418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #71675 Majd el fog múlni ne aggódj. :)) -
kdezso30 #71674 T32 105-vel hol kell lőni az IS3 tankot szemből AP-val hogy át is menjen? Vagy csak HE-vel lehet durrogatni rá? -
lammaer #71673 És, az nem fért volna bele a rendes JThez mint egy ágyú? Á, lustulnak, mert látják nem kell felmutatni semmit és a nép fizet :) -
nekem is jól ment este de most feljöttem és 4 vereség zsinórban és most volt jó köröm 5 killt lőttem és 6 előlem lőtték ki-.- -
Gunslinger #71671 Azért lesz még bőven egyedi prémtank, a JT meg tényleg futott 88-assal a valóságban. -
endrodiz #71670 Hmmm... furcsa. Ma este alig van vesztes csatám. :) -
Game Booster 3 Download -
hasznos dolgok azoknak akik nem fullosok:textúra beállítások: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=47079
World of Tanks – FAQ
Bgabitól: Ha a Worldoftanks/res/spaces mappában a 'hangar' mappát átnevezed 'hangar_copy'-ra(vagy bármi másra), a 'hangar_premium' mappát pedig 'hangar'-ra, akkor onnantól kezdve prémium garázsod lesz a játékban. - A garázshangok(kalapálás) maradnak az alap hangár hangjai. - Az említett mappák visszanevezésével bármikor helyreállítható az eredeti állapot.
-
lammaer #71667 Inkább csak lustábbak...
Kezdetben vala a sok érdekes ámde használhatatlan prémium tank. Nem vevé senki.
Aztán jövébek új prémiumtankok (Lőwe/KV5), melyek használhatóak de legalább egyénien néznek ki, egyedi modellel.
Majd rájövének, francokat variáljunk, vegyük a T54-et, tegyünk rá kinai matricát és adjuk el prémium tanknak.
És látá Overlord hogy ez jó. Vevének hát más tankokat is, kicsit tekergetének a paramétereken, és már új nevet sem találának ki hozzá (prémium JT). -
endrodiz #71666 Na igen. Sajna a WoT-ban ezirányú tapasztalatom nemigen van... -
Ez a játék egyre fantáziátlanabb... -
lammaer #71664 Na ezért szeretek inkább platoonban játszani... kiállok én bármi ellen hogy ide lőjj, ha tudom hogy a mögöttem lévők ki fogják használni az alkalmat, nem megvárják amíg értelmetlenül meghalok. -
endrodiz #71663 Á, tudtam, hogy csak ketten maradtak, a többieket kiszedték lentről, de jól esett. Mondjuk az is igaz, hogy az IS3 bölcsen megvárta, hogy végezzek a Tigerrel és csak akkor bújt elő a bánya mögül... :D -
lammaer #71662 Ja, jó is az amikor az ember harci lázban, vérben forgó szemekkel rohanál körbe a dombon, mire kiderül hogy nincs már ott egy fia ellenség se :) -
endrodiz #71661 itt a kép... -
endrodiz #71660 -
endrodiz #71659 Ilyen kör is ritkán van. Bár nem egy xp dús találkozó volt, a lényeg: Mines-on IS3 és Tigris a hegyen, én(T20) + egy KV3 lentről jövünk. Pár találat után a KV3 visszavonul. Én araszolok tovább. Először a drivert szedték ki, majd a gunnert. Ezután - biztos a commander lőtt, a rádiós meg vezetett - leszedtem a tigrist, majd az IS3-at és enyém lett a hegy... Magam is meglepődtem, hogy sikerült. :D
-
Seriallkillah #71658 Van eegy eladó accom akit érdekel PM rám pls. -
SovereignXY #71657 Egy uccsó panasz a mai napról. T-34. 10ból 8szor az alsó 3ba kerültem. Így lehet is TP-t gyűjteni :) -
SovereignXY #71656 Azzal is volt ma érdekes. Vagy egy órája. Még hogy nincs szopás kapcsoló. T-34-85 tornyáról ami 115 milis pattantam 2szer. aztán hetzerről... Ehhez mind a 3szor - egymás után volt - a -25%-ot kell berandomizálni... -
Ne idegeskedj,én a kv 107-esével pattantam le tigris seggéről kb 50 méterről:) -
SovereignXY #71654 Na mostmár takarodjon a játék a faszomba az IDIOT MM-el együtt.
Minnes. Nekünk egy heavy. Én tigrisben. Ellenek 2 Tier 6 TD meg 3 tier 3 TD. Nekünk 5 scout meg egy orosz noob tank...
Ez elég frusztráló volt önmagában. De az hogy hosszú 88as 0 kritikus stug seggébe a köv meg lepattan... -
Kurva jó ez a 107-es csúzli!:D
-
Győzelem!
