418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #73795 Mekkora party volt a magic forestben. Két tigris ült bent valahol egyik 80% másik 30% csak én voltam és két arty. ELindulok oldalba kapom a 30% rápuffantok párat ő mellém lő kilőttem, majd kis kerülő oldalba a másik tigris is. Jön az ütésváltás arty mellélő. De a tigris egyszer pattan és egyszer mellélő, de a harmadik betalál. Már csak 100HP-m van tigris 9% ekkor bumm és így lett a csokapik. NYertünk:) -
Ilyen nincs. KV 152-essel 100+venti legénység, Szemben állt másik kv nagy torony 122-essel. Meglőtt, de az előző ellen után még töltöttem, volt kb 4 másodperc miután teljesen összeszűkült a célzókör. Betöltés kattanása után még vártam fél másodpercet majd lőttem. A lövedék meg át a KV tornyán, mintha csak valami szellem lenne, és mögötte a töltésbe csapódott. -
Ry0K3N #73793 Az lengyel, mint ahogy kurwa is :D -
Plata #73792
Megnyertünk egy olyan csatát amiről azt hittük vesztett.Négyen éltünk tőlük meg vagy 10-en mikor fordítottunk.Poén hogy slugger megúszta karcolásokkal azt hogy letámadtam egy egész csapatot.T59 is béna volt,nem talált el húsz méterről,igaz mikor arty pár százalékról kiszedte az orrom előtt kicsit morci voltam.Sluggerrel rohadt jól lehet a játszani dombos helyen. -
Plata #73791
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. november 7. 16:49:17
Jármű: M36 Slugger
Szerzett tapasztalat: 2 424 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 908
Érdekes csata volt,löwe tulaj végig ugatott hogy su14 csaló.Mellesleg hülye láma csapat volt.Ha nincs arty vesztünk,és van 8 killem,de volt arty és nyertünk lett 5 killem.Hármat lenyúlt arty.Nincs prémem. -
Ohyner #73790 ÓÓÓ, hogy mindig más viszi be az utolsó találatot, pedig megérdemeltem volna, mert két KV között táncoltam:)Milyen jó ha 152s elhúzva a fejed mellett egy ellenfelet lő ki:) -
Murovanka: kempelő leopárd az arty mellett... komolyan wtf?! -
Pongyi #73788 Hát én bekakilok, T34-el 105-össel nem tudom átlőni az E-50-en hasát??? Tisztán lőttem 4-et 40 méterről kb. 4-ből 1(!) ment át....Tök merőlegesen, ugy hogy én voltam alacsonyabban kicsit, ideális pozícióban lőhettem, kívánni se lehetett volna jobb szöget. Nem hiszem el h olyan kemény a haspáncélja h ott ne menjen át a 105-ös. -
Ez állat 
-
ilsalon #73786 Ebből a cuccból adjál nekünk is.
-
Ohyner #73785 936 Xp-t kaptam és kicsivel több mint 20k kreditet -
Dean108 #73784 Ja épp indulok haza és ilyenkor már több nem telik tőlem.
Tegnap hajnali 2-ig játszottam, és ilyenkor délutánra már ennyire le tudok épülni. :) -
Szakesz #73783 Látom unatkoztál! :) -
Dean108 #73782 Néhány rövidítés valós fordítása:
GG = Gurulj a Garázsba
Magyarul azt jelenti, hogy olyan szarul játszottál, hogy a te esetedben jobb ha ki sem gurulsz többet a garázsból, így teszed a legjobban élvezhetővé ezt a játékot mindenki számára!
GJ = Guggolva Jó!
Kb azt jelenti, hogy be lehet szarni rajtad úgy játszol a tankoddal. Mindenki rajtad röhög, a szerencsések természetesen guggolva szarják össze magukat tőled.
NOOB = Nagyot Ordítva Oltárira Bénázok
Az önkritika sajátos kifejeződése, jelentése a kijelentőre vonatkoztatva kb annyi, hogy már megint olyan béna vagyok, hogy már az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán be tudtam kapcsolni a számítógépet.
HF = Harci F@sz
Le nem írom mi az amit mindenki bekaphat, olyan szar napom van.
HE = A hélium vegyjele
AP = A…d Pics..ja (nőnemű ősöd szebbik fele)
Jelentése egyszerű és tiszta: Szeretlek!
