418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
brasco84 #72915 most ez mi is? -
lammaer #72914 Jó, akkor nem T6. Mindenesetre amikor T8-ak verekednek, akkor azért már a VK36 simán bele tud szólni :) Most konkrétan SEMMIT :D -
R3nton #72913 de nem. azok nem lesznek befagyasztva amik a playoffban mennek, csak akik védenek, vagy még azt tudom elképzelni hogy a landing battleben résztvevő tankok lesznek befagyasztva mind 2 oldalon. Mert gondolj bele ha végig mész 4-5 körön míg eljutsz a landingig addig már nem marad tankod:D -
Gunslinger #72912 Azért arra én kb. nulla esélyt látok, hogy egy átlag tier 6 számítson CW-n. t10 és 6 között azért van pár tier, olyat baromira nem tudok elképzelni, hogy akinek mondjuk van egy t10-e meg két-három t9-e az kifogyna t8-7-ből hogy egyből t6-hoz nyúljon és még nem telt le a hét. Amikből sztem talán sok lehet majd, azok a t5-6 artyk meg az új t5 scoutok. És még több, brutálisabb kempelés, nehogy felrobbanjon egy t10 heavy valami hülye manőver miatt. -
mordawn #72911 Pláne, hogy a CW csata kezdetekor nem fog látszódni az ellenséges csapat összetétele, csak spottolás után.
Lesznek ebből érdekes csaták, az tuti :) -
Dean108 #72910 Ha ezt bevezetik, akkor tutira felértékelődnek a fejlesztés alatt lévő tankok.
Egyre kisebb és kisebb tier-ekkel megy majd a CW battle.
Még a legnagyobb klánok is gyakran fognak használni T7-8 tankokat CW-n.
Tényleg sakk-party lesz belőle, mert sosem fogod előre tudni, hogy most hol milyen tankokkal kerülsz szembe.
Lehet összeálltok 15 db T7-es tankkal és biztosra veszitek a bukást, mire nagy csodálkozásra a top klán is ilyenekkel jön és újra felcsillan a remény. -
R3nton #72909 az FTC-t pláne utálom, honnan van azoknak annyi aktív player nem tudom -
Dean108 #72908 De akkor már ők is 3 * 15 TIER X-et bebuktak egy időre.
És ez csak 1 terület.
Ezt ők sem fogják bírni! -
Pongyi #72907 Én nagyon elrontottam asszem. T32-vel hosszu hétvége alatt 55000-60000 xp-t hoztam össze iszonyat jó csatákat nyomva kiscsillió mesterlövész (találtati arányom vele 80%) és acélfal kitüntetést szerezve, ezzel meg is lett az elvileg prém T34. Legénység át illetve volt még 20 aranyam ugyhogy áttettem a töltés és célzásgyorsítót is. Sajnos a függőleges stabilizátor ment a levesbe, mivel eladtam azt a szuperfain T32-őt h megvegyem a T34-et. Aztán mentem vele egy karikát alap 90mm ágyúval. Persze bukó lett, ahogy az azt követő többi csatám is. Ekkor szerettem volna rátenni a 105-ös ágyut hátha azzal (hiába a drága lőszer és pontatlanság) többremegyek. De sajnos a tölt . és célz. gyorsító miatt már nem bírja el a 105-öset. Aranyam meg már nincs. Tehát vagy költök rá zsetont vagy végigszenvedem magam láncig ami ha jól emlékszem 24.000XP. Most van kb 2.000XP-m:) És mivel mostanában nem fogok aranyat venni ezért ugy érzem alaposan megszopatt@m magam:) -
Dean108 #72906 No igen, de nem mindegy hogy már most CW-zhetsz, vagy majd csak fél év múlva.
