418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #72835 A random megkönyörült rajtam :)
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. november 3. 12:47:51
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 310 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 554
Csatában elért Achievement: Acélfal
Mostanában olyan borzasztó köreim voltak szegénnyel, hogy sokszor még a duplához se volt kedvem. De most végre kijött a lépés :) -
pedig pont a stug-al lehet shortrange supportolni lévén meglehetősen agilis td . mondjuk a 10.5-es nekem se jött be , inkább sniperkedtem vele az jól ment. de van aki meg szeret az élvonalban küzdeni és egész jól csinálja. -
Oddball29 #72833 A Stug pedig sztem meg tudja csinálni ezt rendszerrel, ha rendesen tud tolatni. Jóval lomhább TD-vel is össze-összejön. -
bgabor #72832 Na igen, de pont a TD-k azok, amik alkalmatlanok az üss és fuss taktikára, ezért ezt taktikát maxiumum az új VK2801-es überscouton meg a gyors medeken tartom életképesnek. Egy Hetzer vagy Stug miután a tarack miatt veszélyesen megközelítette a célpontját, a lövés után nem tud lelépni. Mivel nincs tornya, még csak a ház mögül kibukkani és visszamenni se tud egy pillanat alatt, mint a mediumok. (Erre hasonlóan alkalmatlan a stock VK3601 is, mert rohant lassú, ezért nem értette, hogy jut eszébe valakinek tarackal használni) Gyakorlatilag nem is tudsz a TD-kel lövést leadni úgy hogy közben ne sebeznének meg téged is. És bizony ha az ellenség mondjuk egy 122-essel felszerelt KV-3as, akkor egyetlen lövés elég is a te TDd-nek.
Ezért azokkal az egyetlen életképes megoldás szerintem, ha egy pontos páncéltörő ágyúval messziről durrogtatsz, mint az L/70-es. Akkor van esélyed túlélni a csatát.
Az meg nagyon nem mindegy hogy túléled e a csatát vagy mindig megölnek, mert ha meghalsz, kevesebb XP-t kapsz, és a legénység is sokkal lassabban fejlődik.
-
Bmsrt #72831 Na jó akkor már én is megnézem magamat:
Efficiency rating in the battle by wot-news.com version: 1 293,23
Average tank lvl: 5,43 -
Igen, csak nem a pálya másik végéről. :)
A 105-ös nem sniperfegyver, üss-és-fuss taktika üdvös vele, mivel ha lősz egyett, akkor kb. a pálya másik végéről is meglátnak... -
MuldR #72829 Te azzal a 105-ossel kepes voltal barmit is eltalalni?
:) Kiprobaltam, de gyorsan a 75-os kerult vissza. Asszony meg le is szidott, minek adok hulye tippeket. Semmit sem talalt el o sem vele, amig a 75ossel mindent szepen szedegetett. :) -
Oddball29 #72828 Aham, beférek...
Ez így már egy teve lesz.
-
Engem se, se ird ezt be http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu/nickem
és a "nickem" helyére a neved :D -
Oddball29 #72826 Engem ez meg se talál.
De három kecske alatt ne is jöjjön senki, ha akar tőlem valamit. -
FairCO #72825 Efficiency rating in the battle by wot-news.com version: 1 505,65
Average tank lvl: 6,12
-
crossy104 #72824 Ez az egész egy nagy baromság. Gondolom unatkozik aki ezeket nézegeti. Rengeteg ember tolja prém tankkal, vagy tier 10-re hajtva egy elit-el és mellé egy másikkal amelyik vonalon halad.Persze free xp-ket kiváltva. Igy sokan nem foglalkoznak vele, hogy nyernek vagy vesztenek. Átlagban mindig 50% körüli a győzelem úgy is. Sokan nem úgy állnak hozzá a játékhoz, hogy most aztán odateszem magam.
A másik dolog a CW.
Hiába van "űber" játékos, ha csapatban képtelen játszani.Ismertem és ismerek olyan embereket akik igen durva játékosok, de a CW szereplésük siralmas. Sokan már nem klán tagok.
