418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát ezen a gépen nem hiszem, hogy egyáltalán élvezhetően lehetne játszani ezzel. -
Szakesz #74797 Egy éve valahogy nem érkezett ennyi panasz ezekre a tankokra. Amióta közzétették a fejlesztők, hogy kapnak a T34-et birtokló játékosok egy erősebb tier 9 heavy tankot, azóta minden rossz a T34-ben, ami rossz lehet egy tankban. Ez valamilyen szinten még érthető is lenne, de most már ott tartunk, hogy a 105mm ágyú is egy hulladék, amit még kifejleszteni se érdemes, használni meg végképp nem. Azt meg tényleg nem értem, hogy mit reméltél a T34-es páncélzatától. Ugyanolyan értékekkel rendelkezik, mint a T29-esé, ami világosan fel is van tüntetve az adatlapjánál. Éppen ezért nem tudom, mire fel ez a nagy felháborodás a T34-et illetően. -
Zoli105 #74796 Üdv mindenkinek !
Segítséget szeretnék kérni tőletek !
A játékot (Wolrd of Tanks) elinditom majd töltené be az adatokat akkor egyszerűen kékhalállal kidob nem értem miért csinálja ! :/
Pedig a Régi videokártyán elindult csak játszani nem igazán tudtam a Laggg miatt !:D (amúgy a Régi kártyám egy Nvidia Geforge Fx 5500 (256mb nemoriával))
Az új Kártyám meg egy Nvidia Gt 6800(128 mb nemoriával). Ez a tűnet az új kártya útán jelentkezett ! :/ DE a legérdekesebb az hogy CSAK ennél a játéknál történik ilyen probléma (A Men of War , Il2 1946, War Front Turning Point,Codename Panzers Cold War --- > ezek mind GOND nélkül funtnak ,szépen ! )
A gépem
Windos XP pack 3
Intel Celeron 2Ghz
1.50G ram
Nvidia Gt 6800
300V táp
Ha valakinek van ötlete az tudna nekem segíteni!? -
Eladom a stug3-at, meg ami utána jön, de a kv-t meg kv-3-at el nem adom. -
Mire jön már IS3 nál fogsz tartani :D -
Baszki, lesz plusz két garázshelyen, rohadt jó:D -
Pongyi #74792 Én is ebben bízom ám, h az ingyétank jobb lesz ennél. -
xD már nem sokáig -
Pongyi #74790 Hogy lehet egy sorban a következő tank sz@rabb mint az előző?? -
Pongyi #74789 Hát nem hiszem már el h mekkora egy fos sz@r ez a T34. T5-től fölfelé minden átlövi. Ami engem átlő annak a 90%-a E-75-ről pattanna. -
LoL úgy kell neked ki is mondat a végszót egyedül egyedül ez vagy még nem jöttél rá xD minek rambóskodtál gondoltad könnyű és fincsi falat lesz mi
-
Attiska #74787 Rohadt szemét OP T-50-2... Az előbb forgolódtam egy ellen a VK3001(P)-vel, mindketten kb. 30%-on vagyunk. Nagy nehezen a 88-assal célba veszem, lövök szinte közvetlen közelről és... LEPATTAN! Ő meg utána egyből kiszedett. Hogy dugná fel méhig a köcsög Overlord magának azt a rohadt orosz szart. -
Oddball29 #74786 Egyébként aki csak a premium T34 miatt viszi az amcsi ágat, az nyugodtan hagyja a 105-öst a francba, megspórol vele 40 k xp-t, T8-ban is simán ki lehet bírni nélküle. -
hellokitty92 #74785 Na oszt a tigrist próbáltad-é? Ha igen, akkor mond h a kv3-nak gyenge lesz a páncélzata t7-ben!:)
A kv3 már most beillene t7-es tanknak, bár biztos kapni fog a hp boost mellett minimum egy kis rejtett páncél buffot. -
endrodiz #74784 nekem már az se baj, ha pontatlanabb valamivel, csak történjen valami, mikor betalálok. Rettenetes állandóan azt hallani: bing... Ha eggyel fölöttem levő tierű tartályba lövök, szinte csak bing-ding... a HE meg levesz 100 hP-t jó esetben.. Az ellen meg kb. 2-3 találattal lekűzd. A nagyok eggyel... Hogy a fenébe lőjek bele addig 13-at? Ez főleg T8-T9-es medeknél nagyon veszélyes, mert pillanat alatt rámrohannak és tehetelen vagyok velük szemben, "szinte" karcolás nélkül mennek tovább, miután kivégeztek... Nagyon ritka, hogy távolról "kempelve" ki tudnám használni a 90-es pontosságát. -
brasco84 #74783 http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/object-252.html
nem ez az ogject jön majd?? és ez premium lesz? oké, elég régi a cikk, de én nem így tudtam.. de ez csak jó :D mert akkor ráfekszem az IS4 farmra.. -
Azért a KV-3 tier7-be kicsit erősnek érzem. Oké, hogy jó az ágyúja, de a páncélzat elég vékony hozzá.
