418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Ez már pofás, AMX 50
  • ximix #72714
    Hmm nem akartalak félre vezetni, de lehet sikerült most nem találok semmi ilyet, de akkor mivel keverem :)
  • Nazarov77
    ACL-135, prémium TD lesz. Mozgó kuka/ maginot vonal.
  • TDantes
    Ez melyik francia valami TD? Amúgy kell ilyen, az biztos
  • Oddball29
    Találtam.

• hNeo
    szerintem a francia tankok nagyon szépek lesznek.

a szépség mint fogalom a számomra egyenlő a következő képpel:
  • [NST]Cifu
    Miért, most mi van? A Shermanból van három (plusz a Béta prémium) a Tech tree-ben, a SzU-85/-100-ból ugye effektíve ugyanaz a páros, ahogy a SzU-152 / ISzU-152 is, vagy a T-34 és a T-34-85 is. A Panzer III. / III.A is ott van...

Miért nyílna meg a föld, ha akkor lenne mondjuk három Pz.IV. változat (mondjuk Aus D, Aus F2 és Aus H)?
  • patchaou
    Én a nyílt béta első két napján próbálkoztam ele, akkor még nem találtam ilyen funkciót. Meglessük.
  • hellokitty92
    Igen ám, csak itt jön a baj, mert nem lenne elég tank, amivel ki lehet nyomni t10ig a tech treeket. Ha meg elkezded széthuzogatni a tankokat akkor meg a fejlesztés lehetőségét szúrod el. Pl. pz4 kora verziója kezd 50mm-el, aztán köv ágyú meg már csak a 75mm-es rövid lehet, majd jön a kései pz4 L/43-al egy tierel magasabban, amire a max az L/48. Ez elég gyér... Meg unalmas is, mert előtte volt 3 pz3 alváltozat, azelőtt meg 2 pz2 stb:O Nameg a heavy-med-light ág is teljesen összefolyna és lenne belőle egy nagy katyvasz, vagy egyszerűen lyukas lenne.

Szerintem a proto meg háború utáni fejlesztésű tankos tech treek az egész játék talán legjobban kigondolt és elkészített része! Nem véletlenül csinálták ők sem így, mert csak így müxik igazán a koncepció...
  • ximix #72706
    Amikor itt a fórumon írtak róla pár hónappal ezelőtt akkor nyomtam vele pár karikát, de a beállításokban már akkor benne volt. Ami engem zavart az a Hetzer lövege jobbra balra csak a tankkal együtt fordult, nem egérrel.
  • patchaou
    "az okos rendszerünk még néha azonos tierüket se tud egymáshoz párosítani"
  • patchaou
    Az egér mozgását meg lehet már fordítani benne? Ha igen akkor újra nekiugrom :)
  • Sippie
    ott is van "pénzér OP tankot veszek" opció?
  • [NST]Cifu
    A Tier kiosztás csak elhatározás kérdése. Miért Tier V.-ös a KV, és miért Tier VII.-es a Tiger? Az, hogy a KV-nak fele annyi HP-ja van, csak elhatározás kérdése. Ahogy az is, hogy mennyit sebez egy lövedék. Simán megcsinálnám, hogy a JSz-2 lenne Tier 9, a JSz-1 lenne Tier 8, és így tovább...
  • Szakesz
    Ha a grafikán túlteszi magát az ember, akkor már egész tűrhető. Sok olyan opció van benne, ami a WoT-ban talán sosem lesz. Kezdetnek ott már vannak álcafestések, változó időjárás, ballisztika, történelmi célkeresztek. Nincs arty, ellenben légibombázás igen.

A tankokra vehetsz kiegészítő páncéllemezeket, különböző típusú, hatékonyságú lövedékeket stb.

Hirtelen ennyi ugrott be.
  • hellokitty92
    Nem beszélve arról, h a többi nemzet kést ragadna, mert nekik nincs t8-as nehezük:D:D:D
  • hellokitty92
    Hát elég komoly probléma lenne ez mondjuk randomban, amikor az okos rendszerünk még néha azonos tierüket se tud egymáshoz párosítani, hogyan oldaná meg ezt a feladatot, h mind2 félnek fair eredmény jöjjön ki?:) Történelmi csatáknál elhiszem h nem lenne annyira nagy baj, mert max kevesebb tankot vihetnek a németek, de mint korábban leírták, ez a játékmód csak a játékosok kis részét érdekli igazán.

