418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Nem megmondta mindenki? Utána a T1 HTben (vagy Shermiben) ülve kiül gyakran a vigyor az ember arcára, beletapos a gázba, és ÖÖÖL.
    Csak vigyázz, meg kell tanulni a nehéztankok hátrányait is:)
    Persze ha van máshol nehéztankod, nem szóltam.
  • Nazarov77
    Ilyen nincs, láttam egy E-75öt fejlesztett toronnyal és alap 88L/71el, ez most vagy fogyatékos vagy trollkodik. Persze velünk volt.
  • VanDaal
    Csak az a baj, hogy a végére túlzottan is megszerettem a kis M4-et :D Nincs szívem eladni, így majd felváltva fogok rohangálni vele és az E8-cal.
  • rrally
    Utálom ezt a retardált láthatatlansági rendszert!
  • Ohyner
    Na már ezért is megérte szenvedni a Leevel. Remélem az M6 és a T29 is iylen jó lesz. Most tudtak elsőnek kilőne 5*-s túlerővel:)
  • malystryx
    Élvezd ki akkor, lehet holnap már nem lesz ilyen jó.
  • bgabor
    Az hát. És várd csak ki, amíg meglesz as kiválló M1A1 löveg, és a 960 lóerős motor hozzá. M1A1-el Tigris I és hasonlók haspáncélzatát szemből lazán át fogod tudni vinni, oldalról pedig bármit.
  • Ohyner
    Lol 5 kill invader sniper:) és ami a legjobb két arty is nulla sebzéssel lepattant rólam. Úristen a német TD-k óta nem élveztem így aj átékot.
  • malystryx
    Elmondanám, hogy régebben sokat mentem a KV-val, rengetegszer szitkozódtam, mert pattogtam a T1 Heavy elejéről, tornyáról..
    Igen, elég magas, de ha top tier vagy vele, lehet vele pusztítani.
  • Ohyner
    Az szép, nekem is összejön 1-2 kill, meg mellette supportolok. Ha Középen vagyok hozzácsapódom egy KV-3hoz aztán mindjárt lehet haladni. AMúgy ha nem lenne ekkora teste szerintem nagyon kis esztétikus sunyi low tier hevy lenne, megkockáztatom, hogy harcértékében verné a KV-t
  • brasco84
    Victory!
    Battle: Murovanka 2011. november 6. 10:26:04
    Vehicle: Hummel
    Experience received: 237 (fine for causing damage to allies: 100)
    Credits received: 3 847 (fine for causing damage to allies: 9 320)

ezt úgy, hogy mentem a bokorba és ő úgy gondolta seggbelő, visszakapta, bár ő is túlélte.. én miért nem kapok kompenzációt? :D
  • davidbog
    Jó kérdés. Úgy gondoltam, hogy álló helyzetben a lövés utáni idő. Lősz egyet, ekkor a célkereszt szétugrik és az az idő amíg újra, teljesen összeszűkül az az aiming time. De emlékeim szerint ez se jó. Ekkor meg kisebb, mint ami a löveg adatainál van.
  • malystryx
    Jó bizony, nekem még acélfal is sikerült, meg 8 kill, ami 12 lett volna, de 4-et hagytam 1-2%-on, ugye nem kell mondanom, a kill-lopók ilyenkor örülnek maguknak...
    Jó kis tank az.
  • Ohyner
    Na egész jól muzsikál ez a T1 vigyázni kell a testikéjére, de 4killel és egy invader medállal beköszöntem vele:) Szokni kell de jó lesz ez.:)
  • bgabor
    Az E8 az egyik legélvezetesebb tank a játékban, ha maxra ki van fejlesztve. Venti kötelező, lövegstabilizátor mk2 ajánlott hozzá. A filléres lőszerár és olcsó javítás miatt pedig jön a profit vele rendesen.
  • Ohyner
    Dobpergés, tapsvihar végeztem a leevel:)
  • VanDaal
    Leld sok örömödet a scoutokban :P
  • endrodiz
    pont valami ilyesmire gondoltam én is... :D Matat is a fejemben a gondolat, hogy vissaveszem a KV-t farmolásra és szépen lassan megalkotom a S-51t. Vagy, hogy érdemben csak a M7-et fejlesztem, minél hamarabb elérjek egy M40/M43-at... :) Csak hát nem ezért kezdtem el tankozni.
  • DummyBoy
    Rájöttem hogyan kell küzdeni az artyk ellen ... nagyon nehéz, gyomorforgató meló lenne, de mindent a sikerért ...

Kezdjen el mindenki artyt húzni ... jöjjönek az 5 fős artys superplatoonok ... 15 arty vs 15 arty ... Na akkor majd a híres artistáknak nem fog tetszeni, hogy ha az a 2-3 tankocska ami véletlenül melléjük kerül, gyorsan kipusztul ... Aztán megy a veszekedés, melyik megy scoutolni ... Kiváncsi lennék a nagy tudományra ...

