418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Már egyszer belinkeltem:
    Tier 8as prémium tank lesz 88L/71el.

• SovereignXY
    JT prémium lesz?
  • jocyd
    gondolom lesz vagy 200 k xp, meg 3,5 milla
  • Nazarov77
    Idén nem lesznek új TDk. Franciák jönnek, elvileg az M103, meg ha jól értettem akkor a Jagdtiger mit 88L/71 és az IS-6.
    Amúgy én is gyűjtögetem az XPt jagdpanzer E-100ra, már 50K megvan :D
  • Ohyner
    Én már kigyűjtöttem rá:)
  • jocyd
    remelem hogy nem mert mär en is nagyon värom, mär a Ferdim gyüjti rä az XP-t.
  • jocyd
    hät en csak a nemet ägat vittem vegig, a többit csak külsö szemmel lättam, az biztos hogy az Object-nek nagyobb a sebzese mind a JT-nek, de ällitolag pontatlanabb is, a T95-nek meg brutäl päncelzata van.
    az is lehet hogy elindulsz egy orosz vagy amerikai ägon es ha megjelenik a prem JT akkor az is megveszed ha van ra lehetöseged.
  • Ohyner
    A stug e 100-ról van valami hír, vagy már azt is áttolták köv évre?
  • SovereignXY
    Melyik TD ágát javasolnátok?
  • jocyd
    sziasztok, tudna nekem valaki egy linket dobni a wot tweaker progirol, mert neha laptopon akarom nyomni aztän szaggatok mind Juliska neni a nokedlit :-)
  • Gunslinger
    Ezt így hogy? Kevesebb xp-t kaptam IS-4-el, de majdnem kétszer annyi pénzt, mindkettő tier 9 heavy és mindkét kör relatíve szarul sikerült számomra, csak két-két killem volt meg 3-4 lövés sebzésem, viszont IS-4-el túléltem, csak baromi gyorsan, 6-2 állásnál befoglaltuk a bázist.

Victory!
    Battle: Mines 2011. október 30. 2:20:14
    Vehicle: E-75
    Experience received: 3 860 ()
    Credits received: 18 561

Victory!
    Battle: Redshire 2011. október 30. 2:28:34
    Vehicle: IS-4
    Experience received: 3 840 ()
    Credits received: 31 170
  • Bugi Misi
    na M3 Lee-l végeztem minden kivan fejlesztve jöhet az M4 Sörmen
  • Bugi Misi
    nincs kivel:)
  • lammaer
    Gyakrabban játszanál platoonban... ott mindennapos :)
  • tigrincses
    gggggggggggggggggggggggg
  • tigrincses
    rájöttem : újra kellett tennem a játékot mert bezavarta a béta patch meg amit cd-ről töltöttem rá még a nyáron a pc gurubol. érdekes az is hogy nem az fps számít hanem a ping ,
  • Bugi Misi
    ilyet is ritkán lát az ember hogy a társa feláldozza magát értünk:D

Én voltam a top tank M3 Lee és rám jöttek 3-n T-46 szemből azt kilőttem maradt kb fele HP-m hátulról jött egy ellen T-28 és össze tapadtunk és akkor jött ez a gyerek T-28-l és neki ment teljes gázzal az ellen gyereknek így időt adva nekem hogy becélozhassam és kilőhessem az ellent, sajnos a társ gyereket kinyírták nekem meg maradt kemény 21 HP amivel még kinyírtam egy Pz 3-t és utána sajnos kilőtt egy Pzjg 1-s >.<
    szépek az ilyen pillanatok(:
  • Seriallkillah
    Van egy eladó wot accountom ha valakit érdekel privát rám.
  • Attiska
    Miért, érdekes lehetne egy 15-ös tüzér csata. A kisebbek mehetnének felderíteni, és közvetlen irányzással lőni. :) Egyszer ki kellene próbálni.
  • patchaou
    Ja, az kéne, oldalanként 15 arty, a normális embereket meg hagyják nyugodtan játszani.
  • FCH kari
    még pár arty kellett volna:P
    [URL=http://kepkezelo.com/viewer/0socwtch35fw0qy985je.jpg][IMG]http://kepkezelo.com/images/0socw
  • Oddball29
    Ennyi van most a T-54-nek AP-ra.

Újraolvastam OV utolsó bejegyzését, és most esett le, hogy ez az új HE-mechanika véget vethet a 105-ös miniderpes farmolgatásnak, ha nem változik a matchmaking.

Nem tetszek ezeknek a nyomorultaknak, hogy vannak akik képesek így fenntartani high tier tankokat...
  • lammaer
    Nem lehet hogy ez a béta/szuperteszt szerver, és ez lesz az a csodás fizika amit majd behoznak? :)
  • davidbog
    Így kell számolni. Jó az érték, ha az a 40° valóban az amire gondoltunk.
    Úgyhogy nem lesz valami acélos az a 196 mm effektív vastagság a WoT-ban.

Avval is lehet számolni amit Oddball29 belinkelt, csak a Calculation of combined angle rész fura. A T-10-nél is gyanús érték jön ki a combined angle-ra, azt beírva az armour thickness résszhez alig nagyobb érték jön ki mintha csak egy síkban lenne döntve.
    Az IS-7-nél ugyanezt eljátszva már kisebb érték jön ki mintha csak egy síkban lenne döntve a homlokpáncélzata, ami elég nonszensz. Úgyhogy nem értem hogyan működik, én inkább maradok a számológépnél.
  • Oddball29
    Sztem odaragadt, hivatalos fórumon találtam.
  • ximix #71810
    Én sem szeretem amikor megállnak úgy a hídon, hogy nem lehet elmenni mellettük mire ráírok guruljon arrébb addig már az arty megáldott és ha sok az enemi lent akkor gyors át foglalni a vissza jövőket szedegetni lefele egyszerűbb mint a hídon harcolni főleg TD vel.

Amúgy szép le is esett vagy csak beszorult ?
  • Nazarov77
    Az a ferdi hogy került oda? :D
    "Senki kedvéért nem fékező Maus..." erről eszembe jutott valami:
  • Oddball29
    Senki kedvéért nem fékező Maus...

• Oddball29
    Kalkulátor
  • Oddball29
    Igaz, csak T6 csata, de jólesett. Szu-100

• ximix #71805
    Inkább kettő egymás tetején :)
  • Pales27
    Köszi az infókat! Ha jól számolom az effektív páncélzatot: 120/cos(55°)/cos(40°)=273,1 mm Ha a mostani kompenzációs adatokkal számolunk akkor 120/cos(45°)/cos(30°)=196 mm?
  • R3nton
    gyakorlatilag tornyos object704
  • R3nton
    t30 legszarabb tier10????? :O sztem meg egyik legjobb:D sokkal jobban szeretem mint is-7et.
  • TDantes
    Nem stock volt, csak közelről kétszer bele lőttem a hasába. Égett, robbant, végül felrobbant. Ott légyfing is átlövi az E-75-öt, a 150-es csúzli meg naná!
  • xblades
    Mit ajánlotok a t-50 szériára rátenni?
  • Szakesz
    Mennyi az esélye, hogy még egyszer összefutsz egy stock E-75-tel és kétszer egymás után maximum sebzést ad be a rendszer? :)
  • TDantes
    Pl: E-75 két lövésből megvolt vele.

Meg jobban hozza a pénzt, mert többet sebez, több credit.
  • Renegade
    mindkét t34 hulldownozott messze, egyébként persze, hogy AP-val lőttem volna :-)
  • Renegade
    akkor néha előkapom, hátha ráérzek :-)