davidbog: A legénység már 100-as:) Csak elég sokáig tart kifejleszteni mindkettőt. Meg most először kredithiányban küzdök, ki akarom próbálni a KV-1S-t is, hogy össze tudjam a KV-3-al hasonlítani. -
Oddball29 #74781 Semmit nem fog toronycserétől változni. Az utolsó pontos ágyú amcsi heavy vonalon a 90mm M3, utána már csak szeszélyesebbek lesznek. -
Szakesz #74780 Szerény véleményem szerint arra gondolt, hogy nincs egyetértés. Nemcsak a klánok közt nincs, de sokszor klánon belül se. -
????
Mire gondoltál ezzel ? .... -
virkir #74778 Nem.
lamaer nőjére pályázok csak az asszony meg ne tudja :D -
Adjunktus #74777 Azért a kezét nem fogod megkérni ugye?:D -
virkir #74776 Te nem vagy mérvadó az átlagjátékosnak :))
Te egy külön faj vagy a WoT-ban ;-) A SZAKESZ -
davidbog #74775 Hát ez elég érdekes. Ha olyan gyorsan töltött mint a 10,5 cm Kwk46 akkor nem lehetett más. Még azt tudom elképzelni, hogy volt akkora szerencséje, hogy sokszor adta be neki a +20/25%-os sebzést, ezért tűnhetett 12,8 cm-esnek.
Az xp se mond sokat, például én is több mint 300k xp-t szedtem össze E-75-el, mégis használom a 10,5 cm Kwk46-ot is.
Ha 12,8 cm-es volt akkor viszont nekem is kell egy olyan. Idegtépően lassú tud lenni a 12,8 cm-es. Legszívesebben kivágnám a fenébe és az amerikai 120 mm T53-at raknám fel az E-75-re. -
Szakesz #74774 Igazából mindegy is. Amíg nem addig tekergetik az értékeket, amíg én játszom velük, addig igazából nem zavar. Szerencsére eddig mindig sikerült hozzám igazítaniuk a kis trükkös változtatásaikat. :) -
1. van vagy "ezerféle" klán
2. van ezer ember kb a klánokban
-
virkir #74772 Rossz példa volt az IS-3 menetből lövését felhozni.
Akkor nézzünk egy hasonló példát német oldalon.
A KT KwK 45 L/52 és az L/68 között van szintén 0,02 különbség és az L/52 ettől függetlenül botrányosan pontatlannak bizonyul. Hiába ugyan az a sebesség/toronyszögsebesség érezhetően rossz a rövid. Nem ok nélkül használják az emberek inkább a 88-ast addig amíg nincs meg az L68.
De mint írtam a 128-as is másként viselkedik a két tankon holott az értékeik azonosak, sőt a VK toronyforgása még gyorsabb is 2°-al mint az E-75-é.
Az a baj, hogy amióta a szerver tárolja a tank adatokat azt csinálnak a fejlesztők amit akarnak. -
Még mindig nincsen semmiféle összefogás a magyar klánok között, szval az hogy 1-2 klán ott hancúrozgat az még nem összefogás. :) -
ez így igaz nagy fasság eleve mindig változtatnak kedvük szerint -
Tuti nagyobb a szórásban a különbség, az egyes lövegek között, mint amennyi ki van írva. -
Szakesz #74768 Mert változik a végsebesség, a gyorsulás, a toronyforgatási sebesség és a célzási idő is a pontosságon kívül. Ha IS-3-mal játszva kettes fokozatba kapcsolsz, akkor 19km/h-val mész, - pont úgy, ahogy a Maus hármasban, végsebességnél - akkor hasonló pontosságot kapsz, mint amire a Maus képes maximum sebességnél.
