418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    KB ez abajom vele. Ezért félek tovább vinni kicsit a ruszki med ágat. Most ha megállok 87es legénység mellett avgy ck forgatoma tornyot 7 sec mire full becéloz és akkor is elég gyakran nem oda megy ahova kéne...
  • endrodiz
    Szóval az artykra visszatérve: legnagyobb f@sság a top arty a játékban. A kisebbekkel semmi gond nincs.

Mai első csatám T29, arctic region vagy mi. T10-es meccs, 3-3 (top)artyval. Vicces látni, hogy még az IS7-ek is lapítanak, mint szar a fűben, mert akit az ellen meglát az már gyakorlatilag halott is. És még az sem szépíti a dolgot, hogy a saját artyjaink nagyon szépen kérnek meg arra, hogy menjünk spottolni. Természetesen vesztettünk, az ellen 3 artyja együtt 13 killt szerzett, a mi teamünkben pedig volt egy TK. Egyébként az artykon kívül csak T7-T10 heavyk és T9 TD-k voltak, tehát MM is jól teljesített, tökéletesen kiszolgálta a hiéna arty nemzedéket... :)

És felvetősik ilyenkor a kérdés, hogy mi a fenének fejlesszen az ember heavy tankot, ha az használhatatlan?! Akkor inkább fejlesztek valami űber artyt és én szögezem a sziklák mögé a toptier heavyket...

Na, erre mondja Overlord, hogy túl van spilázva az arty-probléma...
  • SovereignXY
    Másik kérdésem. Ez a célzási sebesség hogy értendő? Pl: D10T. 2,5 sec. Max speedről 0ra lassulva meg a tornyot össze vissza forgatva ennyi idő alatt kéne teljesen össze szűkülni gondolom.
    DE! 100os KV legénység. 5 sec a 3 seces ágyút. IS 2,5est 4,5. Ott is 100as legénység. Oké, hogy ezek a számok ha midnen igaz csokikóla meg venti-vel értendőek de... azért 60%ot csak nem csökkentenek.
  • Nazarov77
    Hát az orosz 100as ágyúval nem szabad menet közben lőni, Abbeyen még bétában mentem vagy 45el és az előttem megjelenő artyra gondoltam rálövöm, és a !mellettem! haladó csapattárs tigrist találta el XD
  • patchaou
    JÓ volt bizony :D Nem is szólt senki a csapatból, csak ő noobozott.
  • Nazarov77
    Én most tolom az E8at, 3-4k a repair a lőszer ár meg semmi, jó farmra, sima M4 mellett szólhat az hogy tier 5 gyakrabban kerül be top tankként, de mostanában nem nagyon jellemző ez a T5ökre.
  • SovereignXY
    Német the best. Tudom. Ki is akarom majd azt is húzni.

Sebességet nézzük akkor kell a pontosság is sztem. Nem midnegy, hogy 50 km/h mellett egy házat tudok csak eltalálni vagy egy tankot is :) T-34-85el 40 km/h körül is akkroa a célkerezst, hogy egy házat talál el 100 méterről kb.
  • VanDaal
    De ne mond, hogy nem volt jó érzés :)
  • VanDaal
    Elit lett a kis Shermanem. A Jumboval vagy az E8-cal is lehet ennyire jól keresni és ilyen élvezetes köröket menni, vagy ha nincs különösebb célom usa med ágon, akkor érdemesebb inkább az M4-et megtartani farmolni meg funolásra?
  • patchaou
    VanDaal, nem biztos hogy kifizetődő a tegnapi ötleted. F4-et 30szor megnyomó pzIII-at vagy valami hasonlót meguntam...
    Csata: Sand River 2011. november 6. 8:39:37
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 870 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 100 ;duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 19 207 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 7 500)
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • brasco84
    én a futóművet nem fejlesztettem ki, csak a motort, meg a D25-t, az kell, nagyobb a RoF.
  • Nazarov77
    Mediumoknál szerintem nem lényeg a páncél, azokat így is úgy is át fogják lőni, náluk a sebesség számít, meg a tűzgyorsaság. USA medekkel nem sokat játszottam, de pl az M4A3 sherman jobb a T34/85nél. T20at meg papírgyárban hajtogatják, viszont megy mint a golyó.
    Kimaxoltam a német med ágat,orosz most nincs kimaxolva de bétában volt és azóta nem sokat változtak német sokkal jobban bejön, már csak azért is mert az orosz a T-54ig azt a hulladék 100as ágyút használja.
  • SovereignXY
    Reggelt emberek!