Így is egy csomószor látok olyan csatát aminek az a vége hogy x arty vs y arty ... általában draw ...
  • SovereignXY
    Mostmár tui, hogy kell 1! :D
  • VanDaal
    Kedvenc idevágó arty-s sztorim: mikor még az IS-t húztam, El Hallufon egymás mellett voltunk egy T29-cel, mindketten 100% hp-n. S-51 bedurrantott közénk, és 1 lövéssel kicsinálta mindkettőnket, 100%-ról. De ebben persze semmi kivetnivaló sincs.
  • VanDaal
    Akkor szerintem az lesz, hogy az E8-ba veszek új legénységet, mert annak az ágyújával talán mégsem akkora cink a 75% képzettség, mint az M4-ben a rövid 105-össel. Az csak 90% fölötti legénységgel kezdett betalálgatni távolabbról is, de onnantól nagyon élveztem :)
  • Ohyner
    Ez meg már egy embertípus tulajdonsága, nekem megvan, akkor nem erős, hanem épp hogy elfogadható. Majd megy ő is egyszer hevy tankkal. Nekem egy Hummelem van\volt. Iszonyat pontos volt, néha begajdult, de alapján véve iszonyat erős volt. Pedig elvileg, régebben még pontosabb volt, bele se merek gondolni akkor miylen lehetett.
  • Nazarov77
    T43 nagyon vacak, én gáztűzhelynek hívtam mert minden 2. körben kigyulladt egyszer. Volt olyan is hogy kigyulladt, eloltom, megint kigyulladt..
  • endrodiz
    Overlord nem látja az Objectből... :D :D :D
  • Nazarov77
    Szerintem próbáld ki mind a kettőt melyikkel mész jobb köröket/szerzel több pénzt.
  • Nazarov77
    Eldöntöttem, T32t meg fogom tartani, 7 kört mentem vele, dupláztam 3500xpt, szereztem simán 2000xpt és a többi kör kb 1500 körül volt, minimum amit kaptam 1300, imádom :D
  • endrodiz
    Nekem igazából nem fájt, mert tudtam a betöltésnél azonnal, hogy mi fog következni és azt is, hogy megúszom 1-1,5K credit deficittel, de hát a nagyok... :)

A 34/85-öst meg én is eladtam, bár a T-43-at kifejlesztettem, de gyanús, hogy megvenni sosem fogom, mert tényleg rohadtul idegesítő ahogy szűkül a célkereszt...
    Inkább amcsi és német ág, ha már medekről van szó.
  • VanDaal
    Köszi, akkor még megfontolom.
  • Ohyner
    Ilyen történetei mindenkinek vannak, az artyk iszonyat pontosak iszonyat nagy sebzéssel, ráadásul ha melléd lő min a gun és még 2-3 modul vagy crew sérül.

CSak a hülye nem látja, hogy valamelyik paraméterből radikálisan vissza kéne venni.
  • SovereignXY
    Tudom ezzel nem szerzek jó pontokat de ezért akarok egy S-51et. :) 1850 damage. :D
  • Nazarov77
    Én is murovankán kör vége fele gondoltam kijövök az erdőből E-100al, nem kellett volna. 2 GW tiger meg obj 212 meglőtt, full hpról 400hpra sérültem...
  • endrodiz
    OK, kicsit pongyolán fogalmaztam. Az enemynél volt 1db T8 arty(csatában elért eredmény: Top Gun), az összes többi "csak" T7 volt. T95-öt spottolták, 3 találatot kapott 2mp-en belül, többet nem mozdult... :) Ezért gyúrunk. :D
  • SovereignXY
    Na... azt hisszem ezzel el is döntetett. Hanyagolom a ruszkit. T-34-85 elad. Vk36 vissza vesz és megyek tovább német ágon, meg mellette amcsi.

KÖSZTÖK!
  • SovereignXY
    venti 5%. Célzás gyorsító 10% csokikóla 10%. Ez 25%. Lesz az 5ből 3,75. Az még mindig nem 3. 25% hibádzik.
    A 2,5ből meg 3,3. Az 32%al lassabb még mindig mint kéne.
  • SovereignXY
    Ennél csak az a nagyobb szopás mikor platoonban vannak az arytk. :) Volt múltkori csatában 3 GW Tiger együtt. Fájt.
  • Nazarov77
    attól még mellé lő, T-44et gyorsan eladtam 1 hónapja kb mikor 10 méterről képtelen volt eltalálni az E-100 range finderjét.
  • Wilson83
    Nem szoktam dicsekedni, főleg nem vesztes csatákkal, de ezt közszemlére teszem:

Vereség
    Csata: Steppes 2011. november 6. 0:01:12
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 1 383
    Szerzett kredit: 71 770
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Milyen élvezetes lenne a játék, ha minden vesztes csata ilyen lenne, nem? :)
    Csak azt sajnálom, hogy nem csináltam print screent-t... :(
  • patchaou
    Lehet hogy kell hozzá a célzásgyorsító is.
  • Nazarov77
    Nem csak a top arty faszság, már a tier 7 se kéne bele, tier 6 amcsi meg német az még ok, de az oroszok már ott is pofátlanul nagyot sebeznek.