418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    November ... vagy december ... vagy később ...

(2011 ... vagy 2012 ... vagy később ...)
  • Nazarov77
    Egyszer csak, nem lehet tudni, remélhetőleg novemberben.
  • Legitimista
    kösz, jó tudni
  • Seriallkillah
    Mikor jön a 7.0?
  • Nazarov77
    ez lesz 7.0tól
  • Legitimista
    sztem csak bent kéne hagyni a tankot kilépés esetén
  • Attiska
    Érdekes hozzáállás. Nem értem, hogy miért kell kilépni a tüzéreknek, ha balul sülnek el a dolgok, én soha nem csináltam ilyet. Sőt, az egyik legemlékezetesebb csatám is hasonló körülmények között született.

Wespével voltam, Redshire, alul kezdtünk. A lényeg az, hogy egyedül maradtam, bevackoltam magam a zászló környéki bokrok egyikébe. Jön az ellenfél, egyesével. Az első négyet egy lövéssel kiszedtem. Aztán kilőttek. De azt hiszem, így még veszteni is jó érzés.
  • mozesapo
    Olyan kéne még a következő patch-be, hogyha olyan arty v. egyéb, aki már ölt, szerzett xp-t, akkor ha nem meghal, hanem kilép, kapja meg mínuszban az xp-t, kreditet, rögtön nem lépkednének.
  • virkir
    A leo tényleg ennyire jó low tier-ben?
    Tegnap megvettem full-ra húztam és második körben ez sikerült vele.

[IMG][/IMG]
  • ilsalon
    Ezt értem, meg nyilván igaz is, de ha kilép egy ellefél maxról, akkor nem tudtad az ötszár pár hp-ját lelőni róla, tehát nem kapsz érte egy fityinget sem. A kill engem annyira nem érdekel, de nekem is és neki is az az érdeke, hogy a végsőkig harcoljunk.
    Ha vesztes csata van én akkor is kitartok végig, hiszen 1-2 lövés még érhet újabb 100-200 xpt.
  • Renegade
    bassszus, nekem még mutatja, hülye béka, hülye sg :-)
  • patchaou
    Béka helyett :
  • sokoo
    Nem igazán értem miről beszélsz, de biztos úgy van :P Nálunk kb mindenki dolgozó felnőtt, CW meccseken saját gold ammoval lövöldöz, terület nélkül is azzal fog, rajtad ez nem fog segíteni. A klánok területei full egybefüggően vannak 1-2 éppen folyamatban levő hódítástól eltekintve, szóval ezt se értem. o.O
  • virkir
    Szép meg esztétikus ez a béka de szerintem nem kéne erőltetni :)
  • lammaer
    Sztem már az alap hozzáállásoddal van baj: miért kéne a kis klánoknak bármiféle előnyt adni mesterségesen a nagy klánokkal szemben, akik ráadásul szövetségeket is kötnek?

Igen is, ha vki össze tud kalapálni és egyben tartani egy nagy klánt, ráadásul van még kapacitásuk diplomáciázni, kapják meg a jutalmukat ahogy az kijár érte. Összeverődött baráti társaságok 10 perc munkával nehogy már leverhessenek egy nagy jól szervezett brigádot...

• Sippie
    addigra már world of warplanesel meg world of battleshipsel fogja mindenki nyomni.

Egyébként meg az is kérdéses hogy gold lőszer nélkül érdemes-e egyáltalán CW-re menni.
  • Renegade
  • patchaou
    Sajnálom hogy nem voltam ott :D
  • sokoo
    Soha nem lesz ebben a játékban vérprofi magyar klán, 3, ehhez nélkülözhetetlen alaptulajdonság hiánya miatt: tisztelet, kitartás, fegyelem. Sajnos pontosan az van, amit írtál, hogy ha győzelem van, területszerzés van, akkor mindenki happy, felpörög a klán, az aktivitás, mennek a meccsek. Bejön egy zakó, vagy területvesztés, abban a szent pillanatban jön a savazás, inaktivitás, végül több zakó után megindul a bomlás. Talán 1-2 év múlva, ha már mindenki megunta a játékot, és csak pár fanatikus maradt. Na, akkor lehet majd profi magyar klán, 1 darab.
  • DummyBoy
    Tegnap volt egy csatánk, aminek az lett a vége, hogy az enemynek csak a 3 artyja maradt meg (4-3-2 killekkel ...).

