418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #72795 Nekem van a kettő közt 1600 pont eltérés. -
jocyd #72794 sziasztok, hät most a pärduct megvettem stock kent xar, mondom nem gond fullra felhuztam, hmmm aztän eladtam :-), nekem nem jött be, a KV ehez kepes eg es föld
-
Nazarov77 #72793 1678 global rating, ja egyezik,viszont ha ezt a számot meg lehet nézni simán wot oldalon profilnál, akkor az a másik oldal link abszolút tök fölösleges. -
Nekem nem:) -
Szakesz #72791 A jobb játékosoknak már meghaladja a 2600 pontot ez az érték. Húzzunk bele! :) -
Renegade #72790 de jóóóó, egy újabb kinek a nagyobb mérőszalag, meg is mértem: 1614, btw ez másnak is megegyezik a global rating value értékkel?
-
Dean108 #72789 A rövid 88-as nekem nem jött be a Párducon.
Azzal tényleg csak a kicsiket lehetett átütni.
A hosszú 70-es viszont többnyire legalább átütött még ha keveset is sebzett.
Ha fürgébb tank lenne, akkor a hosszú 70-essel egész élvezhető lenne.
De ehhez pl csikicsukinál időben vissza kéne tudni gurulni vele a fedezékbe és sajna ehhez (is) sokszor túl lassú.
Ha az arty meglát más meddel simán elmanőverezek, Panther-rel ritkán tudtam olyan gyorsan fedezékbe mozogni, sokszor késő volt már. -
Nazarov77 #72788 ja, 152vel vagy 107el, csatafüggő hogy épp melyikkel brutálisabb. -
-
Melyik KV? a sima? -
Dean108 #72785 Egyébként lehet azért is kiábrándító, mert a Párduc előtti VK... tankok fürgesége után jön a Panther és először azt hittem heavy-ben vagyok, de aztán szembejött egy igazi heavy és rájöttem, hogy nem, nem heavy-ben ülök.
-
Nazarov77 #72784 Hát rendes tankok közül pl a KV nem drága és elég badass. Ha prémiumra gondolsz akkor meg csak a type 59 jöhet szóba, a KV-5 ratyi. -
VanDaal #72783 Fura. Nekem az egyik kedvenc tankom. Stockként sem volt vele bajom. Én a 88-as ágyúval használom, a szívószál nem jött be. Azonos szintűeket szemből is viszi, nagyobbakat meg úgyis flankolom vele. És bárhova is rak, élvezem vele a játékot, úgy érzem a csapat hasznára tudok lenni. -
Nazarov77 #72782 Hát P2vel nem játszottam miután lekerült T8ba, de ha a panthert a legjobb T8 mednek tartottam régen akkor ez übereli mert jobb a páncélja. -
Szovjet ágra gondoltam :S -
Nazarov77 #72780 KV-13 elég kemény, csak a fegyverétől nem voltam elájulva. -
Dean108 #72779 Nyugtassatok meg hogy a P2 már hozza egy mediumhoz szükséges fürgeséget!
A hozzávaló hosszú 88-ast nagyon szerettem a tigris szérián, gondolom a P2-nél is hasonló hasznát veszem majd! -
Type 59 :) -
lammaer #72777 Hát, Tier7-ben dinamikus medium és frontharcos nem tudom melyik lehetne..
T43 minden csak nem mozgékony, DB dettó plusz átütőereje semmi,
T20 ugyan dinamikus, de azzal ha elől mész, úgy szétvágnak hogy ihaj, annyira törékeny.
Talán a KV13, de azt csak láttam, sosem volt olyanom. -
Nazarov77 #72776 Kicsit kifejtenéd? Melyik nemzet, mit tolsz stb, vagy prémium tankra gondoltál? -
Nazarov77 #72775 Nem is értem 6.6ban miért vették el tőle a top motort, mikor tier 8 volt a panther, akkor teljesen korrekt volt a sebessége és ott volt a 88 L/71, legjobb t8 med volt. Most se rossz egyébként, játszottam vele, csak a sebessége tényleg szar. -
Srácok, épp egy gyűjtögetek.. melyik tankot ajánlanátok? ami nem is túl drága de mégis bad ass?:P :D -
Dean108 #72773 A Párducról egy pozitívumot azért elmondhatok:
A kisebb tankok pattognak róla rendesen. -
Dean108 #72772 Hát egy ilyen lomha döggel, mint a párduc nem egyszerű dinamikus mediumot játszani!
Akkor voltam vele sikeres, ha hátramaradtam supportnak.
Ha már elől kell menni vele, akkor szenvedős, ahhoz egyszerűen túl lomha.
Alig lehet vele valahova időben odaérni. -
lammaer #72771 Annyira nem szar, én is tologatom naponta pár meccs erejéig. Inkább csak átlagos, a P2-höz a grind meg jó hosszú.
Igazából se jót / se rosszat nem tudok mondani róla, az egyetlen ami eszembe jut róla az a moszkító ágyú :) -
Dean108 #72770 Hát elég szar.
Nagy türelem kell hozzá!
A fő bajom a lomhasága volt és az, hogy a hosszú 70-est kellett használjam egész végig ahhoz hogy legalább egy picit átüssön bármit is. -
brasco84 #72769 ennyire szar a párduc? majd lesz nekem is, bár lassan haladok E-50 felé :D -
lammaer #72768 Na majd én beütlek... aszondja jeges....
nesze itt a linked
Hát, kénytelen vagy te is maradni a kalóztanyán
De azért majd szólok crossynak, hogy kéne egy kis reviziót csinálni a klánban azt kiszórni az aljanépet :D
-
Dean108 #72767 Yes Yes Yes!
Nem kell többet a Párduccal menjek!
Yes Yes Yes!
Már csak 1 millió credit választ el a P2-től!
-
Adjunktus #72766 Fasz tudja!
Nem néztem.Azt se tudom,hogy működik.Valami ruszki halandzsa van ott nekem.
De nem is izgat különösebben.
Nincs prémiumom,soha nem platoonozom,és rengeteget mentem kis használhatatlan fosokkal,meg stock gépekkel,ahhoz hogy szar legyek ilyesmiben.:D -
Ninju #72765 Írja, h nem számol prémiummal és a győzelmi aránnyal. Főként a tankjaid szintjét veszi figyelembe, azt, h mennyit spottoltál, mennyit sebeztél meg ilyenek. -
lammaer #72764 Mer, te mennyi lettél OP TDs? :) -
Rossz nekünk. -
mondjuk nem ártana tudni mi alapján számolja ezt az értéket mert ez így szerintem nem mindenkinek korrekt. -
Adjunktus #72761 Sajnos fiúk,tudomásul kell venni,hogy nem férünk be a HAC-ba.
-
Ninju #72760 1317,15
Nem te lennél a legalja. :D -
Na végre már nekem is jó:-) -
Nekem nem mükszik:/ -
Én még aljább vagyok :) -
Nazarov77 #72756 Olyat tudtommal nem írtak, ha meg neked most top tornyod van akkor ugyanúgy top marad 7.0ban is, nyilván az új top lesz rajta.