418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "hmm... akkor viszont mi a szarra jó? :D"

Videótömörítésre meg ilyenekre. Jelenleg sztem otthoni számítástechnikában, játékoknál, a legnagyobb parasztvakítás a magok számának növelése. Nincs értelme, és a frekvencia csökkenés miatt még káros is.

• lammaer
    FAQban a tech tree átalakítás alatt van egy link egy magyar bejegyzésre a hiv fórumon. Azt tisztán leírja miért mit kapsz.
  • Pongyi
    Na ez nekem sem teljesen tiszta:) Főleg a KV-s rész:) Szal a T34 már megvan és van KV-m is ugye pénzt gyűjteni (meg hát menni is jó vele). Akkor jól tudom h kapok egy M103-ast garázshellyel + T34 prém lesz (jelentsen ez bármit is) illetve a KV-m helyett is két tankom lesz? És ha visszaveszem a KV3-ast ahelyett is két tank a vele járó garázshellyel? Ha így van a KV3-ast is visszaveszem, márcsak a garázshely miatt is:)
  • Sippie
    hmm... akkor viszont mi a szarra jó? :D
    Nazarov: Én is így voltam vele tegnap, jelenleg szopóágon vagyok, láthatatlan tankok nyírnak ki minden helyzetben :D
  • Pongyi
    Nálam ugyanez a szitu volt ma, ugyanezen a mapon T34-el, azzal a különbséggel h nálunk "csak" GWTigerek voltak de abból 6, 4 nálunk 2 náluk +2 kisebb arty. Mondanom se kell h lapított mindenki mint sz@r a fűben. Mindenki kinézett magának vmi viszonylagos fedezéket és sunyított, várta h legyen vmi... Egyszerűen megöli a játékot ez az idióta elképzelés, miszerint kell egy olyan fegyver bele ami a map másik végéből sebez ugy h mégcsk elsem kell találnia, elég ha mellémlő(!) akkor is sebez 30-40%-ot. Ha betalál akkor meg oneshotol, ugy hogy még csak látnia sem kell engem én sem látom őt tehát még harcolni sem tudok ellene. Rendben van legyen benne arty de A: ne sebezzen ennyit, vagy B: ne tudjon ilyen messzire ellőni. Ki akar lőni? Akkor jöjjön a többi tankkal vagy vmi ilyesmi:)
  • lammaer
    "nem egy játék"

Nem akarok hülyeséget mondani, de jelenleg a játékok TÖBBSÉGE nem támogatja a multicore-t. (ha vki másképp tudja, örömmel veszem a kiigazítást)
  • Nazarov77
    Nagyon bejövős tank :D

Győzelem!
    Csata: Karelia 2011. november 4. 21:22:03
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 965
    Szerzett kredit: 54 355
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
  • Sippie
    Naja, csak nem egy játék alapján szeretnék gépet fejleszteni :D Na mind1, jó ez is, lehet inkább SSD-t veszek, talán a winyó a lassú inkább
  • lammaer
    És a zsonglőröknek mi köze van a játékhoz? :)
  • lammaer
    Ne beszélj feltételes módban, mert konkrétan igy van. Pár hónapja fejlesztettem gépet, és már majdnem megvettem a 6 magost (meg is volt rendelve), amikor kicsit belemélyedtem a témába... és 70%-al olcsóbban vettem egy 4 magost, aminek viszont nagyobb a zórajele.

Win-win szitu, olcsóbb és gyorsabb.
  • Sippie
    Na Erlenbergen most mentem utoljára középre a városba... három irányból lőnek bazdmeg a láthatatlan tankok, és egyből észrevesznek. Na meg lazán házon keresztül kapom az áldást. Mostantól én is a hegyen kempelek
  • Oddball29
    Uccsó verzió az volt, amit hallottam, hogy a WG CEO-ja nagy artista, ezért szop minden jóérzésű gamer.
  • Sippie
    jó, csak ha már létezik ez a technológia, használjuk már. Ha belegondolok h gépet fejlesztenék, alapból tuti hogy már alacsonyabb órajelen futna több mag. Akkor egy 4 magos I5-ön, lassabban menne a játék mint a mostani dualcore-on? há nemkéne :D
  • Pales27
    *****anyját kilőttem volna a picsába
  • Sippie
    de gondoltam rendes leszek, és kedvesen elmagyarázom hogy megértse, hát mert mégiscsak azért is van a klán hogy egymást kisegítsük :D végülis nem volt vita, csak nem fogadta el amit mondok :D
  • lammaer
    Ez egyébként igaz, asszem pengetniük kéne a bigworld 2.0-ért ami már tudja a multicoret.

