418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Alakulgat a garázsom. Szerintetek, ha megpróbálnám feltölteni a wotskins-re, milyen gyorsan szednék le?

• Sippie
    na az odabasz amikor az E-100-as AFK...
  • Metalmilitiakid
    Láttam már lőwét sok killel, meg gondolom sok XP vel is, csak hát a kör első részében kempelt amikor menni kellett volna, aztán akkor indult el előre amikor már a zászlót kellett volna védeni, hogy az elől lévő tankunk hamarabb behúzza a zászlót mint az ellen, de ő ment előre, mire elért az ellen zászló környékére bebuktuk. Sok pénz sok XP és mégis rajta múlt a csata, mert noob volt.
  • VanDaal
    Ez a játék lassan teljesen játszhatatlan lesz! Tier8 és fölötte minden csata tele van böhöm genyó arty-val, akik miatt meg se lehet mozdulni. Semmi élvezetet nem találok benne, hogy folyton kempelni kell miattuk. Ha kempelni akarnék, én is azt az undormány genyó arty-t választottam volna, vagy valami TD-t. De ezek miatt tök mindegy mivel vagy. Tier7 és alatta meg folyamatosan legalulra pakol. És itt nem okosodnak a játékosok. Nem, egyre hülyébbek lesznek. Himmelsdorfon még most is megy fölfelé a hegyre minden barom, akkor is ha top tier, Ruinbergen most is a városban verekszik mindenki, a szélét meg totál üresen hagyják. Lakevillen pedig most sem hajlandóak a városba menni. És milyen meglepő, mindig vereség lesz a vége. De akkor is ezt csináljak, hátha majd egyszer az 1000+1. alkalomra bejön.
  • patchaou
    Ez a Duke Nukem-es hang nagyon kemény, megszereztem hozzá a játék zenéit is. Kegyetlen :D
  • Ry0K3N
    Fetrengek
  • virkir
    Pedig pont az az első
  • Nazarov77
    Loader skillt nem látok, amúgy érdekesek lesznek, viszont a legtöbb alig ad valamit.
  • pointer4
    Hát ez jó kérdés, mert magyaráz valmai olyasmit, hogy 10% on ként jár 1% skill (ha jól értettem) tehát nem olyan, mint az eddigi skillek.
  • Gunslinger
    Előbbi.
  • Pales27
    Ezek a skillek csak akkor elérhetők, ha pl 65% javítás felmegy 100%ra és utána kiválasztom új skillnek? Vagy párhuzamosan fejlődik ez a skill a másik mellett?
  • Gunslinger
    Csak át kell fordítani angolra és egyből kiderül. Azt jelenti, hogy ki kell húzni a skillt 100%-ig, mert csak akkor fog működni a skill.
  • Gunslinger
    Három skillje lehet minden legénységi tagnak.
  • Sir Charles
    Ezt már láttam múltkor is és azóta sem tudok rájönni, hogy mit ért "szivattyúzás" alatt.
  • pointer4
    Nem ér röhögni :D
  • Nazarov77
    Valahol meg lehet még nézni ezeket? Ha nem, el tudod mondani mit kap a többi legénység?
  • pointer4
    Jaa, jaa, ő tud majd a legjobban szivattyúzni :D
  • Sippie
    és ha már megvan a 2 skillje a legénységnek, akkor goldért resetelhetem hogy ezeket megtanulhassák? ügyes taktika
  • Gunslinger
    Be volt linkelve korábban az összes szupertesztről kiszivárgott skill, banolták is a kiszivárogtató csávót miatta, a Commandernek a skillje az lesz, hogy bemondja konkrétan a critical hit mit talált el, mi szállt el az ellenség tankjában. Amúgy az összes közül a töltőnek lesz sztem a legjobb a skillje és azt is már elárulta Overlord, amúgy könnyen ki lehet sakkozni, hogy a legénység tagjai miket kaphatnak személyre szabottan.
  • Ohyner
    Az xpből ítélve elég sokat hozzátehetett a csatához. Nem úgy tűnik, hogy rajta múlt a győzelem.