Csata: Cliff 2011. október 28. 20:17:53
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 094
Szerzett kredit: 28 794
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun, Mester Lövész, Mesterlövész
-
-Net framework3.5 ?
-C++
-DirectX ?
-Videó kari driver csak feltelepítetted vagy előtte kitakarítótál CCleanerel a maradékot meg a Driver Sweeperel ?
A proci nekem 2,9 van de az is maxon megy egy szálon -
Egy win7 tényleg nem ártana. Lehet hogy böngészőt kéne váltanod? -
rrally #71649 Na holnap 5-ös szorzó az első csatára! -
vírust nem tudom, ritkán írtok :D Csak én pl utálok arra várni amíg tölt a játék, aztán mindig böngészek közben, és ez a vesztem :D Majd leszokok róla inkább, mert azonkívül nincs gond vele.
pointer4: lehet ebben van valami, az overtargetmarkeres cucc, mielőtt felraktam volna ennyire azért nem volt jellemző a lassúság. Mondjuk egy XP újrarakás sem ártana lassacskán. Vagy win7/8 -
Nekem pl a mai napig felére esik le a frame, ha el van a háttérben indítva a mozilla. Nem tudom, hogy az overtargetmarkers miatt, vagy a nélkül is csinálná, de már nem is próbálgatom. Kb akkor tűnt fel, amikor először azt használtam.
Valami flash bugnak tudom be... Ha meg egy youtube video fut, akkor tizedelődik az fps. -
Hát nem is gondoltam komolyan, de nem ez lenne az első játék ahol előnyt jelent egy gyorsabb gép :D -
Fura, mert az oprendszert leszámítva jobb géped van mint nekem :) A neted is gyorsabb.
Nincs tele véletlenül vírussal a géped? -
Hát amikor beérek akkor a jobb felső sarokban 56-58 secet ír pirossal, majd 28nál megjelenik a nagy 30as visszaszámlálás.
Az elején még jó volt, mert gyönyörködtem az ismeretlen tankokban, de mostanra már uncsi lett :D -
Volt valami CPU-control progi jó pár hsz-el visszább valakinek működött valakinek nem. -
Core2Duo 2.33 GHZ
GTS240 videókari
windows xp, 2giga ram FSB-re nem emlékszem.
Net az 15mbites UPC.
Igazából ha nem fut a böngésző a játék mellett, akkor egész gyorsan betölt, meg fps gond sincs, ha mellette sok ablak megvan nyitva, meg sokat tölt a böngésző akkor szarakodik, de néha elég dúrván. -
Ez nagy :) köszi, így kellemesebb a hangulat. -
Meg vannak ilyen nyalánkságok is, hogy tegnap full gázal tolatok JT-vel elém lő az atry kb az ágyúcső vége felé sebez -7 Hp, de pirosba megy az ágyúm.
Kellene egy játék mód
-nagy térképpel minimum 4x ekkora,
-random indulási pontokkal,
-zászló foglalás nélkül( mert akkor minek a nagy térkép ha nem lehet lepattanni a zászló mellöl)
-több tank
A scout tankok akkor kiélvezhetnék a felderítés örömét hogy vajon merre van az ellen, hogy a többiek rá tudjanak készülni a csatára
Az arty az nem egyszerű
-Csak egy nagyított térképet tudnának nézni ahol csak a tankok ikonjai szerepelnek(light, med, heavy,..) és ere tudnának lőni,
-de hogy ne legyen uncsi egy baráti tank szemével látnák a fejleményeket talált-e ha nem akkor a baráti tank kér-e még tűz támogatást vagy nem (pl egy közelharci helyzetben addig nem tudna lőni az arty míg te nem kéred ,mert látod hogy nem jössz ki jól a szituból és mondjuk egy távolsággal szabályoznák ha közelebb vagy, mint 50 méter akkor nem tud oda lőni már
-azt hogy melyik baráti tank szemével látják a csatát azt szabadon váltogathatnának pl klikk a nagyított térképre vagy a baráti listára...
Valami ilyet álmodtam az imént:)
-
Mik a géped fő paraméterei? Nem lehet hogy a net nagyon lassú? Nekem is ezer éves procim van mégsincs gondom a játékkal. -
hát 2 wincsim van összesen 4 partícióra osztva, de asszem satásak...
hát sok képet tölt be pl sg fórumban, általában az okozza a fagyást 90%-ban :D -
Érdemes foglalkozni az M4A3E2-vel ?kredit farmolásra gondoltam,vagy csak addig mig az M6 is ki van fejlesztve? -
KV-m szopóágra került. 152 meg csak 300-akat sebez :(