Egyszeri halandó player nem tud mindent csak úgy maxra húzni. -
Szakesz #72905 Nekünk például volt 15-20 játékosunk, akik rendelkeztek 1-2 tier 9-10-es tankkal. Ez a kis csoport harcolt folyamatosan. Ha ezt a rendszert bevezetik, az FTC betámad minket kétszer, és a harmadik támadással már biztos elveszik a területeinket, mert nem tudunk több tier 10-et felmutatni. :) -
A nagy CW-seknek minden ágat fel kell húzni maxra:) -
Dean108 #72903 Ja a Pz III / IV mellett azért ott a garázsban a VK 2801 is.
Nem tudom valaha is kelleni fog-e CW-re, de ha kell már most tudnám hozni. -
R3nton #72902 előbb utóbb rájönnek a devek is, gondolom nem egy klánvezér panaszkodott nekik, hogy képtelenség felkerülni. Amúgy is unfair ahogy most van. Vmit ki kell találni, hogy többieknek is legyen eélyük -
R3nton #72901 ja de ti legalább lekerültök:P semmi értelme hogy mindig ugyanazok vannak fent:D :P -
Dean108 #72900 Igen nekem is egyre jobban tetszik.
Ki tudja mikor lesz majd a Párduc II-ből E-50, a JagdPanther-ből legalább Ferdi, a GW Panther-ből GW Tiger.
Ha ezt bevezetik, akkor már most fel tudnék mutatni néhány CW képes tankot.
Jelenleg az E-75-tel max vész tartalék lehetek.
Ott sasolok mindig a 15+ helyen arra várva hogy hátha valamelyik nagy vas nem tud jönni vagy valahol túl kevesen vagyunk. -
Szakesz #72899 Aztán ha véletlenül felkerültök a térképre, majd visszanyal a fagyi. :) -
lammaer #72898 Lényegében átalakulna a felhozatal random battle stílusú eloszlásra, ahol mondjuk egy VK3601 is számítana. A PZIII/IV meg lehet scout :)
Isten tudja, egyre jobban látom értelmét ennek. -
Attiska #72897 Alakulgat a garázs.
-
Dean108 #72896 És akkor még a legkisebb tankom (Pz III / IV) is felértékelődne CW szempontjából. 
-
Gunslinger #72895 Ez a maximum idő, függ a tank tierjétől meg a sérülés mértékétől is, valami ilyesmit írtak. Ha teljesen megsemmisül, akkor lesz nyilván több nap. Gondolom t10-re érvényes a 7 nap, meg talán t8 artyra.
Ki kell húzni a klánban fejenként 3-4 CW képes tankot és oké. :-) -
lammaer #72894 Csak CWben.
Mondjuk lenne értelme, ez tuti megtörtné a Tier X uralmat CWben. Egyfajta sakkozási lehetőség hogy pl egy klán eldönti, szerdáig nem használ TierXet, és amikor bejön, akkor minden klán előőtte már a puskaporát.
-
mordawn #72893 Overlord said...
Q:Overlord is that truth Tank freezing will be 5-7 days i think 1 day is enoough but 2+ days is too much...
A: Up to 7 days.
November 3, 2011 3:49 PM
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/11/new-community-portal-for-eu -
R3nton #72892 na az király lenne:D mert úgy tudom hogy csak a terület tulajdonosoknak van fagyasztás:D jó lesz ez így:D -
Dean108 #72891 Hogy?
Bemész az első csatára CW-n mondjuk hétfőn, akkor a jövő hét hétfőig az a tankod nem használható? -
Szakesz #72890 Ez biztos kamu. :) -
mordawn #72889 CW-n 7 napig akarják fagyasztani a tankokat. Remek... -
VanDaal #72888 Nálam most Prokhorovka a mumus ilyen szempontból. Vasúti töltés felé senki, ha mégis megy valaki, azok kevesen vannak és beverik őket. Mindenki az út melletti bokrokban gubbaszt, kb félpálya környékén. Miután a vasúti töltés melletti néhány mártírt beverik, és látszik, hogy onnan jön az ellen fő ereje, még akkor sem próbálnak meg előrenyomulni a csekély ellenállás reményében. Cserébe viszont védeni se igazán szoktak visszamenni, hanem csak várakoznak tovább a bokraikban, hogy hátha véletlenül arra téved valaki. Igazán élvezetes körök tudnak kisülni belőle. -
hellokitty92 #72887 Ma nekem is egész jól adja, de olyanokat lövök férre vele, h hajaj!
