418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
12,8 van az E75-ön? Ha igen akkor nem tudom mi történhetett. Engem IS4el minden tier 9 átlő szemből.
Ha akarod gyakorlóba beviszem neked és megnézheted. -
Nazarov77 #72554 Igazából a panzer IV felfüggesztése el se bírta volna a schmalturmot, úgyhogy az csak egy hiú ábránd volt egy tervezőtől aki lerajzolta. -
Dean108 #72553 Ha ez igaz, akkor teljesen át fogok térni Historical Battle-ra!
Végre játszhatok normális player-ekkel is! -
bgabor #72552 Addigra már szét lesz választva a KV típus KV-1re és KV-2re. Gondolom beengednek majd a csatába orosz oldalon 2 darab KV-2est, és az ellen azt fogja szétkapni elsőnek. -
Dean108 #72551 Jelenleg az E-75-ön már csak a legnagyobb motor kell és a nagyobb ágyú.
Csikicsukiztam egy IS-4-el a következő eredménnyel:
Mindketten szembe álltunk, tehát csak frontra tudtunk lőni.
Az összes létező helyen próbáltam szemből átlőni az IS-4-et, de a 6-dik lövés után is tartotta a maga stabil 100% HP-ját.
Közben én meg lassan fogyogattam.
Ez normális dolog?
Lőttem a hasát, a lánctalp felett, gyakorlatilag nem tudok olyan helyet mondani, ahol ne próbáltam volna átlőni, de semmi nem vitte át.
Ha jól emlékszem ez már a 2. eset volt az IS-4-el, hogy szemből nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Eddig úgy tudtam, hogy oldalról átlőhetetlen, de ezek szerint szemből is?
Mit csináljak?
Ássak egy gödröt, várjam meg míg fölém gurul és hátha alulról már átviszem?
-
Ahogy mondod, azért írtam KV-2-t. -
bgabor #72549 Szerintem egyébként a vérpistikéket pont hogy el fogja riasztani a Historical Battle-től hogy ott nem fognak tudni a legjobb tankal menni, és amikkel fognak tudni, azoknak is majdnem a legrosszabb ágyúját lesznek kénytelenek használni. Szvsz épp hogy nem a vérpistik fogják a HB módot választani, ők megmaradnak majd a random battlenél.
Még engem is riaszt a gondolat, mire lehet elég egy Pz4 a háború vége felé használt L/43 löveggel. Elvégre csak a legutolsó széria kapta meg az L/48ast, L/70est és Pantherturmot pedig a harcmezőn sose látott a típus. -
Nazarov77 #72548 Mire lesz historical battle addígra a KV szét lesz szedve 1 és 2re, úgyhogy a kv-1 majd szaladgál a gagyi 76ossal, kv-2 meg a 152es tarackkal. -
Oddball29 #72547 Valami dunántúli tankcsatába biztos beleférek majd a Szu-100-al. -
A KV-2-t 152mm ágyúval is használták, szval jó lesz az a historical battleban. -
Dean108 #72545 Ebben szinte 100%-ig biztos vagyok! 
Amúgy meg a national balance elő fog jönni rendesen.
Olyan sírások lesznek szerintem hogy tele lesz vele minden fórum.
Nem lennék a fejlesztők helyében az biztos.
"A Sherman kilőtte a tigrisemet, csalóóóó!"
-
Nazarov77 #72544 Lehet majd használni gondolom a stugot 105el is, az a StuH 42 -
bgabor #72543 Megnézem majd, hogy a Pistikék mire lesznek elegek egy Pz4-L/43 vagy Stug3- L/48 kormánya mögött. -
Dean108 #72542 Ezért már most készülök erre az időszakra.
A terveim szerint Loewe fogja eltartani az E-100-at.
1 csata a Loewe-vel csak elég lesz 1 E-100 csatára?
Hát igen, írjátok hogy átlövi ezt is boldog boldogtalan.