Van pár statégia játék amiben előfordulnak, ha más nem modder csapatok közbenjárásával, ajánlom figyelmedbe a compani of heroes modokat egyikben másikban a jgpz4 mind2 alváltozata benne van:)

Hát e széria tényleg nem nagyon, mivel az e100 fejlesztését már 43ban leállították, de is3, pershing biztosan lett volna már szép számmal, pl...
  • [NST]Cifu
    Hát grafikailag visszalépésnek tűnik, de egy próbát azt hiszem megér. :)
  • Nazarov77
    Igazsághoz hozzátartozik hogy a prémium JT azóta szerepel a treen amikor kijöttek a megújított treek, nem tudom már mikor volt, szerintem tavasszal, mert a réégi eredeti tech treen Sturmtiger mit 88 L/71 volt nem JT mit 88 L/71
  • Szakesz
    Ellenben a Tank Ace Online tényleg II Vh.-s tankos játék. Lehet érdemes lenne kipróbálnod. :)
  • [NST]Cifu
    Az Objekt 137 (T-54-1) volt 1947-ben, kis számban (talán 60?) és nagyon rosszak voltak vele a tapasztalatok.

Aztán 1949-től jött az Objekt 137R (T-54-2), új toronnyal, szélesebb lánctalppal.

A gond csak annyi, hogy a játékban is látható, fejlesztett tornyos T-54 verszió az Objekt 137S (T-54-3) esetében jelent meg. 1952-ben...
  • ximix #72694
    Azért annyira na szaladjunk el a pacikkal bár a Kínai Type59 kivétel, de egyenlőre ahogy az ember elnézi csak a Techfán szereplő tankokat akarják behozni a Pl a JT- n is sokan csodálkoztatok és az is szerepel vagy már 1 éve a full tech fán.

pl A német oldalon ami már létezik vagy nem sokára várható azt áthúztam.
    [img=http://www.kephost.com/images4/2011/11/2/d7hha8eetqmixy4o76ma_tn.jpg]
  • Nazarov77
    Amúgyse tarthatott volna tovább a háború 45nél mert az amcsiknak akkoriban lett atomfegyvere, Japán egyből kapitulált miután ledobtak kettőt, németek se vállalták volna be hogy hamuvá égessék őket. Ugye eredeti célpontjuk Berlin lett volna, csak Németek kapituláltak.
  • Gunslinger
    Viszont T-54 már dögivel azzal pedig még könnyebben bedarálták volna a németeket a ruszkik. 1946-ban már hivatalosan szolgálatba állt.
  • [NST]Cifu
    Csak akkor több mint a fele tank eltűnne a nagy semmibe és csak a németeknek lenne t8-as heavy-ük pl.

Akkora baj lenne ez? O.o

Ennek a játéknak pont az az egyik legnagyobb ütőkártyája, h olyan tankokkal is játszhatunk, amikkel más játékokban nem és ez rengeteg játékos vonz!

Milyen hasonló játék van, amiben játszhatsz JgPz IV.-el vagy KV-2-vel? Azt hiszem egy se.

Szerintem mindenki oda van az ilyen mi lett volna ha 1 évvel elhúzódott volna a háború típusú dolgokért...

Ha elhúzódik a háború, akkor se lett volna soha E-50 vagy E-75 például. :)
  • Nazarov77
    Teljesen egyetértek, pont ez dobja fel a játékot hogy sok benne az olyan tank amit csak terveztek vagy prototipus volt, a többi rendes tank már benne volt 200 ezer játékban, kell a változatosság.
  • rrally
    Mi a túró van a tier V ös(PZ IV,M4) tankokkal vissza vették a credit számlát.Gyöztes csatáért kapok 8-10k creditet régebben meg kaptam vagy 20-22 k creditet?
  • hellokitty92
    Hát ezzel a mentalitással akár az összes proto tankot is kidobhatnánk.:) Csak akkor több mint a fele tank eltűnne a nagy semmibe és csak a németeknek lenne t8-as heavy-ük pl.