Pár tank elkezd foglalni, a többiek elindultak megkeresi az artykat ... Erre az egyik enemy arty beírta: "Pls srácok foglaljatok, ne bántsatok bennünket ..."

Ilyen gyorsan én még nem láttam embereket abbahagyni a foglalást :) Olyan szinten vérszemet kapott mindenki, hogy csak na ... be is indult a cseten a szövegelés ...
    "Ne lőjetek ... rammoljuk inkább agyon őket" ésatöbbi :)

Szerencsétlen srác végigkönyörögte az egészet ... Mondtam én is, következő csatában megkérem majd az enemy artikat, hogy ne lőjenek, foglaljanak inkább xD
  • R3nton
    nyilván a legerősebb fogja elkezdeni a csetepatét, és a leggyengébb fog először kiesni...
  • R3nton
    igen csak azt elfelejtetted, hogy bukó van azokra a területekre amik nem kapcsolódnak a HQ-hoz. Kevesebb terület kevesebb pénz nincs máshol landolási lehetőség (egyes klánok nem tudnak mit csinálni, pedig csatázni kéne xd). Úgy fognak a klánok a szövetségben egymásnak esni, hogy azt öröm lesz nézni. És úgy fognak kirepkedni a térképről klánok mint a győzelmi zászló:D
  • Sippie
    :D
    támogatom. Tegnap is élveztem amikor 1 lövés után maradt 270 HP-m, fullról. Utána viszont kiszedtem a köcsögöt muhaha, elég ciki hogy nekem is két lövés kellett.
  • Seriallkillah
    lehet tudni hogy mikor jön a patch?
  • [NST]Cifu
    Az artyknak a játék indulásakor kellene kilépniük. :)
  • sokoo
    No, hát nézzünk egy példát. Jön a HAC, elver minket, mint tegnap. :P Tegyük fel, hogy belandolnak, lecsapják a HQ-t és már támadhatnak is 2-3-x helyre, amennyi token meg harcos van. Tehetik ezt mindaddig, amíg a HQ-t védeni tudják. Ha ügyesek, és legalább olyan jók, mint az ellenfél, akkor megvethetik a lábukat.

Mi lesz a patch után? A landingeket körülveszik a szövetségek, hogy mindenkinek csak 1 területet kelljen védenie (lásd pl SandBlasted, ők már rég rákészültek erre). Bejön a HAC, könnyebben, mint előtte bármikor. Elkezd támadni, megnyeri pl ellenünk a meccset, mint tegnap. -9 top tier tank. Van még 2 meccse, 2 másik klán ellen, akik a mi szövetségeseink. Legyen a HAC nagyon jó, elveri őket is, mondjuk 50% tankvesztéssel. Ez eddig -23 top tier. Csak a mi klánunk ~120 tier x tankot tud villantani, és ez kevés a többiekhez képest, mert még új a klán. De tegyük fel, hogy minden szövetségesnek csak ennyi van. Tegyük fel, hogy a landing mellett 3 terület van, ez összesen 360 tier 10-es heavy tank vs 74, ami az első nap után már csak pl 60.

Így érthetőbb? A HQ limitálás se játszik különösebben, kicserélgetik egymásközt a szövetségesek a területeket, hogy egy kupacon legyenek. Nagy meló, de pár nap alatt megvan..

Egy esélyt látok a kis klánoknak, ha emiatt az elcseszett patch miatt a nagy klánok (de legalább 2-3 nagyobb) felbomlanak, és itthagyják a rákba ezt a szart. Ugyanis a CW egyik még viszonylag élvezhető része volt a landing tournament, és ezzel a patch-el gyakorlatilag a folyamatos landing és terjeszkedés helyett védekezésre kényszerülnke a nagy klánok. A fagyasztással együtt ez iszonyat nagy camp-festté fogja alakítani az összes meccset, az eddig is alapvetően dögunalmas játékban. Szóval egy kicsit a vég kezdete ez a patch. Legalábbis ami a komolyabb klánokat illeti, akik kizárólag a CW miatt lépnek még be egyáltalán.
  • Renegade
    magas tierben sajnos nagy divat lett kilépni, az artyk már akkor is kiszoktak amikor meglátják, hogy jön a t50-2, de nem ritka a t9-10 hvy rage quick 30-40% hp-n, ez annyira elharapódzott, hogy azért lesz benne a köv patchben, hogy ha vérpistike kilép, akkor a tankja bent marad és nem robban fel.
  • [NST]Cifu
    Nem a kill számít, hanem a győzelem. Szerintem. A sebzésért meg az XP-t és pénzt megkaptad...
  • Nazarov77
    Meglett a 100. Top gun, köszi T32 :D