Asszem meglesz vele a tigris feeling azzal a különbséggel, hogy a nagyobb ágyú talán már átvisz egy T10-es Heavyt. -
Szakesz #72541 Sok német tank OP lesz, de amit randomban művelnek velük egyesek, az szánalmas. Gondolom historicalba is minden Pisti német tankkal akar majd jönni és hasonló teljesítményt fognak nyújtani, mint randomban. :) -
bgabor #72540 Nem lesz az akkora OP majd ha egyszerre nyolc T-34/85ös fogja rávetni magát.
-
bgabor #72539 Ó, nem mindenki, én pl: T-34/85-re és Pantherre várok.
Meg aztán meg lesz adva hogy adott csatában adott tankból hány lehet. Ha egy csatában lesz mondjuk német oldalon 4 db Tiger I, a többi mind Pz4/L48 és Stug3/L48, az amcsi oldalon meg 2/3-nyi M4 Sherman/75mm M3 és 1/3-nyi Wolverine, akkor nagyon nem fog tudni mindenki a titánokkal harcba menni. -
Dean108 #72538 A KT akkor is OP lesz szerintem.
Persze úgy lenne igazán historical, ha a csata felénél az összes KT-ból hirtelen elfogyna a benzin és csak a tornyukat forgathatnák kb. a 8 perctől kezdve.
-
Szpecnyaz #72537 Én személy szerint a páncéljával nem vagyok kibékülve. Brutális mértékben be kell forgatni hogy ne lője át mindenki. Az ágyújával különösebb bajom nincs, ha tudom hogy valamit nem fogok tudni átlőni, akkor töltöm a HE-t, és kész :).
Azért érdemes megtartanod az E-75-t, mert az E-100al nem igen érdemes randomba járni, miután kifejlesztetted rá a 150mm-es löveget (kicsit horribilis a fenttartása). Szóval ha csak randomban akarsz majd zúzni egy kicsit, arra jobb az E-75. -
Nazarov77 #72536 Az biztos hogy egyes tankokkal élvezet lesz játszani history módban: ferdi, jagdtiger, KT :D
Nem mintha most nem imádnám ezeket, bár a JTért nem vagyok oda ferdit jobban szeretem. -
Szakesz #72535 Szerintem visszavásárolom majd az IS-t. Túlerővel szemben a szerencsétlen német tankosok hamar el fognak vérezni. :) -
Dean108 #72534 És még egy dolog érdekes lesz.
Ha az egyik oldalon csak német tankok lesznek, a másik oldalon meg pl. csak orosz tankok, akkor pár 100 csata alatt ki fog derülni, hogy ki van-e egyensúlyozva a nemzetek közötti erőviszonyok. -
Oddball29 #72533 Úgy nehéz lesz, ha mindenki a nagymacskákkal akar menni:). -
Nazarov77 #72532 Benne vagyunk a Top 5ben!
As for most active tank countries on EU, top 5 is as follows:
1. Germany
2. Poland
3. Czech Republic
4. the United Kingdom
5. Hungary -
Nazarov77 #72531 Azt a 85öst kapja ami a Su-85höz is van. Idegölő pontatlan pattogós vacak. -
bgabor #72530 A historical battle, amit egyébként én is messze a legjobban várok az elkövetkező újítások közül, sajnos jó esetben is csak a jövő év közepe felé fog megérkezni.
Egyébként meglepne, ha a stock 88 L/71-en és az alap motoron kívül mást is engednének majd ott TigerII-őn használni.
Szerintem (és ezért várom annyira) a Historycal Battle módban alaposan át fognak alakulni az erőviszonyok, ott végre tényleg a valóság felé fog elmozdulni az egész, nem lesznek kitalált ágyúk és kombinációk (KV/107,SU-85/107, Stug3/L70,Pz4/L70 stb) Sok tanknak meg fog változni a harcértéke, funkciója is (Panther, TigerI nagyon nem sniper tankok lesznek végre, ha az ellenségnek korhű fegyverzete lesz), bizonyos, most divatos tankok a kutyának nem fognak kelleni (KV a 76mm-es ágyújával). Az egyes tankok nagyon más képességekkel fognak bírni mint most (M4 Sherman 75mm-es M3 löveggel, T-34 F-34es löveggel, T-34/85 S-53 löveggel).