Tegnap meg az e50-el lehetett egész jó köröket futni, össze is jött volna vele a böllél ha a kedves drága aranyos platoontársam nincs tolvajkodós kedvében és nem lopja el a t34-et 5, a t25-öt 4%-ról. Tegnap mindig legháttúl kempelt a szar e75-vel és onnan lopkodott, platoon alatt szinte soha nem is láttam, max a kezdőkörben.:P:D
-
Ha frissítés (illetve gép indítás) alatt a játékkliens frissítést érted, az csak a bolgár nyelv bekerülése volt. Nem gondolom, hogy Todor Zsivkovék bosszúja lenne, hogy ellövik az ágyúdat.D -
Nekem ez érdekesen zajlik ... Eleinte qrva jó köreim voltak a Stock T34-essel ...
Tegnap viszont zsinórban 6 vereség ... Ami vicc, hogy nem a szokásos szopóágas félpercalattbedarálnak csaták voltak, hanem elindultunk az egyik oldalon 3-4-5 tank, szépen haladtunk, jókat harcoltunk, majd meglepve tapasztaltuk, hogy csak mi élünk, a másik szárny elbukott ... És ott állunk 3-4-en 10-12 enemy tank ellen ... akik közül a kicsik húzzák a bázist, a nagyok meg épp bekerítenek bennünket ...
Máskor is volt már ilyen csatám ... de nem 6 egymás után ... -
Nazarov77 #72884 én is max napi duplát csinálom, mondjuk összegyűlt már 5k free xp, mire összeszedek még 110k xpt T34re simán lesz annyi ami elég a lánctalphoz, és talán toronyhoz is marad egy kis free. -
mivel nem tervezem az M103 megtartását így én egy deka XPt nem farmolok a T34el... :) -
Gunslinger #72882 Én a napi duplákból egy pár napja megcsináltam vele a felfüggőt, toronyig még sok kell. Nem viszem túlzásba. :-) -
Nazarov77 #72881 Kb nálam is így lesz, nem sok késztetést érzek 100k xp kigrindelésére 105össel T9ben. -
PetiPetiHUN #72880 Kapd be! :)
Ha kilövik a T32-t akkor átülök T25 AT-be és jön a mesterlövész, szárnysegéd meg minden. -
már csak 60K XP a T34ig és vége az amcsi prémium grindnek, rá se nézek amíg prémium nem lesz... :) -
Nazarov77 #72878 Megint :D
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. november 3. 14:33:45
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 593
Szerzett kredit: 44 008
Csatában elért Achievement: Acélfal -
Nazarov77 #72877 Nekem most nagyon adja a T32, minden 2. körben jön vagy 1500 xp :D -
PetiPetiHUN #72876 T32-vel megint szívok 4 meccs 4 vereség. Pedig már felment 37%-ról 44-re a győzelmi arányom. Lenyomtam vele hétvégéig vagy 40-50k xp-t és nem vettem észre hogy valamim különösebben sérülékeny lenne. Visszajövök anyóstól (lehet ő a hibás) kedden és betölt valami frissítés félét a gép indításkor. Azóta szinte minden csatába ellövik az ágyúmat. Kidugom a tornyot szétlövik az ágyút, visszamegyek megvárom míg pirosból sárga lesz megjavítom, teljesen és kinézek megint és azonmód vörösre lövik. Eddig ha valakire rámásztam hogy ne tudja lőni a testet csak a tornyot az volt a nyerő most inkább meg se próbálom.