418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Torzonborz
    lánctalp kell rá , legerősebb motort T-50-ről át tudod pakolni és úgy már egész jó lesz. mondjuk nekem a sima T-50 is elég sokszor kigyulladt vagy a vezetőt lőtték ki.
  • patchaou
    Jól sejtem, hogy a KV-5 akkor is keres ha dezertál?
  • Szakesz
    Túl magasak voltak az elvárásaid egy stock tankhoz. Ennyi az egész.
  • Egerwin
    Akinek van T-50-2-es felderítője és szereti, az árulja már el, hogyan kell használni, mert nekem eddig nagyon nem jön be. T-50-esről egy csomó minden lepattant, illetve el se találtak, mert jól manőverezhető volt, ezt meg minden átlövi, ráadásul pont olyan helyen találnak el, hogy vagy a lánc repül vagy a motor vagy egyből lőszerrekesz, szóval biztos halál.
    Igaz még nincs rajta fejlesztett felfüggesztés meg a többi, de akkor is többet vártam.
  • Nazarov77
    Ezzel a rakás fos GW pantherrel ma nem lehet duplázni, 9 kört buktam vele idáig.
  • patchaou
    Ha hiányoznak az artisták, akkor heavyvel kel menni.
  • Torzonborz
    csodás ez az MM , berak 3 T-50-2-t egy oldalra úgy hogy egy szál arty sincs sehol. :D
  • Oddball29
    Ember, szombat van!
  • DarkHorSe
  • Adjunktus
    Aham.Köszönöm!
    Azt hittem,hogy valami jelentése is van,azon felül,hogy szar!:)
  • pointer4
    Az van a videóbeszúrásnál alapból beírva, eddig valami szkúter volt. Ha nem cseréli ki az, aki videót linkel, akkor ezt látni. :)
  • Adjunktus
    Világosítsatok már fel róla,hogy mi a faszt jelent ez az állandó Rebbeca Black Friday videó??
  • brasco84
    az egyetlen normáisnak mondható ötszöröző köröm ma..
  • Gerifinuccsi
    VK <3

Győzelem!
    Csata: Cliff 2011. október 29. 12:00:54
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 944
    Szerzett kredit: 50 739
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
  • baalbaalbaal
    Köszi Szakesz, azért lepődtem meg, mert az összes többi tank ott volt, az aranyért vehetőek is.
  • patchaou
    Ez hogy sikerült? Dezertáltál?
  • Szakesz
    Csak azokra a tankokra képezhető át a legénység, amik már ki vannak fejlesztve. Van még egy kritérium, amely bár evidens, de azért nem árt ha tisztában van vele az ember. A legénységnek és a tanknak azonos nemzetiségűnek kell lenni. Szóval ruszkikat nem ültethetsz bele német tankba. (Legalábbis egyelőre. :))
  • Attiska
    Milyen jó kis menetet mentem az előbb a Hummellel. Az első vonal közelében közvetlen irányzással, páncélvadász módjára. A csapat is nagyon jó volt, tetszett, ahogy "óvtak". :) Sajnos vesztettünk, de ennek ellenére nagyon jó kis kör volt.
  • baalbaalbaal
    M5-tel gyüjtök xp-t M24-re, most vettem észre, hogy a legénységét nem lehet átképezni M24-re!!!??
  • Gerifinuccsi
    Mai ELSŐ menetem IS2vel!

