418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    VK 3601-re melyik fegyvert ajánljátok? gondolom a 88 as, de amíg az meglesz melyik jó átmenetileg?
  • Sippie
    köszi, a lövéseknél segített, de úgy tűnik a roncsok füstjét se nagyon szereti :D
  • Attiska
    Van arra valami lehetőség, hogy az utolsó csatában a sebzéseket emberekre lebontva meg lehessen nézni?
  • Wasp91

a. Lövések füstje: főként sniper módban a lövések/robbanások füstje beszaggatja a játékot. Legegyszerűbb megoldás ha eltávolítjuk ezek effektjét. A játék \World of Tanks\res\particles\Tank könyvárában a következő fájlokat kell átnevezni/áthelyezni/törölni (amelyik tetszik):
    shot_big.xml
    shot_big_PT.xml
    shot_big_SAU.xml
    shot_main.xml
    shot_mb_main.xml
    shot_mb_small.xml
    shot_small.xml
    shot_small_auto.xml
  • DummyBoy
    Na ilyet sem láttam még ...

Himmelsdorfon bejött egy GW type egy Hummel meg egy MS1 platoonban ...

Persze vezettünk, aztán elkezdtek bohóckodni, buktuk is ... maradt 2 object 212 az enemynél nálunk meg az MS1 ... az egyik objectnek 150 HP-ja volt ... odament az MS1, és szépen apránként lebontotta :) Ezen röhögött mind a két team ... aztán jött a másik ... abból is leszedett valamennyit, de noob volt és az kiszedte :)

• Sippie
    csak azzal? nem lehet valami fájlt átírni, vagy kitörölni vagy ilyesmi?
  • Pales27
    wot tweaker progival ki lehet
  • Sippie
    A lövésnél lévő füstöt hogy is lehet kikapcsolni? A laptopomnak nem tesz jót :D
  • Pales27
    Malinovka
    Cirka 6 perc után megláttuk az első ellenséges tankot:

A hegytetőnél tovább egyik csapat se jutott.
    De az állás is érdekes: 6-6 helyett 4-5

• MEdievil
    Na megkaptam a legnagyobb anyázásomat.. kedves loltraktornak (pbqb) nem tetszett ahogy játszom.
    Köcsög prémes aki nem segíti a csapatát és különben sem csinál semmit:

:D kifogytam sajnos a lőszerből pedig nem szedtek volna ki máshogy
  • lammaer
    Ez az egész multicluster ahogy igy kitalálták egy kalap szar.
    Mivel egy rendes cluster szerver architektúrában NEM a játékosoknak kéne manuálisan változtatgatni hogy melyik szerverre kerüljenek, hanem a rendszernek dinamikusan kéne pakolgatnia az embereket.
    Eleve milyen már az, hogy ha együtt akarsz játszani valakivel akkor egyeztetnetek kell hogy melyik szerverre menjetek. Szánalom a köbön.

Ez igy kb annyi, hogy feltalálták, ha egy szerver kevés, lehet beállítani még egyet, és kb az alattuk lévő user adatbázist közösítették.

1980 előtti technológia, lóf@sz az egész. Ezen szégyenkezniük kéne, nem hirdetni úton-útfélen.
  • Gunslinger
    Hja, ezt írta Overlord is, hogy a RU szerver miatt csinálják és a későbbi CW merge miatt.
  • Sunsetjoy
    Úgy lenne értelmes, ha alszerónként dolgozna az MM. Aztán abból dolgozik, ami van. És kb. olyan lenne, mint mostanában még délelőtt 10 előtt, de restart után. Van fenn mondjuk 10000 face, 300 csatával, és olyanokba rak, hogy leteszem a kalapom. Inkább csúcsidőben érdemes így is harcolni.
  • Szakesz
    Orosz szerveren talán lenne értelme. NA, EU szerveren tényleg fölösleges.
  • Gunslinger
    Szerintem így is a többség az EU1-en fog dögleni, adnak a kakának egy pofont. Vicces lesz, majd ha hétköznap délelőtt van 380 csata, abból 320 EU1-en, 60 meg EU2-n lesz, várhatsz 20 percet, hogy berakjon valahova az MM. Ahhoz sztem túl kevesen játsszák ezt a játékot, hogy legyen értelme, maximum hétvégén. Nem tudom miből gondolják, hogy a mostani 51k-s rekord meg fog valaha dőlni, maximum ha egész hétvégén minden csata dupla xp-t fizet, még a vesztes is.
  • Eagle16
    Ez jó kérdés, nem tudom...ilyesmiről nem írnak.
  • R3nton
    ezen én is gondolkoztam:D sztem tuti szarabb lesz így a matchmaker
  • ximix #72378
    Na ez szép és jó nagy .... De mi biztosítsa az egyenletes Tier eloszlást a szerverek között, hogy az MM jól működjön ?
    Bejelentkezel pl az Eu1 re és a véletlen folyamán az ott lévő játékosok 75%-a Tier9-10 és a 25% meg kis Tier akkor megint ilyen gnóm csaták lesznek ?
  • R3nton
    hát biztos majd ha tartósan csökken a játékosok száma majd akkor hozzák a franciákat. De ilyen tempóban nem csodálkoznék ha június július felé jönnének csak.
  • Ohyner
    Amúgy ezt én sem értem. Az a része oké, hogy el akarják húzni. A busines az úr. De ahhoz, hogy elhúzzanak valamit (pl nemzetek kiadását) elsőként is el kell kezdeni.
  • Sippie
    Köszi
  • Sippie
    Áhh oks, hirtelen aszittem hogy a multicore CPU-k támogatása... fakk :D
  • Eagle16
    A fő szervereken belül (EU, USA, RU) létrehoznak kisebb részegységeket: EU1, EU2, EU3 pl., vagy USA1, USA2, USA3 stb.