A kitalált szekció (összes amcsi T-x, német VK-x, német x(P), E-x, artyk túlnyomó része, Objectek) mind ki fognak maradni belőle. Nagyon érdekes lesz.
-
Attiska #72529 Az overtarget editorral akkorára állítod a tankok ikonjait, amekkorára csak akarod. -
virkir #72528 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan. -
Spheriot #72527 Én most elég sokat játszottam T34-el, annyira nem rossz vele játszani, ha így marad T8-ban eléggé OP lesz. -
Dean108 #72526 Egyébként az E-100-nál mit siratnak a leginkább?
Kicsi a penje?
Könnyű átlőni?
-
bgabor #72525 És mennyit játszottál átlagban a játékkal naponta? Az is érdekelne, mivel szedted össze a 6 Milla kreditet rá? Összejön prémiumosan a T7 gépekkel való játék során, vagy kellett esetleg T5 gépekkel grindelni, netán van prémium pénz farm tankod? Azért a 6 milla elég riasztó összeg, nekem elég sok melómba került anno már a T29+T20ra való összeg megszerzése is, a duplázó hétvégék segítségével.
Azon is gondolkodtam, hogy sokan szidják itt a T34-et, jobb lesz e vajon attól hogy egy tierrel lejjebb kerül és prémium lesz? -
Oddball29 #72524 A "historical" cucchoz talán nem is kell fullos, hanem modul-limit lesz. -
Dean108 #72523 Ha ennyire szar az E-100, akkor minek küzdjek érte?
Jövök CW-re ezzel az OP E-75-tel és halomra ölöm majd a Maus-okat vele.
-
Szakesz #72522 Sokaknak nem jött be az E-100. Visszasírják az E-75-öt, amely kissé talán OP-nak is mondható - de ez szubjektív vélemény. -
Szpecnyaz #72521 Majd ha meglesz az E-100ad akkor, sokáig könnyes szemmel fogsz vissza gondolni az OP-75re :D -
Dean108 #72520 Egy valamit elmagyaráznátok nekem?
A legtöbben azt írják, hogy a KT nem tartják meg de az E-75-öt igen.
Ezt nem igazán értem.
Ugyanis hamarosan jönnek a Historical csaták és a T8 századok.
Mindkettőbe befér a KT és elég topnak számít.
Akár a történelmi csatáknál, akár a T8 századoknál az egyik lehető legjobb választás, tehát mindenképp kell hogy álljon egy full KT a garázsban ezekre az esetekre.
Az E-75 viszont szerintem nem fog beférni a történelmi csatákba sem a T8 századokba.
Akkor meg minek álljon majd az E-100 mellett?
Miért kéne megtartani?
Ha nagy vassal akarok menni, akkor megyek az E-100-al, nem? -
Nem régóta játszom vele, de azóta azon a véleményen vagyok, hogy jobb lenne a láthatatlansági vackot megváltoztatni úgy, hogy ha látom az ellent akkor látom, ha beáll valami mögé, vagy csak kurva messze van akkor meg nem. Marha egyszerű. Így értelmesebb lenne az álcaháló vagy a kamuflázs.
Ezzel pedig azért játszom, mert nem igazán van más alternatíva. :) -
Renegade #72518 A szenvedélybetegség – másként addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik. -
Dean108 #72517 Meggyőztél Szakesz!
Asszem maradok a Loewe-nél.
Úgyis majd minden tankom német, hát akkor legyen a prémium is az.
Csak nem lehet olyan szar 12,500 goldért?
Erős az ágyúja és T8 és az alatt meg csak pattan is le valami róla.
-
Egy hónapja nem voltam fenn, erre megint "szép" hírek a 7.0 patchről:
a blog...
Mintha nem pattognánk így is eléggé a sloped armorról.
Camo system: egyetértek sok kommentelővel, MIÉRT NEM törlik egyszerűen a piros sziluettet?
Ti miért játszotok még ezzel a szarral?
Vélemények?