Győzelem!
    Csata: Ensk 2011. október 29. 10:08:41
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 0
    Szerzett kredit: 0
  • Pongyi
    Hát már kezd elegem lenni ebből a láthatósági rendszerből, azt még benyelem h Kv elől 100 méteren belül eltűnik egy tank (Pz4) vagy td (s85) úgy hogy ő közben folyamatosan lő rám! Meglátom 60 méterre, lő rám elkezdek felé mennni, eltűnik de folyamatosan lő rám közben, kb 5! méterre vagyok amikor ujra előbukkan és akkor beviszi a kegyelemdöfést. De ez "csak" egy KV (bár mindenből a legjobb van) szal ezt benyelem. Na de hogy ugyanezt eljátsza T32-vel is (itt is mindenből a legjobb van) 100%-os legénységgel, 100% javítással, és 87%-on lévő rejtőzködéssel hát az már enyhén idegesítő. 50 méteren belül ott egy KV-13 aki lő rám, egy hídon áll semmi fedezék csak ugy áll, egyszercsak eltűnik épp mikor becéloznám, megállok bevállalok még egy lővést töle arra gondolván h majd csak előtűnik és akkor jól pofánlövöm de neeem én viszont ugyanonnan kapok még1-et és amikor megint elindulok a fedezék felé akkor tűnik elű újra.....hát szóval kivagyok:D
  • S1mlis
    Megvettem kíváncsiságból ezt a Jumbót, igen kellemesen csalódtam ebben a tankban.
    Utoljára a SU-85-el volt ilyen élvezetes a játék számomra.
  • Renegade
    ha t7 fullos vagy t8 (stock)-ként t10 csatába kerülsz és valami fura indittatástól vezérelve hvy úton indulsz, akkor a játék kezdetekor rögtön HE-t tölts be, mert jó eséllyel először scout jön szembe, vagy t9-10 hvy és nagy eséllyel megakaszthatod őket, hiszen egy flegma kapáslövéssel sebzed és még talán kritikált is osztasz, röhejesen hatékony ez a taktika :-)
  • Nazarov77
    Szeretem ezt a tankot :D

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2011. október 29. 9:17:22
    Jármű: M24 Chaffee
    Szerzett tapasztalat: 8 900 ()
    Szerzett kredit: 26 724
  • lammaer
    Akkor látom, ma éjjel kettőkor nagyüzem lesz :)
  • tigrincses
    nem találom a linkelt oldalt a textúrákhoz ha ez ne mfontos ezen az oldalon akkor semmi! mi a bánatért kel kibannolni , gyökér életetekbe abba
  • Dean108
    Ó ez eszembe sem jutott. THX!
  • Szakesz
    Hajnali kettő és reggel hét óra között még ötszörözhetsz.
  • Sippie
    XP újrarakás után telepítettem a VGA-t,akkor is kell CCcleaner? a többit nemtom, majd este megnézem ha hazajöttem :)
  • Dean108
    Na bejött a szerver.
    Nem lehet a napi első nyertes csatát megcsinálni még egyszer.

Ezt a pechet.
    Sokszor egy valag idő elmegy mire normális csapattal végre győzünk.
    Most elsőre meglett a KT-val a dupla.

Ezt egyszerűen nem hiszem el.
  • ropi88
    ojhs, igen jól hangzik
  • Dean108
    A mai napon dupla helyett 5-szörös a szorzó a nap első nyertes csatájára.
  • ropi88
    miféle 5x xp?
  • Dean108
    Nem is értem egyébként, hogy a napi váltás hajnali 2-kor van, az akciók miért reggel 7-kor kezdődnek?
  • Dean108
    Basszus.
    Elfelejtettem hogy az akciók reggel 7-kor kezdődnek.
    Én meg felkeltem tök korán, hogy a tiger II-nek minél előbb meglegyen az 5-szörös XP.
    Csodálkoztam is, hogy csak duplát kapott.
    Akkor kapcsoltam, mikor 7-kor leállt a szerver.

Most akkor szerintetek meg lehet csinálni az első nyertes csatát vele még egyszer?
  • lammaer
    Azért mérget ne vegyél rá. De sztem ugyanolyan arányban ütöd át őt sík terepen, mint ő téged szemből. Ha meg ügyes vagy, te hull downban vagy, megengedheted magadnak hogy lepattanj 1-2 alkalommal, úgyse tud veled semmit csinálni :)
  • kdezso30
    Kösz a választ, majd kipróbálom.
  • lammaer
    Nagyon gyors.
    Időzítés kérdése az egész, nagymellény kijön a fedezékből, AP patt, nagymellény közelebb jön, HE durr, nagymellény menekülne de curikban ugye nem epik gyors, megy az AP, de már az oldalába, jó esetbe láncostul oda is ragad :)

Hagyni kell kicsit elbizakodni. :)
  • I.C.ram
    és milyen ágyúd van, hogy betöltse az AP-t egy HE lövés után úgy, hogy ne legyen ideje elmenekülni a ház mögé? :D
  • lammaer
    Tornyon a parancsnoki kibúvó nyílást, az IS4-en meg E75-ön is remek hely, ha intim közelségbe jutsz :)

Amúgy meg nyilván, az alját ha mutatja, ha nem akkor meg vagy átviszi vagy nem. Többnyire sajnos tényleg nem. Olyankor szoktam neki leosztani 1 HE-t, és amikor megijedve fedezékbe húzodna akkor mutatja az oldalát :)