418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Talán ez segít:

Ezekkel a beálításokkal használom.
  • bgabor
    SU-85 tényleg az egyik legjobb TD, amivel valaha játszottam. Tegnap volt egy csatám, kilenc killt csináltam vele, meglett a Böllér medál. Ma hét killes meccsem volt vele.
    Nagyon durva a 107mm és a magas rejtőzködésű legénység kombója egy TD-ben.

De én se megyek tovább szovjet TD vonalon(sőt, egyik szovjet vonalon se, a kimaxolt IS, T-34/85 nekem bőven elég volt hogy elvegye a kedvemet).

Inkább a német TD vonalra megyek rá, mert a Ferdi nagyon izgatja a fantáziámat. Oké, hogy csak egy TD, de 200-as front páncélzat, legjobb ágyúval 246 pen és 490-es damage, mindez Tier8-on.
  • bgabor
    Na de nem valamelyik effekttől ilyen ragyogó zöld? Utófeldolgozás vagy ilyesmi?
  • Oddball29
    Tudod, lehetne rosszabb is. Ha lenne duda...
  • virkir
    De könyörgöm a héten csak ilyeneket rak mellém.
    Az előbb Mineson 3 walletwarrior type59 úgy kezdte a dombmászást, hogy összeakadtak és kellet nekik fél perc mire kibogozták a három tankot.
    Komolyan már sírva röhögtem rajtuk még lőni is elfelejtettem a Hummel-el.
  • bardocz

Rólam azon kívül, hogy balfaszok vagyok, mi derül még ki a statomból?
  • Gunslinger
    Na ja, az ilyen csak ellenfélnek jó.
    Amúgy érdekes, én ma nem igazán kaptam sok artys csatát, ugyan nem játszottam ma többet 10 csatánál, de egyetlen egy arty hitet sem kaptam, lehet csak mázlis napom volt.
  • Oddball29
    Ilyeneket majd szénné kell reportolni az új rendszerben ingame.
  • Oddball29
    Na jó, én visszavettem a Szu-85-öt kreditfarmolásra, és hagyom a SU/ISU vonalat. Ahhoz, amit én játszom, ahhoz tetű még a jobb motorral is. Soha többet nem szidom a T25-öt.
  • virkir
    Egy másik gyöngyszem máról ez is beállt kempinovkán a leghátsó házba és onnan nézte végig az egész buktát.

• virkir
    Ez egy dolog de, hogy ma már a 7. körbe nem tudom leduplázni az E-75 meg a héten megint esett 2%-ot a win na ez a bajom.
    Meg az ilyen MM

Véletlen mi? Meg a faszom, ezt nem hiszem el mafolyamat ilyen köröket kapok, hogy nálunk a szedett-vedett náluk meg a nagyja mind platoon.
    Ja és mielőtt kiléptem.

• Sippie
    előbb 7v7 arty volt, egyik hummel én voltam... végére maradt 2v2 arty, spottoltam, aztán foglaltam, és nyertünk :D
  • Oddball29
    A szomszéd gyepe, ugye...
  • I.C.ram
    Mozdulni nem tudok az artyktól. Nevetséges ez az egész. Egy meccsben már nem ritka a 9-10 arty. Két lövésből kiszednek úgy, hogy esélyem sincs.
  • bardocz
    Én ma olyanba futottam bele, hogy a kezdésnél elindulok himmelsdorfon, elkanyarodok balra, aztán amikor az egyik társ elé érek elémjön, és nem tolatni kezd, hogy haladhassunk, hanem nyomja tovább. Nagy nehezen lejövök róla, erre az egyenesben újra belémjön, és lenúboz. A gyors likvidálása helyett csak leidiótáztam inkább. Mondjuk egy T-28-nak lehet nem kell olyan nagy kárpótlás, ha szétlövöm.
  • bgabor
    Hűha, így fest a WoT max beállításon? Melyik grafikai beállítástól ilyen szép a fű? :D
  • NorBear
    Elég sok mostanában az unfair csapattárs. Ma egy IS-2 élő pajzsnak használta a Panzer IV-esem. Kis híján kilőttek de nem engedett fedezékbe tolatni a rohadék. Amúgy ugyanez az arc elhagyta a védőkört az ellenséges bázis elfoglalásánál, ezért majdnem kikaptunk miatta.

Egy másik pályán egy őrült csapattárs lőtt minket. Nem tudtuk máshogy leállítani. Ki kellett lőnünk!

• davidbog
    Jó kis oldalak. A 4,2/2,8 cm Pak41-ről tudtam, azt is megtaláltam amikor keresgéltem, de a 2.8/2.0 cm Pz.B.41-t nem ismertem.

