418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #75438 Hogyne lenne.Ilyen pl a 20 mm flak.De minden nemzetnek van alacsony tierben.
Anime.Tier 6-7-ig egyáltalán nem probléma a tankok eltartása.Még profitot is hoznak bőven.Tier 8-ban is ki lehet hozni 0 szaldósra a költségeket. -
Van gépágyú? :) -
bornofakone #75436 is-4 nem azért kerül t10-be mert erős....ez sztem teljesen hülyeség, azért kerül oda, mert jön a második orosz ág, és nem tudtak más tankot rakni is-4 fölé t10-nek, egyszerűbb megoldás volt +hp-t rádobni meg foltozgatni mint csinálni 1 új t10-t....amúgy remélem h kegyetlen op lesz majd a t9-s ruszki tankjuk...st-1 v mi a neve :D szeretnék vele alázni pár e-75-t....
az pedig h korrigálnak olyan modulokat amelyeknek a helyén kellett volna lenni eddig is...nem tudom miért olyan nagy probléma...végre 1 kicsit leszállnak a földre az e-75-k :) -
Igen ez a társaság nagyon tetszik nekem, jó ez a topik és a játékot is kezdem megismerni, a benne rejlő lehetőségek kezdenek érthetővé válni, zsiga, csak függő ne legyek... apropó az első három tankom magától gyúgyul meg de az első panzerem amit már én vettem meg azt nem kevés summáért teszik rendbe... lőszer se olcsó... és akkor gépágyút nem is merek használni, az zabálja a múníciót, van előnye is? Mozgás közbeni tüzelés? -
davidbog #75434 Az, hogy egy modul teljesen rossz helyen van, mert az adott harckocsokin a valóságban nem ott lett vona, azt csak javítsák ki.
Az azért teljesen más, hogy bizonyos harckocsik nem lettek volna felszerelhetőek egy-egy löveggel/toronnyal ami a játékban felrakható rájuk, mint ha modulok vannak rossz helyen. (Mellesleg az irreális felszerelésben se maradnak el a németek az oroszoktól.)
Az E-75 tényleg erős. Összességében van olyan jó mint az IS-4. Az IS-4 pedig tier 10-be kerül mert kicsit erős tier 9-ben. Szóval inkább örülj neki, hogy csak ennyit nerfelnek az E-75-ösön. -
kiskami #75433 Nem lesz semmi abból a pöcsből mostanában, mert még a szuperteszt szerveren se sikerült tesztelni. -
hNeo #75432 újra:
-
hNeo #75431
-
ropi88 #75430 mi ez az 10x szorzó, meg hol van? -
Orpheuslow #75429 augusztus 8.-i regisztrációval kilehet próbálni?:-) -
bornofakone #75428 10x-s szorzó creditre meg xp-re is és 1 bizonyos mennyiségű goldot is kapsz -
Seriallkillah #75427 valamikor májusban regisztráltam illetve még a bétába is nyomtam. Remélem ez elég lesz ahhoz hogy tudjam használni. Miért jó a teszt szerver rész? Bármilyen tankot megvehetsz? vagy ami ki van fejlesztve az olcsóbb vagy mi a jó a teszt szerver-be? -
Ez itt úgy működik, hogy a rendes patch előtt 1-2 héttel mindig kiadnak egy teszt patchet amin még változtathatnak majd. Úgy tudod majd használni, hogy letöltöd majd ezt a test patchet majd másolod a WOT-ot egy másik mappába az egész játékot másolod tehát mondjuk WOT test névre tökmindegy, majd oda telepíted fel a teszt patchet. De ez nem mindenkinek működik csak akik még a nyáron vagy az előtt regisztráltak a wotra! -
ilsalon #75425 Amúgy végiglapoztam a FAQ-t és a közepe felé kirészletezi az xp meg hasonló dolgokat.
Javaslom még az egyes járműfajták és nemzetek ismertetéséről szóló részt, hogy legyen némi fogalmad milyen gépet szeretnél.
Esténként érdemes tapasztaltabb játékosokhoz csapódni platoonba, vagy csak megnézni ki hogyan játszik. Az elején én mindig végignéztem a meccseket miután felrobbant a tankom, hogy mások hogyan helyezkednek, merre támadnak, stb.
A hun csatornán tudsz ismerkedni, vagy ráírsz valakire privátban. Engem is megtalálsz a játékban ugyanezen a néven. -
Seriallkillah #75424 Van teszt szerver? Honnan és hogyan lehet letölteni? EVE-online-ba játszottam legutóbb teszt szerveren ott nagyon hasznos. -
Elvileg erre a hétre van időzítve. -
Sziasztok!