Véleményem szerint a statisztikánál fontosabb pl. a próbaidő a klánban.Ha van nagy vasa, úgy is kiderül mit villant csapatmunkában. -
PetiPetiHUN #72823 1037/5,25 tier nekem ez az izé érték. Sebzés, spot, spotod alatti sebzés az ellenfélbe, kill és még mi lehet benne? -
Gunslinger #72822 Viszont annyiból korrekt, hogy a leírás szerint ez a mérőszám független a win ratiotól és a prém accounttól, kizárólag csak a harci teljesítmény adataiból rakosgatta össze. -
brasco84 #72821 sokan, az általad említett szar, annál tényleg jobb a 105. torony megvan, most jön a jobb fegyó.. -
lammaer #72820 "valami mérőszám, hogy ki mit produkál csata közben"
Ki van zárva hogy bármi olyat tudjon ez, amit a hivatalos nem tud. Ez csak egy 3rd party site, tehát csak azokból az adatokból tud dolgozni, amiket a játékban a statisztikában látsz. Maximum máshogy oszt/szoroz mint a hivatalos site. -
VanDaal #72819 Na megnéztem én is. Csak 1107 a hatékonyságom :( Viszont az átlag tank szintem is csak 5,15. Remélem ehhez képest nem számít annyira rossznak :) -
Szakesz #72818 Az average tier egyértelmű, hogy miből áll össze. Szerintem azt kéne összevetni az efficiency rate-tel.
Szóval ha az AT 7 és az ER 1500, akkor jobb vagy attól a játékostól, akinek az AT 8 és az ER 1500, mert átlagban kisebb tierű tankokkal értél el olyan eredményeket, mint a másik nagyobbakkal. -
Cawind-al vitáztam ez ügyben, adott esetben a StuG III.-al kapcsolatban. Ő a hosszú 75-ösre esküszik, én a rövid 105-ösre. Az én előnyöm, hogy akár egy Tiger P-t vagy KT-t is meg tudok sebezni (még ha nem is nagyon). Alacsony tier esetén pedig akár egy lövéssel is ki tudom végezni a gyengébb ellenfeleket. Az övé, hogy jobban tud sniperkedni. Az esetek többségében persze neki jön be a dolog - én akkor is jobban szeretem a 105-öst... :) -
Nazarov77 #72816 3001Pnél én is kiszenvedtem a 14k xpt 2x is ( béta ) szörnyű volt.
105ös extra hosszú töltés idő? 8,57 rof mióta számít extra hosszúnak? Teljesen elfogadható a töltési ideje, és azért jó csúzli mert mindent sebez.
Pl nézzünk egy szituációt, mondjuk cliff keleti nagy hegyét kerülöd és jön pl egy KV-3, 75 L/48al nem tudod átütni, marad a he amivel örülhetsz ha levesz 1%ot, van hogy még annyit se. Ellenben 105össel kb -100 HP vesztességeket okozol neki. -
kiskami #72815 Biztos, hogy nem lesznek ezek az eventek? -
bgabor #72814 Hát nem tudom, nekem a VK3001P-nél 14.000 XPt kellett összegrindolni a az L/48al, mielőtt bármi más ágyút rá lehetett volna tenni, de én egy idő után megszoktam és már boldogultam vele. Tarackokat nem szeretem, a Hetzer óta bármin próbálom ki őket, villámgyorsan rakom vissza a páncéltörő ágyút. Valahogy nagyon nem tudok hozzászokni, hogy csak egyetlen lövésem van, ami, mivel a tarack nagyon pontatlan, vagy betalál vagy nem, ha pedig igen, akkor teljesen véletlenszerű a sebzése. És az extra hossszú újratöltési idő alatt bőven szétkapják a tankom. -
Gunslinger #72813 Nem egyezik, semmi köze hozzá, nekem a global ratingem csak 3341, ez az effiency hülyeségem meg 1482. Egyébként ez az lesz sztem, amiről tegnap asszem IC Ram kartács fantáziált, valami mérőszám, hogy ki mit produkál csata közben, ami nem látszik meg a nyers statisztikában, ami viszonylag kevés adatot rögzít. Ez amolyan "battle sense" lehet. Vagy franc se tudja, de jó lenne tudni, hogy miből áll ez össze.
