418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trabant93
    Kv3-ra milyen kiegészítőket ajánlotok!
    Periszkóp már van
  • Héeder
    Köszi szépen :)
  • Eagle16
    Eagle18
  • Oddball29
    Köszi, egy aktív account nevet kérek majd, hogy felvehesselek.
  • Eagle16
    Nekem van, ha kell még...
  • Oddball29
    Valaki ki tudna segíteni egy T-54-el? Ballisztikai teszthez kéne, nem kell account, elég ha bejössz velem néhány gyakorlójátékba.
  • DummyBoy
    Pogs Contour icon 3.x by Grepa

Válogatni is lehet :)
  • FCH kari
    Na baba megint elkezdett laggolni a szerver:(
  • Héeder
    Ilyen ikon modot honnan lehet szerezni?
    Érdekelne nagyon :)
  • patchaou
    Ja, HE-vel szépen elé célozni, ez nagy eséllyel leállítja.
    Az imént ugrott az IS-em 122-ese elé egy baráti tigerP, tarkója közepét átlyukasztottam és megúszta hp veszteség nélkül :D
  • Torzonborz
    én meg pont most kaptam be full sebességgel robogva arty találatot ( T-50-2 ), 90% hp oda + lánc + motor . meg is deglettem . :D
    szóval ki lehet ezt szedni csak mák kell hozzá.
  • Gunslinger
    Abból most is volt, egyet a másvilágra küldtem, a negyedik áldozat meg egy szerencsétlen Tiger volt, beálltam vele szembe, nem tudott mit csinálni velem, gyakorlatilag meg sem kellett mozdulnom, szemtől szembe elfogyasztottam. Érdekes, hogy ötöt lőttünk egymásra, nekem az összes átment, neki egy sem, meg sem próbált HE-re váltani.

Utána E-50-el viszont orbitálisat szívtam, 60-al menet közben eltalált egy arty, biztos hőkövetős gránátja volt, 130 hp-m maradt az 1800-ból, utána egy stock KT simán átlőtt, ennyi volt, összesen egyet lőttem a csata alatt, az legalább bement.
  • Met
    Mostanában alig látok T54-et csak azt a buzi Type-ot
  • Gunslinger
    Ilyen nincs, basszus. T-54-el lementem a mai első karikámat, egyből victory, két fullos E-50-el összeakadtam Ruinbergen, hp vesztés nélkül lőttem ki őket tök egyedül, majd még két másik tankot. Csak lánclelövést meg pattogást kaptam, szerintem még soha nem volt ennyire kegyes hozzám a random.

Full hp-n, 23/23 lövéssel fejeztem be, 900 pénz volt a két lánc megjavítása meg egy kis lőszerköltség, 51k tiszta haszon és ez lett az xp rekordom is a T-54-el.

Victory!
    Battle: Ruinberg 2011. november 1. 20:17:22
    Vehicle: T-54
    Experience received: 4 142 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 80 572
    Battle Achievements: Sniper
  • DarkHorSe
    <20:20:44> "darkhorsz"
    :
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. november 1. 20:14:48
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 2 048 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 22 918
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
    <20:29:39> "darkhorsz"
    :
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. november 1. 20:21:02
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1020
    Szerzett kredit: 25 198
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
  • Oddball29
    Vagy én vagy ő helyzetben 105-ös AP-vel eltaláltam ma egyet, nulla sebzéses critical hit.
  • Dorgal
    Ezt nem hiszem el,ha nem látom!Hummel belemegy a T-50-be,belelő,és a T-50 sebződik 25%-ot.Ez már durva,mégha ruszki,akkor is.
  • patchaou
    Nem hülyeség, csak neked a segged és fejed között van gerinc. Artistáknál ez hiányzik, ezért seggfejek.
  • Oddball29
    Én vagyok a hülye, hogy T5/6-ban farmolgatok átlag 15k creditért körönként natúr acc-al.
  • patchaou
    Nagy büdös trollok.
  • lammaer
    Az arty-t inkább tűznek nevezném a kő-papír-ollóban:

Elolvasztja a követ és az ollót és elégeti a papírt.
  • Spheriot
    Ma katasztrófa nekem, de legjobb mikor T34-gyel majdnem az alján vagyok (3-4 t10-es), aztán 4 killem van úgy hogy zömében én is amortizálom le az ellent , és kikapunk 6:15-re
  • SZU
    Az átlag tank a kő, az arty a papír, a scoutok az olló. Nos ez egy jópofa játék.

