418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    A KV egy lövéssel szedi le a T1-et. Ennyi. (KV-2, 152 mm) A T1 egy légypiszkot sem szed le egy lövésből.
  • bgabor
    Ha így gondolod, még nem játszottál eleget a játékkal. A T1 bizony jó tank, ugyanis legtöbbször a kicsik közé soroja a gép top tankként, ahol a jó lövege és sebessége miatt jól teljesít. (KV-val ellentétben, amit az irreálisan erős lövege miatt sokszor rak nagyok, értsd tier7-8-9 közé a gép, úgy az esetek 2/3-ában)

KV-nek pedig a testét kell lőni, iszonyatosan sebezhető és a T1-el ellentétben alig tud csiki csukizni a házak között. Főleg akkor jön rá az ember, milyen jó tank is volt a T1, miután elkezd az M6-ossal játszani, ami teljesen ugyanaz a páncéltest, kicsit jobb ágyúval a végén, de teljesen más kategóriájú ellenfelek ellen. (gyakorlatilag az esetek 4/5-ében Tier 8-9es tankok ellen megy)
  • Szakesz
    A tornya 90%-ban átüthető. Testtel tilos próbálkozni, mert nagyon becsapós.
  • Oddball29
    Csaló OP fos szar KV-3 21%-on egymás után 5 találatot elnyelt 105-os AP-ből...Mindet a testre lőttem. Meccs úszott el ezen.
  • Bugi Misi
    T1 nem kiváló a kategóriájában, menny szembe egy KV-l 10-böl 9x biztos KV nyer:)
  • Ohyner
    Óóóó hát ha ennyien mondjátok csak szenvedek még vele ma már 5k-t összeszedtem. Tudom duplákból meglenne, csak igazából a T34 szerettem volna még a premiummá válás előtt összeszedni ami elég nehéz a kezdeti tankok miatt.
  • bgabor
    Ne add fel! Nem mondom, kevés tank van amihez több türelem kellene, mint a Lee-hez, de megéri szenvedni vele, mert az M4 és a T1 is kiválló tankok a kategóriájukban. A Lee egyébként kötelező tananyag minden játékosnak, mert megtanít arra, hogy megtaláld az előnyeit az éppen aktuális tankodnak. Ehhez jó viszonyítási pont a Lee, az abszolút szar tank, aminek semmilyen jó tulajdonsága nincs.

Egyébként pedig a helyzet annyiban könnyebb lett, hogy a Jumbo Sherman megjelenése óta onnan is el lehet érni a heavy ágat, és nem kell a Lee-vel kifarmolni a T1-est és az M4-et is. Hiszen a Jumboról át lehet menni az M6-ra.

Szóval a Lee-ből 13.000 XP a Sherman, ez nem egy olyan mennyiség, amit csak a napi duplázókat megcsinálva ne lehetne összegyűjteni két hét alatt. Vagy tűzd ki célul, hogy napi 2000XP-t összeszedsz vele, az nem fájdalmas.

Nem szabad feladni. Zárásképpen megemlíteném, hogy az amcsiknál a másik vonal, ami a két Stuarton keresztül vezet, ennél még sokkal szarabb, mert ott nem egy, hanem három totál értéktelen tank van egyhuzamban.
  • Bugi Misi
    Pz4 meg a torony forgatási sebessége is elég idegesítő
  • Sunsetjoy
    Van a Leeben potenciál (kb. annyi mint egy citromban), próbáld meg TD-ként használni. Ne szikla hanem bokorba bújj és a távoliakra durrogtass. Sztem annyire nem hord az el. Megéri a T1 heavy meg gondolom a Sherman is.
    Persze ez rám vonatkozott, lehet hogy a te harci tevékenységednek nem való. Pl. én bármilyen light tankban hulla vagyok, a médiumokat meg tanulgatom kezelni, a PzIV jó társam benne (pláne ha nem lenne elbaszva a fordulási sebessége).
  • jocyd
    Ez szep volt :-)
    Mi törtent?
  • Pongyi
    Jesszusom abba ne hagyd! M4 Sherman kárpótol mindenért kamatostul, ebben biztos lehetsz. Feltéve h med. vonalon mész tovább. De a T1 Heavy-ért is érdemes küzdeni. Sztem.
  • endrodiz
    Szerintem ne add fel ennyire könnyen! Én is fogszorítva csináltam meg és ez volt az első tankom, amit nem elit-ként adtam el. E miatt nem is volt T1 H-m, de nagyságrendekkel nő a játszhatósági szint az M4-Jumbo-M6-T29 vonalon. (az is igaz, hogy mikor én Lee-ztem még nem voltak T-50-ek, de Leo már akkor is jutott 2sb/1Lee :)
  • Spheriot
    azért lol a t30 kis túlzással a T50-2 is szétlövi 2 sec alatt
  • Bugi Misi
    Ritka a Tripla:P