De alatta ez az avarage tier már aztán tényleg valami értelmezhetetlen baromság, mint mérőszám, mert nem mindenki a top tierekben éli ki magát, hanem pl. VK36-al és gold ammóval irtja le a fél világot, vagy egy 6-7 szintű artyval. -
1 329,28 :( szar vagyok :D -
Nazarov77 #72811 Én speciel 105öst használtam stock vk36on, sokkal jobb mint az alap vacak 75. -
bgabor #72810 Úristen, ki használ már 105-ös tarackot egy lassú tankon? Használd az alap L/48as páncéltörő ágyút, amíg össze nem szeded a 4000XP-t a nagyobb toronyra, aztán már mehet is rá a Pz4nél már kifejlesztett 75mm-es L/70.
Nem kell 4000XP megszerzése miatt rinyálni, amikor Tier7-8nál már előfordulnak 40-50.000 XP-be kerülő modulfejlesztések is. -
bgabor #72809 Mi az a pattanó? Amúgy ezek az amerikai szerver eventjei, a többi szerón, így az EU-n sem lesznek. -
Dean108 #72808 Addig jó, amíg nem kell vele gyorsan menekülni!
-
VanDaal #72807 Spottolni általában kampinovkán szoktam vele, mikor tier10-ek közé rak, és másra úgysem lennék ott jó. Egyébként meglepően jól működik vele a bokorból leselkedés. Majd a front előrenyomulásával indulhat az arty-k levadászása, végül a fák közül a kemperek zaklatása. Általában be szokott válni -
kiskami #72806 A pattanó nem lesz véletlenül jóárasítva a kapcsolódó esemény miatt? :)
Mert a közelében vagyok, csak a gempa hiányzik hozzá (perselyt nem akarom eladni).
-
brasco84 #72805 tudom, ez igaz, de annyira kiakasztó az egész, utálok új tankkal menni :( legszívesebben motort meg lánctalpat raknék rá először -
Dean108 #72804 A párduc support tank, spot-olásra kevésbé alkalmas.
Ki kell vele nézni egy profibb heavy-t, majd segíteni neki róla leszedni a többi med-et!
Arra a párduc tökéletes, mert a medek, lightok pattognak róla rendesen és ha nem lát az arty, akkor még a hosszú 70-essel is levakarod a heavy-kről a többi ugribugri medet!
Viszont amint merész scout-olásról van szó, ott már gondok vannak.
Csak kidugod vele az orrod, hogy bespottold a dombra felcammogó heavy-ket és már nem tudsz visszagurulni pedig csak épp 1 sec-re bújtál ki. Mire visszatolatna már be is csapódott az arty, utána meg moccani sem tud, csak megvárod míg a többi arty is becsapódik. -
VanDaal #72803 Ez a jó ebben a játékban, hogy mindenkinek más jön be. Én a párduccal igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne szemből kelljen lövöldöznöm a nagyokra. Oldalról többször is öltem már vele E-75-öt is, és hátulról már IS-4-et is sikerült. A legnagyobbakat meg néha elég csak spottolni vagy HE-vel csipegetni :) -
TDantes #72802 Ma így már sokkal jobban értem. Világos. (nem...mi a francot mér hatékonyságon?) -
lammaer #72801 Stock tankot nem szídunk!
Max a TierX-eket -
Nazarov77 #72800 Na megnéztem mégse tökéletesen egyezik, a másik oldalon 1690,57 wot oldalon a global rating meg 1678. Tök mind1 lesz*rom :D -
lammaer #72799 Hatékonysági ráta :D -
brasco84 #72798 gusztustalanul használhatatlan egy szar a stock Vk 3601, nem fordul, nem gyorsul, nem megy, ellenben még a 105 ös fegyó is egy fos. -
lammaer #72797 Különbözőek vagyunk.. én pont a szívószálat - moszkitó ágyú - szeretem benne, a 198-as pen az mindenre jó és lehet vele géppuskázni. A legjobb talán az benne, hogy amikor először belelősz vkibe, nem vesz komolyan azzal a 135 damagéval, és leáll veled verekedni.
Aztán amikor realizálja hogy géppuskázol vele mint az állat (rof: 15) és nagyon hamar el fog fogyni, akkor menekülne de már késő.
Tegnap pont ilyen miatt sikerült cappelés közben két fullos 3601-et meg egy Hetzert gallyra tennem. Igaz, szerencsém is volt mert pattogtak... -
TDantes #72796 Amúgy mi szart jelent a Efficiency rating?