Amikor ugyanaz az ágyú pontatlanabb az egyik tankon, mint a másikon, az minden esetben azért van, mert az egyik tank lassabb, míg a másik gyorsabb végsebesség, gyorsulás, toronyforgatási sebesség szempontjából. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a célzási idő is nagyobb egy olyan tanknál, amely nagyon gyors, - ezért jobban szétesik a célzókör, mint pl. az IS-3-nál - akkor elég nagy valószínűséggel többször fogsz vele mellélőni.
A T29-es példa éppen azért állja meg a helyét, mert a tank változatlan, ezért a célkör hasonlóan viselkedik mindkét esetben, ráadásul a célzási sebesség is megegyezik a két ágyúnál. -
virkir #74767 Ez egy érdekes dolog.
Igaz az US ágat nem ismerem de... például a a BL-9 és a 12,8L/55 között van 0,02 különbség és az előbbivel mégis akkora luftokat bírok lőni még 100 méteren belül is, hogy én is csak nézek, ez most mi volt míg az L/55-el bátran lövök 400+ méterre is mert tudom, hogy talál.
A BL-9-el az esetek 99%-ban esélytelen menetből lőni még a német heavy ágyúkkal ez nem gond.
A ráadás, hogy az E-75-ön lényegesen pontatlanabb nálam a 128-as mint a VK4502-őn volt és fogalmam nincs miért -
Szakesz #74766 Ha meg sem állsz T-44-gyel, nem lenne több értelme a stabilizátornak? A célzásgyorsító menet közben nem sokat segít.
bgabor: A 90mm ágyú pontossága 0,33, a 105mm-esé 0,37. A különbség a kettő között 0,04, tehát 100 méteren 4cm-rel nagyobb az ágyú szórása. Komolyan akkora ez a különbség, hogy a 105mm ágyút durván pontatlan ágyúvá tegye, amivel nem lehet 300 méternél messzebb lévő célpontot eltalálni? Dehogyis... -
Köszönöm a gyors választ! -
bgabor #74764 És akkor mit fogsz majd szólni, amikor rájössz hogy a top ágyú, a 40.000XP-be kerülő 105mm-es mennyivel rosszabb nála. Merthogy azzal 300 méternél messzebb esélytelen lőni a durva pontatlansága miatt (0.37 százas emberekkel,drága ventivel és csokival). Az újratöltése pedig kis toronnyal 12 másodperc, nagy toronnyal 10.
A legtöbben vissza szokták tenni a 90-est. Én nekem még csak nemrég van meg a 105-ös, de már én is nagyon gondolkodok a 90-es visszarakásán.
Azt nem vágja valaki, a nagyobbik torony a 105-ös pontosságát is javítja e? -
doomguard #74763 Csatlakozom az előttem szólóhoz. A medeknek a sebesség, manőverezőképesség az előnyük. Ágyúhoz szvsz csak a rammer kell nekik, esetleg a célzásgyorsító. Én gyakran meg sem állok a t44-el, és sokszor, főleg nagy tankok ellen alapban he-t használok. beléjük lövök 2-3 criticalt, leszedem a lánctalpat, és elhúzok. A nehézfiúk elintézik a többit.
Emberek..mekkora meglepetés ért..volt ma isuval, először a héten egy artyfree csatám..hihetetlen jó volt, fordulatos, kemény, minkét oldal élvezte, az utolsó pillanatig kiélezett. Igaz h csak 3 kill, de komolyan kikapcsolódtam. Na ilyennek kellene lennie ennek a játéknak. -
zsupeti #74762 Tedd könyvjelzőbe -
A kv-3 helyére milyen tank fog kerülni majd a jövőben?
Volt már róla szó,de most hirtelen nem jut eszembe. -
minek? o.O -
500 körülieket sebzett vele. Megnéztem az adatlapját már 191k xp-t összegyűjtött és elég jó a statja is nem hiszem, hogy L68 volt, de kb olyan gyorsan töltött újra mint azzal.