondta mi a gondja csak időnként belém lőtt.Rossz volt ez a csata T34-el,medek mindent leöltek én meg csak cammogtam utánuk.
  • Dean108
    Igen holnap (okt 29).
    Sajnos csak ez az 1 nap.
  • ximix #71583
  • zsozsok
    lesz valami a golden joystick ötszörös napból ?
  • Plata
    Nagyon klassz,asszem veszek egyet a kedvenc keresztfiamnak karácsonyra.
  • Plata
    Mexikó,visszavásárlom a T50-et,t50-2-t nemszeretem.Szép pálya lesz biztos.
  • Renegade
    hogy mik nincsenek :-)

rádiós tigrincs

még airsoft BB is tölthető bele
  • Gunslinger
    Ezek már voltak, a 7.0 ma volt kitárgyalva, a Mexico meg két napja. :-)
  • ximix #71577
    Ríbáá-ríbáá Mexico :)
    Map Preview: Mexico a.com-ról

World of Tanks Halloween Contest a.com-ról

Preliminary patch notes of v.7.0 update planned for release in November: a.eu-ról
  • Plata
    Nekem ma csupa rossz köröm volt Kv-val meg M4-el t8-t9-be kerültem folyton,de Slugger kárpótolt,öltem két Isu-t meg sebeztem még párat,és scoutoltam is.És jót röhögtem mert egy magyar volt az ellenséges csapatban és közös cseten anyázott meg cigányozott minket.Mert kifagyott a gépe.Ja és a csapat megköszönte a közreműködésem,és az is jól esett.Na és persze szemből kinyírni Isu-152-t sem rossz érzés.
  • ximix #71575

• Nazarov77
    Ez 7.0 után jön valószínűleg még idén, ergo a 88 L/71 többet fog sebezni 220nál :)
  • Seriallkillah
    Egy eladó accom van akit érdekel keressen meg PM-ben.

Seriall
  • Plata
    Nem igaz nem tudok jót játszani,állandóan sok szar t59 van vagy löwe kv5,m4-el is T59-ek ellen kellett volna harcolnom.
  • ericardo
    Köszi! Egész jó kis napom van ma, valószínűleg abba is hagyom mielőtt történik valami, ami elcseszné a hangulatom. Duplázók is megvannak.
    Volt egy érdekes eset is. Su-5-tel voltam, és elfogyott a lőszer. Beírom csetbe "no ammo, go scout!". A vége az lett, hogy egy s51-est blokkolok 2 percen keresztül, majd a másik arty kilövi őt.

http://kepkezelo.com/images/dj4yd7ysiiqpa0gkl026.jpg

Bár kikaptunk(top tank bázis mellet bokorban lapulva hagyja, hogy befoglalják), de élménynek jó volt, és öröm látni, hogy vannak még értelmes emberek.
  • Sippie
    érdekes lesz 200-as pennel, és 220-as sebzéssel.
  • Gunslinger
    Gratula!
  • ericardo
    Első böllérem
  • Nazarov77
    Forrás: http://forums.goharu.com/showthread.php?p=634#post634

ja és ez is tier 8 pénz nyomda lesz.
  • Josie911
    Hát ilyen nincs mi van ma ???
    Lövöm a Type59-es harkocsimmal 100mm löveggel a KV-1S tankot ő túl éli 50% élettel engem meg ki lő nah ez hogy van ?? leppatan a lőszer rólla nem hiszem el hogy 760 életerőből telibe lövöm 3X is 100mm-el és nem döglik meg.
  • Nazarov77
    Jagdtiger mit 88L/71 prémium tank

Hát biztos rohadtul megerőltető volt ezt elkészíteni és sokezer goldért árulni majd :D
  • Szpecnyaz
    Tegnap szivattam meg így egy Pershinget. Egy ház körül keretett egy 80 HP-s Pz38NA-at. Majdnem full HP-n volt amikor rárepültem a kínai medemmel. Miután lelőttem kb 600 HP-ra, azután fordult meg hogy harcoljon velem (a kis light persze meglógott előle), persze ekkor már eléggé esélytelen volt. De hát haljon meg aki hülye :)
  • Oddball29
    Azt, hogy legalább az orruk alá dörgölöm, mekkora átgondolatlan hülyeséget csinálnak. Nem az első eset, hogy az átgondolatlanságuk miatt hónapokig fogszívás van, amíg belátják, hogy tévedtek és nagy kegyesen korrigálják. Nem azért öltem bele több tízezer free xp-t meg játékórák százait, hogy használhatatlanná degradálódjanak a top ágyúim.

Ha ezt meglépik, én mentem, de végleg, de még az accomat se fogom tudni eladni, olyan értéktelen lesz.
  • Josie911
    sziaztok
    ezt nem hiszem el!!!!!
    miért kell üldözni egy kistankot de az a szégyen egy pár játékos a csapatban támadunk de az a cinkes hogy pl hogy nagy harckocsik üldőzik a kicsit rá máznak 10 en ekkora láma némelyik vagy több tp-kap
  • Gunslinger
    Mit remélsz ettől a szavazástól?
    Mindenesetre önző módon a normalizáció csökkentés mellet szavaztam, mivel jelenleg nyolcszor annyi tankom van, ami ebből profitál, szemben az egyetlen tankommal, amit hátrányosan érinthet.
  • Nazarov77
    Shell Normalization

When a shell hits armor, and if it does not bounce/ricochet, it will dig in and try to penetrate at a 90 degree angle. Typically, it only increases the angle of attack by about 10 degrees.
  • MuldR
    Eselytelen, minden WOTos oldal cegnel letiltva :(
  • Szakesz
    WoT Wiki.
  • MuldR
    Mi ez a normalizacio? Valami leiras?
  • Oddball29
    Nem vicces.