418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pongyi
    Én a 0.6.7-es tesztszerveren fejlesztettem ki a Chaffee-t. De csak azt, a dagileóra meg a T-50-2-re már nem volt idő. Artyban viszont GWTiger-ig jutottam, onnan van az összer arty tapasztalatom:)
  • SZU
    Jaj de jó!

T32-vel találok egy magányos object x artyt. 105-össel telibe lövöm, lepattan, rámfordul, betölt telibelövöm, fél életét szedem le, egyszerre összelövünk, én elporladok, ő életben marad...
  • Toby0501
    Böngészősávba: about:config (aztán óvatos leszel)
    Rákeresel erre: webgl
    Majd a webgl.force-enabled értékét dupla klikkel átállítod true-ra.
  • mordawn
    Update: Firefox 8.0 nekem nem kérdezett semmit, működik. Pedig csak fent van a gépen, nem is használom.
  • DummyBoy
    WebGL kell neki, opera nekem kiírta, kell hozzá webgl bővítményt leszedni szerintem ...

Mondjuk én is Chrome-al néztem meg, mert opera és firefox nem szerette ...
  • davidbog
    Nekem se működik. Nekem az van hogy kiírja model is loading, de nem történik semmi. Se Operával, se Explorerrel, se Opera nexttel nem működik.
  • mordawn
    Firefox gondra nem tudok magyarázatot, de Google Chrome minden probléma nélkül viszi.
  • Desmodromic
    Farfekvésest!
  • Nazarov77
    Lehet hiányzik valami bővítmény, nekem is firefoxom van, és nem ment zökkenőmentesen, engem valami üzenettel zaklatott ahol a folytatást kellett nyomni hogy továbbmenjen és behozza.
  • JasonF
    Valaki adna egy tanácsot hogy a "hitbox link" miért nem működik nekem, firefoxom van és ha vmit kiválasztanék nem hozza azt írja hogy nem kompatibilis, próbáltam explorerrel is de az sem OK!

Valami tanács?
  • flashpointer
    mi ez a kv-slot összefüggés? valami peccsbeni változtatás? ha igen mikor?
  • Pongyi
    Amiatt is érdemes megtartani mert kapsz helyette kettőt ha a dobókocka torony van rajta.
  • Nazarov77
    Chaffee top ágyúja benne se volt a játékban 6.7 előtt. Viszont jól látod tényleg neki van a legjobb ágyúja, szeretem ezt a tankot.
  • Nazarov77
    Ja mivel a sárhányók nélkül jól látszik hogy az egész tank egy keskeny téglatest, nem sok hely volt a cuccoknak :D
    Viszont az E-100nál és Löwénél pofátlanul nagy a "motor" hitbox a lower hull környékén. Tigris I és IInél sokkal kisebb.
  • Pongyi
    Jól gondolom h ágyú tekintetében messz a Chaffee a legjobb? Legalábbis bétában topágyú iszonyat erős volt.
  • egonn
    Chaffe nincs, de a másik kettő fullos:)Muszáj a fürgékkel menni ,mert a TD mostanság csak killnek jó:(.Az viszont igaz h TD-vel több artyval kerülök össze mint scouttal:(
  • Eagle16
    Na, szóval ezért van az hogy a KV-3 mindig kigyullad :D

A piros a motor, a kék az üzemanyagtartály.

• DummyBoy
    :) tudom ... De megoldották WárGémingék, hogy a hőn szeretett artyjaiknak ne legyen olyan rossz ... Hisz erre jött az új "okosabb" meccsméking :)

T2 Light, T-50-2, Chaffee és VK 2801 figyel a garázsban :) VK még nem elit, azt húzom jelenleg ... imádom mindet ... Viszont eredendően arty vadásznak vettem őket, de most max Splinter Cell-ezni jók, mert artyt ritkán látnak ... VK-m még nem elit, de már több E100-at látott mint artyt ...

Szüljenek sünt ...
  • Oddball29
    Mondjuk a nagy francot egyetlen, csak ahhoz játszani is tudni kéne. Ja, és vásárra kell vinni a bőrödet az első vonalba.

Phejj...
  • egonn
    Ne reménykedj! A scout azért drága hogy ne akard sürün használni! Ergo : ők megadták a lehetőséget az artyk kiiktatására csak te nem tudod használni:) Magyarul : nesze semmi fogd meg jól! Bárki tolhatja a top scoutokat, csak senki sem olyan hülye mint pl én hogy 2 scoutot is tolok. Igaz hogy én élvezem:) Még van 4 misi creditem, mire elfogy addigra ujra befizetek pár hónap prémre és visszatédézem:)
  • DummyBoy
    Mert ez így tökéletesen működik. "Az artyk rendeltetésszerűen működnek!"

Tegnap egy GW type E tulaj annyit mondott, hogy ez az egyetlen goldnélküli pénzkeresési lehetőség ...