FLANK! = Valaki raccsolva Frank-et emlegeti, mert valószínűleg Frank elfelejtette, hogy az újonnan vett Löwébe lőszert is kell venni a csata indulása előtt.
CHEATER! = A Csí mestere! A Thai – Chi nagymesterek megtisztelő megszólítása.
Jelentése kb. az, hogy úgy néz ki erőid ezen a világon túl mutatnak, hadd legyek a padavanod!
-
Plata #73781 Siema siemka,ezt a szlovákok szokták írni nem? -
lammaer #73780 A google translate szerint ez "vörösesbarna festék"-et jelent....
Biztos ezt mondják a polákok?
Én azt hittem Siema, de arra meg végképp nem dob semmit a transzlátor... -
Mennyi XP-t és creditet kaptál? Az eredmény miatt még érdekes lenne, hogy prémium accountod van-e. -
Ohyner #73778 8 tankot megpüföltem a T1el de csak egy killem lett, pedig Löwét T1-t T20t és KV-t is lelőttem pár százalékra -
Dean108 #73777 Sienna!
(csak hogy meglegyen az in-game hangulat)

-
gseldon #73776 szerintem a lengyelek köszönnek így egymásnak, kb, mint a szia. De ez csak egy tipp. -
ilsalon #73775 Pozzdrav - üdvözlet, szláv nyelveken -
klezzz #73774 és cseten a "pozz" mi akar lenni? (tippem position) -
Köszönöm a válaszokat! -
gseldon #73772 DERP gun = minden olyan ágyú, ami tierjéhez képest jellemzően nagy kaliberű, über alacsony átütésű, ezért csak HE repeszgránáttal használható ágyú.
Pl. német rövid 105mm a Hetzer-en, VK2801-n stb.
Orosz 155mm a KV-n (szokták még trollgun-nak is hívni).
Amerikai 75mm az m5 stuart-on, 105mm az m4 sherman-en.
stb... -
erre nincs szabály. Máshogy kell használni, próbáld ki magad, nem fekszik mindenkinek. Hasznos mert mindig sebez, csak HE lövedék ninc slepattanó, magas tiert is üt, de játékstílustól függ, mert a 76-os is lehet jó. -
Megtaláltam, gondolom ez: 105 mm SPH M4L23
Szóval érdemesebb ezzel menni, mint a 76 millissel? -
Nagy kaliber, rövid cső. 122, 105-ös ágyúk alacsony tierben -
Melyik az a DERP gun? -
ilsalon #73767 Hát valahogy úgy, ahogy te mondod. Száguldok és amikor valaki mellé érek, akkor megy a HE, aztán vagy másik ellenfél, vagy elbújok valamerre és jöhet a következő kör. A körbe-körbe ritkán jön össze, csak nagyon lassú tornyúak szopják be.
Kezdetben a 75-ös puskával használtam, merthogy elég jól átvitte a nagy tankok oldalát, seggét. Kicsit úgy használtam, mint a Leót. Aztán rájöttem, hogy sokkal királyabb a 105-ös. Szidtam is magam, hogy te hülye, hát az M4-en is a DERP gun volt a király.
-
A nevedben az UE 28 ugye a Dutra UE 28-ra utal?
Nekünk volt és nagyon szerettük :) -
Gerifinuccsi #73765
Ígymár biztos jó lesz! -
Gerifinuccsi #73764 1440*900as felbontás nempara? -
Mi se látjuk :D
gondolom a "direct link" szöveget.
-
Gerifinuccsi #73762 LOL én nem látom a képeket, lehet hogy ti igen, de azért még1x berakom :D
(Abloadedről melyik rublikában lévő szöveget másoljam ki?) -
köszönjük, neked is
-
És melyik kettő lesz az a prémium? És az azt jelenti hogy megvenni nem is lehet majd? -
Gerifinuccsi #73759 Sosem rosszabb első kört senkinek!
-
stork13 #73758 Ez a baj az emberekkel, ha torrent akkor illegális. :D
Szegény linux és egyéb opensource terjesztők. :D -
stork13 #73757 http://downloads.worldoftanks.com/links/latest_install_torrent_eu
Na ez a jó. -
lammaer #73756 Ne adjá már neki warez verziót