Tudtok már valami pontos hírt hogy mikor jön a teszt serverre a 7.0? Ezen a héten már jönnie kellene nem?:S -
ilsalon #75421 Akkor viszont kérdezz nyugodtan, nagyon sok hozzáértő van itt, aki szívesen válaszol. -
92% IS-ben 100% volt. Nem hiszem, hogy az a 8% ennyit számít. Kb 2x lassabb. Lehet, a fejlesztett toronnyal jobb lesz, de azt meg úgy is elveszik köv patchben elvileg :( -
gondolom a gyengébb crew miatt lassabb -
Nem gondoltam volna, hogy az IS-3 ekkora szopás lesz a 122 mm-es IS ágyúval... :D 175 pen nem sok mindenre elég t8-9-10-ben. Meg szerintem sokkal lassabb a célzás mint az IS-en volt. -
Gunslinger #75417 Nekem is van E-75-öm, de nerfeljék, mert rohadt csíter cucc jó kezekben. Más kérdés, hogy az is kedvelt noob tank, valszeg ezért szar vele a win ratio. -
Orpheuslow #75416 az e 75 jó úgy ahogy van,mivel nekem is van:-) inkább az e-100 al törődnének ,az alja túl papír,és ottvan a tornyon a távolságmérő is ahol ha lövik viccesen durva hp-kat vesznek le róla. -
Seriallkillah #75415 Ne is nerfeljék az egyik legjobb tankot a játékban. Szerintem így is bőven alatt van a IS-4-nek. Mondjuk az IS-4 se hiába lesz t-10-es tank. Kíváncsi vagyok milyen bónuszokat kap. -
Nazarov77 #75414 Ne nerfeljék, én megtartottam nem adtam el :D -
A Hetzer nem az én világom. Nem tetszik és béna is vagyok. -
hNeo #75412 most már lehet nerfelni az E-75 öt, már eladtam ;) -
Gunslinger #75411 Persze, megmagyarázzák, mégis mit vártál? Mellesleg E-75-re tényleg rá is fér egy kis nerf. -
hNeo #75410 legyél naívabb. működnének. nem hazudnak. és historical. -
Nazarov77 #75409 Imádom az ilyet:
By the way, SerB just admitted in the RU forum, that the nerf of E50-/75 has only "historical" reasons and no balance reasons
Ezt a historical reasont szerintem hanyagolni kéne mert nagyon sok tank van a játékban az összes nemzetnél amik nem működnének bizonyos konfigurációkkal a valóságban. -
Nazarov77 #75408 De legalább ne hazudnának, Q&Aba volt szó hogy E-50,75nek átteszik a váltót az elejébe, persze flame lett jogosan, overlord ilyen f*szságokat írt hogy hát ez nem nerf. ( nem a francokat nem, lower hull átütésnél amit mindenki lő kigyulladás és motor sérülés... ) Aztán olyat is írt hogy az E-75 messze túltejesít T9 heavyk közül.. aha IS-4 az 1.
Meg ugye mindig azt hangoztatták hogy szegény T-54 a leggyengébb hát nem. Mondjuk ténylegesen összehasonlítva lehet az, mert E-50el szétverem simán Pattonról meg nem nyilatkozok amíg nincs meg.
Meg azért a Nation rankingnél is érdekes hogy mindenhol a németek az utolsók, Mission accomplished részükről. -
Mééér? A Hetzer annyira jó kis gép. Sokszor visszasírom. -
Tele van a f@szom, eladom a Hetzer-t és veszek egy artyt. de lehet hogy a KV-t is eladom és veszek kettöt. -
Többet tudtam meg a hozzászólásodból mint az egész FAQ-ból ami mindenről ír csak arról nem amit én akarok tudni.... -
hNeo #75404 kohn, nagyon sok a tier 1-2-3 tankos account.
nagy tank csak néhány százaléknak van.
így rájuk a 12 ezer sok.
:) -
bgabor #75403 Ez teljesen igaz, de szerintem sokan nem szándékosan viszik bele az érzelmeket és a történelmi sérelmeket, mégis érvényesülnek. -
KohnBela #75402 Nahát, még több érdekesség:
Az aktív 420 ezer accounton összesen van ~100 ezer arty. Abból is tier 7-8ban csak 12 ezer.
Ezek alapján alig kéne hogy találkozzál velük.. Szinte soha.
A valóságban azért én máshogy érzem.
-
egonn #75401 ezt meg kellett mutatnom:) Lehet nem nagy durranás de jó volt!
-
MuldR #75400 Nemtom, nekem az amcsi agyuk bejonnek. Jo az. Bar teny, hogy a lowe utan minden pontatlan :) -
Gunslinger #75399 Én úgy vagyok ezzel, hogy ez csak egy játék, kár bármilyen ideológiát belekeverni. Arról nem is beszélve, hogy amerikai diktatúra meg nem volt Európán, mégis velük játszanak legkevesebben. De a német tankok aránya valóban kiugró.
ezt meg kellett mutatnom:) Lehet nem nagy durranás de jó volt!