Szóval még csak nem is azért nincs mert nincs kész - kész van az, csak pénzes.

Bár őszintén - ha egy sima 2600+ dualcore AMD-n tökéletesen fut a játék, tényleg nem érzem prioritásnak a multikór supportot :)
  • lammaer
    Annyiban igaza van, hogy WG részéről tényleg hülyeség (minek kapnál kéttankot azért mert van 1), de ne mondjuk el nekik :)

Amúgy van magyar link a FAQ-ban hozzá a hivatalos fórumról, legközelebb a 10 perces vitát 1 perc alatt le tudod zárni.
  • Sippie
    nekik az. Ahogy nézem a wargamming, az csak a modelleket csinálja, olyan Studio Max feelingel... és szerintem van 2 programozó akiket minden másra tartanak. Én egyik alkalommal megkérdeztem hogy szép dolog a jövőévi terv, de hol a szarba van a multicore procik támogatása? Az volt a válasz hogy az engine-t más cég fejleszti, annak a sara. Ja hogy úúúúgy.
  • lammaer
    Ez k* jó volt :)
  • Sippie
    az a baj hogy más játékokkal ellentétben itt a klán nem jelenti azt hogy együtt is mennek. Így nehézkes tanítani, mivel max 2-en tudnak együtt menni, prémiummal 3. Ez nem kántör sztrájk :D
    Tegnap egyik társat világosítottam fel 10 percen keresztül hogy miért jó ha most T34-e van, vagy miért lesz jó a KV és KV3 amikor szétszedik őket. Ő meg csak azt szajkózta, hogy senki nem kap ingyen tankot milyen hülyeség ez, és semmi értelme. Mondom neki hogy +1 garázshely, meg egyebek. Erre azt mondja hogy inkább megy IS-re és akkor nem lesz gondja vele... hát most ezt aztán lehet tanítani :D
  • Rue East
    read only, ugyan...
    lammaer 3 napig nem kap vacsorát
  • lammaer
    Nagy ügy, hát majd este leveszem a nadrágszíjat és elnáspángolom érte :)

De nagyon tud bullshitelni.... ugye megkérdezte gábor, hogy mikor lesz a szavazásnak megfelelően az artik száma limitálva. Ovi válasza: a matchmaker átdolgozása (!!!) (overhaul) majd csak 2012-ben. Mintha valami kvantumfizika lenne az a limitáljuk oldalanként 2-ben az SPGk számát.
  • Bmsrt
    Foglalkozok is én egy ilyennel...a 85 biztos az IQ szintje minek basztassam még én is ha az isten is kreténnek teremtette szegényt?
  • Nazarov77
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__640

valahol a közepén van, de szerintem ebbe a topikba ne linkelj neki semmit mert liana küldi a 3 napos read onlyt :D
  • lammaer
    sztem a második screenshottal nyithatsz egy ticketet egy chatbannért neki, ha már ilyen hülye volt :D

De nem kell mellre szívni, nem artisták is bunkók, én is kilőttem egy artynakt mert nem tetszett neki hogy egyik szülőjável történő fajtalankodásra buzdítottam. Én voltam a kötsög :) de ettől függetlenül jó érzés volt.
  • lammaer
    Hehe még mindíg megvan, lehetne égetni vele

ovi
  • Bmsrt
    Ha már artyk:

A KT-motoros stock láncos E-75-tel csupa élvezet volt...az artyk folyamatosan scoutolásra biztattak meg hogy ne kempeljünk beírtam hogy menjenek ők,erre mi voltunk a camperek,írtam arty=camper(ezzel már kihúztam aí gyufát náluk) de mégis valahogy kihúztam utolsó előtti tank túlélőnek(aztán három arty pofánbaszott és vége),miután ez megvolt tettem egy "konstruktív javaslatot hogy "bann high tier arty from game"(csak team chatbe) na innentől ezek mind a négyen(mert hát mind élt)csak engem szapultak megállás nélkül voltam minden noob idiot meg child...az eggyik még vette a fáradtságot hogy külön meg is keressen íme az értelem sugárzása:
  • lammaer
    Na ja, artyban engem se zavar a többi arty, főleg amióta nincs counterbattery és a T5 scoutokat még véletlenül se teszi artis csatába a játék :)

