418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• redsting
    Azt megértem hogy valaki véletlenül meglövi a másikat,de ez a csávó mindenkire lőtt a saját csapatából.Az ilyeneket kellene eltiltani vagy jó sok kreditre büntetni.Tudom nem dől össze a világ,de nagyon elrontja a játékot.

• Sippie
    Érdekes. Amikor egy darab arty sincs a játékban, egy meccset se nyerek :D
  • Eagle16
    Ami bennmarad áprilisig
  • Sir Charles
    De most őszintén, mi lesz akkor ebben a 7.0-ban?
    Kapunk megint egy karácsonyfát zászlónak??
  • TDantes
    Én azért ironizáltam a dudával...nem, hogy leszarom, szánalmas ostobaság a duda.

Na mindegy végre volt egy jó köröm, Tier X-el prémium nélkül több mint 20 ezer tiszta haszon. Na ilyen hogy lehet?
  • Nazarov77
    dudát lesz@rom remélem soha nem lesz benne, de legalább a skillek meg perkek jöhettek volna
  • Legitimista
    mivel a magyarok ilyen tahók, nem is csodálom, h a külföldiek így reagálnak
  • TDantes
    Nem lesz duda? Ez a legnagyobb baj! Duda nélkül mit érek én? Nincs duda bassza meg!

A francia tankok a tökömnek kellenek, de a duda!
  • Ry0K3N
    Vagy csatarepülők.
  • pointer4
    Ha jól tudom a vízben nincs splash damage, lehet inkább halastóból kéne hordozható :D
  • Nazarov77
    Jajj istenem, újabb dolgok amik nem jönnek 7.0ban:
    új crew skillek és perkek
    és ez viszont jó hír, dudák se.

Azért ez elég bosszantó hogy melóznak rajta már egy csomó ideje, meg csúszik egy csomót és csak azt látjuk hogy egyre fogynak a dolgok amik benne lesznek.
    link
  • patchaou
    Az artik ellen valami hordozható híd, vagy barlang nem ártana :D
  • ollie
    A játék mappájába, ahova telepítetted.
  • Sippie
    LOL, egyik gyerek halála után beírta hogy "szopjál le" erre egy UDSSR klános beírta hogy fuckin hungary :D:D
  • ollie
    Ők meg szinte senkit nem tudnak meglőni.
  • ollie
    Nem sok értelmét látom. Simán a hátukba kerülhet 1-2 gyors med, és meg sem tudnak fordulni.
  • JasonF
    Sziasztok! A WoT-os screeneket hova menti a játék?
  • redsting
    Szerintetek ez jó megoldás?

• redsting
    Aha!Akkor már értem!Először furcsálottam egy kicsit!De az a baj hogy az IS is sokszor össze-vissza lő.Meg még a motorom sincs kifejlesztve.
  • Sippie
    nem biztos, szerintem több lenne a kemp, mert nem tudják mire számíthatnak, bazinagy TD-kre, vagy világító heavykre
  • Eagle16
    Az IS sokkal nagyobbat sebez egy lövésből, és mozgékonyabb is. Az utolsó motorral konkrétan ugyanakkor értem fel Mines-on a hegyre, mint a közepes tankok az ellenfélnél...megvan mindennek az előnye meg a hátránya.
  • pointer4
    Mert az IS 2x akkorát sebez 1 lövéssel?
    Mert a hp nem minden?
    Ki van ez egyenlítve (kb), pontosság, mozgékonyság, rejtőzködés és még millió dolog révén.
  • redsting
    Egyenlőre nekem a TigerP és az IS van.Az utóbbi még igen gyengén muzsikál.
    Kérdés!
    Miért rakja a IS-t(1230) és a Tiger P-t(1450) egyenlően toptanknak?
  • Ry0K3N
    IS-el sehol szemből.
  • TDantes
    HE-vel lődd pofán.
  • Eagle16
    Attól függ mivel vagy :D

Én Object 704-essel NÉHA át tudom lőni AP-vel az alját, valahol az ágyú alatt...szóval inkább HE, azt nem szereti.
  • redsting
    Srácok!Ennek az "izének",hol van a gyenge pontja?

• Ohyner
    Végre top tank vagyok, mondom most megszedem magam killekkel, erre Lee kilövi direkt a bal oldalt védőket, majd belém is durrnat egyet, és mivel nem volt védelem berombolt 4tankkal az és körbetáncoltak. Milyen élvezetes meccs volt!

Ennyi ta szerencsémről
  • Eagle16
    Ez jó lenne randomra is pedig. Érdekesebb lenne a csata.
  • Gunslinger
    Csak CW-n!
  • Sippie
    Ja bár Global map, az gondolom akkor a CW lesz
  • patchaou
    Aki meg nem vesz észre egy tankot, annak kár dudálni is :)
  • Sippie
    hehh

" * Fog of war on Global map:

At the beginning of a battle, the team won't see the number and names of enemy vehicles. The enemy tanks will appear only when detected by teammates."

vagyis a töltőképernyőn nem látható majd hogy milyen a csapatösszeállítás? Remek húzás arra hogy ne fikázzuk le a matchmakinget :D
  • Gunslinger
    Minek duda, ha a löveg nagyobbat szól?
  • Gunslinger
    Ebből még kapásból lehúzhatod az adaptive camo-t is, mert az sem lesz még, csak a két sima cucc.
    A kamu multi-cluster cucc az a RU szerverre készül főleg és ezzel szenvednek a legtöbbet, ezért késik a patch, ami egyedüliként (szigorúan szvsz) ér valamit az egész foltozásból, az a company tier, a többi tök felesleges beleértve az ingame jelentgető besúgó fícsört is. Az egyik legvérszegényebb tartalmú patchnek nézünk elébe és ráadásul eddig ez késik a legtöbbet.
  • patchaou
    Kill the Curier-en összefuthatnék már az ellenfél csapatában is valamelyikkel. Eddig ahányszor volt ilyen event csak az én csapatomban láttam.
  • pointer4
    Fényszóró is van rajtuk, duda miért ne lenne ? :D 2 háború között el kell valahogy főúton jutni a mekdrájvba, onnan meg a csatahelyszínre :D
  • Ohyner
    Lesz kis szintű clan war vagy mi az a battlés akármi?
  • Met
    persze, meg plüss dobókockák is a visszapillantón
  • VanDaal
    Már találtam is olyat, ami tetszik: a minimap mutatni fogja, hol van a térképcsipogtató. Így nem kell nekiállnom keresgélni a nevek alapján a pozícióját, és sokkal egyszerűbb lesz kilőni ha nem bírja abbahagyni a spamelést