Vereség
    Csata: Mountain Pass 2011. november 5. 9:15:33
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 002
    Szerzett kredit: 44 328
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Amúgy furcsa ez a T32, neki van a leggyengébb ágyúja T8 heavyk közül, gyenge a hull, egyetlen erősség a brutális torony, mégis nagyon lehet vele pusztítani. Lehet ennyit számít a majdnem 6.5ös rof.
  • ilsalon
    Nagyon várom már, hogy ne lehessen a jelen formában dezertálni többé a játékból. Tegnap végre mentem egy ideális kört a dagadt leóval. Olyan jól ment a cikázás, hogy senki sem tudott eltalálni és a végén egy VK45 körül kezdtem el körözni 100-150-ket sebezve bele. Lebontottam egy lövésesre, amikor kilépett. Utána már nagyon nyerésre állt a csapatunk és berongyoltam a bázisra a három artyért. Az egyikbe tudtam egyet lőni, majd mind a három felégette a magát. Eredmény: nulla kill
  • Nazarov77
    Lassan elősegítem a T32t a következő nerfre, 918 átlag xp van vele, legalább minden 2. 3. kör 1500 xpt hoz.
  • Renegade
    én így vagyok az E100-al, annyira parádésan szar vagyok vele, hogy mutogatni kéne :-)
  • Seriallkillah
    Ez így van ahogy mondod. Az artykon kívül az összes amerikai tank nagyon OP tank. Én bevallom nem tudok vele játszani. A 2 barátom akikkel szoktam menni mindig szídnak hogy hogy lehetek vele ennyire béna. Nekem valahogy nagyon nem jön be, pedig jó tank.
  • Renegade
    na ja, én még hangoztattam is, hogy nem értem az embereket miért játszanak amcsi tankkal, mert a puha kis testüket mindenki tudja bánatani, aztán a t29nél csodálkoztam, a t32nél meg már szabályosan szégyelem magamat, hogy ennyire csíter op tankban játszok. :-)

Mondjuk azért elgondolkodtató, hogy mennyien nem tudják használni :-(
  • Nazarov77
    Én is német fan vagyok de mivel a dagin és az artykon kívül minden megvan, kell valamit tolni, és az usa heavy jó választás mert ha jön az M103 kapom a slotot prém T34et meg persze M103at.
  • Seriallkillah
    Jó kis tank az:) Én konkrétan valahogy nem érzem hogy kell az amerikai tankokkal játszani, nem érzem át őket. Jobban mennek a német tankok. Ezek közül is a VK3601-es a kedvencem nagyon kis pusztító tank.
  • Nazarov77
    Mondtam már hogy imádom? :D

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2011. november 5. 8:27:36
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 2 026
    Szerzett kredit: 68 442
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
  • Spheriot
    Igen de nagyon sok Type-os aranylőszerrel megy, aztán csak csodálkozol hogy miért is amortizált le a kínia.
  • kdezso30
    Szerintem az artyk a pszihológiai hadviselés eszközei a játékban, amit a WG folytat a játékosok ellen. A cél nem egyszerűen az, hogy lassaban haladj azáltal, hogy az adott csatában kevésbé jó eredményt érj el, mert ezt a credit, és xp faktorok más beállításaival is el lehetne érni. Hanem, hogy ha sikeresen felbaszák a játékos agyát, akkor azon a napon (esetleg a következő napokon) nem játszik, ezáltal még távolabb kerül a kitűzött céljaitól, viszont egyre türelmetlenebbül el akarja azokat érni, és ilyen esetben hajlamosabb prémiumot vásárolni/hosszabítani. Ez szépen működik egy gyakorlatilag monopol helyzetben lévő játék esetén, az egy más kérdés, hogy ahol van reális alternatíva, ott ez nem menne. Szerintem ezzel a hozzáállással a WG eltávolítja a potenciálís vásárlóközönség egy részét magától, és a fagyi vissza fog nyalni a későbbi játékaikban, pláne, ha azok egyébként sem lesznek ilyen kedvező helyzetben. Mondjuk a megszállottak és a "vérpistikéket" ez nem befolyásolja, tehát azoknak a játékoknak is lesz fizetőképes közönsége, csak éppen nem akkora mint amekkora lehetne.
  • Attiska
    Ügyes volt ez ellenséges csapat.