418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    Hát ez annyira nem jött be, hogy miután a 3 tankot kiszedték, mindenki visszatolatott és nézett ki a fejéből :D Lehet hogy nem újoncok, de T1-T2 csatában is állás van, az ziher :D csak talán nem 15 percig.
  • lammaer
    Szerinted az újoncok bokrozank? Á dehogy, banzáj azt törnek előre 10km/hval :)
  • lammaer
    Gondolom hogy azt higgyék, minden pálya ilyen megindulunk egyenesen és lerohanjük egymást. :)
  • Sippie
    Istenem, ez a pálya tényleg egy kalap szar... azért durva hogy már T1-nél szopatják az embert a láthatatlan lövöldőzéssel. Egy ellenfelet nem láttunk de három halott :D
  • Sippie
    ehh, Tier1-el csak és kizárólag campinovkán lehet menni? :D mi ez a baromság, a többi pálya miért nem engedélyezett nekik?
  • lammaer
    E8ból grindeltem ki én is a sluggert, mert az E8 nagyon pöpec hull downban.

A slugger is remek cucc, üt is, pattogos a páncélzata is. Wolverinet viszont sokan szidják, én se vagyok meghatódva tőle ha szembe jön (ellentétben a sluggerrel).

Szóval, E8 irányt javaslom.

• Oddball29
    T40-el semmi baj nincs pedig, ha tényleg TD-ként használod, T82 pedig 105-össel valóságos kis terrorista.
  • endrodiz
    nekem konkrétan a wolvo felejthetőbb volt a T40-nél, bár én a T82-t sem találtam annyira hulladéknak; ízlés dolga...
  • Pongyi
    Sztem is jó ha tudsz vele bánni. Sokkal mozgékonyabb, ezerszer jobb reloaded time, lendületből simán a seggébe kerülhetsz, miközben lövöd, és akkor vége.
  • FairCO
    hiba
  • VanDaal
    A Sluggert nem modanám végcélnak, igazából csak fel akarom dobni valamivel a véget nem érő IS-3 grindet :) Wolverine-nak pedig úgy döntöttem, adok egy esélyt.
  • Ry0K3N
    Az elején iszonyat rühelltem de 100%-os legénységgel camoval távcsővel nagyon jó. Ott már megmutatja mit tud igazán rá kell érezni.
  • VanDaal
    Impresszív stat :) Félek, az enyém ettől jóval el fog maradni, de az látszik, hogy van benne potenciál. Bár nem vagyok egy nagy TD-s, azt hiszem ezek után egy próbát mindenképp megér.
  • Ohyner
    15:21 óta 15k xp-t szedtem össze a T1-el. Azt hiszem ez elég jónak mondható, úgy, hogy nincs prémiumom. Már csak magát az M6-t kell kifejlesztenem és jöhet a következő szint. Remélem az M6 is lesz ennyire jó tank.
    Amég nem mentem a T1el nagyon lenéztem a tankot, de most már tisztelem. Értő kezekben simán ver +1+2 tiert.
    A KV-t nem érzem jobb tanknak, tény ha eltalált nagyobbat sebzett, de esetek nagyobb részében 90% mindig én végeztem ki őket.

Szó mi szó, isteni tank a T1!
  • TDantes
    Méghogy rossz a német tankok álcázása. 10 méterre tőlem a Tigris úgy lőtt belém vagy 6-8-at, hogy nem láttam. Nem értem én ezt
  • Pongyi
    Egyértelműen E8. Nem is kérdés. Azzal ugyis egy élmény játszani, pláne ha a végcél a Slugger és utána gondolom a T25. Közben meg gyűlik a zsé is szépen:) Nem hagysz ki semmit a Wolverinnal, csak nyűglődést.
  • Pongyi
    Hát ez az:) Bár most egy IS4 is "megszivatott" Gyakorlón kipróbáltuk, 10 méterről 5-ből 2* átment a T34 90-es!! lövése a hasán. Csodálkoztam is. Most ugyanez a szitu élesben, csikicsuki, leáll előttem 5 méterre (nem fél) lövöm a hasát, semmi. Sebaj visszatolatok majd a következő. Megint kitolatunk, ő nagy bátran megáll, lövök, 5 méterről!!! már a 105-össel!!! Nem ám a 90-essel mint gyakorlón és ez is lepattan!! Többet már nem tudtam lőni....
  • Sippie
    ejha, slugger se nagyon hallott még a bólintásról
  • TDantes
    Prémium nélkül 88 ezer credit, Acélfal, Mesterlövész, Böllér, Top Gun. Végre hetek óta egy rendes kör.
  • Sippie
    hagyni kell valami plusszt a T-32-nek is ;)
  • klezzz
    T29 105-ös ágyú miért csak 6-ot lő 100%-os legénységgel, tulajdonságokban az írja, hogy 5-7,5?
  • Ry0K3N
    Attól hogy még valami 107-essel rohangál nem biztos hogy jobb.

