418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16

A végére már megint csak ezek a férgek maradtak. Valóban szép kis támogató egység ez az SPG, ha több kill-t csinálnak mint a tankok...
  • mijki
    És a 6.8(?)-ban milyen újítások várhatóak? Esetleg új játékmódok, tankok, fizika, rombolhatóság?
  • DummyBoy
    Jó kérdés ... elvileg idén ...
  • Nazarov77
    Novemberben. Más nem lehet tudni még, talán jövő héten lesz végre teszt patch.
  • mijki
    Mikor jön az új patch?
  • DummyBoy
    Én is szeretem, mikor az vége egy csatának, hogy mindkét oldalon 4-4 arty marad és kész ...

Sajnos a tracer nem lesz megoldás, hisz egyik artys sem fog a másik látótávolságába kerülni, így gyakorlatilag Mátyás király ajéndéka az egész ...

Kiváncsian várom a peccset ...
  • VanDaal
    Tegnap konkrétan idő előtt abba kellett hagynom a játékot a drága arty-k miatt. Annyira felcseszték az agyamat, hogy hihetetlen. 3-4 körön keresztül szarrá lőtték az egész csapatunkat. Malinovkán 2 arty 9 killt csinált, utána Komarinin meg 6-6 volt belőlük. Na akkor már előre dühömgtem. Mint utólag kiderült, nem ok nélkül. Az egész nyomorult csapat az erdőben kempelt. Logikus, mert oda az arty nyilván nem tud belőni. Viszont cserébe egyik átjárót sem őrizték, úgyhogy nyugodtan lehetett őket spottolni. A vége meg ez lett:
  • Nazarov77
    Ez a páncélozott bicikli is prémium tank lesz, most már normális tankokról kéne képeket csinálni.
  • DummyBoy
    Én nagyon várom már, hogy végre elkapja a lokálpatriotizmus a deveket, nerfeljék le a szarba a német tankokat, aztán tudjam végre érdemben használni az orosz cuccaimat :) Igen széles vigyor terülne el az arcomon, ha lenerfelnék végre a német dobozokat, és feltolnák az amcsi és/vagy oroszokat ugyanilyen szintre :) Mekkora égbekiáltó hiszti lenne belőle :) (Bár ilyen sosem lesz ...)

@Type 59 - 100mm 30° - az 200 mm ... nem? - Hopp ... 8° normalizációval számolva, az tényleg 162 ... sorry ...

@T-50-2: tegnap olvasgattam a hivatalos fórumot ... És realizálódott bennem mekkora maffia ez a qrva artista brigád ...

Amikor anno az "OP-e az arty?" szavazás volt, meglepő módon az emberek nagy többsége úgy szavazott, hogy úgy jó ahogy van ... max limitálják 3-ra (Persze, ellopja a többi köcsög a freget!)

Most hogy végre izzad a picsájuk, nem érnek rá fikagolyót gyúrogatni (Imádom ezt a mondatot :) ), meg minden második topik arról szól, hogy nerfeljék le a picsába, töröljék a játékból, milyen az már hogy BÁRMI veszélyezteti az artisták fikagolyó gyúrogatását ...

Vicc ez az egész, komolyan mondom ...
  • Ry0K3N
    A hasát az is átviszi, márpedig ezt írta. Csak ugye a 105 ös pontossága, ferdin elég ha 2 centivel alrébb megy pattan is le és -1000 kredit.
  • Spheriot
    na megvan a T30-ra az xp csak még 2 milla hiányzik
  • ximix #72984
    Ja a devek kipróbálják leendő orosz heavy beállításokat a német E szérián majd látják, hogy faínul pattogós és ráteszik az orosz tankokra a németeket meg lenerfelik :))
  • Torzonborz
    némmá ebbe még R2D2 egységet is építettek ? :D
  • Sippie
    10 nap, nem több :D najó max 20, és akkor szerencsétlen köröket nyom az ember.
  • Oddball29
    Vezető előtti lemezt eléri, Ferdit meg szemből a fényszóróknál is át lehet.
  • Sippie
    öcsém, a 105-össel nem lövöm át a Ferdit szemből. Te nagyon tucc
  • Sippie
    de arctámadásnál hogy a fenébe ütöd át a 90 milissel?
    gyengepont közelről? IS-3 testére az elég?
  • Spheriot
    Vereség
    Csata: Arctic Region 2011. november 3. 22:54:47
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 1 036
    Szerzett kredit: 57 576
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész

Azt hiszem itt nem rajtam múlt
  • Oddball29
    Ha Pershing végső ágyúja meglenne a T29/32-höz, sose használtam volna rajtuk a 105-öst, azzal legalább oda lő, ahova akartam.