Kb akkor szoktam vacsizni, amikor artizok... S51-ben félpercenként kell csak klikkelni egyet :)

Naza: hol van overlord kommentje, belinkelném a screenshotot róla :D
  • Nazarov77
    Overlord:
    In my opinion the notorious Arty problem is exaggerated.
    ps: and yes, I also play this game, not on US server though

Aha túlzásba vitt persze, neki nem túlzás mikor 1 csatában 4 T7-8 arty vigyorog. Ja de hát őt nem zavarja mert ritkán játszik és akkor is az object 212vel tolja..
  • Oddball29
    Kb. ez van nekem is. Okosok azt mondják, a magyar átlag 1000 körüli.
  • ximix #73165
    Látod látod előző héten mondtuk , hogy a Tesco-s csirke áldozat nem lesz jó :))
  • gseldon
    1429 efficiency, 6,11-es tank lvl jónak számít? Most néztem vissza a kalkulátort.
  • Renegade
    így kell ezt :-)
  • spiczi91

adta...
  • VanDaal
    Pedig az ember azt gondolná, hogy szopóág nem is létezik. Az csak a véletlen műve, ha valaki 11-szer veszít egymás után zsinórban, vagy hogy ma pl tankonként átlag 5 körre volt szükségem a duplázáshoz.
  • brasco84
    én is már letöröltem a játékot emiatt, mert egyszerűen felbaszott, aztán vissza.. ma 10 et nyomtam, 2 nyert kör, ilyenkor egyszerűen nem játszom tovább.... hátha holnap jobb lesz.
  • Gunslinger
    Van ez egy sajnos. Két nappal ezelőttig nagyjából két hétig szinte folyamatosan szopóágon voltam, volt nap mikor a csatáim 80%-a vereség volt, de tegnap meg ma alig volt vesztes köröm.
  • Renegade
    ami engem meglepett, hogy klánosok között is mennyi a pitypang, én pl régen azt hittem, hogy, ha valaki klánozik az tud játszani, ha más nem a klán társai elmondják neki, hogy hogyan is kéne, ehhez képest borzasztóan bénák sokan.

Imént volt, no arty 2 JT 2 OBJ (3 klános) hátul kempel a bokorban (nem mögötte, benne) a csapa elvérzett a túlerőtől, majd rájuk másztak oldalról, asszem 4-en lőttek 1-et mert az ellen leflanklta őket a francba, szégyen az ilyen
  • DummyBoy
    Nekem (prémiummal) a T32 105-össel is bőőőven plusszos volt ...

Ami viszont a Mensa szakkört illeti ...

Én ritkán noob teamezek ... Na most megvolt ... M41 kör ... Abbey (T8 max battle volt ...) ... bázisunkat védte 2 KV, 2 valamilyen TD és 2 médium ...

Aztán megjelent a veszedelem ... berobogott közéjük egy M5 stuart ... El is mosolyodtam, mondom bátor vagy ... na fél perc után le is hervadt az arcomról a mosoly, mert az M5 gyakorlatilag leszopatta az egész defender gárdát ... 2 killel fejezte be, de a mieink egyszerűen nem tudták kilőni ... addig rallizott a bázisunkon, amíg oda nem ért a támadó csapatuk, és be nem daráltak mindenkit ...

1 HP-t nem sebzett rajta senki ...
  • Ohyner
    Ma 30 meccsből 3at nyertem! úgy hogy vagy 6 különböző tankkal mentem, különböző tierekben különböző időpontokban. A 27 bukott meccsből 20 alkalommal 3 perc max rajtam kívül 3 társunk élt.

Egyszer már letöröltem pont ezért a játékot, azt hiszem érik neki a végleges törlés is. Nevetséges, van egy kis időm és nem tudok egy hangulatos meccset játszani semmivel, mert havibaja van a játéknak.

Nem tudok sokat játszani, van elég dolgom a főiskolán, nem vigasz, hogy holnap majd jobban megy amikor, lehet holnap jó ha 2-3 meccsre lesz időm. És persze, a játék nem ügyködik semmit, hirtelen elbutultam, nyomorult lettem, és mellé még kialakult egy gyors akutt üldözési mánia is.