418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Mostantól top tnakként én is megállok hátul a hátam nekivetem egy sziklának és kempelek. Meg is értem a top hevyket miért kempelnek. Nekik is elegük van abból, hogy mindenki azt hiszik ha valaki top tank az egyedül legyőz mindent.
    Felmenni a dombra hogy ne kerüljenek meg nem kell egy mednek sem, mert pk kicsik ők maradhatnak hátul a bokorban. Scoutolni nem kell mert a hevy ugyis kibírja ha lövik, még ha nem is látja honnan.

Azt az egy tankot hátul a bokorban ülve is kilövöm, amit úgy lövök ki ha előre megyek.
  • xblades
    Faq olvasd el.
  • Plata
    Én ma leoperáltam t59-et ferdi seggéről,és nem lett semmi baja.
  • Attiska
    Azért a Leichttraktorral nem olyan rossz az a 6 kill ás a 656 XP. Hm, lehet, hogy még kedvet kapok a kis trakeszhez, végülis van még hely a garázsban.
  • brasco84
    aztakurva :DDDDD gyerek nem szarral pirít :DD
  • endrodiz
    Na, ilyen csatát sem láttam még.. T20-al bementem egy menetre. Ensk. 3 percen belül behúzták a zászlónkat, úgy, hogy 12-nket kilőttek, míg ők egy tankot buktak. Engem az arty szedett ki T59-ük mellől, úgy hogy összeértünk. Nem sokat gondolkodott, mi lesz ha sérül a csapattársa is..
  • JasonF
    Játékbeli nevet hogy kell megváltoztatni?
  • Ohyner
    Annyira elegem van már ezekből a killtolvajokból. Engem szarrálőnek, mert egyedül védem a bázist a többi csak kuksol és lő ha 5% van a tank.
    Faszom az ilyenekbe.
    Miután meg kilőnek, mivel egyedül harcolok elbukjuk a meccset, mert akkor sem jönnek ám elő.
  • VanDaal
    Ez nekem fel sem tűnt, hogy ma regelt. Csak a tankjain akadt meg a szemem. Arty... Nézzük meg egy hónap múlva, addigra már szerintem azok fogják nála vinni a prímet :)
  • VanDaal
    Bár én soha nem játszottam vele, és csak ezen a fórumon hallottam róla, szomorúnak tartom, hogy úgy látszik annál sikeresebb lesz egy üzletpolitika, minél kapzsibb. Fejlődésről meg igazán itt sem lehet beszélni, inkább csak változásról, de a kettő véleményem szerint nem ugyanaz. Most kb úgy beszéltem, mint a saját nagyszüleim, de úgy látszik, már én is öregszem :)
  • Gunslinger
    Durva, hogy a csávó ma regisztrált és már van 70 csatája, ebből még egy igen komoly kocka is kinőhet, bár a 18%-os találati pontosság még egy artyval is szar lenne.
  • Bugi Misi
    már megvan pár napja és eddig ez a legjobban vele, hamarosan meglesz rá a 107 is
  • Sippie
    tény hogy nem is fejlődött sokat az évek alatt, és a játékosok száma is csak csökken, és csökken.
  • VanDaal
    Én medekkel az utóbbi időkben pl sokkal jobban élvezem a játékot. Azokkal is ki lehet cseszni, de legalább általában nem a pálya túlfeléről. Az más kérdés, hogy jelenleg az IS-4 elérése a fő cél, ezért legtöbbet az IS-3-mal kell mennem.
  • Batyafaka
    Az első két mondatodban annyira benne van minden. Tiger P-vel nincs meccs hogy meg b...on egy köcsög a pálya másik feléről. A halálozásom kb 70%-át ezek a szartaligák adják. Egy hét alatt két %-ot veszítettem a a túlélési statisztikámból csak mert a tigrisp nem fürge eléggé,hogy elszaladjon az égi "áldás" elől.
  • patchaou
    Na végre, van egy tankod is :D
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2011. november 8. 21:23:12
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 250
    Szerzett kredit: 28 359
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész
  • VanDaal
    Valószínűleg ott kevésbé csak a mihamarabbi meggazdagodás érdekli a fejlesztőket.
  • VanDaal
    Hidd el, én jobban irigylem azt, hogy te nem látsz, mint te azt, hogy én meg már nem is először :)
  • TDantes
    Én ilyet amúgy miért nem látok soha?
  • Attiska
    Ha lesz majd prémem, lehet, hogy megcsinálom.
  • Sippie
    Navy fieldben ezért van jól megoldva. Hiába veszel prémium hajót, a legénységet akkor is fel kell húzni olyan szintre, ergó elég komoly tapasztalatot szerzel mire eljutsz odáig.
  • VanDaal
    Valószínűleg nagyobb hasznát is vettük volna ha azzal van bent :)
    13 percen keresztül állt a kezdőkörben, és csak abból tudtuk, hogy nem AFK, hogy felvette a Löwés támadópózt, vagyis seggel állt az ellen felé, és néha ment előre-hátra 1-2 métert, meg mellélőtt párszor egy 10km/h-val szemből feléje robogó tigrisnek...
  • TDantes
    Ugyan, csinált Top Gun-t Loltraktorral...
  • Ohyner
    Részvétem, szerintem azt se tudja, hogy kell kifejleszteni a tankot:)

