418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #74155 Mostantól top tnakként én is megállok hátul a hátam nekivetem egy sziklának és kempelek. Meg is értem a top hevyket miért kempelnek. Nekik is elegük van abból, hogy mindenki azt hiszik ha valaki top tank az egyedül legyőz mindent.
Felmenni a dombra hogy ne kerüljenek meg nem kell egy mednek sem, mert pk kicsik ők maradhatnak hátul a bokorban. Scoutolni nem kell mert a hevy ugyis kibírja ha lövik, még ha nem is látja honnan.
Azt az egy tankot hátul a bokorban ülve is kilövöm, amit úgy lövök ki ha előre megyek. -
Faq olvasd el. -
Plata #74153 Én ma leoperáltam t59-et ferdi seggéről,és nem lett semmi baja.
-
Attiska #74152 Azért a Leichttraktorral nem olyan rossz az a 6 kill ás a 656 XP. Hm, lehet, hogy még kedvet kapok a kis trakeszhez, végülis van még hely a garázsban. -
brasco84 #74151 aztakurva :DDDDD gyerek nem szarral pirít :DD -
endrodiz #74150 Na, ilyen csatát sem láttam még.. T20-al bementem egy menetre. Ensk. 3 percen belül behúzták a zászlónkat, úgy, hogy 12-nket kilőttek, míg ők egy tankot buktak. Engem az arty szedett ki T59-ük mellől, úgy hogy összeértünk. Nem sokat gondolkodott, mi lesz ha sérül a csapattársa is.. -
JasonF #74149 Játékbeli nevet hogy kell megváltoztatni? -
Ohyner #74148 Annyira elegem van már ezekből a killtolvajokból. Engem szarrálőnek, mert egyedül védem a bázist a többi csak kuksol és lő ha 5% van a tank.
Faszom az ilyenekbe.
Miután meg kilőnek, mivel egyedül harcolok elbukjuk a meccset, mert akkor sem jönnek ám elő. -
VanDaal #74147 Ez nekem fel sem tűnt, hogy ma regelt. Csak a tankjain akadt meg a szemem. Arty... Nézzük meg egy hónap múlva, addigra már szerintem azok fogják nála vinni a prímet :) -
VanDaal #74146 Bár én soha nem játszottam vele, és csak ezen a fórumon hallottam róla, szomorúnak tartom, hogy úgy látszik annál sikeresebb lesz egy üzletpolitika, minél kapzsibb. Fejlődésről meg igazán itt sem lehet beszélni, inkább csak változásról, de a kettő véleményem szerint nem ugyanaz. Most kb úgy beszéltem, mint a saját nagyszüleim, de úgy látszik, már én is öregszem :) -
Gunslinger #74145 Durva, hogy a csávó ma regisztrált és már van 70 csatája, ebből még egy igen komoly kocka is kinőhet, bár a 18%-os találati pontosság még egy artyval is szar lenne. -
már megvan pár napja és eddig ez a legjobban vele, hamarosan meglesz rá a 107 is -
tény hogy nem is fejlődött sokat az évek alatt, és a játékosok száma is csak csökken, és csökken. -
VanDaal #74142 Én medekkel az utóbbi időkben pl sokkal jobban élvezem a játékot. Azokkal is ki lehet cseszni, de legalább általában nem a pálya túlfeléről. Az más kérdés, hogy jelenleg az IS-4 elérése a fő cél, ezért legtöbbet az IS-3-mal kell mennem. -
Batyafaka #74141 Az első két mondatodban annyira benne van minden. Tiger P-vel nincs meccs hogy meg b...on egy köcsög a pálya másik feléről. A halálozásom kb 70%-át ezek a szartaligák adják. 
Egy hét alatt két %-ot veszítettem a a túlélési statisztikámból csak mert a tigrisp nem fürge eléggé,hogy elszaladjon az égi "áldás" elől. 
-
Na végre, van egy tankod is :D -
Győzelem!
