418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kdezso30
    Amióta Tamriel földjén sárkányokat lehet ölni leszarom ezt a World of Arties-t, talán csak a duplázókért jövök be.
  • Ohyner
    Ebben a játékban csak hülyék vannak! 80% Taigetoszi szökevény, a maradék 20% meg idióta, mert így is képesek játszani, elviselne a teljesen unfer machmakinget, az artykat és a debileket, csak mert szereti a tankokat.
  • szabii98
    mennyi hülye van ebben a játékban...
  • Oddball29
    Én a 122 mm D-25S-re hajtok vele, de egyelőre csak a napi duplákat futom, most lett meg a motor hozzá.

Tulajdonképpen csak annyit csinálok, hogy elvánszorgok az első TD-s helyre, és ami elém kerül, abba belelövök, átlag 2 kill csatánként így is összejön (ami gyakran 2 lövés összesen, dehát..).
  • Sippie
    szerintem nem sokan raknak rá 122-est. Drága lőszer, lószar pen. A 152 legalább mindig sebez :D ha talál persze. Amúgy én se vagyok megelégedve vele, kb 90%-ban legalacsonyabb tier, de ezvan. ISU-ig valahogy kibírom, ott meg majd BL10-el ütni fog a dolog, remélem :D
  • Gottfried
    Hilfe !!!!!

Csak nekem ilyen mocskosul szar a SU152 ?? Hogy a francba lehet hogy ennyire nem megy vele a játék? Az összes eddigi TD-vel élmény volt játszani.55-57% győzelem,sokkal több kilőtt tank mint csata,ezzel a szeméttel meg 60 csata után 45 kilőtt ellen és 44% győzelem. :-(
    Hihetetlen hogy 10 csatából nyolcban alul vagyok és szinte semmire nem megyek vele.
    Annyira vártam már hogy megvegyem de eddig a legnagyobb csalódás a játékban. :-(
    SU152 tulajokhoz egy kérdés: A 122-es ágyúkkal jobb lesz majd? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen vele ?
  • ximix #75352
    Tehát akkor rövid 75-os HE-vel és BANZAI...:) legalábbis nekem tetszett az elején kicsit idegesítő és egyben nevetséges, hogy egy KV-t menet közben 20-30 méterről is elhibázz .
  • TDantes
    Ha kempel? PIII-al? Ilyet ne is mondj...PZIII-al ha látnék valakit kempelni magam lőném ki.
  • Metalmilitiakid
    hát ha spottolsz vele akkor édesmindegy, ha kempelsz akkor meg talán inkább az 50 es mert gyors és pontos
  • Rainbow15
    PZ III-ra mi a jobb szerintetek, az 5cm-es vagy a 7,5cm-es löveg? Meg van mindegyik, bár egyikkel sem játszható számomra, ennél még a Lee is jobb volt.
  • Egerwin
    Pedig a 152-es löveggel nagy élvezet vele játszani. :)
  • Ohyner
    lol 10 meccs óta nincs killem T29el 1000-s átlagsebzés mellett! 5 meccs óta folyamatosan a top artyk lőnek ki 8-12 játékost oldalanként.
    Ez ám a játék!
  • ximix #75346
    Megalakítsuk a TDonly klánt :)
    bár akkor az enemi rögtön full T-54-el indulna, amik persze hullanának egy elöl T95 háta megett JT sorfaltól. Hmm jól is nézne ki.
  • ximix #75345
    Ne aggódj lesz az fordítva is, amikor majd meglátja a csőszájfék nélküli ágyút a Ferdin már dobja is a keresztet magára :), de addig rögös az út egy kicsit.
  • Desmodromic
    Pláne nem könnyű eltalálni háromból kétszer 300 méterről, D-2-5 nevű shitgunnal.
  • Nazarov77
    Ja, ha messze van akkor marad a HE.
  • Sippie
    jó gondolom a teknő része, ugyanúgy mint bármi másnál, de azért azt nem olyan könnyű eltalálni ha nem 20 méterre van. Sztem :D
  • Nazarov77
    Én 90essel is át tudom ütni, legeslegalját kell lőni szemből.
  • Sippie
    tigerP-met ütötte már át szemből stugIII is. Annyi hogy a front ferde részét találta el, ahol már nem 200 milis a páncél, hanem csak 80 állítólag. Valszeg ez volt a ferdinél is, mert az alváz ugyanaz.
  • Desmodromic
    Még egy T25 volt ami átüthetett volna, és esetleg nem láthattam, és pont ugyanakkor lőtt, amikor a KV-3, de az meg nem tud 440-et sebezni. Szóval shit happened...
  • Koridor
    Mai elsö köröm a KV-val: kapott találatok: 19
  • Metalmilitiakid
    A KV3 az egy igen különleges állat, énsem értem. Ahogy nézem nagyfiúk ellen van elemében. Én is akkor tudok vele alkotni, ha is 3 meg 4 ellen vagyok, kicsik ellen nem jó.
  • Sippie
    :D:D Én az amcsi 105össel sem tudom átütni a ferdit szemből, aminek 198 az átlag penje :D
  • mjord
    törölt hozzászólás
  • Desmodromic
    Azt annyira bírom, amikor egy KV-3 lealázza a stock ferdimet. A 200-as frontomat átlövi 300 méterről a 175-öt átütő D-2-5-el, ami átlagban 390-et sebez, most persze 440-et. Én meg pattogok, mint kecskeszar a deszkán. Grrr...
  • DummyBoy
    Ha fele annyi pént hoz majd mint a Löwe és a Type akkor is dupla annyi lóvét hoz majd mint a KV ...

