418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #71795 T34et tessék APval lőni, összecsinálja magát tőle, nekem bejön, testet az átlagnál jobban forgasd be mivel gonosz oldala van, szokta elnyelni 0 sérüléssel a lövéseket. -
Renegade #71794 ha az arányok megmaradnak:
Egér 229 csata 54 steel wall: 4,25 kör/1
E100 54 csata 4 steel wall: 13,5 kör/1
ez akkor is borzasztó nagy különbség, ha dedikáltan "puhább" :-(
-
TDantes #71793 Nekem be jött a 150-es csúzli. De hát kevesebb HP mint a Maus-on, szemből könnyebben átlövik és ugyanúgy darab kutyaszart ér ebben artysta világban
Amúgy tetszene, jó ez. -
Renegade #71792 az egér után nagyon fura volt, hogy bármi átlövi szemből, és ez az ágyú hát még nem fekszik igazán, 14/14-et viszek magammal, és ha 20%-ot lekapok egy T34-ből már örülök.
IS4-et még egyszer sem tudtam átütni (gondolom minimumokat dobott). Szóval az eddigi papír érzethez még hozzájön a szar ágyú :-) -
Engem nem nyűgözött le. Szerintem a KV-3 jobb de ez csak az én véleményem. -
Nazarov77 #71790 Én bétában is meg most is 1S fele mentem, sokat számít a sebesség főleg mivel most sok a nagy és ott a KV-3at is ugyanúgy rommá lövik tök mind1 a páncél. Viszont ezzel jó érzés hogy ki lehet mászni a bajból, gyorsabban mint ahogy belekerültél. ( idézet egy bizonyos filmből :P ) -
TDantes #71789 No mér? Nekem tetszett a E-100 -
Nazarov77 #71788 Szerintem jó tank, viszont meg kell szokni a 150es ágyút ez nem egy op ruszki szar 290es átütéssel. ( kis célzás ftw ) T9 alatt szépen szétkap mindent, T9-10eket is lehet vele sebezni ha nincsenek messze, távolra meg ott a HE ami sebez 300-400at. -
Oddball29 #71787 KV-1S milyen T6-ban,valaki futkározik ilyennel? -
egonn #71786 én a látótáv növekedésre gondoltam ,tehát nem gondoltam rosszul:) gázolajra nem költök mert így is vastagon veszteségesz szegény(ek) -
Attiska #71785 De ha állsz, akkor inkább a villás periszkóp az, ami ad 25%-ot. Vagy van mindkettő, akkor úgy néz ki a képlet álló helyzetben, hogy alap látótávolság+10 távcső+25% periszkóp? -
Szakesz #71784 Szerintem a 2 messzelátó és 1 álcaháló kombináció hatásosabb a ventilátoros megoldástól.
Ennek két oka van. Az egyik, hogy több látótávot adnak az optikák, mint amennyi bónuszt a ventilátor miatt kapna rá, a másik pedig, hogy a ventilátoron bukott mozgékonyságot, gyorsulást a 100-as oktánszámú gázolaj semmissé teszi. -
Renegade #71783 na meglettt a 15cm-es ágyú az E-100ra, háááát idáig azt hittem, hogy a T30 a legszarabb t10 hvy, de asszem az E-100 méltó utódja :-) -
egonn #71782 merugye 440méter,a 10% távcső ad 44métert,de olvastam valaholh a tank látótáv az ventillátorral ,csokikólával van számolva!
-
Mi van baj van az arty vadász tankokkal? Nem működnek vagy mi?
Mert egyre kevesebszer látok, de kis arty-t egyre többet eddig nem volt 3-4 arty a kis tankoknál minden csatámban. -
egonn #71780 tipródok h leveszem a ventillátort és mégegy távcsövet felrakok -
Attiska #71779 Ha spottolás, akkor villás periszkóp, álcaháló, ventillátor, nem? -
egonn #71778 Tipródok :a gombócra tegyek 2 messzelátót és 1 álcahálót, vagy maradjon a mostani felállás 1 (10%)messzelátó 1 ventillátor és az álcaháló?? Merugye szegény nem nagyon tud futkározni inkább a spotolás ami neki fexik! -
A gold lőszerének 265mm az átlag átütése és 331,25 a maximuma
a simának 225 az átlag és 281,25mm a maximuma.
