418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ez azért kell, mert eltérő a játékosok gépének teljesítménye, minenkinek eltérő sebességgel tölt be a pálya. Láttam már játékosokat, akiknek fél-egy percel a játék indulása után tölt csak be a pálya.

Kivenni azért, mert neked meg nekem gyorsan bejön, eléggé önző dolog volna, nem?
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2011. október 28. 19:37:38
    Jármű: Hetzer
    Szerzett tapasztalat: 283 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 78)
    Szerzett kredit: 4 694 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 3 600)

Az idiótája nem elém jött mikor lőttem-.-
  • patchaou
    Nálam 30 másodpercről indul :)
  • pointer4
    Az inkább winyó gond lesz, nem tudja bedarálni a sok kis fájlt. Mindenkinél 1 processzort használ :D Lehet valami alkot épp a rendszer, virusírtás... stb.
    Szerintem meg inkább a visszaszámláló időt kellene lecsökkenteni 1 percről 10 secre, minden játék előtt végig kell várnom 58 másodperces visszaszámlálást. Az 4500 csatámmal számolva 72,5 óra várakozás...
  • Torzonborz
    ahamm most már jó , köszi. :)
  • patchaou
    Az egyik magot valóban csak 40-50%-ban használja. Majd utánanézek mit lehet tenni.

A saját garázsom jobban tetszik mint a prémes, bár lehet hogy majd azt is átszabom:D
  • Renegade
    megjelennek

a képek egyébként a worloftankguide-on vannak, lehet egy ideig nem voltak elérhetőek, most látod őket?
  • Bugi Misi
    Ezt FAQ-ba is belehetne tenni
  • Eagle16
    Csak annyi kellene hogy az összes SPG látótávolságát a mostani felére csökkentik...a Tier 2-es Sturmpanzer addig lát el mint a Tier 8-as Tiger II...

Ő áll a bokorban, te mész felé. Látótávotok jobb esetben ugyanakkora, rosszabb esetben te nem látsz el addig ameddig az SPG-s. Egyértelmű hogy mi fog történni.
  • Sippie
    szarházi artyknak legalább a precíziós td módját kivehetnék a faszba.
  • Torzonborz
    -FAQ
    -Felderítési tippek térképenként alatt másnak megjelennek a képek a hsz-ben ? Renegade rá tudnál nézni ?
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper,kösz:-)
  • Oddball29
    Ahol a fényszórók vannak, ott stabilan, technikailag az már a 80 millis oldalpáncél,viszont szemből is lőhető.
  • MuldR
    Polus centerben a kajaldaknal van egy stand ott a Heng Long 1:16-osokat meg lehet nezni. Airsoftosok.

Amugy meg:
    http://feba78.unas.hu/
    http://matomart.com/main.php
  • mozesapo
    Lehet, hogy lesz valami event november 19 körül.
    1942. november 19- én a Vörös Hadsereg meginditotta nagy ellentámadását Sztálingrádnál.
  • Sippie
    siegfried line-on E8-ben az északról nyíló zsákutca kemphelyre begyömöszölte magát nyugatról falon keresztül egy jagdtiger, eléggé meglepődtem. Vagy csak nekem újdonság?
  • DummyBoy
    Nekem viszont elment a kedvem az agyhalottakról mára ...

T32-vel 10 csata után (3 győztes ...) sem sikerült 5k xp-t összehozni ...

Hummelsdorfon 8 heavyből 6 felment a hegyre ...
    Eneszkán az enemynél T9-es medek ... nálunk csak heavyk ... persze mind be is robogott gőzerővel a városba ... medek átjöttek a füvön ...

Utolsó kör ... T32-vel top vagyok enemy fullon medekkel, nálunk főleg heavyk ... Elsírtam nekik, hogy ne basszák el, maradjunk együtt, védekezzünk ... Ki is lőttük a fele gárdájukat talán 1 tank elvesztésével ... Erre vérszemet kaptak és elindultak ... Mirefel a maradék gárda szépen az egyesével sunnyogó "rushteam-et" bedarálta, majd bejöttek szépen, és kivégeztek mindenkit ...
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2011. október 28. 18:25:22
    Jármű: VK 1602 Leopard
    Szerzett tapasztalat: 2 006 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 15 332

prém nélkül
  • ximix #71617
    Az oroszoknál van valami próba szinten az ESL Versus-al közösen

http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fgame.worldoftanks.ru%2Fnews%2Fcommon%2Fesl_world_tanks_week
  • bgabor
    Aki nem prémiumos, és esetleg még nem ismeri ezt a trükköt, annak leírom:

Ha a Worldoftanks/res/spaces mappában a 'hangar' mappát átnevezed 'hangar_copy'-ra(vagy bármi másra), a 'hangar_premium' mappát pedig 'hangar'-ra, akkor onnantól kezdve prémium garázsod lesz a játékban.

