418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Nincs valakinek egy promo kódja új accountra. Csinálnék az asszonynak egyet, had lövöldözzön. Vagy esetleg honnan lehet szerezni?
  • Bmsrt
    Ne nagyon szokd meg az "(un)inteligens" MM az új tankodat pár körig(10 asszem) top pozícióba rakja direkt úgy tudom utána majd szopat mint mint rendesen.
  • lammaer
    Nálam is laggol mit a diszno (T-online)
  • ilsalon
    Most fejeztem be a T29-et. Végig szopatott a játék, mindig az utolsó pár tank között voltam. Viszont most a T32-vel top tank vagyok szinte mindig.
  • hNeo
    biztos chuck norris belépett a wotba.
  • hNeo
    laggg!

lag lag!
  • Ohyner
    Top tank vagyok, erre kapok 999 pinget. Még a gépem is ellenem van. Erre már tényleg nem lehet mit mondamni.
  • Ohyner
    Istenem egyre szarabbnak érzem ezt a játékot. A machmiking rendszert az alapoktól újra kellene építeni, mert a fejlődés egy parabolát ír le. Ez már nevetséges, hogy a T1 után M6tal meg sem tudom közelíteni azt az eredményt. De lehetne sorolni még a példákat. Az hogy egyik tankkal jó vagy utána egy hasonló játékstílust igénylővel meg szar, erősen a játék hibája. Mert fejlődést nem érzem az biztos. Lényegében már a T29-től sem várok semmit, ne ma tank miatt, feltételezem 10ből 8szor lesz t10csatában.

Igazából ebben a játékban nincs jó vagy rossz tank, vagy szerencsés vagy vagy nem. Másról nem szól a játék. És akkor az artykról és a többiről még nem is beszéltünk.
    Remélem a Bliz nem tolja el még egyszer a Dió3-t.
  • Bmsrt
    Persze tudtam én is hogy vicc.Nem nem állt...
  • Sippie
    csak vicceltem, természetesen érthetetlen. Mondjuk én is általában azt lövöm amelyik áll, de gondolom az A-20 pont nem állt.
  • MitsuMishi
    Köszi a segitséget!
  • Bmsrt
    Igen csak nagy fenyegetési faktora volt neki miközben:
    1;Az ellenséges bázison volt...
    2;Világított a szerencsétlen a csapatunk 3/4-e számára...
    3;Én is tüzeltem rá...
    4;Tehát összegezve az A-20 túlélési esélyei közel voltak a 0%-hoz!!!
    Ezek után mégis mi a frászt akart???Segíteni talán???Ki lettem segítve rendesen...
  • Sippie
    az A-20 fenyegeti őt a leginkább, persze hogy azt lövi :D
  • Bmsrt
    Na ma is kihúzzák az artykok a gyufát ezt már nem hiszem el ez már a retardáltság legalja...na nézzétek T-50 Malinovka berobogós scouttolás sikerrel mert jó helyen kezdtem templomos oldal bal széle berobogtam félpáján balról jobbra artyn kívül minden villan jobb szél ház mögé beállok kijön rám egy A-20(ami kb esti nasi a T-50-nek)erre a xxxx arty nem azt a szart szemeli ki magának???Na de nézzétek csak meg a listát amire lőhetett volna,csupa ínyencség!!!De nem az A-20 szar az fontosabb volt...
  • Ry0K3N
    CAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • virkir
    Mindenképp az álca kell elsőnek.
  • MitsuMishi
    Egy SU-100-as legénységnek /meg úgy általába az összes TD-nek/ milyen skillt érdemes adni először?
  • Szakesz
    Pár óra alvás után remélhetőleg nem fogok minden második szót félreolvasni.

gyakoribb hogy jön 1 med, vagy t50-2 fénytartály és akkor neked annyi.
    a tankosok tapasztalatom szerint **arnak az artikra és nem védik meg őket. ezért ***arik

Teszt szerveren direkt a tier 7-8-as artykat próbálgattam, és gyakorlatilag annyit kellett csinálnom a tier 5 scoutok ellen, hogy a csata első két percében fedezékben maradok. Igaz, ebben a két percben nem tudtam mindenkit, mindenhonnan kilőni, ellenben még így is elég nagy volt az a terület, amit be tudtam lőni artyval.
  • Sippie
    az biza igaz.
  • Desmodromic
    Voltunk egy páran! 13:5-re győztünk, bár leginkább azért, mert az összes ellenséges heavy átjött a med oldalra és a mieink szinte akadálytalanul átjöttek a városon.
  • redsting
    Googlés fordítás a tüzérekről.