Kíváncsi vagyok engem leszoktak-e keresni meccsek után.

Amúgy tük érdekes maióta átnevezték a wittmannt azóta nem szereztem:(
  • patchaou
    Nájsz :D
  • VanDaal
    Top tankunk az iménti körből:

No comment.
  • Sippie
    írtam hasonlót a mai nap folyamán. Én prémium hülyegyerek KV-5 miatt drawoltam a csatát.
  • Plata
    Hiába mondasz nekik bármit,inkább az ellenkezőjét csinálják.
  • Ohyner
    Nem hiszem elllllllll! Hogy a f.szért nem lehet hallgatni az okosabbra! Megint buktuk a meccset, nem igaz. Hiába könyörgöm a teteves tiger p nek pls go back in base, left side destroyed 1 min.

Mit csinál áll mint egy f.sz! Én már az enemy bázisánál jártam sérült motorral.
    Na vajon mi lett vége. Nem mozdul meg cempel, ott ahol a kutya nincs már. Elkezdik foglalni a bázist akkor megmozdul. Mondom de jó ezért pofáztam hogy indulj el egy percel hamarabb mert akkor nyerünk.
    De nem mindenki olyan kurva okos ebben a játékban, és senki nem fogadná meg a tanácsot. Ha nem megyek előre akkor egy vk h miatt nem indul meg egy tiger egy slugler és t34 85. Mint csak állt a kő mögött 100%on
  • Ry0K3N
    Ott nem sokat ér de tier 8-ig iszonyat hatásos.
  • JasonF
    Plata, nekem Himmelsdorfnál volt egy hasonló elményem M41-gyel, csak nekem szerencsém is volt ugyanis próbálta ellőni a lánctalpat de csak sérült, nem esett le :D 100% dmg, aztán jött a következő közvetlen :)
  • Plata
    Amerikai témájú nem prém garázs szépítés engem is érdekelne.Ha szép.
  • Nazarov77
    ja tényleg csak Chargingnak volt fordítva, és összezavart.
  • Plata
    Tegnap rám mászott egy t54,meglőtt de elkövetett egy nagyon nagy hibát,elém állt,és olyat kapott hogy azóta is a fogaskerekeit keresi.M12 egyre jobban tetszik.
  • Ohyner
    Remélem is, csak az a baj, hogy legtöbbször tier 9 ellen kell használni. Még 5k xp és meglesz.
  • pointer4
    Ha a prémium garázst "cicomáznád" fel, és nem ezt a rozsdásat, akkor dobj linket pls :D
  • Ry0K3N
    Hidd el jó az az ágyú, tier 6-ba meg főleg.
  • Ohyner
    Áááá már nem bírom ezzel a gunnal. az első fejlesztett gun szinte semmit nem adott hozzá az M6-hoz. (mondjuk a pontosság érződik) Remélem tényleg valami világmegváltó lesz az az ágyú, bár az értékei nem ezt mutatják.
  • Pongyi
    Vki írta itt korábban h milyen jó kis TD a SU100, ugyhogy 6000 csatával a hátam mögött belevágtam ruszki td vonalba, nulláról. Most SU76-nál tartok. Vagyis mintha uj játékot kezdtem volna kistankok ellen megyek. Állandóan láthatatlan tankok lőnek ki, de vhogy nem emlékszem h anno amikor ténylegesen elkezdtem ilyen lett volna...Ha akkor is ennnyit szopok a láthatatlan tankok miatt, amik ugy lőnek ki h még csak felsem tűnnek egy pillanatra sem, lehet h most nem tartanék 6000 csatánál...Más is így van ezzel vagy csak én?