418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Amerikai klienst töltöttél le szerintem.
  • MuldR
    Nekem pont a jatek elejen volt ilyen. Amiota rajta van a spall liner alig gyulladok. Nem tudom van e koze hozza, vagy csak akkorra tanultam meg hasznalni mire kifarmoltam azt is. :)
  • Brutal
    Szép estét!

Áttanulmányoztam a fenti faq-t,de nekem a magyarítással gondjaim vannak.
    A kis zászlók között nálam nem szerepel a magyar.
    Ilyenkor mi a teendőm?
  • bardocz
    Biztos csak pech sorozat. Nekem tegnap az IS-en 5 játékból 4-nél lőtték el az ágyút, ami után már nem igazán tudtam mit kezdeni. De mára ez elmúlt.
  • charlie0930
    Valamit csináltak a löwe-vel ? elég sokat játszom vele és eddig még egyszer sem gyulladtam ki.De a mult héten minden 10 játékbol 4-5 alkalommal kigyuladtam,és ezen a héten is már 3-szor most vagy elfelejtettem hogy kell játszani vagy belenyultak a löwe-be is.Valakinek volt ilyen vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"
  • Rainbow15
    Ok köszi.

A másik kérdés: az auto aimot (vagy nem tudom mi a pontos neve), amikor a gun-t ráviszi automatikusan a közeli tankokra, és a társakra is, azt ki lehet kapcsolni? "E" betűvel nem kapcsolja ki, mert gondolom az nem az amire én gondolok. Nem egyszer lőttem már bele csapattársakba, mert picit megmozdult, és oda ugrott a gun.
  • Sippie
    A load limit akkor micsoda?
  • Rainbow15
    a felfüggesztésre nem írják, hogy mennyit bír, csak hogy mennyi az önsúlya.
  • Sippie
    kibaszott prohorovka... 5-5 arty, baromi sok esély van. Egy tetves fedezék nicns az egész pályán ami értelmes lenne
  • endrodiz
    Természetesen, bár némi matematikai érzékre szükség lesz (összeadás-kivonás)...
    Adatlapokon ellenőrzöd a régi és új tömegét, összeadsz kivonsz és hasonlítod a tartály adatlapjain szereplő értékekkel.
  • DummyBoy
    Nnna, nem is olyan vészes ez az arty probléma, ma kegyes volt a rendszer, utolsó 5 IS4 csatámban összesen 38 arty volt ... (7-10-8-6-7)

Még szerencse, kempinovka - kempinovka - komarin - mines - el halluf volt, szóval tudtam bármit csinálni.

Legalább fejlődik a Leom ...
  • MEdievil
    wEEEEEEE Are the champIONSSSSSSS
    123 nap! most 0! :D
  • Desmodromic
    Hogy miket meg nem tud az ember, így 3000 csata után!?

Ezt a damage panel balhét, hogy kell beüzemelni?
  • Rainbow15
    Azt lehet tudni előre, hogy egy ágyúhoz / toronyhoz meg kell e venni a gyári utáni felfüggesztést?
  • patchaou
    Ha valaki így rám áll annak csak egyszer szoktam szólni :)
  • Nazarov77
    Miért nem kapcsolod ki ezt a besötétített halál utáni látást? Szerintem nagyon zavaró. Options: halál utáni post effect on/off :)
  • ximix #75182
    áá csak most jöttek a mosóból várják megszáradjon a vas :) aztán lehet waxolni
  • Oddball29
    Nem nyomtam screent, csak láttam.
  • MuldR
    Ki volt az?:)
  • Oddball29
    Három cica egymást melegíti, ahogy összebújnak...

Ezek a nyomorultak gyakorlatilag az egész meccset emögött a ház mögött reszketve töltötték.
  • Gunslinger
    Sztem ez sima rémhírkeltés, erre van igény.
  • virkir
    A mai világba semmi sem lehetetlen :D tegnap én is láttam egy ilyen ászt. Először azt hittem KT-val van csak amikor jobban megnéztem akkor derült ki, hogy E-75.
  • jocyd
    köszöntem
  • szabii98
    Ezek az amcsi tankok a Tigris után....hát...sokkal jobbak :D
  • Oddball29
    A HAD-ba felvesznek olyan marhákat, akik rövid 105-össel grindelik az E-75-öt?
  • Sippie
    7.1-es peccsel, december, vagy jövőre
  • jocyd
    köszi a välaszt.
    a francia tankokrol tudtok valamit? mikor jönnek esetleg
  • virkir
    Nincs a fene enné meg mert akkor rögtön kiderülne, hogy csak minden második holdtöltekor kapod meg folyamatosan a maxhoz közeli értékeket, esetleg ha prémiummal tolod.
    A meze user meg örüljön ha egyáltalán sebez valamennyit. Az overtarget-et figyelve azért szépen látszik mikor szopat a játék.
  • Attiska
    Valami ilyesmi nincs a bevitt sebzésre?
  • stork13
    Köszönöm szépen!
  • virkir
    Parancsoj
  • Nazarov77
    7.1, elvileg még idén kijön, kb karácsony köré tippelném. Nagyon remélem hogy megkapjuk prémnek és nem csak etettek minket idáig ezzel, mert ha nem kapjuk meg akkor erősen zuhanó repülésbe fog kerülni a reputációjuk.
  • Bugi Misi
    mákos
  • szabii98
    Mikor lesz ez a T34es patch? Ha belehúzok lehet eljutok odáig..:D
  • bardocz

Fúú, ez de jó kör volt:D
  • stork13
    Köszi, ez meg van nekem is.
    Én olyanra gondoltam ami a bekapott sebzést sorolja fel a képernyőm, lövésenként. Tehát nem tűnik el és az én hp veszteségem rögzíti.
  • Nazarov77
    Na mit olvastam a Q&Aba:
    There are rumours around the forum, that you are considering not to give premium T34 to it's owners when the M103 will arrive. Can you officially deny them and confirm, that there are no changes in the plan?

Remélem sürgősen válaszol erre overlord, mert ha nem kapom meg prémnek a T34et akkor megnyúzom.
  • Nazarov77
    Gyakorlatilag az, kínai T-55 másolat, amúgy a T-54nek is ugyanennyi lenne a páncélja de a fejlesztők a legelső szériát tették bele aminek 120mm volt Azt persze nem reklámozzák hogy azért lett később 100mm mert 120al túl nehéz volt, ami a mozgékonyság rovására ment, de itt megy mint a hülye.
  • Tuvok #75160
    na ja, informáltak
    kénytelen leszek kidobni 2 drága modult:/
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. november 14. 19:54:28
    Jármű: T1 Heavy
    Szerzett tapasztalat: 890
    Szerzett kredit: 16 592
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés