418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #74435 Nincs valakinek egy promo kódja új accountra. Csinálnék az asszonynak egyet, had lövöldözzön. Vagy esetleg honnan lehet szerezni? -
Bmsrt #74434 Ne nagyon szokd meg az "(un)inteligens" MM az új tankodat pár körig(10 asszem) top pozícióba rakja direkt úgy tudom utána majd szopat mint mint rendesen. -
lammaer #74433 Nálam is laggol mit a diszno (T-online) -
ilsalon #74432 Most fejeztem be a T29-et. Végig szopatott a játék, mindig az utolsó pár tank között voltam. Viszont most a T32-vel top tank vagyok szinte mindig. -
hNeo #74431 biztos chuck norris belépett a wotba. -
hNeo #74430 laggg!
lag lag! -
Ohyner #74429 Top tank vagyok, erre kapok 999 pinget. Még a gépem is ellenem van. Erre már tényleg nem lehet mit mondamni.
-
Ohyner #74428 Istenem egyre szarabbnak érzem ezt a játékot. A machmiking rendszert az alapoktól újra kellene építeni, mert a fejlődés egy parabolát ír le. Ez már nevetséges, hogy a T1 után M6tal meg sem tudom közelíteni azt az eredményt. De lehetne sorolni még a példákat. Az hogy egyik tankkal jó vagy utána egy hasonló játékstílust igénylővel meg szar, erősen a játék hibája. Mert fejlődést nem érzem az biztos. Lényegében már a T29-től sem várok semmit, ne ma tank miatt, feltételezem 10ből 8szor lesz t10csatában.
Igazából ebben a játékban nincs jó vagy rossz tank, vagy szerencsés vagy vagy nem. Másról nem szól a játék. És akkor az artykról és a többiről még nem is beszéltünk.
Remélem a Bliz nem tolja el még egyszer a Dió3-t. -
Bmsrt #74427 Persze tudtam én is hogy vicc.Nem nem állt... -
csak vicceltem, természetesen érthetetlen. Mondjuk én is általában azt lövöm amelyik áll, de gondolom az A-20 pont nem állt. -
MitsuMishi #74425 Köszi a segitséget! -
Bmsrt #74424 Igen csak nagy fenyegetési faktora volt neki miközben:
1;Az ellenséges bázison volt...
2;Világított a szerencsétlen a csapatunk 3/4-e számára...
3;Én is tüzeltem rá...
4;Tehát összegezve az A-20 túlélési esélyei közel voltak a 0%-hoz!!!
Ezek után mégis mi a frászt akart???Segíteni talán???Ki lettem segítve rendesen... -
az A-20 fenyegeti őt a leginkább, persze hogy azt lövi :D -
Bmsrt #74422 Na ma is kihúzzák az artykok a gyufát ezt már nem hiszem el ez már a retardáltság legalja...na nézzétek T-50 Malinovka berobogós scouttolás sikerrel mert jó helyen kezdtem templomos oldal bal széle berobogtam félpáján balról jobbra artyn kívül minden villan jobb szél ház mögé beállok kijön rám egy A-20(ami kb esti nasi a T-50-nek)erre a xxxx arty nem azt a szart szemeli ki magának???Na de nézzétek csak meg a listát amire lőhetett volna,csupa ínyencség!!!De nem az A-20 szar az fontosabb volt...
-
Ry0K3N #74421 CAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
virkir #74420 Mindenképp az álca kell elsőnek. -
MitsuMishi #74419 Egy SU-100-as legénységnek /meg úgy általába az összes TD-nek/ milyen skillt érdemes adni először? -
Szakesz #74418 Pár óra alvás után remélhetőleg nem fogok minden második szót félreolvasni.
gyakoribb hogy jön 1 med, vagy t50-2 fénytartály és akkor neked annyi.
a tankosok tapasztalatom szerint **arnak az artikra és nem védik meg őket. ezért ***arik
Teszt szerveren direkt a tier 7-8-as artykat próbálgattam, és gyakorlatilag annyit kellett csinálnom a tier 5 scoutok ellen, hogy a csata első két percében fedezékben maradok. Igaz, ebben a két percben nem tudtam mindenkit, mindenhonnan kilőni, ellenben még így is elég nagy volt az a terület, amit be tudtam lőni artyval. -
az biza igaz. -
Desmodromic #74416 Voltunk egy páran! 13:5-re győztünk, bár leginkább azért, mert az összes ellenséges heavy átjött a med oldalra és a mieink szinte akadálytalanul átjöttek a városon.
