418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bocs, hogy belevau, de ugyanígy "élvezetes" a játék, amikor egy Pz.IV vagy Stug III.-ban ülök a "trónon", szemben meg egy (vagy több) KV ücsörög. Ilyen az élet... -
malystryx #71954 De jó újra látni. Üdv. :)
Most már leszel innentől? -
Tusy #71953 - azt hittem egy ferdinand szed ki a pálya (szó szerint) feléről de az utolsó lövés a top JT-é volt, azt legalább kiírta (az is a pálya feléről). Első lövésre leesik a lánc, utána még kaptam gyorsan 3 lövést és vége. Nagyon 'élvezetes' így a játék -
Bezzeg Ivánéknál még ma is van egy egész századra való T-34-85 és Szu-85/-100 működőképes állapotban, és még a hadsereg napján is felvonultak vele. :) -
Talán az az egyetlen film amiben a gatling gun rendes fordulatszámon működik nem amolyan Terminátoros öreg nénisen, persze a gatlingon lehet fordulatszámokat váltani,de azért az már nagyon lassú. -
bgabor #71950 Igen, igazából én se tudom hibáztatni a filmészítőket miatta, hiszen a Halál 50 órája 1965-ös film, a Kelly hősei pedig 1970-es. A Shermanokat a Koreai Háború után (1953) teljesen selejtezték az amerikai hadseregből, Tigris I és II-ből pedig ugye ma, 60 évvel később is alig akad ép pédány a világon, és azokból is csak egy-kettő működik.
Úgyhogy a filmhez maradtak az akkor már szintén kiszanált M-47 Pattonok (amit amúgy is csak kiképzésre használtak amerikában, gondolom a Nemzeti Gárdától kérték kölcsön őket), és a szintén kiképzési célokra megtartott könyű kis Chaffek.
Érdekesség, hogy a Kelly Hősei nagyrészt Jugoszláviában került leforgatásra, és a Jugoszláv hadsereg adta kölcsön hozzá az ezeréves M4 Shermanjait, plusz a jugoszlávok néhány német fegyvert még gyártottak is a háború után. Pl: Zastava M53, a jugoszláv MG-42es.
-
Attiska #71949 Igen, az sem rossz. -
Bár már volt, de ha már mozis hétvége van :)
-
Kedves. Érdekes módon még nem lőtt meg baráti tank azért, mert nem mentem előre...ezzel szemben vagy 2-3 esetben a saját SPG-nk nagyon unatkozott. Van néhány igazán undorító SPG játékos, az tuti. Mondjuk arról is megvan a véleményem aki ezzel a szeméttel játszik így, hogy nincs tracer. Alattomos és nem fair. Igazán jó tankcsatákat rontanak el.
Most az új MM mondjuk tetszik, sokszor 1-1-et rak be oldalanként, és a Többi mind Tier 9-10-es tank. Ez így rendben van. -
Nazarov77 #71946 Black hawk down is egy jól sikerült film. -
Attiska #71945 De amúgy ha az amerikaiak összeszedik magukat, tudnak jó háborús fimeket csinálni, ott van a Katonék voltunk (igaz más éra), meg az Levelek Iwo jumáról (a tesvérfilmje viszont megint egy kicsit nyálas). -
Szakesz #71944 Malinovka mindenkiből kihozza az állatot. A map másik végében gubbasztó artynk megmondta a tutit és eldönthettem, hogy az előttem campelő 8 tank&arty, vagy ő lőjön sz*rrá. :)
-
bgabor #71943 Igen, csak a Kelly Hősei nem is akarja komolyan venni magát egy percig sem, az első perctől kezdve poén az egész, míg a Halál 50 órája halál komolyan akarja előadni magát, és közben meg a legtöbb helyen halál nevetséges, főleg mai szemmel nézve.
Pont múlt héten néztem meg mindkét filmet angol nyelven+angol szinkronnal a Pájrötbéjnek köszönhetően, és találgattam, hogy kábé mennyi lehet az átfedés a Halál 50 órájában látottak és a valóság, az Ardenneki Offenzíva eseményei között. Hát kábé úgy 30%, nem több. -
Nazarov77 #71942 Amúgy halál 50 óráját mikor először néztem jó régen, és láttam hogy "valami amcsi tank" fut tigris néven ( akkor még nem tudtam hogy patton, meg amúgyse izgattak régen se az amcsi tankok ) ott leírta magát nálam, persze nehéz lett volna filmhez beszerezni királytigriseket mivel nem sok működő példány maradt, de akkor is :D -
Oddball29 #71941 A Remageni híd az pl. meglepően jó film, pedig ugyanabból az érából van. -
bgabor #71940 Bocs ne haragudj, a #71931-re akart menni a válasz, csak félrenyomtam. -
Attiska #71939 Jó, persze, le kell belőle vonni, de nálama művészfilm kategória a Kelly hősei. :) -
Nazarov77 #71938 Rossz szót nem szóltam erre, egyik kedvenc filmem. -
bgabor #71937 Nana, a legtöbb amerikai filmre igaz ez teljesen amit mondtál, de a Kelly hősei gyakorlatilag egy vígjáték, és marha jó. Természetesen nem gagyi magyar szinkronnal, hanem eredeti nyelven, és angol felirattal nézve. Donald Sutherland mint Oddball valami fenomenális. 
