418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tehát egy E75 is pattanhat egy loltraki páncéljáról ha szar szögben találja el :) -
Nem értem minek kellett az üzeneteket beírnod?
Talán azért, mert sikerült ezt a mondatot összehoznod:
Beszéltetek itt arról, hogy az E75 hasa milyen sérülékeny, már sikerült több ízben is lepattani egy 260 átlagátütésű ágyúval.
És miért is nem függ össze a páncél vastagság az átütéssel??
Értelmezd már légyszíves azt, amit leírtam... -
hellokitty92 #73553 Azért elég gonosz cucc lett ez a fullos e50, ma se megyek többet vele asszem.:)
-
Nem értem minek kellett az üzeneteket beírnod?
Nem abból állapítom meg, hogy mi történt :)
És miért is nem függ össze a páncél vastagság az átütéssel?? -
Szakesz #73551 Érdekes, mert wotdb-n elvileg nagyon kicsi a különbség az IS-3 és a T32 pénzkeresési képességei között, ennek ellenére közel azonos XP-re a T32-nek majdhogynem 2x annyi kreditet ad a rendszer. IS-3-mal 20-30K kreditet kapok egy körért, a T32-nél ez 50-60K-re rúg. -
Ohyner #73550 ezen elbukni a meccset! Az IS 3 menetből 50m-ről mellélőtt a su 100nak aki állt egyhelyben így lett elfoglalva a bázisunk. Kiábrándító.
Mert bezzeg én írhattam nekik, hogy a Su 100 megy oldalt, nem ők nem fordulnak vissza, csak miután már a fél bázis elvan foglalva. -
Ohyner #73549 ÓÓÓ úgy látom nem nagyon kéne 3-4 száz méter távolságba lövöldözni a T1-el. Akkor már elég sok mellémegy -
endrodiz #73548 Jó nektek! Én meg amennyit tudok vele foglalkozni, jó ha egy fullos T32 összejön időre, úgyhogy én már letettem arról, hogy prém T34-em legyen. -
Tehát, egy sokszor előkerült dolog.
Lepattanás != Át nem ütés
Az, hogy lepattan valami, független a páncélzat vastagságától. Továbbá az ágyú átütési képességétől is.
Az üzenetek akkor, ha nem ütötte át:
We didn't even scratch them!
That one didn't go through!
We didn't penetrate their armor!
Not… go through.
Az üzenetek akkor, ha lepattant:
It bounced off!
That one ricocheted!
Ricochet.
We've just dinged them.
Felejtsük már légyszíves el a páncélvastagság és a löveg páncélátütési képességének emlegetését a lepattanás szóhasználattal együtt... -
Ohyner #73546 Ha nem kéne óratervet írnom, nekem is meglehetne ma a T1-ből az M6, de sajnos nincs sok időm játszani. -
Nazarov77 #73545 Én most nagyon jól haladok a T32vel, nagyon bejön. Reggel 2 óra alatt szedtem vele össze 20k xpt, összes kör win volt és 1200 xp volt a minimum amit kaptam. -
Az S-70 3x pattant a vk hasáról utána 3x lőttem át:
Még szerencse, hogy ilyen ágyú volt rajta:)
És utána, a vk a ház sarkánál, tigerp a fejembe:
Beszéltetek itt arról, hogy az E75 hasa milyen sérülékeny, már sikerült több ízben is lepattani egy 260 átlagátütésű ágyúval. -
VÉGRE VÉÉÉGE A GRINDNEK!
Megvan a T34 kemény 1 hónapos grind után...

Habár a végére eléggé megszerettem T32-t aladom a p*csába és irány
az E75 felé...a 105mmes azért kiakasztott egyszer kétszer... -
Ilyet én is csináltam csak rossz koordinátákkal a sok ökör meg lőtte a semmit :> -
Szakesz #73541 Meccs végén csak a Csata hőse kitüntetéseket jelzi. -
VanDaal #73540 Itt nem csak nem írta ki, hanem más lett mesterlövész, nem én :) -
Ohyner #73539 Na azt hiszem most megyek el pihenni, sorra bukjuk a győztes meccseket egy egy idióta miatt.
Kv 3 tarat a bázisunk felé az ő bázisuknál áll egy pz 4. Irjuk neki 5en hogy cap, hogy capture enemy base vagy 10szer erre visszamegy viaskodni.
Mindegy milyen jó egy tank, ezek az undorító debilek tönkrevágják az egészet.
Amúgy, irigylem aki ezt single játékként tudja felfogni a gamet, de nekem nem megy. Mert egy single player játékot egyedül is meg tudsz ynerni.
