418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
na most meg müxik. 1359,68 höhö én is az alja lennék lammaer :D -
brasco84 #72754 de amúgy vmi ágyús mizéria is van nem? asszem abból is lesz más -
brasco84 #72753 nekem csak 1000, úgyhogy szar vagyok :( :D -
brasco84 #72752 és ha már nekem ki van fejlesztve a jobb torony akkor mivan? megmarad? -
nekem se dob ki semmit. -
Nazarov77 #72750 Egyik se, annyi változás lesz hogy a jelenlegi stock torony lesz majd a top, és a stock helyére jön valami új torony, mivel a jelenlegi top a T-10nek a tornya és mivel bekerül a játékba ezért kéri vissza. -
brasco84 #72749 Is-3 változásokról tudnátok pár szót mondani? buff lesz vagy nerf? érdemes addig kiszedni a Bl-9 et? vagy más lesz helyette? még kell 20k, de nem tudom.. -
crossy104 #72748 Nekem azt irja nem is létezem. -
Nazarov77 #72747 Nekem 1 690,57 de fogalmam sincs hogy mit jelent, vagy mi alapján jön ki. -
lammaer #72746 Höhö, éppen hogy csak beférnék az 1394-es rátával, akármit is jelentsen ez a szám :)
Ezek szerint csak a klán legalja lehetnék, nem is megyek
-
Kedves fórumozók!
A HAC klán tagfelvételt hirdet! Elsősorban a klánwar-optimalizált divíziónkba kellenének jó játékosok. Cserébe egy olyan csapatba kerülhet a jelentkező, ami a múlt hónapban már jópár nagy, területtel is rendelkező klánt elvert (köztük pl. 1SBP, BULL, CSA, PMHC), és csak egy kis erősítés kéne ahhoz, hogy stabil területtartókká válhassunk.
Követelmény: Tier10 heavy, vagy Tier9 medium, vagy Tier8 SPG. Ezen kívül legalább 1300-as http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu-os efficiency rating (beírod a mezőbe a neved, és mutatja). A jelentkezés módját a honlapunkon (hac.host56.com) a fórum/jelentkezés alatt találod.
Természetesen más jelentkezőket is szívesen látunk a többi divíziónkba.
Legitimista -
Killer85 #72744 Köszönöm :) -
hf= heave fun, gl=good luck, arty=SPG(önjáró löveg), scout=felderítő(tés) -
Killer85 #72742 Sziasztok
Valaki tudna egy kicsit segíteni...pl irkálnak a hl gl...meg mit tudom én hogy miket....de érdekelnének ezek a rövidítések mit jelentenek....pl ez is hogy arty....scout -
Bmsrt #72741 Amúgy van még két kérdésem az Jgdpz4 nevű borzadályt melyik löveggel érdemes használni?(a rövidd 8,8 még nincs meg ezért a 10,5 el durrogok de jó e az eggyáltalán bármire is?)Ez az egyik a másik,pedig amcsi-med az M4 ből melyik M4E akarhányast érdemeseb kifejleszteni?(Pershing a végcél) -
Bmsrt #72740 Első csata a zsír új E-75-tel:
Ezek a féreg artykok soha nem alszanak???
Amúgy a vége ez lett:
Az 5%-ra levert T95-öst ellopta(a seggében áltam gyak game over volt neki) egy Kv-3 egy Gw Panther-re leadott lövés eltűnt az éterben és egy hummel amivel már szemben voltam vitte az ányút és mire javítókitteztem kiszedte valamelyik saját arty,pedig jó lett volna böllérel nyitni az új tankot... -
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. november 2. 23:02:47
Jármű: T-28
Szerzett tapasztalat: 831
Szerzett kredit: 12 968
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kay Kitüntetés III Osztály, Mester Lövész, Mesterlövész
18 lövésből 17 talált
-
Ééédes faszom, hogy ma szinte minden csatám tele van artikkal...Így "magasabb" szinten tényleg kurva zavaróak. -
Gunslinger #72737 Egy túrót, csak jól flankolt vele. -
Az a 128-as penetration Tier7-ben akkora király lenne? -
Oddball29 #72735 Ez is kb. olyan "gerilla-tank", mint a Patton. Én tulajdonképpen csak amiatt szívtam a fogam, hogy kanyar közben a kelleténél jobban belassul. -
Gunslinger #72734 T-54-el és E-50-el én is ezt szoktam csinálni, szembemegyek vele full sebességen és megpróbálom összenyomni közben rá is lövök. E-50-el volt hogy mellélőttem, de az ütközéssel végeztem vele full hp-ról. :-D -
lammaer #72733 Pedig sztem tényleg nincs benne semmi extra. Az ágyú ROFja ér valamit, de a géppuskázást már az E8 is tudja, egy tierrel olcsóbbé. Nem mondom hogy rossz tank, mert jobb mint a T43, de olyan átlagos semmilyen. -
Próbáld ezt meg úgy, hogy 20 méterre van tőled. Mire sebességbe kapcsolsz már a pálya másik végén van. -
Új módszert fejlesztettem ki a T50-2 likvidálására, agyon nyomom :)
Fent álltam a dombtetőn T29-el, pár százalékos kis mocsok meg el akart alattam slisszolni, rátolattam, elpukkant -
Nazarov77 #72730 Személyzet 14-16 fő
Nem tudom miért 11re emlékeztem. -
hellokitty92 #72729 Mindenki szidja szegény t20-at h milyen rossz tank, meg a páncélja üvegből van, de én mindig is imádtam. Beteg egy tank, ami stocként(csak m1a2) ilyent csinál!