Van kő és papír, vagy kő és kő, vagy papír és papír, vagy kő és olló, de általában nincs papír és olló?
  • DummyBoy
    T-50-2-vel és Chaffee-val eónonként egyszer-kétszer van arty ...

De voltam olyan csatában ma, hogy mindkét oldalon 3-3 scout ... arty egy sem.
  • VanDaal
    Egyem a szivüket :D
  • Sippie
    mert ők is artyval játszanak :D
  • VanDaal
    Igen, ez elég sok mindent megmagyaráz. Csak azt nem értem, ez mért is jó a fejlesztőknek...
  • Renegade
    valószínüleg beütöttem reggel a fejemmet, mert délután artyzni volt kedvem.

No sebaj, nézzük mi van akkor, ha nem csak a duplázót játszom le. Ugye fostalicska GW Tiger (nem fordul, világít, pontatlan). Aztán az tünt fel, hogy majd minden körben 40-50K körül hoz és emellé van 8-12K lőszer számla. Tehát akár 40K profit/győztes kör.

Hát hülyék ezek?????

Nincsen tracert, scoutot ha egyet láttam, prém nélkül is szépen termelhet T7 létére, hát ez azért elég elkeserítő, nem csoda, hogy annyi szaladgál belőlük.
  • Batyafaka
    ja és most nézem,4 killért +sebzés kaptam 383xp-t. Pfúúúú nem is tudom eltudok e verni ennyit. Szarjanak sünt
  • Batyafaka
    Eldobom az agyam Pagorki-on beálltam ( M4 egy Hetzerrel meg egy Stuggal K4-K5 pontokra. Leromboltam 4 buckalakót erre elkezdenek záporozni a lövések ránk. Senki nem lát semmit. Fél pillanat múlva a víz közepén rohan felénk 3 nagytornyos KV!!!!!!!!Volt köztünk kb 30-40 méter és nem látta őket senki. Ez az eltűnik megjelenik dolog qrvára nem buli
  • Sippie
    AP-t rövidcsövű nagykaliberbe? hümmm... az biz' érdekes
  • I.C.ram
    Annyiból van értelme, hogy az első ilyen skill sokkal gyorsabban fejlődik, mint a 2. és a 3. Tehát ha neked jobban kell a szerelés, de nincs kedved 5ezer csatát lenyomni mire a 3. skilled is maxos lesz, annak jó lehet :)
  • SZU
    Hátha valaki nem tudta volna, de ha a legénység elérte a 100%-ot és kapott már skillt, a skill jobb felső sarkában van egy x.

Az x-el törölni lehet a skillt. Egyébként kipróbáltam, hátha a 70%-os álcát törlöm egy emberkénél és helyette kaphat 70%-os másik skillt.

Sajnos nem. Csak törölni lehet, bár értelmét nem látom így...
  • brasco84
    Ap ra értettem, de akkor HE vel fogom hazsnálni, PZ 4 en is jól muzsikál..
  • Sippie
    najó ez nem feltétlen igaz
    a tarackoknál sose a pen számít, mert úgyis mindegyiknek alacsony :D
  • Sippie
    HE-nél sose a pen számít.
  • brasco84
    az megvan PZ 4 en már, nem lesz kicsi a pen?
  • Oddball29
    10,5 cm-es tarack.
  • klezzz
    ezért jó a wot tweaker az is ezt csinálja, hogy átnevezi a fileokat csak több mindent ki lehet kapcsolni benne
  • Attiska
    A 7,5-ös KwK 42/L70. Állítólag a 10,5-ös KwK 42/L28 is jó HE-vel, de azt nem próbáltam.