418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Nem a 7.1hez lett ígérve, 7.0ban csak az a 2 special tank jön, már többen is kérdezték hogyha kész van miért nem jöhet, overlord meg pampogott valamit arról a tanok variálása ( ingyen slot, t34,m103 ) miatti komplexitás miatt nem jöhet.
  • I.C.ram
    Tuti jóval kevesebb lesz a HP-ja, mivel TD lesz. 1100 körülire saccolom.
  • Gunslinger
    Nem sajna, először 6.5-re volt ígérve, aztán eltolták 2012 Q1-re, most előbbre hozták 7.1-re, de 7.0 sosem volt.
  • Gunslinger
    T8 lesz, az 100%. Jó adag hp nerfet fog kapni és sztem egy ROF csökkentés is befigyel úgy 4.5-5 környékére. Sztem ha kapna egy mostani stock tornyos hp-t (1700) az nagyon fincsi lenne T8-ban, de inkább az 1500 tűnik nekem elképzelhetőnek, asszem a prém M6-nak is annyi.
  • Nazarov77
    mert elvenne az életükből 5 percet míg átírják heavyre
  • lammaer
    Pedig a muszkáknak csak jövőre van karácsony... :(

Nem 7.0ba lett igérve a t34 átlakítás? Mert igazábol az M103 modellek már rég kész vannak, most megírni azt a 2 XML paraméter fájlt nemtom miért olyan nagy munka...
  • Gunslinger
    Sebességéből tuti nem vesznek vissza, a KV-1S gyorsabb is, ugyanarra a szintre van belőve a két tank. Sztem azon kívül, hogy átkeresztelik és nerfelik az L/58-at többet nem igen fognak hozzányúlni, csak egyszerűen nem prioritás, ezért leszarják.
  • Nazarov77
    Sőt több, legutoljára azt mondta overlord lehet nem készül el idén a 7.1.
  • Nazarov77
    Úgy tudom megvehető lesz a T34, kíváncsian várom hogy ballanceolják ki T8ba 120as ágyúval, azért 248as pen szép lesz ott, már ha T8 lesz, de szerintem az.
  • lammaer
    Nem akarod kigrindelni?

Tuti van még egy hónap addig, ha nem több, és a T29 meg a T32 is rettenetesen jó tankok...
  • Gunslinger
    Hja, olyan 2 hete. :-) Csak miatta mentem neki az US Heavy vonalnak, de nem bántam meg, T32-vel második legtöbb az átlag xp-m, majdnem tökéletes az a tank.
  • xblades
    Nem, lesz egy bizonyos szám forduló az életemben és gondoltam meglepem magam egy prémium tankkal a későbbiekre.
    Nem tudom hogy a T34 megvehető lesz-e mert ha nem akkor az Is-6 érdekel. Amik most vannak nem érdekelnek annyira.

Gunslinger
    Kösz az infót. Bár azt nem tudom az 5 szintű prémium tank megéri-e lehet-e keresni vele 10k többet?
  • Nazarov77
    Semmi hír róla, eredetileg 6.6nál már heavynek kéne lennie. Amúgy sok változás nem hiszem hogy lesz, új fegyvert mérete miatt nem hiszem hogy kapna, max az adataival játszanak, remélem nem vesznek vissza a sebességéből.
  • Attiska
    A PzIV Hydro-ra kíváncsi leszek. Arról van valami hír, hogy a VK3601-et hogy érinti majd, hogy nehéz lesz?
  • zsupeti
    Nem túl népszerű kérdésre várom a választ.:) GW Tiger fullos ágyúja 35,2mpként tölt újra.
    100% legénység+töltésgyorsítóval,hogyhogy 34,7mp 1 lövés?Vagy valamit nem jól számoltam?
  • Nazarov77
    Én arra vagyok kíváncsi hogy ezeket hányan veszik meg, mert egy csomóan bevásároltak löwéből meg typeból ( utóbbi nagyon elszaporodott, ma az ellennél egy csatában 6db volt ). Meg ott lesz a free T34 prémium is, én úgy érzem akik vennének T8as prémet már vettek, max újak veszik meg meg a tehetősek.
  • lammaer
    Ezek szerint neked is áll már egy a garázsba ;)
  • Gunslinger
    Engem pillanatnyilag csak egy prémium tank érdekel, a T34. :-)
  • lammaer
    Mivel nincs JTm és nem is kell, nemhogy haszna lenne, hanem káros.. ezek szerint :D
  • lammaer
    Mi a fene, sok borítékot vársz karácsonyra a családtól? :D
  • Gunslinger
    Annyi haszna lesz, hogy miatta buffolják egy picit az L/71-et, de nem lesz nagy szám, a páncélja még csak-csak elmegy, de a leggyengébb motort kapja egy tier 8 ágyúval + világítótorony.
    IS-6 így a kevés infó ellenére is 10x jobb cuccnak néz ki.
  • lammaer
    Tier8-as JT, de várom már :D
  • lammaer
    Jól gondolod. Szted mi történt, összpontosítva az eredeti kérdésre :)
  • Gunslinger
    7.0-ban ami elvileg jön az a SU-85(I) és a PzIV Hydro.
    Később IS-6 és Jagdtiger 88mm L/71 ágyúval, tier 8-as mindkettő.
  • bardocz
    IS-en a 122mm-es ágyú lövedékeivel mi a fasz van? Ha a tank nem tölti ki a teljes célzókürt, akkor megy mellé a nagy része. Vk36-ot 3szor kellett volna kivégeznem, de eltűnt az összes lövedék valahol. Láthatóság meg vicc, T20-as az orrom előtt áll a bokorban 10 méterre, és eltűnik...
  • TDantes
    És? T25-el lehet felderíteni.
  • xblades
    - A few premium tanks will also arrive later this year (the exact vehicles to be specified)

