418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
redsting #72115 Lassan csörgedezik a kreditem,még pár kör és megvan az IS-re való.Szerintetek megvegyem,vagy gyűjtsek még 1millát és inkább a VK4502 (P) A-t vegyem meg.Melyket érdemesebb? -
A bekékülés az azonnal működik ahogy el teszed a második baráti tankot láb alól, mert az már nem lehet a "véletlen" kategóriába sorolni és jön az 1 napos büntetés.
Ha véletlen előfordul pl Hetzer 105-el eltalálod az egyik baráti kis light tankot amint előtted saszézik át miközben ép odapörkölsz az ellenségnek az "véletlen" kategória amiért a játék automatikusan számol anyagi és tapasztalatponti büntetést arra csatára.
Utólag nem kékülsz, össze nem adódik csak arra a csatára vonatkozik a büntetés. -
Noob Team?!
-
Personal best XP :D
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2011. október 30. 21:43:31
Vehicle: T-50-2
Experience received: 4 476 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 36 571
Battle Achievements: Scout
-
Renegade #72111 itt nem is tudom mi a dúrvább, hogy te spottoltál, vagy hogy KV5-öd van
az atom brutál eredmények meg a te esetedben hétköznapiak :-) -
Ha kettöt kiszedsz akkor tuti az 24 órás ban:P -
Ez nagyon durva:O
Grat:D -
Na ez is egy ügyes gyerek "Csacsi" nevü csákó,ketten huzzuk a zászlot,meg látta ellen artyt ami nem veszélyeztetett minket, kilépett a körböl mert fontosabb volt kergetni arty,buktuk is:P -
Szakesz #72107 A végén a Top gun is összejöhetett volna, ha Teki nem nyúlja le az utolsót, de szerintem így is szép eredmény. :)
-
Hát köszi, bízom benne hogy nem lesz több ilyen figura és nem leszek miattuk bekékülve. -
Akkor ideje nekem is összegyűjteni rá. Már egy ideje ki van fejlesztve. -
Oddball29 #72104 És egy 8-as, kezdem tényleg megszeretni ezt kasztnit, t7-es csata.
Victory!
Battle: Prokhorovka 2011. október 30. 20:52:22
Vehicle: SU-100
Experience received: 1 255
Credits received: 30 186
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
-
Mármint hogy bannolva vagy e ? azt nem tudom hol kell megnézni
A bannolás szabálya érdekel? az van több tonna
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/32543-team-kill-autosystem/
http://blog.worldoftanks.com/team-killer-halt/
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/07/server-side-update-on-team-kill.html -
Oddball29 #72102 Persze még gyakrabban, hogy az Atyaúristennek sem mozdulnak akkor sem, amikor tehetnék... -
Oddball29 #72101 Néha, amikor top tier vagyok és tétre megy (kell az xp), van, hogy elkezdek vezényelni. Meglepően gyakran hallgatnak a szóra. -
Ja :D Emlékszem régen sokan kérdezték játék elején hogy mi legyen a taktika...mostanra beleuntak, mert sosem írt senki sem egy rendeset :D
Persze ha írnék akkor se követnék. Random játék. Én már annak is örülök ha az elején egyenlő arányban mennek balra és jobbra. -
És hol tudom megnézni ezt? -
Rögbis nyelven le kell írnod a taktikákat és bemagoltatni a csapattal majd csata közben -JOBB 73 huaa -
Ha esetleg felvennéd videóra akkor ki lehetne elemezni hogy ki rontotta el és hol, de így...elég komplex egy ilyen csata lefolyása, néha még akkor se tudom megmondani hogy mi volt a baj ha végig figyelem a csapattársakat miután meghaltam.
Mondjuk érdekes kérdések felmerülnek néha.
a., omg, az első 2 percben meghalt a top tankunk. Mi az isten...ez meg hogy.
b., hogy lehet hogy mindenhol több tankjuk van mint nekünk? :D
c., ha mi kilőttük a top tankjukat, akkor a mi top tankunk hogy nem bírt el a másik oldalon a kisebbekkel?
d., ha foglalják a bázist, akkor a közepesek vajon mi az istenért nem mennek vissza a bázisra ezt megakadályozni?
Meg hasonlók. Ezek majdnem mindig eszembe jutnak, sajnos a csaták nagy részében benne van valamelyik. -
A második az első az csak "véletlen" asszem. -
Tudja valaki hány csapattárs megölése után kékülök be?
Egy engem csesztetett a másik meg két saját tankot lesebzett mire ki tudtam lőni.
Tök jó hogy ez is az én hibám mikor egy kis g..i miatt van az egész. -
hNeo #72094 helyesbítek 15-14 win lett.. nemtom hogyan... -
Igen, erre én is figyelek már mostanában...ha az egyik oldalon megjelenik 6 piros pötty, akkor én nem fogom kidugni az orrom a szikla mögül, mert 100% hogy egyik se oda figyel.
Vk2801-essel szeretek elsőnek menni, megvan a meglepetés ereje :D Másodjára ugyanott felbukkani már határozottan veszélyesebb...mert én óvatosan derítek fel, csak fél pályáig megyek, majd visszatérek a mieinkhez. Aztán megint megközelítem a frontot biztonságos távolságra, meglátok pár tankot és fordulok is vissza. 484m-es látótávval meglepően messze látok el, Malinovkán pl. alig kell pár métert menni és máris látom ahogy vonul a csorda a hegyre :D -
hNeo #72092 Na most még egy csata. lose lett. asszem nem miattam. valami 15-6 lose.
szóval: fisherman bay: t44 alul kezdünk.
balra megyek óvatosan a házakig. 1-2 lövést leadok spottolok 1-2 tankot.
de egy pershing az ellenféltől átvette az irányítást középen a házaknál és 2 panther2 is meghalt tőlünk itt, sok supportja van, így hát átmegyek a városba a hevinek segíteni.
t44 jön megölöm. szegény. hirtelen felbukkan 6 enemy hevi. menekülni nem tudtam így hát egy rusht csináltam az artik felé. nem voltak ott. és meghaltam.
elemzést pls! köszönöm -
az attól függ mennyire vagy kocka és hogy van-e prémium előfizetésed, én a T29nél nem fejlesztettem ki a motorokat és a rádiót, és a T32nél is csak a rádiót fejlesztettem ki mert jól elvoltam az alap motorral is, de számold ki te magad, stock M6-tól T32ig csak ha a legszükségesebb dolgokat fejleszted ki ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez az kb. 460000 XP azt elosztod 30al az durván 15000XP/nap ha ezt tudod hozni akkor sikerülhet, ha nem akkor nincs meg 1 hónap alatt...
...nekem még 90000XPkell a T34hez :-) -
E-100/ Maus esetén négyből :) 3-ből tuti nem úszod meg. Talán ha kedvez a szerencse...akkor E-100-ast lehet 3-ból.
Bár most az új MM miatt nem látok olyat hogy Tier 10-be Tier 8-as. Legalul is T-54-esek vannak... -
lammaer #72089 Expert Tiger P használat tanfolyamunk 1 órája. Mindezt két tigris ellen csinálta a gyerek, és úgy hogy előtte említettem neki, mi lenne ha a frontot forgatná be?
hNeo, ilyenekkel akarsz te win rate-t nézni? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #72088 Egyetértek, tüzérre lőnek eltünés után is, másra csak ha nagyon unatkoznak, vagy vmi bazi nagy splashes SPG-ről van szó.
A másik amire nagyon szoktam figyelni ha arty supportra vágyom, hogy hol jelenik meg először piros. Ha spotter vagyok, és látom hogy a másik oldalon jelenik meg először ellenség, akkor szépen elkezdek pasziánszozni. Ugyanis az artyk többsége tuti hogy egyből fordul oda, és oda kezd el lövöldözni... igy innetől kezdve én hiába mutatok bármit, szinte bizos hogy nem lesz support.
Ugyanez igaz arty elleni védelemre is - meg kell várni mig a túloldalon felderítik a csapattársakat, és akkor nagy a valószinüsége hogy a mi oldalunkra nem jut arty figyelem.
Elsőnek felderítve lenni - nagyon rossz ómen :) -
Na olyanom is volt, de nem csináltam meg a 107-est. hamar túl akartam rajta lenni. De láttam akcióban, kb. ISU szint tényleg. -
Ami engem idegesít mostanában sok csatában a mi oldalunkon van AFK most pl egy VK36 az előtte levőben egy PzIII/IV kettővel azelőtt egy IS és mind olyan meccs volt hogy hiányoztak a végén . -
virkir #72085 Négyből?
Valamit nem jól csinálsz :)
Tegnap egy ojjektum adott 2 pofont az E-75-nek és maradt 200 hp-m amit az érkező tesvír izibe le is szedett mert szokás szerint én is megint egyedül voltam egy oldalon és természetesen a fene oda eszi az ilyen ellenfeleket. -
Jó, de most tankokra értettem, mozgó tankokra.
Ha a felderített SPG-s nem is tud róla hogy felderítették, az a legjobb. Ilyenkor több másodperccel az eltűnés után is ki szokták lőni a mi SPG-ink, mert nem mozdul 2cm-t sem. Mondjuk néha van erre ellenpélda is...mikor a mieink azt se nézik hogy az a hülye scout bent van az ellenfél bázisán és ott van az összes rohadt ellenséges SPG felderítve. Ilyenkor nem tudom mit csinálnak, de nem oda figyelnek az tuti. -
Oddball29 #72083 Szu-85-el 72%, az is kész röhej. Point and click, easy mode. -
Attiska #72082 "ez az "5mp-re látszik az ellenfél, majd 5 mp-re nem" nem szokott bejönni az SPG-seknek"
Dehogynem, ha épp az ellenfél tüzérsége látszik. nekem az a tapasztalatom, hogy az egyszeri tüzér miután felderítették, nem fog arrébb menni, így hiába tűnik el a térképről, ki lehet lőni. -
Nekem meg ISU-val 67% :DD
De az egy csíter cucc Tier 8-ba BL-10-el...kb. akkor nem nyertünk ha én nem akartam :D De még Tier 9-10-be is alattomos. Berak alulra, pedig le tudod vele bontani az ellen TOp tankját 4 lövésből. -
lammaer #72080 Mi a fene, killeket is lehet duplázni? :) -
Spheriot #72079 Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. október 30. 19:44:34
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 64 591
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Védő
8 kill ( nem duplázott) -
A TD-k a ti oldalatokon meg nem tudom mit csináltak, most így nem látom...
Vagy túl messze voltak a spottolt tankok, vagy kitakarta őket valami.
Esetleg egy térkép képen megmutathatnád hogy mi hol volt pontosan.
A TD-k nagyon szeretik ha messziről, teljes kényelemben lőhetnek, szóval tuti nem azért volt mert nem akartak segíteni :) -
lammaer #72077 Scoutolást hogyan műveled? -
Ilyenkor ezt szoktam csinálni:
Ha látod hogy az összes lemming egy irányba megy, akkor fel kell hívni rá a figyelmüket, hogy páran ugyan vándoroljanak már át a másik oldalra, különben így 1 perc alatt bukjátok a csatát. Ilyenkor pár tank kiválik a lemming seregből és csatlakoznak hozzád.
Vagy nem.
Ha nem akkor mész a többséggel és vesztetek. Ez nem rajtad múlt, hülye csapatot kaptál, előfordul.
Hiába mész te együl spottolni oda, az SPG-k 90% hogy nem oda fognak figyelni...mert te sem tudod a célpontokat folyamatosan mutatni, különben kiszednek hamar. És ez az "5mp-re látszik az ellenfél, majd 5 mp-re nem" nem szokott bejönni az SPG-seknek, tiszta célpontokat szeretnek, meg amúgy is időbe telik mire bemérik őket. Szóval meghalsz egyedül. Ahogy történt.