418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Ezen konnyesre rohogtem magam. Bar utalom a likeolas fogalmat de most megkapod tolem, minden elismeresem hogy ezt megtalaltad es megosztottad.
  • Plata
    Már volt.
  • Trabant93
    Ez nagyon jó,röhögtem egy sort,ahogy pattog az artyról az object:D
  • Wasp91
  • crossy104
  • patchaou
    Remélem kap pár nap eltiltást :D
  • klezzz
    Amilyen agyatlanok vannak a wg-nél még az is lehet, hogy megkapja a goldot :D
  • Bmsrt
    Igen az ellenfélnek kell és screenshottot kell róla csinálni és feltenni a hivatalos oldalon valahol...na de várjunk csak milyen szellemi tevékenységet vártatok egy artytól???
  • Sunrider924
    LOL. A Jaywalk nevu csoka volt az es meg fel is tette a kepet, hogy megolte a Couriert a sajat csapatabol.
  • Sunrider924
    Hat igy elsore nem talaltam rola semmit de szerintem az ellenfel kell kilyukassza a goldert, mi a poen abban hogy a sajat csapata lovi ki?
  • patchaou
    Azért nem. A múltkor háromszor futottam össze vele, ebből kétszer az én csapatomban volt, egyszer meg a T-50-es 3-as platoon rámozdult így esélytelen volt elérnem...
  • Oddball29
    Stock gun-os Szu-152 első áldozata egy dagileó lett. Nagyjából elé céloztam...

Viszont töltés közben simán Windows-gomb és fórumnézés.
  • klezzz
    Ezért gondolom nem jár arany :)
  • Trabant93
    A hetzeremet:)
  • csőcse
    "Yes, it is planned that both E-50 and E-75 will get front transmission modules in future."

Na nee ez mit is fog jelenteni pontosan?
    Csak nem azt, hogy olyan elcseszett lesz mint a KT, ha eltalálják kigyullad.(és bárhol megtörténhet jobb, bal, elöl, oldalt)
    Ami röhej kamu mintha a többi tanknál nem elöl ülne a sofőr, és nem is használná a váltót bazeg mert automata
  • Trabant93
    Annyi csak,hogy a stug lövése elinézte egyszerre a rádiómat,a motort,üzemanyag kigyulladt,majd ammoracket is kaptam,de túléltem:)
    Mindezt szemből:)
  • Trabant93
    Na frankó, nem rakja be a képet...
  • Trabant93
    Na mégegyszer:

• Trabant93
  • Plata

Túl sok hülye egy csapatban.Kettes platoon-ban lévő artyk kezdték a bulit,amibe aztán a Su-152 nagyon belemelegedett.Kaptam tőle én is.
  • Trabant93
    Egy stug egyetlen lövése:
  • Sunrider924
    Ahaha a Courier WG meg rendesen vegig se mondta a mondanivalojat maris kilotte a sajat csapatabol az arty XD
  • Szakesz
    Eddig az orosz tankokat szúrtad inkább?
  • szabii98
    áhhá. thx.
  • Gunslinger
    http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/full-patch-notes-of-v67.html
  • szabii98
    előző patch mit tartalmazott? úgy döntöttem visszatérek a drága tigrincsecskémhez.:D
  • Bmsrt
    Új tankot köszönthetek a Böllér klubbomba a T32-őt:

Igaz hogy a nagyja az csipet-csapat de azért mégis 9 kill...
  • Gunslinger
    Már várom mikor lesz olyan pálya, ahol hatalmas gyárcsarnokokban kell majd tankkal nyomulni. :-) Fedett pályás ütközet. :-D
  • noname23
    Milyen opcióval van több a románoknak a támadáson kívül CW-ben amivel ennyire felingereltek?
    Vagy ti vagytok ennyire életképtelenek és nem bírjátok ki ha valaki megtámad csak akkor a kérdés mi fenének játsszátok a játékot ha battlézni se tudtok.
  • ollie
    Ez az! Ki kell vetetni azt a sok épületet, meg a vasúti töltést, mert nem tudják belőni az artiek az egész pályát! Szegény, érzékeny lelkületű artie játékosok még a végén szívbajt kapnának, ha erre a pályára kerülnek.
  • Hell Girl #74688
    Már így első ránézésre sincs túl sok arty védett hely. :D

Amúgy csini map. ENSK - Himmelsdorf keverék
  • davidbog
    Pff, tényleg hátul van. Mondjuk gondolhattam volna, mert nem lőtték ki a motort az E-75-nél ha a teknő frontját találaták el. Épp ideje, hogy javítsák az ilyen hibákat. Jó bugosak lettek az újabb német gépek. Lövedékelnyekő torony, kötényezés. Rossz helyen lévő modul. Most már kiváncsi vagyok a VK4502 Aufs A-ba milyen bug van beépítve. :)
  • Attiska
    Nagyon állat az elhagyott villamos.
  • Gunslinger
    Új pálya:

München

Ez a pálya valami gyönyörű. Relatíve kicsi lesz, 600 X 600, mint Himmelsdorf.
  • Wlanseraf
    Ez így van, sajna:(((( de nem csak ebben a játékban......
    Mondjuk mi sem voltunk meg ezért mentünk a németekhez zsoldosként:D működött, csak a fele ember behányt a játékról:) köztük én is BF3-óta be sem léptem a játékba..
  • stork13
    Ad 1.: Az, hogy felkerültetek a térképre dicséretes dolog, kívánom, hogy sikerrel szerepeljetek továbbra is. DE ez a hozzáállás nem vezet semmi jóra, van 1 helyetek a térképen és már megy az észosztás, lenézés, a másik leugatása. Tipikus magyar mentalitás...

Ad.2: A köcsögös részhez: Azért mert egy adott meccsen a másik valahogyan viselkedik még nem kell lesüllyedni a szintjére (függetlenül a nemzetiségétől). Ha írogatnak valamiket a chat-ben nem kell rá reagálni. Max fel kell fogni mentális hadviselésnek és figyelmen kívül hagyni. Jó magyar szokás szerint persze erre nincs esély, mert mi mindenkit utálunk valamiért Európában és ezt úton-útfélen szívesen hangoztatjuk.

Remélem előkerül TVelvet és nekiáll a gyomlálásnak.
  • Hell Girl #74682
    Abszolút nem. :) De miért is nincsen sok erős magyar klán fenn ? Azért mert magyarok vagyunk ..... sajnos ez van.

Na de hanyagoljuk ezeket a témákat inkább. Feleslegesen koptatjuk a billentyűzetet. :P

Térjünk inkább át a ,, köcsög arty"-khoz. :D
  • Oddball29
    Oo, eddig nem volt? Elülső lánckerék-meghajtású mindkettő.
  • Wlanseraf
    Már bocsánat de az utolsó írásaid kb. arról szólnak hogy mekkora király/királyok vagy hogy a térképen vagy és a többinek kuss:DDDD
  • Hell Girl #74679
    Tegyük fel hogy erdélyi magyarok ... végképp gáz lenne. Semmit nem tenni azért, hogy segítsük egymást. De ez 1 hülye feltevés volt már ne haragudj. Akkor teljesen máshogy alakultak volna itt a dolgok. Stb ... stb.