418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adj el minden tüzért, pontatlan, lassan tölt, gyenge a páncélja és mindenki a te ánuszodra pályázik.
Vegyél egy T50-2-t és írtsd a buziköcsög tüzéreket, hősként fognak ünnepelni
-
szar, meg az összes többi arty is!
add el, vegyél normális tankot ;) -
davidbog #74393 OFF
A dolgok legutóbbi állása szerint nem lesznek tengeralattjárók a World of Battleships-ben.
Gondolom majd, ha ott is az lesz a helyzet hogy valami újjal kéne előrukkolni akkor majd belerakják őket.
Amúgy haditengerészeti viszonylatban közelharci egységek. Ha tartanák az arányokat akkor a WoB-ben is az lenne. Minden bizonnyal a CV-k lesznek a nagy hatótávolságú egységek. -
Nekem nincs és nem is volt egyik sem.
De a hallottak alapján a grille pontosabb és jobb a saját tierjében.
Sztem a legjobb tier4es arty. -
redsting #74391 Érdemes megtartani?Milyem a Hummel? -
Ha meg akarod tartani a Grillet akk sztem ne ültesd át. -
redsting #74389 Szerintem elég lenne 2-2 artista csatánként!Nekem mint már korábban írtam Grillem van és szerintem ez meg Hummel vagy más T4-T5 pont elég is lenne.Nem nagyon sebeznek,de azért lekaparnak némi festéket.
Összejöt a kreditem a Hummel-ra.Szerintetek átültessem a legénységet a Grillből?A srácok 100%-sak és most kezték az álca képességet.
Egyébként én elég nyugodt artista vagyok.Nem diridálok senkinek.Ha kérnek és nem arra nézek szivesen oda fordulok és segítek.
De ha a többi tankba ülök én se szeretem ha célbavesznek. -
Az első fejlesztett motor dob nagyobbat rajta, azt érdemes kifejleszteni.
Viszont a legjobb motor nem sokkal jobb az előbbinél. -
Seriallkillah #74387 igen be tudsz lépni csak upgrade-eld a kliens-ed :)
am Üdv újra a függők sorában -
olvasgattam az írásokat és pont most esett meg velem ezért írtam szószó van ilyen -
Rég jártam erre. Kb. nyáron léptem be utoljára, ha még tudom a jelszavam meg az ilyeneket, akkor még van esélyem hogy folytathassam a játékot? Nem törölték az accom?
Más.:
hol tartunk most frissítéseknél? Ott fejeztem be ideiglenesen a gémet, hogy berakták az E szériát meg a Jumbo Shermant -
Annyira jó lett ez az új MM... kb 100 csatából 1x van olyan hogy ne 3-4 T8-as artyval lennék egyszerre. Csudajó, de tényleg :D -
virkir #74383 T5-ös arty a büdös életbe nem szed le rólad 5-600-at még találat esetén is ritka legfeljebb egy T8-as de annak is nagyon közel kell akkor becsapódnia.
Hummel splas rádiusz 3,57m, GWPanther szintén, GWTiger 7,0m
-
bornofakone #74382 #74361
mi a baj azzal? teljesen átlagos, majd utána mész 6 olyat amiben top vagy :D t32-vel még tudsz vmit kezdeni, de én mit szóljak stock vk3001p-ben? :D
igaz h "csak" 2 t10 volt a max, de sajnos nem t30...:(
amúgy vk3001p-re megéri a legjobb motort rádobni? mármint gondolom sebesség jobb lesz, de manőverezhetőségen is fog relatíve normálisat dobni?
mert jelenleg stock motorral, fejlesztett lánccal egyszerűen nem akar fordulni, talán köves/beton úton még a reggeli kávé elszürcsölése előtt megfordul, de átlagba megreggelizek mire tesz is vmi érdemlegeset :/ -
jah persze és az miért van hogy ha mellém lő akkor is 500-600at képes leszedni akkor mit üttött át a földet? -
stork13 #74380 Én ezt értem, azért is írtam. :D
Plusz ott van még a ROF is. -
virkir #74379 A Su 8 n(tier 5 arty) sebzése 700-910
A BL10 (Tier 8-9) sebzése: 713-1188
Így azért pontosabb viszont az AP azért át is viszi ami beadhatja a max sebzést míg a HE csak igen ritkán és nagy szerencsével üti át a páncélt, tehát ott mindjárt -50% a sebzés. -
annyit megért... gyökér hátul kempelő chaffe. pusztuljon ő is mint a többiek. -
Először lehet hogy csak figyelmeztetést. -
áhh, csak chat ban... túlélem :D -
A társ pozíciójának kiadása tényleg ban-t eredményezhet? -
stork13 #74374 Almát a körtével.
HE vs AP.