Győzelem!
    Csata: Ensk 2011. november 5. 18:31:39
    Jármű: SU-85B
    Szerzett tapasztalat: 629
    Szerzett kredit: 11 331
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
  • brasco84
    amit tegnap elvett a játék, ma visszaadta, kb 12 nyertes kör délután óta, Hummellel 3-4 killes körök.. szerintem holnap nem játszom, bár tökmind1, akkor holnapután fogok szívni :D
  • Pongyi
    "Legközelebb gondolkodás nélkül ki fogom lőni aki nagy csatába kis szart hoz be platoonba". Ez nekem is szúrta a szemem azért...T32-vel top tankként velem(ünk) is előfordult h T-46 vagy vmi kis tank jött be platoonba. Írkáltak is egymásnak h jajj vajon nyerünk-e jajj vajh sikerül-e. Ilyenkor mindig beírtam h "dont worry we win":) És tényleg próbáltam még jobban odatenni magam, nem kilőni hanem segíteni, megvédeni, ez volt bennem. Én is voltam kis tank:) és emlékszem h hogy néztem egy T29-re, vagy KirályTigrisre:)

• R3nton
    sztem töltésgyorsító/vertikális stabilizátor/venti/repeszpáncél 4ből vmelyik 3 sztem a stabilizátor a legértékesebb
  • Dean108
    Löwe-re ti mit szoktatok felpakolni?
    Töltésgyorsító és?
  • Pongyi
    Fura de és is sokkal xarabbnak éreztem a T20-at E8 után, de mindenképp a nagy toronnyal és a legnagyobb ágyúval menj, azért jó az a 90-es. A Pers nagy kárpótlás lesz egyébként, nemcsak h az egyik legszebb tank a játékban (szerintem) de nagyon jókat lehet vele harcolni is ha kivan maxolva. Rendkívül agilis, igazi energiabomba. Nekem nagyon bejött.
  • Ohyner
    Azt hiszem az amerikai hevy vonalam a Leenél ér véget. Egyszerűen életképtelen ez a tank. Lehet vele jó köröket menni, de a pontatlan ágyú a lövegtorony nélküliséggel kombinálva gyilkos, magamra nézve. Ráadásul olyan nagy, hoyg nincs szikla ami mögé beférek.

Hiába tudnék kilőni egy rám rontó tankot, ha három lövésből egy sem találja el. Közelharcban meg bukta van, T-50 úgy játszanak velem ahogy akarnak. Ha meg messziről próbálok valakit eltalálni lényegében 10\1 a találati arányt.
    Ennél rosszabb tankot nem láttam még a játékban. Ráadásul a páncélja is nevetséges, semmi előnye nincs!
  • Attiska
    Ez igaz, de én mozgó harckocsiról beszélek, ott nincs camo bónusz
  • DummyBoy
    50 méter alatt minden camo megtörik ... 50 méter felett viszont megint megy ... Minden tank ilyen ... főleg ami agyon van camozva ... (pl: Hetzer)
  • Pongyi
    Azt se felecsd el h rendkívül mozgékony, heavyk között olyan mint egy med. Az is sokat számít.
  • Attiska
    Ez is egy jó kör volt.

