418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ez mennyire jó hogy lőnek rám de nem látok semmit pedig elvileg szemből lőttek, az előtt 400 méterre volt az enemy tank én meg 1 ház mögött és simán látott! -
klezzz #71754 ja gondoltam rá, de fél milláért kicsit sokallom és úgyis minél hamarabb át akarom ugrani ezt a tankot -
R3nton #71753 ja de cserébe bármelyik med tanknak csemege. Úgy mondanám inkább megvan előnye, hátránya is, de tényleg jó nagyon KV, csak 1300 csata után már picit unom:D -
Oddball29 #71752 Azért ritka, hogy szemből is átüti, ahhoz a vezető előtti részt kell eltalálnia.
Nálam az is elég volt, hogy az ilyen párviadalokat túléljem, ha menetből tüzelve, kissé sréhen közeledtem felé, hogy ne bírja a gyenge pontot megcélozni. Közelről meg szétkaptam, mint eszement kölyök a homokvárat. -
TDantes #71751 Ja, de ha a KV első lövése talál, és maximálisat sebez, azonnal vége. Forgathatja a T1-et, és rakhat bele akármit...bumm
Amúgy az M6 is megvan egy lövésből KV-val. A KV OP tank, ennyi
T34-et 9%-ra lőttem le...pfffbeeeöööaaaaeeííííí
Melyik tier 5ös tank sebzi le 100-ról 9 %-ra egy tier 9-est?
-
Adjunktus #71750 Egyáltalán nem reális.
De mivel már vagy 200x leírtuk a HE gránátok működését a tankokon,nem fogom 201-edszerre is leírni... -
Oddball29 #71749 T1-be spall liner kell és ne mutasd neki az oldalad, úgy többször fogsz nyerni te, mert kinyírod, amíg újratölt. -
klezzz #71748 elmegy már a picsbe a KV a trollgunnajával, t1heavy oneshot... -
nem rossz ez a tank:)))
Csata: Erlenberg 2011. október 29. 17:07:42
Jármű: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 1 273
Szerzett kredit: 27 629
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés -
davidbog #71746 A T-10-nél a homloklemez vastagsága 120 mm. Az orosz wiki szerint a döntöttsége 55°+40°. Az 55° az a szokásos függgőleges síktól számolva (tehát ha oldalról nézed). A 40°-ot pedig a harckocsi felülnézeti képéből látod. Csak nem tudom, hogy a középvonalától vagy a széleitől számítva 40°. Az a 230 mm-es effektív homlokpáncél vastagság jóval több lesz. Ezt az értéket már akkor is megközelítené, ha csak egysíkban lenne döntött a homlokpáncélja.
Az eredeti löveg a 122 mm D-25TA volt, nem az M-62-T2. -
Renegade #71745 varázslat:
kampinovka, csapat kinyiratja magát parádésanén artyval fel másztam A0-ba, hogy supportoljam a maradékot, akik meghaltak, közben ellenség foglalja a zászlót, sehol egy ellenséges tank (A0-ból látszana) és egyszer csak elkezdenek záporozni a random arty lövések, ejh, hát micsoda jó arcok lehettek klános TS-eken, akik bemondták a poziciót :-) -
Érdekes, a HE-nek nem az artykat kéne elsősorban simán átütnie? Valahogy mindig 150 sebzést érek el vele, ahhoz képest. -
brasco84 #71743 lehet csak én szoktam ezen flesselni, de annyira jó lenne ilyenkor olyan szuperképesség mint a jumper című filben, hogy odaugrok gyorsan ahol ez a nyomi lakik, a kis fejét beletolom a monitorba, aztán vissza.. just for fun. -
Szakesz #71742 Automatikusan büntetik a TK-t és bannolnak is érte. Ezért ne jelentgess. :) -
hNeo #71741 kilőtt. TK. mert átmentem a másik oldalra, és GW tiger így félve érezte magát.
azt akarta hogy életem árán védjem meg őt, a 3 hevi elől amik jöttek. én a pici JP vel.
one shotolt inkább és kilépett. -
MitsuMishi #71740 De elötte a torony+ legalsó löveg kombó kell,majd utána a motorok ugye? -
Az kell majd a tigrisbe is. Fejlesztgesd csak sorjában a dolgokat :D -
MitsuMishi #71738 Helló! Vk 3601(H) tankon mit érdemes először kifejleszteni?A motort megéri,vagy inkább haladjak tovább a Tigris felé? -
Szakesz #71737 Mit tett a galád? :) -
hNeo #71736 hol tudok reportolni valakit?