  • Metalmilitiakid
    lehetsz akármilyen mesterlövész, ha szarul mozogtál, vagy kempeltél ami tényleg noobságnak mondható
  • Ohyner
    Őszintén, leszámítva azt a 10% aki alapjáraton is játszana artyval akkor is ha szar, szerinted kik artyznak? A legnagyobb vérpistikék akik kill,killl,killll,killll kattintgatnak mint a hülye. Le se szarják, hogy ott van egy térsuk, sőt szerintem nekik van egy külön mod, hogy ne is jelenítse meg a csapattársakat. Tipikusan mindig csak akkor sütik el a puskát ha már amúgy is kilőnéd.
    Mindig az OP járgányokban ülnek a vérpistikék.
    Most ezektől az emberektől mit vársz?
    Ha egyszer sohanapján helyreteszik az artykat, megnézheted épp hogy annyi marad, hogy minden harmadik meccsen legyen belőlük 2 csapatonként.
  • Spheriot
    Vereség
    Csata: Ruinberg 2011. november 8. 18:27:31
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 062
    Szerzett kredit: 106 462
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Mesterlövész

erre megkaptam ingame, hogy noob Löwe,
  • Sippie
    azért bírom az olyan kedves arty pajtásokat akik lazán lövöldöznek az ellenségre miközben arctámadózom azt. Láncom le is esett, kilőtte a gunomat, ennyire azért nem fontos az a rohadt kill hogy minden áron. meg is döglöttem utána mivel mozdulni se tudtam.
  • Nazarov77
    Nem sokat árultak el róla, csak példát hogy pl lesz olyan képessége a commandernek hogy lehet látni az ellenséges tankok HPját, megjegyzem én már most látom, köszi over target marker.
  • patchaou
    Azt nem, de az arti lövedéke csíkot húz.
  • Ohyner
    Istenem, még a csatánkénti átlag egy kill sem jön össze ezzel az M6tal ráadásul az átlagsebzésem is kevesebb 100zal a T1énél.
  • Szakesz
    Te tényleg látod, hogy pl. melyik bokorból tüzelnek rád? :)
  • patchaou
    Azt most is látni, csak nagyon hamar eltűnik.
  • Szakesz
    Ugyanaz, mint most, csak régen annak is láttad (távolságtól függetlenül) a lövedék maga után hízott csíkját, akinek a tankját/artyját egyébként nem.
  • Attiska
    Meséljetek már erről a tüzérségi nyomjelzőről, milyen volt régen? Mert most is van valami ugye.
  • Pales27
    Milyen skillek jöttek volna és fognak jönni? Mi az a perk?
    Arty tracer nem most jön vissza?
  • patchaou
    Ez nagyon komoly :D
  • brasco84
    nézegettem mit rakjak fel, hányok már én is a hangoktól, ez üthet, duke FTW :D
  • malystryx
    Azt még nem hallottam, de a starcraft-os voicepack volt eddig nálam a nyerő, de tegnap óta a duke nukem-es van, hát az is nagyon jó. :)
  • Nazarov77
    Company of heroesos németek hangja voice pack dob még nagyot a játékélményen
    pl: Let's go and show them the meaning of terror :D
  • Nazarov77
    én levittem 0%ra a játék zenéjét, és media playerből nyomatom közben a zenéket
  • Attiska
    Na, betettem háttérzenének a Rákóczi indulót, meg egy csomó német katonadalt háttérzenének az eredeti zenék helyett. Komolyan, jobban is megy a játék.
  • Attiska
    Említettem régebben, ogy állat lenne összekötnia WoT-ot és a WoW-ot.
  • Nazarov77
    jelenleg camo, 2 prémium tank amit nem lehet megvenni, lehet olyan sorsra jutnak mint a pz2 J meg a bt-sv hogy ott fognak rohadni a játék mappában és senkinek se lesz, meg egyébb állítgatások ballance, és aszem 2 új map meg a nekünk rohadtul nem fontos csak a ruszkiknak cluster ENNYI