Kérdés. Mit gondoltok Tier 6 felett az orosz vagy az usa medium a jobb választás?
    Orosz mellett szól a jobb páncél. De lövegük pontatlan és lassan szűkül a célkereszt is.
    USA kevésbé páncélozott de pontosabb gyorsabban célzó fegyó.

T-34-85 van most orosz mediumból 100 milis ágyújával de elég zavaró, hogy kapok egyet, már félig be is töltöt az ellen mire én lőhetek.
  • Nazarov77
    76os ágyút felejtsd el, 122est szerezd meg először ( persze miután megvan a felfüggesztés ) azzal sebezhetsz mindent, 152es troll cannon nagyon brutál és nem is kerül sok xpbe érdemes azt is kifejleszteni, de mehetsz a 107re is egyből. Lényeg a lényeg, ne rakd fel a fejlesztett tornyot míg alap 76osod van, az a legundorítóbb ocsmányság a játékban mikor valaki kuka toronnyal és gagyi alap rövid 76ossal mászkál, nagyon ronda látvány.
  • patchaou
    Amíg nincs meg a 107-es, addig szerintem ne használd a fejlesztett tornyot. Az alap kisebb és gyorsabban fordul.
  • VanDaal
    Hacker vagyok :( nincs mit tagadni rajta tovább. Akkor voltam kénytelen szembesülni ezzel a ténnyel, mikor egy 165hp-val rendelkező T-82 közölte velem, heves nemtetszése kinyilvánítása közben, mert volt pofám kilőni az egyébként 225-375 között sebző 107-es ágyúval :D
  • Madi92
    Hát ez a KV stockon gigamegaburtál szívás:D
    Valaki tapasztalt szaki, segítsen már ki azzal, hogy elmondja, hogy milyen sorrendben éri meg fejleszteni rajta a dolgokat!
    Én így gondoltam. 76-os ágyú, felfügg, torony, majd 107 vagy érdemes előtte a motort is?
  • Bugi Misi
    mi a tök van olyan noob csapatokba rak hogy az hihetetlen.....
  • endrodiz
    Én az artyt nem sajnálom (van ugyan egy priestem, de azzal sok vizet nem zavarok), de a stock Heavy tankjaim orra alá nagyon sok borsot törtek ezek a kis dögök...
  • lammaer
    Halál rád, artibarát!
  • endrodiz
    Meg is érdemled, azzal a szemét kullancs-droiddal! :D
  • lammaer
    Fene enné meg. Már a kezemben volt egy Orlik medál a T50-2-vel (sikerült levadásznom egy az artijainkat támadó T54-et és T-44-et) és már egy GWtiger oldalát sikamikáltam, amikor a baráti megmentett GWTiger na hova lőtt? Naná hogy abba az artiba ami már a kezemben volt, el is szálltam a picsába vele együtt.

Ehhez hozzá jön, hogy két ellenséges arti is látható volt (a másik egy object).

Nem kicsit voltam a plafonon.
  • Desmodromic
    Azért benne van a potenciál! Most nyomtam egy Steppes-t, alulról kezdve elrohantam a baloldali szikla várhoz /vagy mi a tosz az/, kikukucskálva leláncoltam az első IS-7-et, a második megtorpant, ezután még ötöt lőttem a láncába, mire elszabadult megérkeztek a nehezek a várba. Innen egyenes út volt felfelé. Sajna vesztettünk, de jó buli volt.
  • lammaer
    Úgyis leláncolnak mint a szart, meg amúgy is, mit érsz a flankkal ha nincs ágyúd. Aztán persze mit lehet tudni. Gyűjtögesd az XPt, aztán aelyik jobban zavar (mozgékonyság vagy pen hiánya) arra költsd. Ki fog alakulni a vélemény sztem elég hamar.