Mindenesetre remélem jó pénzkeresőt csinálnak belőle ...
  • Nazarov77
    Onnan tudom hogy mondta overlord.
  • Legitimista
    Havi 5500 aranyat költök kábé. Más ennyit elkölt egy bebaszásra.
  • Koridor
    Gondolkozom rajta hogy ha a meglesz a tp a stugIII-ra valamelyik gépet eladom és visszaveszem a su5-öt. Csak kissé riaszto hogy a su8-hoz 47000 tp kell. Mondjuk 5500 már megvan bellöle.
  • ollie
    Ezek tipikusan azok, akik még elbújni sem tudnak jól, mert mindig úgy állnak be a bokorba, hogy kiló belőle az arty eleje.
  • Koridor
    Azt imádom amikor egy bokorhuszár arty leidiotáz hogy miért nem állitottam meg a pz38-al a Type59-ast mert akkor ki tudta volna löni.
    Válaszoltam neki:
    Oh, yes. Face to face to tier4 Pz38 vs tier8 Type59. Stupid!
  • Toby0501
    Te kinél bankolsz?
  • ollie
    Honnan tudod, hogy ez is olyan prémium lesz, mint a Löwe vagy Type 59? Lehet az olcsóbbik fajtából is, ami nem hoz annyi pénzt, nem?
  • Nazarov77
    Ha nem érdekelne a prémium tank akkor is megérné, mivel M103at is kapsz a T34 helyére, az úgy meg ingyen 3 500 000 pénz + slot. A T8as prém T34 meg legalább 7500 gold értékű cucc ingyen elég szép dolog.
  • Legitimista
    Egyébként kit érdekel, ha nem lesz prémium? Eredetileg ezért húztam végig az amcsi heavy vonalat, de most már úgy vagyok vele, hogy annyira nem vagyok rászorulva egy tier8-as premiumra, annak ellenére, hogy nincs másik se,
  • Oddball29
    Motor
  • HappyHunter
    Ma este valószínűleg összejön a pénzem a Pershingre. Mit vegyek meg el˜őbb rá freeXP-ből? Láncot vagy motort?
  • Nazarov77
    Ja most olvastam én is. Szerencsére a 7.0 teszt patch kérdésre nem mondta végre hogy few weeks/next week hanem hogy remélhetőleg beindul a héten, de jó lenne már végre.
  • Gunslinger
    Hülye barom: - There are rumours around the forum, that you are considering not to give premium T34 to it's owners when the M103 will arrive. Can you officially deny them and confirm, that there are no changes in the plan?

Überlord: - I can officially DENY this.

Na ugye, nem kell betojni, de az ilyen pletykaterjesztőket simán banolnám, csak rombolják a közösséget. Kb. százszor le lett írva a hivatalos álláspont és ennek ellenére vannak akik tolják a negatív hülyeséget.
  • Scharnhorst
    Ez is szempont volt, a farmolás mellett, de mivel ennyi csata kéne, meg ennyire nem megy szerintem csak a first wineket tolom le vele :D az igazi játék meg marad a jól megszokott járgányokkal :)