No comment... -
doomguard #74373 A Su 8 n(tier 5 arty) sebzése 700-910
A BL10 (Tier 8-9) sebzése: 563-938
No comment -
stork13 #74372 El vagytok tévedve. Object 212 B-4 átlagsebzése 1850 hp. Ha telibe találom akkor a 900-1000 hp mínusz már jó értéknek számít és 2-t lövök percenként.
A legtöbb amit bevittem egy E-75-be oldalról az 15xx volt. A jellemzőbb sebzés 500-800 között van (ritka a telitalálat).
Lövés után a td sem válik mindig láthatóvá, főleg ha több bokor mögött áll.
Jellemzően ISU/Ojjektum tud ilyet csinálni, max a hp veszteségből tudom, hogy ő lőtt és az irányt nagyjából saccolom, aztán a 2. után meghalok.
Nem arról volt szó, hogy ki vállal többet. Hanem a nagy sírás-rívásról...
-
"Be tudom írni a chatba, hogy a f*** artys?" Én be szoktam :D
-
Hááátt... én JgPz IV.-el találkoztam Objekt-el. Egy lövés voltam... -
Csak az artyval hasonlítom, össze stork miatt aki jobban tart tőle.
IS-4el mentem és oneshottolt egy object 212. Na akkor miért is féljek jobban a BL-10től? -
Nekem a bétában volt utoljára Tier 8-9 járműven, de ott engem csak arty oneshootolt. Még az ISzU-152 / Objekt 704 se. Ezek után már csak az említett dolgok vannak. Egy ISzU esetén van esélyem arra, hogy spotoljam, és ha meg nem is ölöm, de legyengítem annyira, hogy utána már könnyebb préda legyen a csapattársaknak.
A pálya másik végén álló arty ellen mit tudok csinálni? Be tudom írni a chatba, hogy a f*** artys? -
doomguard #74367 100%-ról persze hogy nem, mert ahol már bl10 előfordul, ott olyan tankok játszanak, amelyek nem hullanak el gyorsan. A bl10 inkább csak meggyengíti őket. Ráadásul gyors ismétlésre sincs lehetőség. Lövés, aztán elhúzni. -
Még egyszer se haltam meg BL-10 egylövésétől, ha jól emlékszek.
Még splash damage sincsen. -
doomguard #74365 Nézd meg mennyit sebez a bl10, és milyen tierben lévő artyk sebeznek ekkorát, splash nélkül ugye.
A másik meg az, hogy ha rálövök az isuval valakira akkor a következők történhetnek:
-Az alap, hogy láthatóvá válok, ergo, mivel lőttem a tűzvonal is adott
-Az illető, aki kapta az áldást elhullik ez az optimális eset
-Az illető aki kapta, nem hullik el, csak kap egy nagyot a bucijára, és természetesen azonnal rám fordul. Ha nem segítenek a társak, akkor az isunak az esetek 90%-ban harang, merthogy nem fog addig pihizni, míg a bl 10 tölt
-mellélövök, a fentebbiek élnek, csak bucirakapás nélkül
-lepattan/nem megy át, mint fentebb
Aki használt már bl0-et tudja, hogy nem a legpontosabb jószág, és még finoman fogalmaztam. Szóval? Ki is vállal többet? A TD vagy az arty?
-
Őket magasról letojom. Úgy is lennének olyanok akik az artys meccset választják. -
Azért messze nem mindenki. Az artyknak valószínűleg nem tetszenének a 15 arty vs 15 arty csaták. :) -
Amióta egyszer gratulált nekem egy játékos egy izgalmas verekedés után, amiből én jöttem ki élve, azóta én is gratulálok ellenkező esetben :) -
Nazarov77 #74361 Mi a fene van ma? 6 kört mentem T32vel, mind a 6 T10es csata volt.. -
stork13 #74360 Mostanában ritkán van, hogy ennyit leszed. Jellemzőbb a splash damage. Az elmúlt 2 napban 1x volt csak amikor az arty a KT-ból lecsapott 15xx hp-t.
Illetve a modulsebzések/személyzet sérülés sem jellemzőek, szimplán hp veszteség.
Bár tegnap mellőlem az IS-4-et kicsapták 2 lövésből.
Arty-ban ülve pont a másik részt érzem, pontatlanabb lett. Nincs annyi telitalálat csak splash. Kb 3 hete ilyen.
Igen jobban tartok a BL-10-től, mint az arty-tól. -
Adjunktus #74359 74343 -
Nekem ne segítsenek az artyk egyikbe meccsbe se kellenek, a killeket is elveszik előlem. -
10-ből 10 meccsen meglennék nélkülük. Amíg a KV-volt a legnagyobb vasam leszartam őket, de mostanra szívemből gyűlölöm mind. Igenis jobb amikor valaki olyan nyír ki aki elém mer állni, nem egy töketlen sunyi a világ végéről. -
a játék neve world of tanks, nem pedig world arties. Akkor már legalább a tankokat részesítenék előnyben.
Ja nagyon jól jött most is, a spottolt E100 lazán seggbe lőtt, és az arty rá se pislantott.