418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #73755 Hopp ez csak a patch. -
lammaer #73754 "találtam egy 0.4.5 bétát"
vááááááááá :D
Következő kérdése az lesz, van e tört szerver. -
stork13 #73753 Kattints ide és töltsd le torrenttel. -
lammaer #73752 "Viszont a dagadt Leoval megyek raptorkodni. A 105-ös puskával sebzek mindenkit, pörgök-forgok"
A pörgés forgást hogy érted? Ezzel a dögel kanyarodni nem lehet, én csak a "rárepülök a célpontra, belelövök egyet majd tovasuhanok" módszert tudom használni. Abban a pillanatban hogy kanyarodni próbálok, zsíros célponttá válok.
A puska tényleg jó rajta de valakit kivégezni vele szerintem csak ilyen 1vs1 csikucsukival lehet, körbenforgással nekem sose jön össze. -
Szakesz #73751 Uhh..., ez tényleg ennyire problémás lenne? Már egy ideje ezen görcsölsz. Egész pontosan mi a problémád a játékkal? Mit indítasz el, mikor szerinted "elindítod a játékot"? A launchert, az exe-t, vagy valami mást? Egyáltalán a 0.6.7-et töltöd, illetve indítod? -
lammaer #73750 De egy életképtelen alkat vagy már...
nesze -
a kezdőhelyen kempelés? Lakevillen beáll oda ahova az artyk szoktak. Erlenbergen a kastélynál kempel. Ez több mint baromság.
Közbe látom hogy kiütöttem valakit, sorry :D -
fatsy #73748 hát besz*rok, találtam egy 0.4.5 bétát azt meg eglkezdi telepíteni...:S:S:S nem értem
-
Ohyner #73747 47k xp:) na jó lehet megelégszem a felével is:) Kicsit elszámoltam magam, de ki tudja vannak még csodák:) -
ilsalon #73746 Hát ha arra gondolsz, hogy állt egy bokorban és sasolta az ellent, azt én is szoktam csinálni. Sokkal kifizetődőbb, mint a berohanok és meghalok. Kifejezetten csinálni szoktam Malinovkán, El-Hallufon, Murovankan és Prokhorokván.
Viszont a dagadt Leoval megyek raptorkodni. A 105-ös puskával sebzek mindenkit, pörgök-forgok. Aztán vagy kicsinálnak, vagy káromkodnak. Egyelőre többször csinálnak ki, de még nem is maxom mindene. -
Mennyi XP? -
Ohyner #73744 Na kezdjünk bele. Mai cél M6. Még egy motor egy rádió kell, és maga az M6 Remélem velem lesz a szerencse. -
Mostanában új jelenséggel szembesülök. Kempelő leopardok. Érdekes mert arról az ágról semerre se lehet tovább menni, csak a scoutok felé. Vagy van aki Vk2801-al majd rendesen 1v1-ezni akar? Ha már leoval se tudja mit kell csinálni, akkor mi a frásznak megy erre az ágra? Madness :D -
Kösz a segitséget. -
ilsalon #73741 Én kifejezetten szeretem olvasni az összevissza angolt. Sokszor keményen gondolkodni kell, hogy mit is akart írni a muki.
A kedvencem: Dont no go beck the flag.
Szerintem ezzel azt akarta mondani, hogy ne foglaljunk, de ez csak az én verzióm.
-
- How do you say in Hungarian: "Happy Birthday!"?
- "Térdelj le és szeress!" xD
-
ilsalon #73739 Ez valami ultra big penis növelő cuccosnak néz ki. :-) -
lammaer #73738 höhö, mostmár kiváncsi vagyok hogy mit és honnan töltöttél le :D -
lammaer #73737 <név akinek mondod> please flank <a célpont>
Ez kb magyarul annyi: Béla légyszi kerülj az IS3 mögé.