És bónusz hogy a kor háborús filmjeivel ellentétben a a páncélosok és fegyverek többé kevésbé autentikusak benne, a Shermanok és a kézifegyverek például. Persze a Tiger I a szokásos T-34 konverzió, de nem rossz.
Én például a Halál Ötven Órájában látott Tiger II-ként pózoló M-47 Pattonoktól és Shermant ábrázoló Chaffektől mászom falra. És abban aztán tényleg síkhülyének vannak ábrázolva a németek, az amerikaiak pedig bölcs, bátor hősökként, és sok háborús történés valahogy "kimaradt" belőle. -
Oddball29 #71936 Pedig annál nagyobb mese pont nincsen. Művészfilmnek talán elmegy. -
Attiska #71935 Tán a Halál 50 órája az, ami nagyjából rendben van, de azért ott is akadnak gyomorforgató jelenetek, például amikor Savalas egy szem géppuskával akar menni a német tankoknak.
-
Oddball29 #71934 Humorérzékük az fix, hogy nincsen. -
bgabor #71933 Ez a special? A JPn kívül egyetlen érdekes vagy nehezen megszerezhető tank sincs benne. És semmi extra a féláras cuccokon kívül. Tényleg elég vérszegény.
Amúgy én is múlt vasárnap vettem T20-at. Te jó ég, megőszülök mire eljutok azzal a Pershingig. -
Nazarov77 #71932 We love amerika/mi vagyunk a menők propaganda filmektől felfordul a gyomrom, de ez egy jó kis film, és elég nagy mérföldkő volt 6-7 éves koromban, tőle lettem tankbuzi :D -
Attiska #71931 Nyálas amerikai szar, ahol a németek természetesen sík hülyék.
-
Nazarov77 #71930 Film+on most kezdődik a Kelly hősei, aki nem látta annak kötelező megnéznie. -
Szakesz #71929 Ez az. Én is a múlthónapban vettem meg a JP-t. Ez nem igazság! :) -
spiczi91 #71928 !%/+@!&!#>V!!V@v€4¢@@@¢ő÷4v@V!4 tegnap vettem Jagdpanthert... -
Attiska #71927 Bassza meg, de jó, hogy a múlt héten vettem meg a Leo-t.
-
Nazarov77 #71926 Halloween special részletek. Elég vérszegény, semmi vonzó nincs benne részemről. -
endrodiz #71925 Nagy kedvencem ez a zene, bár kicsit off, mégis van ide vonatkozó része:
"I rode a tank
Held a general's rank
When a Blitzkrieg raged
And the bodies stank" -
Batyafaka #71924 Üdv! Tiger(P) frontpáncélzatának hátrafelé csapott része már az oldalpáncélnak számít??? 
Ha valaki hajtotta már sokat,tudna mondani néhány tanácsot/élményt.
Bittedanke előre is! -
Ja bocs, azt nem figyeltem hogy már túl vagy rajta :D -
Az ilyen csatákban lehet csak igazán keresni. Nem benned van a hiba, ezek szerint a KV simán nem neked való. TigerII-ből is simán szaggat, csak vigyázni kell, hogy ne lőjenek ki idő előtt. Nekem sincs vele hű de jó statom, mégis ritka a 15ezer alatti kör. Próbáld akkor inkább a médium tankokat, vagy kv-ról a KV-1S felé menj. -
béke kell ! nem háború. -
Tusy #71920 -
Tusy #71919 - egy átlagos csata KV-val, szerintem a huba nem feltétlenül bennem van
Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2011. október 30. 13:13:20
Vehicle: KV
Experience received: 62
Credits received: 3 564
Repairs:
Vehicle KV repaired successfully. You have spent credits: 2 443
-
Szakesz #71918 Az október 28-ai hozzászólásoknál délelőtt 9-10 órától délután 3-4-ig. -
Akkor arra, hogy hol fejtették ki :D -
Szakesz #71916 Szerintem elég rendesen kifejtették. Pontosan mire vagy kíváncsi?