418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Tegnap este óta Tiger(P) tulaj lettem,ilyen OP cuccom még nem volt az tuti 80%-ról induló legénység igaz már másodlagos skillel 5 menet 5 győzelem mindet túlélve(ez nálam ritka) itt az utolsó kör:

34 találat ért???Ez a masu???A T29 top löveggel még csak meg se sebzett.
  • lammaer
    Az a baj, mindíg bezáródik és újra kell nyitni, sztem azért vagyunk fenn kevesen...
  • Nazarov77
    Szerver újraindításnál törlődik, úgyhogy akkor újra kell csatlakozni, mindig hun a neve, ha van jelszó akkor az is hun.
  • patchaou
    A csatornáknál írd be hogy hun. A legfelső lesz elvileg.
  • Killer85
    Mi a cím?
  • Nazarov77
    Gyere fel hun channelre játékban, ott tudunk adni tippeket stb. Mondjuk tény hogy mostanában kevesen vagyunk fent, ha már szóba került tessék feljönni hunra, van itt egy csomó játékos, nem szoktam őket fent látni, ezért igazolatlan jár!
  • patchaou
    Még sok ilyen ellenfelet kívánok neked:D
  • Nazarov77
  • Killer85
    Köszönöm :)
  • Nazarov77
    höhö

Győzelem!
    Csata: Karelia 2011. október 30. 8:46:37
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 2 134
    Szerzett kredit: 123 232
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védő

Izgi volt, egyedül letermináltam a bázisunkban egy tigrist, T20at, ISt úgy hogy 3 különböző részen voltak, utána még el kellett bánnom egy majdnem 100%os Type 59el és egy A20al, kb 100 HPm maradt :D
  • lammaer
    Isten hozott a kockák közt. FAQ tizenharmadik kérdése micsoda?
  • lammaer
    Annyi tanácsot tudnék adni, hogy figyelj oda mit csinál a csapat. Ha látod hogy nem jön arra senki amerre te mész, akkor te is állj meg - egyedül soha semmilyen tankban nem lehet semmit elérni.

Hasonlóképpen, ha látod hogy leszakadnak mert elkezdenek "egy kisebb tankot kergetni" akkor várd meg amíg végeznek vele, esetleg szépen tolass vissza.

Harmadrészt, ha úgy látod van jó ötleted, angolul a please szó használatával kérd meg a csapatot (még jobb ha konkrétan vkinek a nevét írod be) hogy jöjjön veled. Meglepően jól szokott működni.

Lényeg ami lényeg: a csapat ritkán követ másokat csak úgy vaktában, ezért nekünk is kell alkalmazkodni a kialakult szituhoz. Az a tank aki egyedül hal meg rögtön az elején, sokkal inkább a saját hülyesége miatt hal meg mint a csapaté miatt. Mert a francnak kell mennie egyedül vhova.
  • patchaou
    Igaz, tüzet oltani ott a poroltó.
  • lammaer
    Camo
  • patchaou
    Heavykre második skillnek mit rakjak szerintetek. Javítás az első.
  • Killer85
    Köszönöm megnézem...kezdő vagyok és szívesen fogadom a jó tanácsokat bárkitől...igaz már a Kv-ig fel küzdöttem magam....plusz a német tankokra vagyok ráállva inkább :)
  • Nazarov77
    Ezaz!

Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: T28. Elköltött XP: 74 348. Elköltött szabad XP: 527.
  • Nazarov77
    mást nem is használok
  • Nazarov77
    over target markert mindenféleképpen ajánlott használni:
    http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0
    van benne read me hova kell rakni.
  • Killer85
    Sziasztok
    Valaki tudna segíteni nekem :)
    Módokat szeretnék berakni.Mit ajánlotok.....ja és hová kell berakni.
    üdv.Jani
  • FCH kari
    hali, én mérgemben eladtam az IS-3-t bele fáradtam hogy 10 csatábol 8 bukta, 5x arty szed ki 3 x meg kereténekkel van tele a csapat.de jellemzö dolog szokott lenni az hogy megindulunk heavyk 4-5 en,mire elfoglaljuk poziciot maradunk ketten vagy volt hogy egyedül mert kedves csapat társak megláttak egy kisseb tankot és elkezdik kertgetni én meg maradok a szarban:P
  • patchaou
    Nem tudom mi lesz ma, KT buksiján 152-essel 83-at sebeztem :D
  • lammaer
    Hát, sztem kússz fel a hun channelre, azt dobd be hogy Tier5-höz keresel platoontársakat. Régebben ez mindíg működött, igy lehet ismerősöket szerezni hamar (sajnos a hun channel már nem olyan tömött mint régen, mivel a rendszer automatikusan bezárja a csatornákat).