A szó amit keresel a "flank", az legyen benne. :)
Persze lehet szép kerek mondatban is, de az úgyis megzavarja a népeket
Joe, please come and flank the IS3 with me :)
-
Nem. -
Kösz, de odáig elég lesz eljutni. -
fatsy #73734 win7em van, de az nem lehet gáz?
-
Dean108 #73733 De az egyik esetben a matematikai lehetőség sincs meg a 4 gigánál nagyobb címzésekre, míg a 64 bites esetén legalább elvi akadálya nincs.
Így már csak idő kérdése ... -
fatsy #73732 leszedtem már, nincs más ötletem:S
-
Én a tisztaszoftveren nézegettem, olcsón lehet win7 professionalt igényelni. Lehet egyet intézek, amíg még hallgató vagyok :D -
Kis angol segitség kellene, az hogy írnátok angolul a chet-be hogy valamelyik társad segitsen bekeríteni az ellenséges tankot. -
Köszi a válaszokat, mostmár világos minden :) -
ilsalon #73728 Tőtsé le egy 7z-t? Nem tudom. -
fatsy #73727 leszedtem a 0.6.7-es verziót....non 7z archive hibaüzenet ismét...mit kéne csináljak?? -
lammaer #73726 Pont egyetértett veled :) -
lammaer #73725 Nemtom milyen stabilitási gondokra gondolsz. WIN7 64-em van jó ideje, tolok mindenféle játékot (nagy erőforrásigényűeket meg kis szutyok indie játékokat), szoktam felrakni mindenféle szutyok felhasználói programot (kezdve az APEH adókitöltőjétől), semmi gond nincs. -
Számolgathatsz bármennyit, akkor is le van korlátozva a kernel 4 gigára. -
lammaer #73723 Az is benne van a FAQban :) -
arra azért ügyelj hogy EU verzió legyen. -
crossy104 #73721 Küldtem privit. Durvák lettünk, és még jönnek sokan hozzánk. :) -
Dean108 #73720 Igen 2, a 32 hatványon = 4,294,967,296, kb. 4 Giga
Viszont 2, a 64-k hatványon már = 18,446,744,073,709,551,616, kb bőven elég memória címzési lehetőség.

A 64 bites wingyózé a jövő, csak lenne már rajta minden elég stabil! -
fatsy #73719 találtam egyet, tárgytalan -
lammaer #73718 Procinak illik támogatnia, de csodálkoznék ha olyanod lenne ami nem olyan. Ezután az oprendszered kell hogy olyan legyen, tehát 64-est rakj fel - (win7 64bit)
Felhasználóként semmiféle gyorsulást ne várj, mert nincs :)
Felhasználói szempontból a 64bit (x64) /32 bit (x86) nek egyetlen helyen van jelentősége: drivereket (hangkártya, videókártya) nem szabad keverni.
Amúgy minden 32bites (x86) program tökéletesen megy win7 x64-en, tehát az utolsó pletykád hibás. -
Én anno ilyen tanár-diák csomagban vettem XP + Office duót, 4k volt :) (Természetesen az eredeti ára annak is horror volt ...)
A 64bit legnagyobb előnye, hogy több memóriát tud címezni ... 32 bitesnél ez max 4GB, de ebben benne van mindenféle mem (pl: VGA mem és társai ...)
Azért jobb a 64 bit, mert manapság alap a 4GB + a VGA-n van 1GB + a többi adalék, és azt már kapásból nem tudja mindet hasznosítani a 32bites verzió ...
Pár éve a gépek már mind támogatják a 64 bitet, elvileg az nem lehet gond, ráadásul elég sok programnak van már 64bites verziója, de ha az nem jó, a 32 bitesek is majdnem mind tökéletesen működnek.
@szerk: megelőztek ... -
mordawn #73716 Ha 2GB RAM-ot használsz, akkor 32 bites win elég.
Ha 4GB (vagy több) a RAM + videókártya memória, akkor kell a 64 bites.
Procinak tudni kell a 64 bitet.