van screenshotom is róla amit tett. -
Meg se próbáltam kiszámolni :) olvastam fórumon. -
És ezt hogy számoltad ki? Csak azért kérdezem, mert ennek nem hagyományosan döntött frontpáncélzata van. -
Ezt nem tudtam, viszont az adatait a Wot fórumból másoltam, és ott is megoszlanak a vélemények, hogy a frontja hány mm. Egyesek 120mm-t írnak, ami a döntés miatt effektív 230mm. -
Nazarov77 #71732 Lehet épp kifutott az ebéd :D -
Nazarov77 #71731 Egész pontosan az IS-8 az IS-10 prototípusa volt és az IS-10et nevezték át T-10re miután meghalt Sztálin. -
Himmelsdorfon dezertáló E75... mi lehet ilyen fontos? :D Max a szüzesség elvesztésével felérő dolog rángatna el :D -
Nazarov77 #71729 Tudom hogy egy ekkora szennyvízcső nagyot sebez nem azzal van a baj hogy nem reális, hanem azzal van a baj hogy nem kéne benne lennie a játékban. -
IS-8 más néven T-10
Max speed: 42 km/h (on road)
Max range: 250 km (on road)
Engine: One V-12 diesel
(522 kW)
Power-to-weight ratio: 10.44 kW/tonne
Vertical obstacle climb: 0.90 m
Gradient: 62 %
Trench crossing: 3.00 m
Main armament: M-62-T2 (L/43)
Secondary armament: Two 12.7-mm DShKM machine-guns
Armour: 250 mm (fornt)
120 mm (sides)
250 mm (turret mantlet)
100 mm (turret sides)
25 mm (turret rear)
20-80 mm (rest of hull) -
A sebzésük még talán reális is, ha megnézed milyen ágyú van rajtuk, a pontosságukat kéne csökkenteni! -
aside #71726 ez a mázli, reggeli első csata 
vk2801 -
Nazarov77 #71725 a rohadt mocskos GW tiger végülis csak 40%ot vett le a mausomból....
Nagyon élvezetes ez így. De persze fejlesztők szerint ez kevés, úgyhogy berakták a T8as artykat. Törném el a kezét aki kitalálta. -
brasco84 #71724 a meccsmégking megint megmutatta mire képes.. mondjuk a mi szempontunkból jó volt, annak ellenére h az E-75 rögtön az elején dezertált :D de ez vicc
-
nem unod ezt a csiki csuki buzi szóhasználatot pff tiszta láma vagy bakker! -
Csak azt sajnálom, hogy lehetett volna jobb is 5x szorzó, mert már csak négyen voltak. Ha én találom el, akkor lett volna még egy arty akit kilőhetek :D -
Mondom az ellentétét :D ENszk, városi rész, E100al megyek, csikicsukizunk egy IS7el, már hármat beleengedtem, én még fullon.
Épp lapattanó után visszavonul, amikor mögötte TD módban megjelenik egy lövésre készülő GWTypeE full rám célozva már, konkrétan bele néztem a csövébe :D
Hirtelen megállt az ütő bennem, még 6 másodperc mire betöltök, kitolatni esélytelen de belekezdek, akkor eldörren az arty, majd egy karistoló hang a tank oldalán, és mögöttem a házon robban a lövése, nulla sebzés. Na, nem is tolattam tovább :D -
Rohadt hummel az oldalát mutatva ment full gázzal, leálltam céloztam ő is megállt lőttem, mellé. Rám fordult, a következő pillanatban lőtt és eltalált 200 méterről.
Győzelem!
Csata: Karelia 2011. október 29. 13:24:23
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 5 430 ()
Szerzett kredit: 25 640
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
-
TDantes #71719 Hát attól függ. Ha kilépsz, annyi creditet és XP-t kapsz, amit a kilépésig kaptál volna. -
Jó az, avval szórakozni a legnagyobb élmény :D
Platoonba három t50-2, himmelsdorfon felmentünk a várba, sehol senki, majd tovább le, jött egy magányos tigris II, hamar kihalt a köröző szunyogok csípéseitől, majd jött még egy magányos T29, utána egy ferdinánd, majd egy vk3601.
Iszonyat élmény volt :D Ezt már csak a három trollgun-os KV tudja megközelíteni :D -
Csak azért gondoltam, mert ma kétszer láttam kezdésnél elpukkani KV-5 öt, és valaki mintha azt mondta volna egyszer, hogy a lőve akkor is keres ha kilép a csatából. -
TDantes #71716 Nem. Ha az első másodpercben kilépsz nem kapsz semmit. Ugyanúgy van mint minden más tanknál, ugyanazért kapsz creditet, csak magasabb a szorzó