170 pennel viszont a KT teknője szemből az gáz, ahhoz is kicsit több kell, hogy éles szögből, szemből átvigye az oldalát. De tényleg ki lehet bírni T8-ban a 105-ös használata nélkül.
  • lammaer
    Mert rohadt ruszki devek, azé :)
  • Pongyi
    Megvolt a 105-ös T32-höz csak nem használtam, a túl magas lőszerár miatt, és pontatlanabb is mint a 90milis. Lassabb, pontatlanabb, nem is sebez olyan sokkal többet. Egyedül a penje az ami tuti de inkább rágyúrtam a gyenge pontokra. KT-t oldalba, ha szembe van messze akkor megkerülöm. Ha közel van akkor arctámadás. IS3 hasát szemből, ha közel van arctámadás. Még a Ferdit is átlőttem szemből, vitte a hasát. Ami érdekes volt számomra az az h IS7-et 3 lövésből 2* sebeztem oldalba míg E-75-nek a seggét sem tudom sebezni. Rálőttem 4-t!!! és egysem ment át.....Pislogtam is rendesen.
  • Oddball29
    Még egy szépség, Facebook-ról.

Renault UE 57, vagy mi az istencsapása...

• Pongyi
    Ma én is több csatában összefutottam 2 platoonban rohangászó T-50-2-vel, és amelyik csapatban ők voltak az nyert mindháromszor....
  • R3nton
    biztos élvezetes lehetett t34el kifarmolni még a 105öst is:D
  • Pongyi
    Szégyen a futás de egészséges:)
  • Pongyi
    Én T32-vel 90miliset használtam végig, azzal farmoltam ki a T34-et és Tiger P-nek a hasát lőttem mindig ott tuti átment ha pedig közel volt (50 méteren belül) akkor a tornyon a bebúvónyílást. Elég nagy, 50 méteren belül simán meg lehet lőni. És ahogy látom aki Tiger P-ben ül az nem nagyon mocorog, bízik a 200milis frontban szal van idő célozni.
  • Szakesz
    Szerintem abban a csapatban voltál, ahol nem volt T-50-2. Ha fordítva lenne, akkor nem jöttél fel volna a fórumra panaszkodni miatta. :)
  • Spheriot
    mm az nagyszerű, 4-4 arty, egyik oldalon 2 db T-50-2 másik oldalon egyse, szerintetek melyik csapatban voltam ahol volt vagy ahol nem volt T50-2?
  • Oddball29
    Éleshez képest persze annyi a különbség, hogy álló célpont, nem befolyásolja a célzást a ping/lag, ergo tényleg oda megy és abban a szögben, ahogy akarod.

Az olyat meg hátulról szoktam.
  • stork13
    Írj rám a játékban.
  • lammaer
    Gondolom a teszt során az adrenalin a toppon volt, éppen csak kiugrottál a fedezékből hogy leadj egy lövést a szikla/ház mögötti fedezékben beforgatott Tiger P-re :)
  • Oddball29
    Maxot biztos nem ad be folyton gyakorlóban, azt észrevettem volna.

Lammaer: sztem nem lövik a teknőt...Nekem is eddig az volt a fejemben ,hogy torony-torony-torony...Ami időnként képes 3 átütést is benyelni egymás után zéró sebzéssel és semmi modul/legénység-sérüléssel.
  • Oddball29
    Lehet, de akkor is inkább előre feltérképezem, mint hogy menet közben kelljen.

Eddig amit láttam, az konzekvens volt, és "reprodukálni" is sikerült akció közben.

Stork13: még nem, neked netán van?
  • lammaer
    Még jó hogy a csatákban nem igy megy.. T9 pattog róla. :)
  • virkir
    Ezekkel a tesztekkel egy baj van.
    Nem tudjuk mit ad be min/átlag/max de gyanítom, hogy a max-ot mert randomba nem egyszer pattanok a testéről 185-ös minimum pen-el.
    Még a bétában tesztelgettünk és ott is feltűnt, hogy majdnem minden papírforma szerint jön be.
  • stork13
    Jelentkezett valaki?
  • hawken
    Engem is a látom-nemlátom szivatott ma meg, folyamatosan rá voltam zoomolva egy tankra ami a puszta közepén közeledett és köztünk semmi sem volt, de neki a tornya oldalra volt fordítva, valahova másfelé figyelt ezért gondoltam megvárom míg közelebb jön és akkor tüzelek, erre egyszer csak köddé válik mikor tőlem 80-100méterre van. Aztán mikor újra feltűnik, akkor éppen hogy nem ütközik belém és elrobog mellettem, majd hirtelen satufék és fordul felém, gondolom hogy én sem látszottam nála.
    Szégyen a futás de hasznos, elmenekültem előle és nem jött utánam.
  • Oddball29
    Akit érdekel, Tiger P teknőjét 132-es átlagpennel beforgatva is sajtosra lőttük teszten, a bazi nagy parancsnoki kupolája is elég védtelen.
  • Nazarov77
    Én nagyon megszerettem a T25öt, aztán a T28 csalódás volt, tudtam hogy dög lassú, de arra is rájöttem hogy piszkosul nem az én stílusomhoz való ez a vánszorgás.
  • Oddball29
    162mm

Apropó, egy Type-59 user kérem jelentkezzen, tíz percnyi gyakorlójátékos tesztre.