Ennek a játéknak pont az az egyik legnagyobb ütőkártyája, h olyan tankokkal is játszhatunk, amikkel más játékokban nem és ez rengeteg játékos vonz! Szerintem mindenki oda van az ilyen mi lett volna ha 1 évvel elhúzódott volna a háború típusú dolgokért...

A Pershingeket meg még bevetették az európai fronton.
  • Nazarov77
    Belehúzhatnának, világvége előtt szeretnék még játszani magyar tankkal amire semmi az esély :D
  • ximix #72686
    Az Amerikaiaknak így szépen összefoglalták Milyen eventekre számíthatnak Novemberben

Tankers!

Here is a little sneak peek of some of the upcoming events for November!
    -On November 11, 1885, a well-known US General was born. We will be holding a Twitter Quiz focused on General George S. Patton, and we will be looking for some more valuable players!
    -On November 17, 1775, the Field Artillery Branch was founded by the US Army. For this date, we will be doing a Kill the Courier from November 17 to November 20.
    -November 19, 1941, the first M3 Light tank was used in combat. For this date, we will be holding a special “All Star” MVP event!
    -Finally, for the Thanksgiving holidays, prepare your artistic side – we will be holding another “Design a Vehicle” contest.

Keep an eye out on the news for more details about these events!
  • Gunslinger
    Nem kell parázni, ezt már többen megkérdezték, a válasz az volt rá, hogy még ők sem tudják mik lesznek a t10-es medek, de valószínű, hogy majd egyszer lesznek. Sztem ez könnyen lehet, hogy már 2013-as történet lesz.
  • Pongyi
    Hát nem hiszem el, Prokhorovkára berak top tanknak T34-el másik oldalon kér E50 + GWTiger, obj212 meg még két kisebb arty....kb nulla esélyem volt túlélni. Kettőt pislogtunk mér mindkét top artyjuknak 2-2 kilje volt. Lövet oneshotolta a GWTiger. Elképzelésem sincs mit kellett volna ezen a mapon tennem h mi nyerjünk. Ja még volt egy T28-uk is ami nyilván ott sunyított és fedezte a jobboldalt. Pattonunk elsőnek halt meg első 1.5 percben. Nyomtam egy tabot és vhogy már láttam nulla esélyünk. Jah a T34 tegnap lett meg.
  • Atesz91
    Hali!

Újra raktam a WoT-ot, szerettem volna használni hozzá az OverTargetMarkers-t is, az alap fájl bemásolása után működött, viszont miután 1-2 dolgot beállítottam nem működött.
    Tudtok segíteni, hogy mi a a baj, próbálkoztam azzal is, hogy nem az alap bemásolt fájlt alakítottam át, hanem egy újat csináltam, de így sem működik.
  • bgabor
    Egyetértek.
    Rá is kérdeztem a hivatalos EU fórum kérdések és válaszok topikjában, hogy a Type59 mintájára tervezik e a Leopard-1 és az M-48 beépítését esetleg Tier10 medium tankokként.

Aztán gyorsan ki is editáltam ezt a részt, mikor elolvastam a topikszabályzatot, miszerint automatikusan ötnapos bant kap az, aki bármilyen tank játékba való beépítésére rá mer kérdezni a fenséges Overlordnál. Orosz mentalitás, na.
  • Zegi Norbi HUN
    Jézusom,ez nem százas az tuti:O Csak az arany miatt van ilyen ára,mert nem sok tankja van.
  • Gunslinger
    Sosem hirdették 2. vh-s játéknak a Wot-ot. Ez csak egy arcade tankos öldöklés a 30-as évektől az 50-es évekig, ezt az érát öleli fel a kezdetek óta. MS-1 meg Loltraktor sem harcolt a 2. vh-ban, azt érdekes senki sem kifogásolja.
  • bgabor
    Ki mondta itt hogy van történelmi hűség a játékban? Majd ha jövő év közepén jön a historical battle funkció, akkor lesz benne bizonyos mértékig történelmi hűség.
  • Szakesz
    Ez nem II. Vh.-s játéknak készült. :)
  • R3nton
    ezt hol hallottad hogy 2 vh-s játék? Mert én csak azt olvastam róla, hogy 30as évektől a 60as évekig
  • Spheriot
    Történelmi hűség, akkor hogy lehet német és orosz tank egy oldalon?