418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #72875 Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Himmelsdorf-on volt megfigyelhető régebben hasonló jelenség, mikor a csapat fele elment hegyet mászni. :) -
Renegade #72874 az amcsi hvyk oldalára igazán rá lehetne festeni a tojást :-)
-
Renegade #72873 T29 a legjobb T7 hvy, szóval biztosan tetszeni fog. A második helyezet TigerP úgy általánosan erős, a T29 viszont hülye biztos + hull down + arctámadó -
endrodiz #72872 Most, hogy kigazdálkodtam az M6-al egy T29-re való xp-t és creditet, valahogy nehezemre válik a cserét végrehajtani, annyira megkedveltem a kis böszme M6-ot. :) Vajon a T29 lesz olyan jól kereső egy magamfajta noob-láma gamernek, mint az elődje volt... ?! :D -
ilsalon #72871 Szerintem sem szabad általánosítani. Mindenütt vannak ilyen és olyan emberek is. Egy-egy jó meccsel kell inkább megmutatni, hogy kinek milyen jó a csapata.
-
virkir #72870 OK igazad van csak a bögyömbe vannak még mindig.
Ez után ilyet csak privátba kommunikálok ha nagyon muszáj.
-
lammaer #72869 Ezt inkább ne légyszi. -
virkir #72868 Lehet általánosítok de eddig aki HAC-osal kapcsolatba kerültem egy nem volt aki ne nagyképű balf... lett volna.
Csak tudnám mire.
Lehet vannak közöttetek akik nem ilyenek de akkor ők jól el vannak bújva és tiszteletem a kivételnek. -
lammaer #72867 Épp ez az hogy NEM mindíg :)
Volt már példa rá, hogy az ellen mindhárom artija oda sasolt, én meg a teknőben jól eljátszottam :) -
Még mindig jobb mint a nyílt terep. -
lammaer #72865 Ja én tegnap mentem egy asszem HACos sráccal (IloveWine), mindketten KTban voltunk, a végére sikerült is nyerni 3-3 killel. Jó volt látni hogy amikor elkezdték húzni a zászlónkat, ő is meg a 3. KT is szépen elindult vissza megabálni a támadókat amig én toltam előre. -
Dean108 #72864 Én meg azt hittem valami "új taktika" született csak én még nem tudok róla.
A biztonság kedvéért egyedül is be szoktam menni a városba, mert elég sok másodpercet nyerek vele a csapatnak, és ha a másik oldalt idejében betörnek, akkor ezen is múlik a nyerés.
Amíg velem tökölnek (mert nem akarják elhinni, hogy csak én vagyok ott egyedül), addig is ketyeg az óra.
Ha meg még én sem mentem volna be, akkor pillanatok alatt áttörnek és 2-3 perces win-t csináltak volna a többi süket miatt. -
lammaer #72863 Mondjuk Fisherman frienden mostmár alap hogy a fenti csapat artijai is beállnak a térkép jobb oldalán a várossal szemben. Brutális hogy lehet ott szopatni velük a támadókat :)
Aki megy a városba hogy védve legyen artitól, az kapja a legjobban az áldást, keresztutca alig van, hosszban meg belőhetó jól. -
Jó ez az általnosítás:D Gratulálok csak így tovább... -
van 8000pontom már. Valahogy ki bírom már azt az 5000. aztán jöhet a KV. -
Nem értem mi lehet az oka, talán szeretik hogy látja őket az arty. -
Bmsrt #72859 Épp most jövök onnan és tényleg csak a mi csapatunk ment a városba...meg is nyertük. -
Én a Zis-4-et használom T-34en és sokszor átüti őket.
112 pen elég sztem ha meg lepattan gyorsan tölt. -
Batyafaka #72857 Az 57mm-es Zis-4-el nagyokat lehet szakítani. Nekem azzal sikerült összehozni egszer 8 killt. De a többi csatában is szinte mindent lehetett vele gallyoni. Sebességét és a jó lövegét remekül kehet kombinálni,csak vigyázni kell el ne találjanak mert akkor a kartonpapír nem sokat véd
-
Dean108 #72856 Pedig KT-vel, E-75-tel, sőt még Panther-rel is egyedül szoktam a városba menni!
Max néha ketten is megyünk de többen mostanában tényleg alig alig. -
Éppen tegnap maradtam a bázist védeni mert mindenki a városba ment.
Láttam, h középen jön a 2 IS7 platoon gondoltam feltartom őket.
Bebújtam a szikla mellé IS-4el aztán 50el berobogtak mellém lőttek 1-et 1et én is 1et. És ők előbb betöltöttek és kinyírtak. Kb 10mp -ig tartottam fel őket.
-
Jó mondjuk folyton KV ellen tesz be. mindig utolsó vagyok a listán. De az hogy lövöm oldalról a Hetzert és nem találja el. Ha mégis akkor lepattan. De ez összes tankkal így van. Legg nagyobb eredményem 2 kill. Kilőttem 2 löveget mind a 2 tűz alatt volt már és 10-20% HP volt csak. Azóta körönként kapok 30-40 pontot. és várom hogy össze jöjjön KV ra a pont. -
A T-28nak pedig jó ágyúja van tierhez képest persze. -
Szpecnyaz #72852 Pedig mostanság tényleg az a szokás, hogy mindenki a susnyásban kempel. -
T-28 hoz tudtok mondani valami tanácsot? Olyan szinten szar az ágyúja hogy az hihetetlen. Nem lehet vele eltalálni semmit. Ha mégis akkor lepattan. -
Mindig vannak kempelők, de olyat hogy senki ne menjen a városba olyat még nem láttam. Hevivel szinte mindig oda megyek. -
Oddball29 #72849 Hehh, pedig azt az oldalt pont kurva nehéz megvédeni egy elszánt med rush ellen. -
Hmmm ... ezt benéztem :) Azt senki sem tudja ...