Csata: Steppes 2011. november 8. 21:23:12
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 250
Szerzett kredit: 28 359
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész -
VanDaal #74138 Valószínűleg ott kevésbé csak a mihamarabbi meggazdagodás érdekli a fejlesztőket. -
VanDaal #74137 Hidd el, én jobban irigylem azt, hogy te nem látsz, mint te azt, hogy én meg már nem is először :) -
TDantes #74136 Én ilyet amúgy miért nem látok soha? -
Attiska #74135 Ha lesz majd prémem, lehet, hogy megcsinálom. -
Navy fieldben ezért van jól megoldva. Hiába veszel prémium hajót, a legénységet akkor is fel kell húzni olyan szintre, ergó elég komoly tapasztalatot szerzel mire eljutsz odáig. -
VanDaal #74133 Valószínűleg nagyobb hasznát is vettük volna ha azzal van bent :)
13 percen keresztül állt a kezdőkörben, és csak abból tudtuk, hogy nem AFK, hogy felvette a Löwés támadópózt, vagyis seggel állt az ellen felé, és néha ment előre-hátra 1-2 métert, meg mellélőtt párszor egy 10km/h-val szemből feléje robogó tigrisnek... -
TDantes #74132 Ugyan, csinált Top Gun-t Loltraktorral... -
Ohyner #74131 Részvétem, szerintem azt se tudja, hogy kell kifejleszteni a tankot:)
Kíváncsi vagyok engem leszoktak-e keresni meccsek után.
Amúgy tük érdekes maióta átnevezték a wittmannt azóta nem szereztem:( -
Nájsz :D -
VanDaal #74129 Top tankunk az iménti körből:
No comment. -
írtam hasonlót a mai nap folyamán. Én prémium hülyegyerek KV-5 miatt drawoltam a csatát. -
Plata #74127 Hiába mondasz nekik bármit,inkább az ellenkezőjét csinálják. -
Ohyner #74126 Nem hiszem elllllllll! Hogy a f.szért nem lehet hallgatni az okosabbra! Megint buktuk a meccset, nem igaz. Hiába könyörgöm a teteves tiger p nek pls go back in base, left side destroyed 1 min.
Mit csinál áll mint egy f.sz! Én már az enemy bázisánál jártam sérült motorral.
Na vajon mi lett vége. Nem mozdul meg cempel, ott ahol a kutya nincs már. Elkezdik foglalni a bázist akkor megmozdul. Mondom de jó ezért pofáztam hogy indulj el egy percel hamarabb mert akkor nyerünk.
De nem mindenki olyan kurva okos ebben a játékban, és senki nem fogadná meg a tanácsot. Ha nem megyek előre akkor egy vk h miatt nem indul meg egy tiger egy slugler és t34 85. Mint csak állt a kő mögött 100%on -
Ry0K3N #74125 Ott nem sokat ér de tier 8-ig iszonyat hatásos. -
JasonF #74124 Plata, nekem Himmelsdorfnál volt egy hasonló elményem M41-gyel, csak nekem szerencsém is volt ugyanis próbálta ellőni a lánctalpat de csak sérült, nem esett le :D 100% dmg, aztán jött a következő közvetlen :) -
Plata #74123 Amerikai témájú nem prém garázs szépítés engem is érdekelne.Ha szép. -
Nazarov77 #74122 ja tényleg csak Chargingnak volt fordítva, és összezavart. -
Plata #74121 Tegnap rám mászott egy t54,meglőtt de elkövetett egy nagyon nagy hibát,elém állt,és olyat kapott hogy azóta is a fogaskerekeit keresi.M12 egyre jobban tetszik. -
Ohyner #74120 Remélem is, csak az a baj, hogy legtöbbször tier 9 ellen kell használni. Még 5k xp és meglesz. -
Ha a prémium garázst "cicomáznád" fel, és nem ezt a rozsdásat, akkor dobj linket pls :D -
Ry0K3N #74118 Hidd el jó az az ágyú, tier 6-ba meg főleg. -
Ohyner #74117 Áááá már nem bírom ezzel a gunnal. az első fejlesztett gun szinte semmit nem adott hozzá az M6-hoz. (mondjuk a pontosság érződik) Remélem tényleg valami világmegváltó lesz az az ágyú, bár az értékei nem ezt mutatják. -
Pongyi #74116 Vki írta itt korábban h milyen jó kis TD a SU100, ugyhogy 6000 csatával a hátam mögött belevágtam ruszki td vonalba, nulláról. Most SU76-nál tartok. Vagyis mintha uj játékot kezdtem volna kistankok ellen megyek. Állandóan láthatatlan tankok lőnek ki, de vhogy nem emlékszem h anno amikor ténylegesen elkezdtem ilyen lett volna...Ha akkor is ennnyit szopok a láthatatlan tankok miatt, amik ugy lőnek ki h még csak felsem tűnnek egy pillanatra sem, lehet h most nem tartanék 6000 csatánál...Más is így van ezzel vagy csak én?