Hát még ha nem hajtottam volna a böllélre és nem nyírattam volna ki magam idiótán az utólsó ellenféllel.
Találati arányon még dolgozom. -
Gunslinger #72728 11? Én 14 főről tudtam, de ebből 8-an csak géppuskát kezeltek, szal 6 fő bőven elég a működtetésére, mert géppuskák nem kellenek a játékba.
A Lee jelenleg egy szem működő ágyúját sem lehet körbefordítani, még sem TD. :-D Az M10 és M36 meg toronnyal rendelkezik, még is TD, vannak kivételek, aztán meg ott lesz a T30, de ez? Ez mint TD? Mikor a TD tank destroyert jelent, ez meg rohadtul nem tankok ellen készült, hanem a Halálcsillag ellen. :-D -
Szakesz #72727 Néha történnek csodák. :)
2 tier 9-es tankunk volt, ráadásul mindkettő amcsi - a Patton még nem volt fullos. Az ellennél ezzel szemben 5 darab tier 9-es tank nézett velünk farkasszemet. Ráadásul nem volt scoutolásra alkalmas tankunk. Mondanom se kell, ők kaptak egy Chaffe-t. Ennek ellenére, még ha csak egy hajszállal is, de nyertünk. :) -
hellokitty92 #72726 Ez td lesz?!:D:D:D
Nincs akkora bokor ami mögött el tudna bújni, sőt szerintem nincs akkor épület sem.(: -
Nazarov77 #72725 Olyan szempontból lehet TD hogy a tornyát nem lehet 360 fokban körbeforgatni. Kíváncsi vagyok a sima FCM 2Ct ki fogja megvenni, mikor a bisnek 155ös trolololo ágyúja lesz annak meg csak 75ös. Remélem nem lesz reális a legénység, nem akarok 11 crewet kiképezni :D -
Gunslinger #72724 Igen, ez a 2C Bis, de nem értem miért TD-nek akarják, hiszen ez egy FCM 2C (Char 2C) nehéz tank egy 155-ös "trollgunnal", tisztára olyan, mint egy KV-2, csak primitívebb, semmi köze SPG-khez vagy TD-khez. -
hellokitty92 #72723 Ez nagyon komoly:) -
hellokitty92 #72722 Hát kb az összes felsorolt tanknál egyenként több az eltérés mint a 3 pz4 alváltozat közt összesen!:) Ez a lényeg. Érdemes szerinted 3 tankot kinyomni, aminek a páncélzata, kinézete szinte ugyan az, mozgékonysága ugyan az, játékstílus vele ugyan az, csak a fegyverzete lenne minimálisan eltérő.
A shörmi meg jó példa, mert az e8 teljesen más tank, elhiheted! Neki végre megvan az igazi támadó med mozgékonysága ami pl a simából hiányzik szerintem. És a jumbó szintén teljesen más tank, eleve más játékstílust követel meg, a páncélzata szinte jobb mint az azonos tierű heavyké, még t8-al is elég szívatós tud lenni, ha előnyösebb helyzetben van. Köztük csak a nevük, meg a formáljuk a hasonlóság.
Tőlem még vitatkozhatunk, de szerintem neked nem a wot az a játék ami igazán kell. -
Nazarov77 #72721 facebookon ahonnan van a kép ott AMX 50et írtak. -
davidbog #72720 Ez nem a tier 9-es AMX-65t? Attól függetlenül, hogy pontosan mi is tényleg jól néz ki. Nálam már most bérelt helye van a garázsban. -
Nazarov77 #72719 nekem ez KELL
Ez is prém de 155mmes ágyúja van :D
ne zavarjon össze senkit a tech tree, SPGnek írják de amolyan TD féleség lesz. -
TDantes #72718 Ki ne szeretne egy ilyet? -
Oddball29 #72717 Mint valami ufó, tetszik... -
TDantes #72716 Áh, ha a prémium akkor nem kell, gold-t nem áldozok rá. Pedig tetszik