A T-50-2-vel vagy dagileóval leamortizálok 6 velem egyszintű vagy nagyobb tankot, akkor kapok (Nem keresek ... kapok!) a nyertes csatáért 10-15-20k kreditet ...

Miért nem keresek én is olyan jól mint egy arty? Mennyit kapna egy hasonló csatáért egy Hummel? Vagy mennyi Hummel lenne, ha hasonlóképp keresne vele mint egy scout?
  • Oddball29
    Akkor meg azért menne a sírás, hogy sokan a hosszú arti-grind miatt ruháztak be prémiumra.
  • Scharnhorst
    Eddig nekem a Tier 5-6 TD-k váltak be leginkább mint farmoló járgányok. A KV-t nagyon nem érzem ahogy a ruszki medium vonalat sem. Mondjuk az utóbbi 1 hétben mikor gondoltam, hogy eladom a T-34/85-t egyből jól ment vele a játék de ma megint retek köröket futottam vele. :D
  • patchaou
    Ilyen nincs, hogy még Himmelsdorfon is az arty szed ki :D
  • I.C.ram
    Nem értem, miért nem csinálják azt, hogy az artykat ne lehessen profittal üzemeltetni. Tuti megfogyatkoznának.
  • patchaou
    Repeszpáncélnak akkor volna értelme, ha nem lenne ennyi arty, ha belőttek maguknak onnantól mindegy milyen páncélod van. Gyorstöltő, venti, célzásgyorsító, legalábbis nekem ez vált be.
  • Hypo #75292
    jaja venti, rammer, es hat ez stilus fuggo en vagy a repesz, vagy a celzo
  • hNeo
    én free xp ből egyből ráraktam a 107-es ágyút.
    ventillátort és rammert vettem rá amikor akciós volt.
  • Hypo #75290
    jaj jaj , nyomjad csak szepen a legjobb farmolo tank az osszes eddigi tank td ment a levesbe de KV mindig a garazs resze
  • Scharnhorst
    Amilyen szenvedős eddig a KV szerintem a 100 csatát se fogja megérni nemhogy a 3-400-at, hogy meglegyen az S-51 :D :D
  • Egerwin
    400 csatából megvan prémium nélkül.
  • Sir Charles
    Most tartok 311 meccsnél a KV-val és kb 13000 Xp-kell még az S-51-hez.
    Ennek java része prémium nélküli meccs. Kb 50 meccs volt prémiummal.
  • Redmaster
    Tegnap láttam egy elég érdekes dolgot. Egy ellenséges tigris és egy IS-3 állt egymás mellett úgy hogy nekem az oldaluk volt szembe és az IS-3 volt közelebb. Majd egyszercsak eltünt az IS-3. Aztán pár másodperc múlva megint feltünt és egy kicsivel később megint eltünt ugyanott. Aztán közelebb mentem mert közben kilőtték a tigrist és addigra nyugodtan továbbállt.

Ehhez a KV->S-51 témához annyit hogy én most járok 361 meccsnél és kell még 30.000 XP de minden más ki van már fejlesztve. Plusz én is azon idióták között voltam akik egyből felrakták a KV-2-es tornyot csak mert plusz 100 hp. Szóval ott volt szenvedés rendesen.
  • Adjunktus
    Elmondtam már párszor a klánban is,megteszem itt is.
    Vannak olyan map-ok,ahol 2 spotterrel 2-3 support artyval,meg 10-11 top tier TD-vel,bármilyen támadó csapatból bohócot lehet csinálni.
    De olyan szinten csicskára lehet őket verni,hogy elmegy a kedvük a játéktól egy életre.
  • patchaou
    Az előz accomon elit lett a kv, de fogalmam sincs hány csata volt az s-51, mert azt hagytam a végére. Most új accon ma szereztem meg a 152-est. Ha kétszer bele tud lőni az ember egy nagyobb tankba, akkor már fizet rendesen :D
  • hNeo
    én free accounttal farmoltam s-51 et is.
    500 xp per csata számold ki.
  • Tusy
    - gyakorlatilag prémium nélkül ~500 csatából, de S-51 volt amit utoljára kiszedtem
  • noname23
    l0l "ha érdekel valakit" menüsorba bekéne rakni
  • Scharnhorst
    A másodvonal nem probléma, mert volt olyan menet mikor lemaradtam az egész csatáról annyira tohonyán megy. Viszont a 100-as legénység meg 152-es ágyú nagyon messze még sajna.
    Valaki amúgy farmolta már KV-val az S-51-et? Hány csatából jött neki össze?
  • Renegade
    mert itt sokunknak szép emléke van microval (még MM update előtt), ugyanis szinte bármelyik csatában csinált 6-12 killt, aztán vagy nyert a csapat, vagy elfogyott a lőszer :-)

szóval nem, azt a tankot nem adja el az ember, bármennyire is szopó ágba rakja az új MM időnként

én már rendelném is elő, ha a galaxy behozna párat, esetleg nobodyattis beruház párra és amikor hazajön eladja nekünk :-)