418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Tuti fake. Ez az m6 mutáns tornya, meg az se túl valószínű h a wg-nél ilyen nyíltan népszerűsítsék a hit zone-s cuccot.:D

Egyszerűen megvariálták a modelt, én is szórakoztam régebben vele itt a fórumon, pl loltrakira maus torony stb.
  • Eagle16
    A torony formája valahogy nem stimmel. LINK
  • Eagle16
    Szerintem meg valaki átírta a játék fájljait és kijött ez...Ez tuti nem az ST-1.
  • Pales27
    Sztem még változni fog ez még egy korai verzió lehet
  • Eagle16
    De tényleg :D Ez annak a tornya meg egy Is-4 test :)
  • Oddball29
    Első pillanatban azt hittem, IS-4 M6A2E1-el aludt...
  • Pales27
  • Pales27
    ST-1
    http://kepkezelo.com/images/u7uyn6mr7u30kusvgser.jpg
    A teste ugyan az, mint az IS-4nek csak oldalán 160mm helyett csak 140mm.
    A torony lövegpajzs 250-300mm a többi részén szemből 220-250mm.
    A torony oldala 160mm 30°-os döntéssel.
    A löveg függőleges kitéríthetősége 20 és -8°.
    A motor 800-850LE a tank tömege 54-56 tonna.
    Végsebesség 40-45km/h.
    legénység 5 fő

• I.C.ram
    Oké, de akkor vegye figyelembe, hogy melyik tankkal, stb. Nagyon nem mindegy, hogy valaki 80%ban t5tel tolja vagy t10zel.
  • lammaer
    Már meghasonlottam önmagammal. :)
  • lammaer
    Öl alatt természetesen a sebzést értem.
  • lammaer
    Pontosabban? Ez igy teljesen modellezhetetlen és értékelhetetlen.

A jó játékos sebez és spottol.
  • SovereignXY
    Overlord blogja. Október 21. került bevezetésre eu serveren a smatrt MM.

Meg azóta panaszkodnak az emberek nins egyenlő számú T10 tak a két odlalon. Sok az arty. Külön van a scout az artytól. stb.
  • I.C.ram
    Valami olyan rendszert, ami számolja a taktikai tetteket is, nem csak a sebzést meg az xpt.
  • lammaer
    Amúgy látom neked egyik stat sem mérvadó. Mit tudnál elképzelni ami az lenne?
  • lammaer
    Van egyáltalán már smart MM?
  • SovereignXY
    Na ez tényleg EPIC FAIL: Vettem, egy soha nem hazsnált T-18at. Most fejleszettem ki. Első 3 csata. Uccsó voltam. Elnézést. 3.ban volt alattam egy loltraktor mert behozták platoonban. Smart MM szerint első N csata tuti top vbagyok vagy legalább is majdnem. Az sehol sem votl leírva, hogy lehetséges: N = 0.
  • lammaer
    Nos, ezekre nem. De egy rakat olyan ember is van, aki folyamatosan prémiummal vagy anélkül megy.
  • virkir
    Az egyáltalán nem mérvadó mert vannak sokan, köztük én is akik nem folyamatos prémiummal mennek, pl a Maus-t prémium nélkül húztam ki a VK-ból. meg is látszik az átlag xp-n.
  • Oddball29
    IRL adatok a T110-ről-angol
  • I.C.ram
    Muhahaha... tegnap vettem meg a JP-t, erre látom, hogy ma féláron van...
  • Renegade
    tételezzük fel, hogy 10 prémes idegen srác közül választanál 2 platon társat, kiket választanál, olyat akinek 400-500 az átlag xp-je, vagy akinek 700-800?
  • I.C.ram
    aha... és aki med tankkal nyomja? Soha nem fog olyan sebzést összepakolni, mint egy heavy. Max úgy lehetne nézni, hogy tankonként lebontva.
  • I.C.ram
    Most komolyan mondod? Nem csak kétféle ember van: prémiumos meg prémmentes. Nekem is volt x időszakom, amikor prémnélkül toltam. Sőt a csatáim nagy részét nélküle játszottam.
  • lammaer
    Höhö, és melyik stat alapján jött ki hogy a Pirates a legjobb klánok közt van? :)
  • DummyBoy
    Főleg egy top scoutét ...

Viccet félretéve ... ez meg tankfüggő ... meg játékfüggő ...

Hiszen ott a sok lepattanó, meg 0% critical, és a társai ... ráadásul minden random ...