-
Nekem már volt olyan hogy a meccs végén nem írta ki a pusztítót, de a garázsban már igen. -
VanDaal #73537 Hiába nem szereti szegényt senki rajtam kívül, én akkor is odavagyok érte :)
Igazán megérdemelte volna a Párduckám a topgunt, de sajna 2-szer pattantam egy 4%-os JP-ről, így az nem jött össze. Ami mondjuk meglep, hogy nem lettem mesterlövész sem, hiába találtam 20-ból 19-szer. Az meg a hab a tortán, hogy végül kilőttek, és így az acélfal sem lett meg :) De összességében nagyon élvezetes kör volt, és nem sok hiányzott hozzá, hogy tökéletes legyen :) -
Nazarov77 #73536 Jó kérdés én is láttam ilyeneket. Pl 122essel meglőnek valakit azt annyira sokkolja ez hogy visszatolat elbújik stb, ahelyett hogy jól meglője míg betölt az ellen. -
Ohyner #73535 Miért éreznek ellenálhatatlan kényszert a játékosok, hogy egyesével menjenek ki egy KV-3 elé, természetesen oylan időközönként, hoyg biztos betöltsön a 122e?
-
Amúgy tényleg a hülye is tudja, hogy ott rendszerint van valaki :) -
Szakesz #73533 Ő arra gondolt, hogy nem jogos Burge25 puffogása, amiért a csapatából páran a házaknál campelnek, védenek. -
Ohyner #73532 Sajnos a T1-hez sem jár normális csapat fejlesztés. PEdig azt még goldért is vennék -
Renegade #73531 én a kommentelő puffogására reagáltam a közösbe irkáló ellenében, te mire gondoltál? :-) -
lammaer #73530 Egyáltalán NEM jogos a puffogás. Védők kellenek a házak mögé. -
Renegade #73529 jogos a puffogás, de nem jól csinálta a srác, ez olyan mintha beírta volna, hogy az ég kék, elvégre ezen a pályán mindig lesz valaki a házak mögött :-) -
Ohyner #73528 Amúgy aláírom, hogy a T' ritkán rakják nagy csatákba, 9 meccsből egyszer kerültem t8 mellé, 2szer kerültem középre a többiben top tier voltam. -
Szakesz #73527 Mióta bent vannak a tier 8 artyk a játékba, szinte minden második csata ilyen. Kivéve persze ha scoutolni akarok. :) -
VanDaal #73526 Ha a nagy csaták csak ebből állnak, inkább maradok low tierben. Ezek szerint már régen is ennyire sok nagy arty volt? -
Szakesz #73525 Egyre gyakoribb, mert egyre nagyobb tankokban ülsz. -
VanDaal #73524 Akinek ezt köszönhetjük, arra kényszeríteném, hogy napi 24 órában, egy héten keresztül csak ilyen csátban játszon, közben hátulról ütemesen kopogtatnám a fejét valami súlyos, tompa tárggyal.
A vége természetesen döntetlen. És egyre gyakoribb az ilyen. -
Ha később nem írt volna és nem tudom meg hogy magyar, akkor azonnal jelentettem volna :) -
Mégse lőtt oda senki :D KV-3-mal nagyon ritkán indulok a meg ezen a mapon. Az összes többi tankommal viszont elsőként indulok jobbra. -
endrodiz #73521 Ensk-en orrom előtt 10m-re bejött egy KV két ház között úgy hogy csak akkor láttam meg, mikor oneshot-olt!?! :D -
gseldon #73520 Ha nagyon zavar riportold, a csapattársak helyzetének közös chat-en való beírásáért ugyanis ban jár (elsőre gondolom csak figyelmeztetés), benne van a szabályzatban.
Nem mintha azon a pályán nem tudná mindenki (az ellenfél is) hogy a két ház mögött TUTIRA vannak kemperek :) -
Ohyner #73519 KV-3 van még, de azzal nagyon nem megy a játék, ahhoz képest, hogy papíron isteni tank. Van egy Löwvém vele egész jó köröket futok. Baj általában akkor van, ha egyedül maradok, de igyekszem mindig társakkal menni, vagy nyugton maradni. Sajnos néha vérszemet kapok, oylankor fogom is a fejem, hoyg tudtam ez lesz.:) -
Az ilyen gyökerektől fordul még fel a gyomrom. Ráadásul magyar :(
-
brasco84 #73517 IS-3 ban* -
brasco84 #73516 kurvára undorító ez a 25% os gambling faktor, egyszerűen nevetséges. Tiger 2-t 3 ból 1 szer találtam el, míg ő 3 szor lőtt át engem Is 3 al, oké h Tiger 2 erősebb, ráaádsul nekem még a BL9 sincs meg, de akkor is..