Sajnos nekem már nincs T6 alatti cuccom, most éppen T8-at tolok ezerrel, pedig szívesen gurultam volna veled.
  • lammaer
    FAQban van link hozzá.
  • patchaou
    Sehogy nem bírok ezzel a vk3001P-vel érvényesülni :(
  • jocyd
    vagy egyszerüen szinvakok :-)
  • SovereignXY
    Vagy pont fordítva. Még nem keltek felé ezért kevertéka zöldet a pirossal :)
  • jocyd
    hät nekem is kb 2 ora allat sikerült az 5 tankommal duplazni de kinszenvedes volt. az elsö KV körben top tier voltam , mondom akkor aratunk , hät egyböl 3 tärs teamkiller lett engem meg a sajät arty lött ki. hogy ezek a f***** miert nem alszanak ilyenkor.
  • DummyBoy
    Pedig tuti fogják ... csak hogy szopjak vele

Viccet félretéve: nem tudom mit b@sztak az orosz tankoknak, de valami nevetséges az egész ... Abban bízom, hogy az IS4 már valamilyen előrelépést fog jelenteni, de tegnap kínomban röhögve konstatáltam, hogy talán Priest-el is jobb statom van mint IS3-al ...

Bétában legalább jó volt ... Most T7 felett nem merek egyedül nekimenni semminek vele ... Ennél a T29 is komolyabb tartály volt ... Még talán az M6 is!
  • Nazarov77
    Nem nerfelik, pont hogy az orosz ág fog a legjobban járni ezzel a normalizáció csökkentéssel, mert azokban még a legénység is slopeolva van.
  • SovereignXY
    Na ezt hogy sikeróült oda varászolnom?
  • DummyBoy
    xD
  • DummyBoy
    Jaja, én is észrevettem ...

De sajnos elegem van, hogy csak companyban vagy CW-n tudok normálisakat játszani ...

Leszarom, hogy vesztünk, de az nem szórakoztató, mikor a rakás agyhalott miatt gyakorlatilag nem tudok mi9t kezdeni órákon keresztül ... Már az sem zavar, hogy csal ez a szar, egyszerűen kínszenvedés ...

Ráadásul alig várom a peccset, kiváncsi vagyok, hogy az így is szar IS3-ba hogy fogok beleimádkozni még 100k xp-t ha még nerfelik is ...
  • SovereignXY
    Én is leültem 5:30kor játszani. Modnom van még 1,5 órám. Szerencsére T-34el elsőre össze jött. Perzse mint eddig kb mindig alsó 3adban voltam de azért 4300 xp így is össze jött. Boardwalk.Empire.S02E05.HDTV.XviD-LOL.aviróbáltam IS-el bukta aztán meg jött a 06:00 és restart :(((
  • SovereignXY
    Akkor csináljanak Tier 8as tankból Tier 8as prémet Nekem jó lenne nekik meg... le van szarva :)
  • Nazarov77
    Én is újraindítás előtt gondoltam gyorsan leduplázom a 3 fontos tankot amivel most haladok: T32,T25,GW panther, 1 óra alatt 3ból 2vel sikerült nyerni. Amúgy elmehetnek a fenébe hogy az újraindítás nem az új óra szerint volt, mert akkor lett volna 2 órám duplázni.
  • Nazarov77
    Mert rájöttek hogy hülyére keresik magukat vele, T8 alatti prémekek funoláson kívül semmi hasznuk, a T8asok meg pénznyomdák.
  • DummyBoy
    Na, mára ennyi ... 2 óra alatt nem tudtam egy csatát sem nyerni ...

Ennyi balfaszt egy rakáson ... Hihetetlen, hogy a fél csapat nem mer kimozdulni a bázisról, aki elindul azt lenoobozzák, aztán meg bedarálják őket mint a szart ...

Vagy az agysebész médium, aki beletolat a Su-152-mbe oldalról, aztán nyomja az S-t ezerrel, hogy megmozdulni se tudjak ...

Persze minden körben 6+ arty van, kivétel ha scoutolok ... van egy olyan sanda gyanúm, hogy a várgémingnek feltűnt, hogy a drágalátos artijaikra veszélyt jelenthetnek a T5-ös scoutok, ezért kellett egy új "smart" meccsméker ami elszeparálja őket ...

Mindegy, nézzük a BF3-at ...
  • SovereignXY
    Miért csak a T maximum tankokból csinálnak prémiumot... :(
  • SovereignXY
    Németen mentem eddig Stug 3ig de... nem érzem azt az átütő erőt. Marder 2 még pl kap oylan efgyót ami jobb mint a tierjébe tartozó tankoké. a többi már csak annak megfelelőt kb.

Ha a stug megkapná a 88/L56ost a Jagdpz4 meg a 88L/71et már értelmesebbnek tűnne.

Ruszkin gondolkodtam mert fegyók ütnek de nem pontosak. Lehet amcsi lesz. Fegyó ugyan az mint német vonal esetén ahogy néztem de legalább van lövegtornya 2nek is :)