-
redsting #74415 Googlés fordítás a tüzérekről.
Spgs már vékony páncél, de hatalmas tűzerő. Azzal a képességgel, hogy elérje célok bárhol a térképet szinte bárhonnan, akár fedő alatt, Spgs tudja megfordítani a harc az egy szempillantás alatt
(forrás:http://worldoftanks.eu/game/guide/en/newcomers-guide/tanks-tactics) -
Mondtam hogy van különbség? Nem, mert azt nem tudom.
De minden másban egyforma. -
Ohyner #74413 Ennél a játéknál demotiválóbb nincs. Végig azt érezteti, hogy kurvára nem számítasz. Szart nem ér a tudásod, a tapasztalatod, mert 1perc és 5:0megy az ellen, és az az 5 tank a top tankjaitok voltak.
Lehetne singlebe nyomni, soha nem lennék online. -
redsting #74412 Nekem is volt már hogy topkén a TigerP-vel egy-két lövés és vége.De lehet hogy én helyezkedtem rosszúl? -
Ohyner #74411 óh je, mellém lő az arty 4modul 3 crew kaputt. Jólvan látom mam ár nem lesz értelmes köröm
-
Ohyner #74410 Fogalmam sincs. Végre top tank voltam, és 1percig éltem. Amúgy is nagyadag szpüás az M6. Lényegében legtöbb esetben többet sebzek mint a t9 tankjaink ilyen fasza teameket kapok.
-
Oddball29 #74409 Jah, a különbség kettőnk között viszont az, hogy te a bolha pöcséről lelövöd a pattanást. -
redsting #74408 Nem prémiumos volt? -
két 122-es között sztem nincs különbség lőszer árban. -
Ohyner #74406 Még hogy nem táposak az artyk, tier3kis arty 800HP-t kapott le egy lövéssel, úgy hogy mozogtam.
Szerintem is pontosabbnak kellene lenniük, és a sebzésüket is buffolni kéne.
-
redsting #74405 Ja a lőszer ára! -
MuldR #74404 Hat....azota belekerult a bulgar nyelv.
:D -
jaja, csak annyi a különbség, hogy gyorsabban lő (meg az ára) -
a drágább a jobb. Gyorsabban lő, asszem más különbség nincs is, de ha már lehet választani akkor a gyorsabb a jobb :D -
redsting #74401 Köszi!A torny meg van.Melyik löveg a jobb.A 122mm D2-5T vagy a 122mm D25T.Itt a ha jól értelmeztem a tűzgyorsaság jobb az utobbinál.Nem? -
Attiska #74400 A Hummel jóval mozgékonyabb, mint a Grille. Az sFH 18 L/30 sem rossz. -
?? mondjuk amit kifejlesztessz azt érdemes, nem kell talp, mehet egyből az ágyúra a fejlesztés, vagyis a toronyra, hogy fel tudd rakni. Aztán talp, aztán motor, ami jó lesz IS-3ra is. -
Célzásgyorsító, töltésgyorsító, venti -
davidbog #74397 Béta alatt próbáltam ezt a párosítást, nagyon meg voltam vele elégedve. De premium nélkül nagyon veszteséges tud lenni.
Ha sokat késnek a franciák és befejezem a Maus vonalat, akkor talán elindulok én is a szovjet TD ágon, főleg az ISU + 122 mm BL-9S miatt. -
redsting #74396 TigerP-m KV3 meg IS-m is van.Az utóbbihoz tudnátok tanácsot adni hogy miket érdemes ráraki?Még új!