Mindenesetre csak szólni akartam, sok teherbírási tartalék van az alap láncban, ez ritkaság.
  • Desmodromic
    A t-54 lényege végül is a mozgékonyságában rejlik szerintem, ezért agyalok rajta. Persze a top ágyú elég csábító.
    Elég nagy a különbség a motorok terén, próbáltam betársulni egy fulloshoz, úgy otthagyott mint eb a szaharát.
  • Met
    Érdekes, a bétában eléggé utáltam a T29-et, iszonyat lassú, nehézkes volt, most meg baromira bejön. Terveim szerint 10 nap múlva meglesz a T32 :)
  • FCH kari
    oky köszönöm tanácsokat
  • lammaer
    Ásd be magad velük, minden pályán megoldható. Dombokat keresd, azok a barátaid, meg a csapattárrsaid roncsai :)
  • lammaer
    Hát, ha jól látom, felmegy a fejlesztett torony + ágyú lánctalp nélkül is.

Elképzelhető hogy jobban jársz a torony, D-54, motor, futómű iránnyal, mivel az ágyú hozza az XPt, a motor "csak" +80 LE....

Persze rajtad is áll, mennyire tudod elviselni alap motorral és lánccal a mozgékonyságát...
  • Desmodromic
    Asszem túl korán tettem fel a kérdést kettőkor:

Halihó T-54 szakik!
    Milyen sorrendben érdemes fejleszteni a kicsikét? Első blikkre LB-1, motor, futómű, torony, D-54 sorrendet gondolnám. Az LB-1 már rajta van. Jelenleg rammer, venti, stab van felszerelve.

Köszi
  • FCH kari
    köszi válaszokat,ezek után asszem körül tekintőbb leszek stb...........
  • lammaer
    Hát, tanuld ki rendesen, mert a T32 dettó ugyanez. Mondjuk a test front azért már egész jó, tehát lehet nyilt terepen is szemből pattingatni, de istencsászárrá pontosan azokon a helyeken válik ahol a T29.

Minden pályán vannak dombok (városban törmelékek), néha a legnyiltabb helyekre is ki lehet állni velük (ha nincs sok arty), a domb tetejére.
  • patchaou
    Sokan meg sem próbálják. Bemennek vele a házak közzé ahelyett hogy dimbesdombos résznél kukucskálnának.
  • lammaer
    Bizony bizony... te, megnézted a páncélzat statjait a T29-nek? Elég nyilvánvaló mi az erőssége és mi a gyengéje :)
  • FCH kari
    probálok erre oda figyelni,keresem azokat a helyeket amik megfelelöek lennének de nem mindig jön össze.
  • patchaou
    A testét egyáltalán ne mutasd.
  • FCH kari
    hát nem tudom vagy én vagyok hülye? vagy én vagyok hülye!!
    nekem inkább tunik papirnak a T-29 mint a KV-3
    KV-3 -rol elég jol szokott pattogni lövedék,T-29-el akár hogy forgatom a testet elég sokat bekapok vele Jagdhpanthernek 3 lövés kell hogy kivégezzen. rosszul csinálhatok valamit?
  • Bugi Misi
    nekem volt hasonló enemy bázison volt egy AFK KV és ahhoz tapadva és fedezéknek használtam hogy az artykat löjjem és egyszer csak kilépett és meghaltam
  • MitsuMishi
    Köszönöm!
  • Seriallkillah
    az IS-t érdemes kimaxolni, mert az IS3 elég sok XP-be kerül. meg ha nem fejleszted ki akkor meg fogsz őrülni IS3-al