Így csúcsidőben nagyobb terhelést fog bírni a rendszer, mert te választhatod ki a terhelési adatok alapján azt a cluster-t amin a legkisebb a terhelés. És ha az egyik leáll pl. karbantartásra, akkor egy másikon tudsz tovább játszani.

LINK Itt van az egész leírás, de a lényeg az amit leírtam.
  • MuldR
    Oooo, hogy szarjnak sünt :(
  • R3nton
    Mondjuk akkor már inkább franciák mint angolok, az autoloader miatt. De komolyan mondom mennyit késnek már, miből állna végre berakni a tanokat. Leszarom a szar multiclusterjüket
  • Sippie
    mi az a multi cluster?
  • I.C.ram
    Annyira tehetségtelenek ezeket a fejlesztők. A sziszifuszi munkát jól megcsinálják, de amikor kicsit kreatívnak kéne lenni, vagy a játékosok igényeit figyelni, akkor leblokkolnak teljesen. Eleve nem értem, hogy a francia tankok miért előbb jönnek mint a britek.
  • Eagle16
    LINK

Q: Do you really Think by this large delay of Patch 0.7.0, that you have enough Time to bring in 0.7.1 this year ?

A: No, it's tricky. There is a chance 7.1 won't make it this year.

A francia tankok már készen állnak, csak most kitalálták ezt a "Multi-cluster" dolgot, amit meg lehet hogy nem tudnak időben tökéletesíteni. Nem mintha bárki is kérte volna hogy csinálják meg, vagy minden nap 140 topik nyílna arról hogy miért nincs multi cluster...bezzeg az egyéb problémák...

Amúgy most modelleznek 10 angol tankot is:

Két fajta Churchill-t, két Matildát, M3 Grant-et, két Sentinel-t, Crusader-t, Sherman Firefly-t és egy Tortoise-t.
  • Oddball29
    Biztos bevárják az ortodox karácsonyt. Az orosz piacon kívül úgyis nagy ívben tesznek mindenkire.
  • MuldR
    Ezt hol irta, es mikor?
    Nekem pont az volt az utolso infom, hogy dec kozepe, 7.1-el jon.
  • Adjunktus
    Köszönöm!

Akkor nyalják meg a brét!
  • Gerifinuccsi
    Jajj de jóóó! Legalább nemkell azzal a kis csuti toronnyal szégyenkeznem :D
  • Eagle16
    Én úgy tudom hogy a 7.1-es patchben lesz benne, amit ez évre terveztek, de Overlord meg azt írta most, hogy a 7.1-es lehet hogy nem készül el decemberre. Szóval december vagy január.
  • Adjunktus
    Sas wazze,én benned bízom!
    Mond meg nekem légyszíves,hogy mi a legutolsó hivatalos álláspont az M103-al kapcsolatban?
  • Eagle16
    A Tigris I-esre rámegy minden lánctalp nélkül is. Én pl. a Tigris II-ig mentem lánctalp nélkül :)
  • Gerifinuccsi
    Ehem! Köszönöm! Majd lesz valami :D:D
  • Ohyner
    Nem tudom fejből, de megnézed a két torony súlyának a különbségét, és megnézed, hogy akkora plusz súlyt elbír-e még a felfüggesztés. Ennyi az egész!
  • Oddball29
    Aritmetikailag egyszerű utánajárni...
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

A tigrisnél is először a felfüggesztést kell kifejleszteni és csak utána lehet rápakolni a tornyot?
  • Nohab
    Nem lesz hozzá multi, de sok tankot le lehet már hozzá tölteni.

Itt a topikja.