Jellemezhetik ugyan ezek a statok egy játékos hozzáértését, de úgyis akkor derül ki mikor együtt játszol vele ... ezek a statok max annyit érnek hogy valami szerint lehessen sorba rendezni az embereket ... de nem 100%-ban függ a tudástól ...
  • lammaer
    Átlag XP-t megvédem :)

Tényleg nem tudsz egy 1.5-el való osztást vagy szorzást megcsinálni?
  • Oddball29
    Én mostanában TD-vel is eltalálom őket, viszont persze meg kell hozzá állni, és könnyen lehet, hogy rögtön büntet az ionágyú...
  • Szpecnyaz
    A legjobb klánok, pl a Pirates. A dmg/csata arányt nézik a felvételinél. Szerintem is ez az érték mutatja a legjobban egy játékos tudását.
  • Pongyi
    Szóval simán elkaphat egy ilyen "kistank" is de ahogy olvason a hsz-eket nem ez az általános:)
  • patchaou
    Az előbb IS-el top tartályként fejlesztett 122-essel 100+%os legénységgel állva, célkarika beszűkülve, nyolc lövésből 7 mellé. Ennyire béna nem lehetek.
  • I.C.ram
    Nagyon primitív jelenleg a statisztikai rendszere a játéknak. Én KT-vel is szoktam állandóan mozgás közben lőni, mert eléggé pontos stabilizátorral, viszont azért szállnak mellé is a lövések rendesen. Akkor most azt jelenti, hogy nem tudok célozni?

Vagy jönnek a hülye win aránnyal... könyörgöm, nem mindegy, hogy valaki platoonozik, vagy csak soloban randomozik, mint én. Vagy nekem csomó olyan volt, hogy csak az első duplakörig mentem, így alapból kevesebb winem lehet, ugye. Kivéve abban a szerencsés esetben, ha elsőre megvan.

Átlag XP is ugyanez. A prémiumosnak kapásból 1.5x szorzó az átlag. Egyszerűen nem lehet statisztikai adatokból leszűrni, hogy ki mennyire profi.
  • Pongyi
    Füvön voltam vagy min, és sajnos már a láncom is sérült volt, és közvetlen közelemben "bukkant" elő (egy bokros résznél) és közvetlen körülöttem körözött. Ha elindultam egyik irányba, lánc+torony, simán gyorsabban szaladgált körbe körbe és persze lőtte a seggem meg az oldalam. Ha megindultam másik irányba akkor ugy áll meg egy pillanat alatt mintha szurokba ragadt volna és már indul is el a másik irányba. Ez már egy ilyen csata vége állapot volt alig egy két tankkal mindkét oldalon.
  • DummyBoy
    Én is biztos vagyok benne, hogy nerfelik őket, nehogymár rossz legyen az artiknak ...

De én imádom őket, csak buffot kapjanak :)
  • Nazarov77
    Nem, max mediumból jöhetne T10. De erről még csak pletyka van.
  • lammaer
    Tényleg, a mostai nemzeteknél nem terveznek magasabb tierűt? mert most be van lökve mindháromnál a legénység képzése...
  • Renegade
    szvsz még jó darabig nem nyúlnak hozzá a scoutokhoz, ezek csak szoktató tankok, majd, ha jön a T7 Fr scout, akkor lesz igazi örjöngés :-)
  • lammaer
    Amúgy ide a rozsdás bökőt, úgyis szét fogják b*szni a következő patchben a T5 scoutokat, mert hát az arty mindenek felett...

szóval, hamarosan lesz 3 garázshelyem :(
  • patchaou
    Amikor már közelítenek HE-re váltok, úgy elég ha mellé lő az ember. Lánc leesik a hangyányi hp-ja meg gyorsan elfogy.
  • lammaer
    Javaslom a 4-et. :) Azt majd rájössz milyen OP :) Most is egy csatában 4 volt, úgy hullottak el az első percben hogy semmilyen kárt nem okoztak.

Amúgy én pont most búcsúztam el a T32-től, és semelyik scout nem okozott problémát sohasem.

Nem mernék megesküdni, de úgy rémlik hogy torony és hull forgatással a többséget még T32-vel is le lehet fordulni (úgy 53 fokot fordulsz másodpercenként) ha nem közvetlenül rajtad van hanem egy icipicit távolabb.

Plusz tegyük hozzá, nincs túl sok pálya ahol T32-vel kiállnál a pusztába hogy körözhessen körülötted egy T50.