Lehet betett 2-3 darabot a nehéz napokra :) -
TDantes #71776 Amúgy előtte meg kétszer én pattantam az IS3-ról. Kicsit meglepett, hogy kilőni nem tudom, ellenben lazán átüti a tornyot. -
Gold ammo, vagy beadta neki 2x egymás után a maximális átütést. (ami 270mm körül van)
mijki: alt+shift -
Akkor mit kell csinálni ha játék közben be angolosodott a billentyűzet? -
TDantes #71773 Nem tudom. De meglepő egy dolog -
gold ammo? -
TDantes #71771 Hogy tudott egy IS3 ezen a részen kétszer is átlőni?? 240mm a torony, és döntött. Hogy bánatos francba csinálta? -
Mik vannak.. :D
-
Oddball29 #71769 Do-oh...Abbey-en 2 T9 meddel szlalomozunk az ellen hevijei között, ütünk menet közben amit érünk, azt se tudják, mi van. Sőt elérjük az artikat is. Nyomorék Object 261, amit melléérek, rátapos az exit battle-re. -
De most komolyan, az idióták világnapja van? Pz38-al nekiáll 150 méterről KT-t lövöldözni... nem értem, azt se lehet mondani hogy hétvége van és nincs iskola, mert sztem a gyerekek napközbe is tolják. A felnőttek ennyire hülyék? :D -
Bétában azért horrorisztikusabb volt mikor a max létszám 10k körüli volt és előfordult hogy még százan se voltak fent
-
Dean108 #71766 Tud valaki olyan linket, ahol a win 7-es problémák vannak ecsetelve?
A bátyám most húzta újra a gépét (hardwer bővítés), és közvetlen az indítás után a játék kilép a memóriából.
Feljön az első ablak, alul a gomb hogy indítás.
Amint rákattint elszáll a game.
Mi lehet a gond? -
Olyankor nincs csak ha kilőtted egy szöveg hogy megsemmisült és láthatóvá válik a roncsa. -
imádom az ilyen csatákat............
-
Igen el lehet találni, de főleg külső nézetnél látszódik amikor eltűnik a tank elugrik a célkereszt egy másik terep tárgy miatt mert a gép számolja a távol lövéshez a rá tartást arty-knál gyakori amikor ráhúzod a tankra és eltűnik korrigálni kell manuálisan.
Tehát az enemin a cél kereszt és eltűnik ha nem korrigálsz egy kicsit akkor elé lősz a földbe kb valami ilyesmi ,de függ sík terep van eközben valami akadály, és aki neked spotolja jó e net kapcsolata . . . .sok a random tényező ebben a játékban -
redsting #71762 Valami csilingelés,vagy szöveg.Ami szokott ilyenkor. -
Az egy dolog, de marhára örülnék ha egyszer én lennék a toppon, és nem más :P -
dehogynem, de milyen jelzésre vártál?
"hinnye fenséges uram, há etaláltuk a bokrot-é" -
Olyan fantasztikus ötszörözős köröket nyomok ma... 2700, 2300, 1900, 1300... nagyszerű csapatokkal persze, hogyhogy nem pont az a meccs győzelem amikor kb senkit nem tudok eltalálni. -
redsting #71758 Én is visszatérnék erre a láthatóságra!Megyek nyugodtan.Előtűnik az ellen.Jól látható,nem mozdul.Eltűnik.Oda lövök.Semmi jelzés,hogy eltaltam.Megint előtűnik ugyan ott.Most hogy van ez?Ha nem látom nem is sebezhetem?
-
A MM baja a főleg a játékosok számából eredhet, mert ha kevés a gamer akkor alakulnak ki ilyen torzszülött meccsek és várakozik a gép ilyenkor már sejthetjük nem talál nem tud összerakni nekünk egy MM szabályai szerinti meccset.
De ha nem is kell várakozni akkor is gyakrabban rak össze szélsőséges helyzeteket a kevés játékos miatt.
Így remélem majd nem sokára lehet szervert váltani mert akkor megyek boldogítani a az orosz kollégákat :)
Pl: 30 sec után is pihi van 2011.Október 25.-ei kép
Előbb néztem játékosok száma az EU szerveren
és a RU szerveren
-
csak akciónál érdemes venni kiegészítőt. Ha vesz az ember. Sokszor van hogy fele annyiba kerül. Amúgy sztem is inkább ugord át.