Vereség
    Csata: Redshire 2011. november 5. 17:09:42
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 3 Szerzett kredit: 3 779
  • Attiska
    Volt arról szó a napokban, hogy az 50 méterre lévő harckocsi hirtelen eltűnik. A mai megfigyeléseim szerint ez az orosz cuccok sajátja, és leginkább a páncélvadászoké. Nem akarok összeesküvéselméleteket gyártani, de ez elég fura.
  • zsupeti
  • jocyd
    az rtl-en most indult egy klasszikus, ajänlom mindenkinek :-)
  • VanDaal
    4! nap óta az első köröm, amivel elégedett vagyok :)
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2011. november 5. 15:29:18
    Jármű: KV-3
    Szerzett tapasztalat: 2 108 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 23 306
    Ez a kis fórumozás lehet jót tett az idegeimnek.
  • Dean108
    Simán lehet hogy bespotolják őket, majd az artyk kiszedik egyesével.
    Már voltam úgy egyedül az egyik oldalon, hogy nem mertek lerohanni, de mivel világítottam az artyknak sorban elfogytak.
    Ilyenkor szoktam örülni, hogy mertem egyedül jönni az egyik oldalra, ahelyett, hogy mentem volna a többi birkával.
  • VanDaal
    Pedig nekem már sikerült. A nevét ugyan nem volt időm bepötyögni abban a szituációban, de a "use HE" és a "change to HE amo"-ra is volt már ez a válasz. És a megszólított személytől, szóval tudta, hogy róla van szó. Nyilván van amikor nálam is elgurul a gyógyszer és kedves jelzőkkel méltatok valakit, de azt nem is úgy hívom, hogy tanácsot adok :) Ezekben a szituációkban nem erről volt szó. Akkor vagy te vagy szerencsés, hogy nem találkoztál még ilyen tahókkal, vagy én szerencsétlen, hogy én meg már igen.
  • Spheriot
    Én egy dolgot nem értek ebben a játékban, ha elmegyek az egyik oldalra és ott van a top tier ellenfél, tetejébe többen vannak azon az oldalon, akkor a másik oldalon ahol mi vagyunk fölényben miért lövik ki a tankokat sorba?
  • VanDaal
    Ha meglesz az IS-4, azzal már tuti csak azt fogok én is. De amíg grindelni kell, nem tudok mindig másra várni. Akkor megyek, amikor időm van játszani.
  • lammaer
    Nemtom, STFU-t én még sose kaptam normális hangnemű, konstruktív tanácsra, pedig a "playername USE HE" üzenetet elég sokszor be szoktam pötyögni. Vagy pl villogok vhova hogy "IS4 at 5%, load HE".

Tény viszont, hogy ilyenkor nem rakom tele a mondatokat noob, moron, cretin meg egyéb jelzőkkel.
  • VanDaal
    Biztos hogy így van velem is. Túlzottan is akarok győzni, és mikor látom, hogy a másik oldal kezd bebukni, néha belemegyek előnytelenebb szituációkba is, hogy akkor legalább a mi oldalunkon sikerüljön az áttörés. Viszont amiről még le kéne szoknom, hogy ne várjam meg a csata végét, miután kilőttek. Általában attól szokott az egekben lenni a vérnyomásom, amit olyankor látok :)
  • Pales27
    Én a legnagyobb tankommal,(T9) viszont csak platoonozni szoktam így tudom, hogy van még vki akire számíthatok. Ha a tetejére kerülünk, ami T9-ben sűrűn előfordul, akkor meg nagy esélyünk van eldönteni a csatát.
  • FCH kari
    hahaha ezzel a tankal sikerült a "lopakodo":))
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. november 5. 14:56:57
    Jármű: M6
    Szerzett tapasztalat: 557
    Szerzett kredit: 16 878
    Csatában elért Achievement: Lopakodó, Megszálló
  • Dean108
    Én meg inkább nem nézem a statisztikáimat.
    Az én accountommal játszik a gyerek is és a sógorom is, úgyhogy jobb ha nem idegelem magam vele.
  • patchaou
    Lehet, hogy néha már annyira lefoglal, hogy a többiek miatt idegeskedj, hogy Te magad is elbénázol dolgokat. Nem tudsz e miatt a játékra figyelni. Ezt néha magamon is észreveszem
  • VanDaal
    Az biztos, hogy kevesebbet dühöngenék rajta ilyen szemlélettel. Talán ki is kéne próbálnom. Csak lehet az én hülye természetem, de ha már valamivel felkerült 50% fölé a winrate, azt szeretem, ha már ott is marad. Aztán persze minél többet hergelem magam a buktákon, annál rosszabbul is fogok utána játszani az idegességtől. Ördögi kör :)
  • Pales27
    Az a baj, hogy sokan csapatjátékként fogják fel ezt a játékot, pedig csak a CW-n az. Amióta egyéni játéknak fogom fel, azóta nem zavarnak ezek a dolgok. Nem különösebben érdekel, hogy nyer vagy veszít a csapat én mindig minél többet próbálok megtenni a győzelemért, és ha úgy bukjuk el, hogy úgy érzem, hogy mindent megtettem, akkor nem rajtam múlott, és egy jó körnek fogom fel. Akkor szoktam bosszankodni, amikor én rontom el a dolgot, mások játéka nem igazán érdekel.