wolverine előnyei: hulldown-> alacsony profil, nagy látótávolság, nagy mobilitás+toronyforgatás
  • FairCO
    SU-85-ről hallotál-e?
  • Ry0K3N
    Egyértelműen, legjobban teljesítő tier 5 TD.
  • Sippie
    minden bizonnyal ilyen marad. Gondolom ezért akarják cserélni a T9-T10 artykat mert hogy szarfoshugy a többihez képest :)
  • VanDaal
    Egy kérdés: a Wolverine van olyan jó, hogy megérje érte szarakodni a T40-nel (T82 szerintem egy hulladék volt, és ez sem tűnik jobbnak), vagy inkább az E8-ból menjek a Sluggerre a Wolverine kihagyásával? Az, hogy úgy több xp, nem probléma, mert E8 úgyis sokáig meglesz, mint farm tank.
    Egy megállapítás: T29-cel, HE lövedékkel nagyon vicces amo rackelni az IS-4-et :D
  • Pales27
    Tegnap én is pont így lőttem keresztül egy typot. Átment rajta és a mögötte lévő dombba csapódott.
  • patchaou
    Az igaz, nem a tornyát céloztam :D
  • TDantes
    Én se azt mondom hogy mellé megy. Elvarázsolódik, csak a KV-nál rá lehet fogni, hogy pontatlan.
  • TDantes
    yőzelem!
    Csata: Karelia 2011. november 7. 18:21:03
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 390 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 156 ;duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 0

Ez azért beszarás.
  • patchaou
    De nem ment mellé. Pont a tornya közepén ment át. Mintha tényleg csak egy hologram lett volna ott. :)
  • Desmodromic
    Ma én is IS-3-mal egy saját IS-3-at követve látom, hogy sunnyog egy E-50, na mondom most megpusztítunk te kis cserépedény. Erre az előttem lévő IS-3 meg sem állva elhúzott a vérbe, én meg ott álltam letolt gatyával f2f, háromszor pattant a BL-9 az elejéről mire kinyírt a rohadék. Nem akartam elhinni, hogy nem megy át...
  • Pongyi
    Sztem M4. Nekem mindkettő van, és M4-el ha ügyes vagy prém nélkül 12-15 ezreket simán, javítás meg max 3 ezer. Elég vele egy pár sebzés és 10 felett vagy.
  • Pongyi
    Na mondjuk olyan is volt:D
  • TDantes
    Aha, de a KV az pontatlan, de mikor a Löwe-vel sikerül ilyet lőni, Nagy átütés, pontos ágyú, 50 méterről hegy nagyságú célpontnak megy mellé.
  • Pongyi

Mekkora egy kaki már ez a T34, én még E-75-ről is lepattanok sokszor, de engem még egy Pz4 is sebez! Komolyan mondom sztem hülyének nézik azt aki ilyennel megy. Könnyű prédaként tekint rám mindenki. Még egy Leót se tudok megilyeszteni. Prémként is ilyen lesz?
  • HappyHunter
    Melyik a jobb farmtank, az M4 vagy a KV? Lassan már csak két tier 8 lesz a garázsomban, prémium is nemsokára lejár, és nem áll szándékomban meghosszabbítani.
  • Sippie
    lehet tényleg nem volt. Délibáb, vagy a crysisból megismert hologram kivetítő, ami 10000 goldér vehető felszerelés, de csak titkosügynököknek :D
  • patchaou
    De ez nem lepattant, úgy ment át rajta mintha ott sem lett volna :D
  • Pongyi
    152-essel nekem is volt egy két érdekes lövésem. 10 méterről Pz4 oldaláról, ugyhogy tök merőlegesen lőttem rá lepattanok...