- A garázshangok(kalapálás) maradnak az alap hangár hangjai.
    - Az említett mappák visszanevezésével bármikor helyreállítható az eredeti állapot.
  • Plata
    Nem tudom,nem tudok oroszul,négy évig tanultam de már nem emlékszem semmire,de remélem igazad van,ha beraknák akkor nagyon csúnya lenne.
  • ximix #71614
    Én egy kvíz kérdésnek nézem , a német teljes tech fán nem szerepel.
  • Sippie
    Ferdi szemből átlőhető valahol amcsi 105-el?
  • Dean108
    Egy kérdés:
    Érdemes-e CW-re vinni az új TIER 5-ös light tankokból?
    A Leoból kifejlesztettem a VK 2801-et arra az esetre ha egyszer mégis kellhet CW-re.
  • Dean108
    Jelenleg ha túlzásba viszem a WoT-ot, akkor éjfél után már alig tudok jól játszani, annyira agyhalott zombivá válok.
    Ha meg szép lassan próbálom (napi 1-2 óra max), akkor meg nagyon lassan haladok.
  • Plata
    Karl-Gerat:
    TECHNIKAI ADATOK (első változat):

Hossz: 11,15 m (36 láb 7 hüvelyk)

Szélesség: 3,16 m (10 láb 4 hüvelyk)

Magasság: 4,38 m (14 láb 4 hüvelyk)

Súly: 124 tonna (122 lT=136,5sT=275550font)

Cső hossza: 420 cm (13 láb 9 hüvelyk) cső kaliber hosszúsága 7,8

Üzemanyag befogadóképesség: 200 liter

Motor: Daimler-Benz MB 503 benzinmotor vagy Daimler-Benz MB C 507 dízel 580 lóerő (590 PS)

Teljesítmény / tömeg 4.8 Kw/tonna

Sebesség: 6-10 km/h

Személyzet: 21 fő (18 kisegítő)

Kaliber: 60 cm

TECHNIKAI ADATOK (második változat):

Hossz: 11,37 m (37 láb 4 hüvelyk)

Szélesség 3,16 m (10 láb 4 hüvelyk)

Magasság: 4,38 m (14 láb 4 hüvelyk)

Súly: 126,35 tonna (124,35 lT=139,28 sT=280 800 font)

Cső hossza: 624 cm (20 láb 6 hüvelyk) cső kaliber hosszúsága 11.55

Kaliber: 54 cm
  • Dean108
    Én úgy tudtam, hogy a jelenlegi napi dupla szorzó az első nyertes csatára cserélődött volna 5-szörösre.
    Persze lehet hogy rosszul értettem és eleve ők csak 1 napra gondoltak.

Akkor meg nem valami nagy jutalom lett volna akkor sem ha győznek.

Úgy lett volna értelme, ha végleg 5-szörös maradna a szorzó.
    Így sokan (akik már elhagyták a WoT-ot) visszatértek volna, mivel végre lehetne normálisan húzni a tankokat relatíve kis befektetéssel is.
    Ha csak a napi dupla / 5-szörös részeket csinálja meg valaki, akkor is hetek alatt kifarmolja a következő tankot.
  • Gunslinger
    Na, a kezdeti pozitív bevezetés után erőteljes szopóágra rakott a játék E-75-el, öt vereség zsinórban, ebből persze egyet sem éltem túl, kétszer utolsó ellenfél voltam, mert azért masszív egy dög, oda a jó túlélési statisztikám. :-((((

A 3. bukó után bánatomban mentem is egy IS-4 karikát, azért az a dög is tud még, ha elköhinti magát.

8 kill:

Victory!
    Battle: El Halluf 2011. október 28. 15:14:13
    Vehicle: IS-4
    Experience received: 3 666 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 58 282
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
  • DummyBoy
    Ezt szerintem benézted ...

Mellesleg Bétában voltak 5x-ös hetek ... ahol minden csata 5x-ös volt ... Biztos boldog lennél, ha sikerülne kifarmolnod valamit 5x gyorsabban, miközben az agyhalott vérpistikéknek, akiknek napi 10 óra idejük van, tele lenne a garázsuk T10-es hevikkel és T8-as artikkal ?
  • ollie
    Minek a minden napján?
  • TDantes
    Ha lesz akkor végleg megbaszhatják magukat. Ennyi.
  • Gunslinger
    Dehogy is, akkor is csak egy napot kaptunk volna.
  • Sippie
    ühüm, a játék 1 processzort használ, ühüm a gép a szar.
  • Dean108
    Eredetileg arról volt szó, hogy MINDEN NAP 5-szörös a szorzó a nap első csatáján minden tankon.
    De mivel nem ők nyertek, ezért csak 1 napot kaptunk, hogy lássuk, hogy mi lett volna minden nap ha nyertek volna.
  • ollie
    A te géped szar, nem értem miért kell szidnod a játékot.
  • ollie
    Eredetileg csak akkor kaptuk volna, ha megnyerik a Golden Joystick-et. Aztán úgy döntöttek, hogy így is megkapjuk, hogy nem ők nyerték. Nem értem mi bajod van ezzel.
  • Dean108
    Eddig nekem is így volt, de az utóbbi időben annyit spóroltam, hogy már lassan 5 milla van a kincstárban. Nem is merek költeni semmire, amíg nincs a garázsban az E-75.
  • Sippie
    de azé a csapat így is megnyerte, lol :D
  • Sippie
    ismét egy kurvajó csatába csöppentem az agyonterhelt procinak hála vagy 5 perc eltelt a csatából mire bekerültem, majd elindultam balra, és hirtelen láthatatlan falba ütköztem, ami egy IS4 volt... szép lassan betöltögette ez a fostartály a többi ellenséges tankot is, jó csata volt.
  • Adjunktus
    az xp nem igazán hoz lázba.előbb-utóbb úgy is összejön.
    lóvé kell nekem!