418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ollie
    Számodra a leglényegesebb, hogy a 32 bites csak max 4GB memóriát tud kezelni.
  • lammaer
    FAQ

(vagy keresd a piratebayon)
  • fatsy
    srácok adjon meg vki pls egy normális oldalt ahonnan leszedhetem a gamet!link pls!
  • Sippie
    Ha már így szóbajött a windóz, akkor valaki meg tudja mondani hogy igazából mi a különbség a 32 bit meg a 64bit között? A 64 elvileg gyorsabb, de nem támogatja minden program úgy tudom, akkor a 64 bitesen el sem indul amelyik nem? És milyen gépre lehet felrakni a 64 bitet, az alaplap vagy a proci kell hogy támogassa?
  • bgabor
    Sebaj, majd beszerzünk vízibombákat meg Sündisznót.
  • Sippie
    az egy dolog, de ha már eltalálom azt a tetves tornyot, akkor a 198 átlag átütés ugyan legyen már szíves átütni a totál 90 fokban álló 120-as páncélt. Ha egyszeri eset lenne még megérteném, de az egyszeri eset az volt hogy tényleg át is ütötte.
  • Sippie
    ? miért, mennyibe kerül egy win xp?
  • Gunslinger
    Semmiféle kieg meg tech tree mókolás nem jön novemberben. Talán jön a 0.7.0 patch, amiben összesen lesz kettő darab special eventes prémium tank, a többi egyéb mellett, ami nem sokban érinti a tech tree-ket. Lehet, hogy csak decemberben jön ki a francia tree-vel együtt, lehet utóbbi csak januárban.
  • ilsalon
    Hát én sem mondom, hogy olcsó. Mivel azonban játszom, így kell. Mégse kellene a zkszpét feltenni rá.
  • maniac78
    Azért mondom, már megszokhattad volna. És az eltűnő lövedékek?!
    Sajnos hozzá kell szokni.
  • DummyBoy
    Viccet félretéve, teljesen igazat adok neked, és egyetértek, a mai napig az összes olyan game (függetlenül attók, hogy van-e belőle warez vagy nincs) amivel multiztam megvan eredetiben ... Az összes szimem megvan eredetiben ...

XP-t én is megvettem olcsón, de sajnos egy Win7 már kicsit erős 30k-ért ...

@Szakesz: Lehet hogy csak megkavarodtak a számokkal mikor Overlord kiírta a dolkogkat ...

2012 Q1 ... 2021 Q1 ...

@Sippie: Ne aggódj, ez azért van, mert a német tankok gyengék, és valahogy picit buffolni kell őket ... Tegnap belefutottam egy UP E50-be az én űberOP Pattonommal, kapott 6 lövést, ebből 2 lepattant a tornyáról, 4 meg nem ütötte át a testét oldalról (nem állt szögben ...).

Ez azért történt, mert béna vagyok, meg kell tanulnom játszani, ez van :(
  • Sippie
    persze, biztos azért nem üti át a 120 milis tornyot mert nem tudok játszani... véletlenül sem a játék egy bughalmaz.
  • Szakesz
    Komolyan, 2012 Q1-re ígérték az orosz tech tree változtatásokat. Most a franciákkal is csúszni fognak, amit decemberre ígérték. Emiatt valószínűleg az összes többivel is csúsznak, hacsaknem húznak bele, hogy betartsák, amit ígértek. Egyébként a legkorrektebb arra készülni, hogy januárban megtörténik az orosz tech tree megreformálása. Ki tudja? Lehet április lesz belőle. :)
  • ilsalon
    a 2500-son még gondolkodom, ám a legális software biztosan marad. Jópár éve tartom magam ehhez, kb. mióta dolgozom és ez nem is fog megváltozni.
    Így kimaradok pár dologból, viszont azt vettem észre, hogy jobban meg is becsüli az ember, amit megvesz.
  • Oddball29
    Amúgy lehet átlőtted, csak benyelte. Gyakran csinál ilyet, mint a KV-3 oldala. Talán 7.0-ban javítják végre.
  • Dean108
    Értem, akkor bőven ráér.

Egyébként veszettül hozza a pénzt a Löwe.
    Ahogy megvettem, az első dolgom volt felmodulozni, így rögtön ki is termeltem vele 1,700,000-et (ventri 600K + töltésgyorsító 600K + stabilizátor 500K). Hamarabb összejött a pénz mint vártam.

Mivel az E-75-öt hatásotokra meg fogom tartani jól is jön, hogy német a prém tankom.
    Mire meglesz az E-100, addigra a Löwe mostani legénysége, talán a javítási skillből is eléri majd a 100%-ot és így lesznek majd átrakva az E-100-ba.

Bekapcsoltam rajta ezt a legénység gyors képzést, gondolom így hamarabb fejlőnek Hans-ék.
  • maniac78
    Meg kell tanulni játszani most már! Nincs mese, és akkor nem leszel ideges.
  • Sippie
    az még odébb van...