Spgs már vékony páncél, de hatalmas tűzerő. Azzal a képességgel, hogy elérje célok bárhol a térképet szinte bárhonnan, akár fedő alatt, Spgs tudja megfordítani a harc az egy szempillantás alatt

(forrás:http://worldoftanks.eu/game/guide/en/newcomers-guide/tanks-tactics)
  • Met
    Mondtam hogy van különbség? Nem, mert azt nem tudom.
    De minden másban egyforma.
  • Ohyner
    Ennél a játéknál demotiválóbb nincs. Végig azt érezteti, hogy kurvára nem számítasz. Szart nem ér a tudásod, a tapasztalatod, mert 1perc és 5:0megy az ellen, és az az 5 tank a top tankjaitok voltak.

Lehetne singlebe nyomni, soha nem lennék online.
  • redsting
    Nekem is volt már hogy topkén a TigerP-vel egy-két lövés és vége.De lehet hogy én helyezkedtem rosszúl?
  • Ohyner
    óh je, mellém lő az arty 4modul 3 crew kaputt. Jólvan látom mam ár nem lesz értelmes köröm
  • Ohyner
    Fogalmam sincs. Végre top tank voltam, és 1percig éltem. Amúgy is nagyadag szpüás az M6. Lényegében legtöbb esetben többet sebzek mint a t9 tankjaink ilyen fasza teameket kapok.
  • Oddball29
    Jah, a különbség kettőnk között viszont az, hogy te a bolha pöcséről lelövöd a pattanást.
  • redsting
    Nem prémiumos volt?
  • Sippie
    két 122-es között sztem nincs különbség lőszer árban.
  • Ohyner
    Még hogy nem táposak az artyk, tier3kis arty 800HP-t kapott le egy lövéssel, úgy hogy mozogtam.
    Szerintem is pontosabbnak kellene lenniük, és a sebzésüket is buffolni kéne.
  • redsting
    Ja a lőszer ára!
  • MuldR
    Hat....azota belekerult a bulgar nyelv.
    :D
  • Met
    jaja, csak annyi a különbség, hogy gyorsabban lő (meg az ára)
  • Sippie
    a drágább a jobb. Gyorsabban lő, asszem más különbség nincs is, de ha már lehet választani akkor a gyorsabb a jobb :D
  • redsting
    Köszi!A torny meg van.Melyik löveg a jobb.A 122mm D2-5T vagy a 122mm D25T.Itt a ha jól értelmeztem a tűzgyorsaság jobb az utobbinál.Nem?
  • Attiska
    A Hummel jóval mozgékonyabb, mint a Grille. Az sFH 18 L/30 sem rossz.
  • Sippie
    ?? mondjuk amit kifejlesztessz azt érdemes, nem kell talp, mehet egyből az ágyúra a fejlesztés, vagyis a toronyra, hogy fel tudd rakni. Aztán talp, aztán motor, ami jó lesz IS-3ra is.
  • pointer4
    Célzásgyorsító, töltésgyorsító, venti
  • davidbog
    Béta alatt próbáltam ezt a párosítást, nagyon meg voltam vele elégedve. De premium nélkül nagyon veszteséges tud lenni.
    Ha sokat késnek a franciák és befejezem a Maus vonalat, akkor talán elindulok én is a szovjet TD ágon, főleg az ISU + 122 mm BL-9S miatt.
  • redsting
    TigerP-m KV3 meg IS-m is van.Az utóbbihoz tudnátok tanácsot adni hogy miket érdemes ráraki?Még új!