Én várom már mint a messiást, mert nagyon kiváncsi vagyok a M103-ra, és mennék már T30-ra ... De gyanítom ha így haladnak, akkor hamarabb lesz T30-am mint M103-am ...
@Szakesz: A T34 grind alatt én elvből nem mentem a városba ott, de az esetek 90%-ban mikor kikaptunk az azért volt, mert mindenki a városba ment, az enemy gyorsabb tankjai meg bejöttek a "vályúban" aztán szétkapták azt a pár embert, aki ottmaradt védeni ... de olyannal nem nagyon találkoztam még, hogy senki sem megy a városba ... Átalában a nem amcsi heavyk mindig oda mennek ... -
Én mostanában azért nem megyek a városba, mert elegem lett abból hogy egyedül vagy másodmagammal játszom mártír szerepét minden mapon. Ha ez miatt bukunk, letojom, ha arra mennék úgyis buknánk. -
Szpecnyaz #72846 Tegnap én is egyedül mentem el a Pattonnal a városhoz. Amikor megkérdeztem hogy miért kempel mindnki, akkor azt mondták, hogy itt van 3 platoon és ők védenek :D -
Hát akkor nem kerülünk össze sose, mert én mindig menekülök be a városba :D És milyen jó felbukkanni a másik végén, ráfordulni az artykra :D -
Mit láttam...Is-4-esünknek a fejlesztett toronnyal D-25T ágyúja volt. Nem semmi. A csata feléig AFK volt áradásul, de valami csoda folytán megnyertük. Nem értem, mert ha megvan a torony, akkor megvan neki a Bl-9 is... -
Hát most kezdtem bele az amcsi treebe 3 napja :D
Most a T29re meglett a lánc, meg a 90es cső (M6ot átugorva a stock cső elég szenvedős volt), a nagy cső félúton van. De a kérdés a meddig kell összehoznom-ra vonatkozott :D Ha nagyon bele kell húznom (pl csak 3 hetem van) a motort és a rádiót kihagyom.
10k xp esténként könnyen összejön amellett, hogy a többi tankról is leveszegetem csillagot. Csak nem tudom, ez a tempo elég-e. -
Szakesz #72842 Miért alakult ki mostanában az az új szokás Fisherman's Bay-en, hogy a városban nem megy senki, hanem mindenki a túlsó oldalon campel? Szinte minden csatám vereség azon a map-en emiatt. Más is tapasztalt hasonlót? -
Ezt sokkal fontosabbnak tartok, mint minden más tényezőt egy online közösségben.
Hiába van tele egy klán T10-es tankos prókkal, ha a légkör szar ... Inkább játszok olyanokkal akiknek nem olyan fullos a garázsuk, de jó velük játszani, ökörködni, vagy csak egyszerűen múlatni az időt :)
Kellenek a jó játékosok, hogy a taktikát elmagyarázzák, vagy tanácsokat adjanak a kevésbé tapasztalt - jó játékosoknak, de a legfontosabb az mindig a légkör. -
virkir #72840 A HAC amúgy is érdekes emberkékkel van megtöltve.
Tegnap is sikerült egy "jólsikerült" körben eszmét cserélnem egy artistájukkal mikor rákérdeztem, hogy miért olyan helyre áll ahonnan kb semmit nem tud belőni.
A válasz annyi volt, hogy próbálkozik, majd máskor máshova fog állni.
Mindezt egy GWTiger-ből cirka 800 kör arty után Cliff-en. -
Az attól függ hol tartasz ... Én úgy vettem észre, hogy egy alap amatőr játékosként 50-60%-os szopóágaránnyal számolva óránként kb: 5k xp-t lehet belerakni a T29-be és a T32-be is ...
Stock T29-ből stock T34 az olyan 435k xp ... 87 óra ... -
Dean108 #72838 Ez így van!
Az ember jól érzi magát a kalózoknál!
Aláírom!
(Pedig aztán az én E-75-ömet is hiába várják a hét legtöbb napján legalább maradéknak a CW-ken!
)
-
R3nton #72837 na ezért szeretek én a kalózoknál lenni:D Nincsenek irreális elvárások, és jó a légkör. -
Tudni valami részletet erről a camo festésről ?
Az stimmt, hogy aranyért marad, ezüstért lejár, de ez most egy tankra vonatkozik, vagy az összesre. Foglal-e el helyett az egyéb felszerelésektől, vagy csak egyszerűen új helyen lehet majd beállítani. Prémium kell-e hozzá, stb?
Illetve sacc/kb mennyi időm van a T34et összehozni? Mer visszaosztva az xp-vel, akkor kitűzöm magam előtt a célt, hogy napi mennyi xp-t kel bele játszani.
heavy tanks M103, T110, tank destroyer T25-2 - Q1 2012. ???
ez most ugye nem az, nem 2011ről volt szó ?