Erről tud valaki pontosabbat már, hogy mik várhatok?
  • lammaer
    segítség a szituációhoz: meccs végére én élek egy fél halott T25-el, plust van egy SU8-unk, a túloldalon az utolsó Hummel.

Mentem spottolni...
  • lammaer
    Találós kérdés: mi rosszabb a bokorban gubbasztó baráti SU8-nál? :)
  • lammaer
    Hát, én azt tudom, ha sluggert látok már töltöm is be a HEt, wolverinet me agyonlövöm APvel.

De hát különbözőek vagyunk, és anni előnyöd van hogy te toltad mindkettőt, én csak a sluggerben éltem mindent túl :)
  • Oddball29
    Leültem este kicsit TD-zni meg farmolni, Szu-100-al harmadik Top Gun-nál járok, ebből egy 8 killes Böllér T7 meccsben.
  • VanDaal
    T-82 valószínűleg a 60% környéki legénység miatt lehetett élvezhetetlen a számomra. De tier3-ban még nem akartam költeni a fejlesztgetésükre. Így meg sajnos jóval több mellélővésem volt a kelleténél, ami azzal a 165 hp-val, a 105-ös újratöltési idejével és a páncélzat teljes hiányával gyakran végzetesnek bizonyult.
  • lammaer
    8-10.000 kredit...

Ha credit problémáid vannak és zavar ha egy meccs minuszos, felejtsd el :)

Ezeket a tankokat a funért játsszuk, nem pénzért vagy XPért :)
  • Ohyner
    Beszarás! Az már gép akkor, mondjuk nekem a AT-1el is szar a statisztikám. Tipikusan a mindenki által jónak tartott favorit tnakokkal ne mtudok játszani
  • Ohyner
    Jajj ne mond már, az artykkal nincs semmi probléma, túl van lihegve. Aki nem élvezi 14db artyval a játékot az hülye.

Na jó nem viccelek tovább, tudom szar, hogy ilyen kevesen vannak egy csatában, de úgy hallottam a wg tesz ellene, hogy legalább 20an legyenek és igazán élvezetes meccseket lehessen játszani. Már csak pár patchet kell kivárnunk.
  • Sir Charles
    T40 -el a statisztikám: 20 meccs 18 győzelem 58 kill. Jó kis cucc az!
  • kdezso30
    Hogy ennek mi értelme van? 14 darab arty egy csatában! Scout meg egy se. Persze a vége döntetlen.
  • Attiska
    Szerintem a Leo, a PzIV, a VK3601, a VK3001(P) ls a JagdPzIV mellé csak belefér az a Hummel, nem?
  • Oddball29
    Wolverine pedig jobb a saját tierjében, tud hull downba menni, Slugger nem+sok a ghost shell az M3 AT-nél.

Kettővel együtt van vagy 1000 csatám és 1500 kumulatív killem, nagyjából tudom, melyik mire képes.
  • Sir Charles
    Mennyi a T-50-2-nek a szerelési költsége?