Szakesz: jah vicces, gondolom a parancsnok foggal elkapja, megrágja aztán kiköpi a lövedéket.
  • Seriallkillah
    elviekben most november végén jön a kieg amiben már az új tech tree-k lesznek. De tény hogy nem kapkodják el a fejlesztést. Am meg a fizika is ezzel a kieggel jön?
  • Szakesz
    Ha ilyen tempóban haladnak, talán fél év múlva se...
  • DummyBoy
    Mivel messzemenőkig támogatom a legális SW-ek vásárlását, ezért még csak véletlenül sem ajánalnám, hogy töltsél le egy windowst és a megmaradó 30k+-ból simán belefér egy i5-2500k is ...

Én ilyet sosem mondanék!
  • patchaou
    A wincsikkel Én úgy vagyok, hogy jobb két kisebb mint egy nagy. Azóta vallom ezt mióta egyszer bekrepált a winyóm és minden ugrott. Ha két kisebb lett volna,akkor a fele cucc megmarad.
  • Dean108
    Nem tudjátok, hogy mikorra kell legyen a garázsban egy KV ill. egy KV-3 ahhoz, hogy ingyen slotot kapjunk a garázsba?
    Csak mert épp P2---re gyűjtök, de ha mostanában lesz, akkor inkább újra megveszem a KV-t is és a KV-3-at is az ingyen slot lehetőség miatt.
  • ilsalon
    Bár én próbálok vigyorogni a dolgon, de mélységesen egyetértek.
  • Looserke
    Battlefield 3 pl. igényli a 4 magot, de már a Bad Company 2 is...
  • Looserke
    LOL 4 kill és 1850XP Hummellel dupla nélkül és 65000 credit

na jó befejeztem mára...
  • ilsalon
    Nyilván játékra veszem a gépet, ezért kell a winnyóz, plusz aranyáron videókártya. Szerintem nagyrészt más játékok sem használják a több procit.
  • ilsalon
    Bőven elég a két mag, a sok mag csak parasztvakítás. Nagyon kevés dolog tud több magot kihasználni, ezért a MHz kell leginkább.
  • ollie
    Azt ugye nem gondolod, hogy e miatt a játék miatt veszi a gépet?
  • Szakesz
    "...én meg a 198 penetrationnal 5 méterről nem vagyok rá képes?"

Valahogy úgy. Lövegpajzsát nem szabad lőni, ellenben a mellette lévő részeket az esetek nagy többségében átviszi. A kupola meg néhány helyen benyeli a sebzést, de pl. az E-75 kupolája és az E-100 optikája a tornyon ugyanilyen. Nem mindegy, hol találod el.
  • Sippie
    *120 mili... tökmind1
  • Sippie
    pont pár napja veséztük ki hogy ennél a játéknál marhára az MHz számít.
    Szóval ha játszásira kell inkább akkor +MHz jobb
  • Sippie
    úgy őszintén, a TigerP tornya ugyan mi a kurva isten faszából van????
    adatok szerint 100 mili... kurvára nincsen döntve. T32 ágyúval eddig bazdmeg egyszer tudtam átlőni. Hát mi a rohadás van? Mostbelelőttem a kupolába telibe kaptam és 0 azaz NULLA sebzés... elmegy a büdös picsába, amikor én vagyok a P-vel a tornyomat minden csicska szarrá lövi, én meg a 198 penetrationnal 5 méterről nem vagyok rá képes? Lófaszt.
  • Oddball29
    Hogy mondtad, szépségem?:)

• Adjunktus
    Hát ebben semmi vicces nincs.
    Alapból,ha valami bűzlik,azt mindig megpróbálják elbagatelizálni vagy elviccelni.
    Attól még tény,hogy van egy vagy több artybuzi,homokos,seggarcú,faszkalap,a wargaming-nél aki nem hagyja az istennek sem,hogy hozzányúljanak a kedvenceihez.
    Sőt! Kell belőle T9 meg 10 is!Bravó!
  • ollie
    Alapvetően jó, bár i3 helyett hasonló árban egy i5-öt vennék, nem baj, ha kevesebb MHz, nem csak az számít.
  • ilsalon
    Szerintem már el is indultak érted a bérgyilkosok.
  • Looserke
    sráácok ez a GW Panther mennyire állat, 5 kill és még csak fel se fedezték melyik bokorban vagyok, ezt mindenkinek ki kell próbálnia...
  • ilsalon
    Az eredeti Winnyóz kell, mert én nem kalózkodok a software-kel.

Igen nekem is vinyó a nemtetsző, de végülis van egy 500G-som, amivel ezt ki lehet váltani. Valamint bill+egér+monitor már van.
  • ilsalon
    Akkor az első képre kellene egy Object 704 sziluett, meg fölé a buborék: I hate Halloween. WTF arty type is the Unikorn?

Az uccsó képre meg: FY man! Why did always the same situation, if we are attacking with four tanks I ate the Candy?