Köszönöm a képet a 75/55 mm-es lőszerről. Nem néztem a wiki linkjeit, pedig már tapasztaltam, hogy hasznosabbak tudnak lenni mint maga a wikipédia. :)
  • inter15
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. november 16. 22:20:53
    Jármű: Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat: 3 144 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 54 507
    Csatában elért Achievement: Megszálló
  • Oddball29
    Sztem ennyi játékkal és ilyen statokkal csomószor csak beparkol egy game-be, aztán vagy megnyerik a többiek, vagy nem.

• Bmsrt
    Hát ez valami mazochista az tuti!Kv-13-at azonnal eladtam amint kifejlődött a T-43 talán a leghasznavehetetlenebb tank amivel a játékban találkoztam(a Lee után persze),ez meg ezzel farmol,szemmel láthatóan minimális sikerrel.De csatája az már van bőven,nem úgy tűnik hogy kedvét szegné a vereség,vereség...
  • Gunslinger
    Azta rohadt...4 hónap alatt annyi csatát ment, mint én 7 hónap alatt, 48%-os túlélés, több, mint amennyi a győztes csatája, ez valszeg végigkempeli leghátul az összes csatát aztán vagy elérnek hozzá vagy nem. De a legszomorúbb, hogy még az ilyen gyökerek is simán elviszik több ágon is tier 9-ig a vacak átlag 200 xp-jükkel, mert éjjel-nappal tolják és sok kicsi sokra megy...
  • virkir
    Én meg ezeket imádom, eszemfaszom megáll minek játszik az ilyen.

Konkrétan egyet nem lőtt a 100 méterre álló E-75-be, azt hitte nem veszik észre mert bokorba áll. Ja bazmeg csak a fél tankod kilógott belőle te gyökér.
    Egyszerűen nem tudom mit kéne csinálni mikor berak 2-3 ilyen játékost egy csapatba mellém, és ha megszakadok se tudom egyedül elvinni a csatát.
  • I.C.ram
    IS-3 a legszarabb tank eddig, amit valaha vezettem. BL-9 még nincs meg, de nem tudom, hogy fogom vele kihúzni addig. 175 pen 0.4-es pontossággal semmire nem elég.
  • Bmsrt
    Én ezt imádom bennük:

Su-14 1 lövése okozta ezt és még csak be sem talált rendesen hanem elém szellentett a drága...na és végül ő is lőtt ki.(az esetek úgy 70-75%-ban tuti hogy arty szed ki a heavy ból)
  • Lator3
    Meg szereztem a Tank Master címet /nem is tudtam,hogy van ilyen/
    Minden egyes tankból ki kell nyírni legalább egyet.
  • Ohyner
    Nem igaz, top tank vagyok nyomulok előre mindkét kis arty engem lő, két percig kerülgetem a lövéseiket, miközben egy panther (L100), és egy vk is tüzel rám pár kis tankkal megtámogatva.
    Kilövök három tankot, panthert lelövöm 40%ra visszavonul egy kis medium meg egy hetzer mellé. Alig karcoltak még meg támadok, erre pukk -80%hp (kb1k)+ 4 modul mínusz. Folyamatosan mozogtam, csak a lövésekre álltam meg kicsit és egy grille lényegében one shotolt. Persze ekkor megindult minden tank felém a fedezékből, de mielőtt a panther kilőhetett volna, akivel kemény küzdelmet vívtunk sziklától szikláig, a másik kis pöcs arty kilő.

Egyszerűen tönkreteszik a játékot. MErt ezt így nem lehet élvezni.
  • ximix #75531
    off
    Igaz igaz , bár valamilyen szinten helyzetfüggő az én kis hatótávú routerem, és az egy szem szomszédom nem igényel hú de nagy védelmet, de Bp-n a VIII. ker.-ben már nem árthat egy tömblakás közepén a 64 karakter :)
    off
  • Animefox
    Panzer 35t van nekem de hogy lehet hogy a kaszt szerint a következő a Panzer 38t az 10mm-vel vékonyabb páncéllal rendelkezik?
  • Ohyner
    Amúgy minden tiszteletem azoknak akik a T29el tudnak normális meccseket játszani. Bármit csinálok az első két percben oneshotol egy arty, mondjuk úgy nem nehéz ha 5 van belőle, és csak az ellenfélnél van scout tank.

Nem tudok mit csinálni azzal se, hogy mire elgurulok valami lőállásig a top 5 tankunk halott? Mit lehet ilyenkor tenni? MErt már nagyon elegem van ezekből. Sokat mondok ha átlagosan 2lövésnél többet tudok leadni. Pedig nem megyek előre eszetlenül.

• klezzz
    off
    Mac szűrés marhára nem ér semmit mert a router meg a gép is küldözgeti a mac address-t a "levegőbe" és egy kis hozzáértéssel simán ki lehet szedni a csomagokból, ha megvan át tudják állítani a saját hálókártyájuk mac-jét erre és máris csatlakoztak...

Ne ajánlgassunk már ennyire lyukas gyenge dolgokat. WPA2 jelszó kell minimum wifi routerre.
    off
  • Bmsrt
    A Su-152 szépen bemutatkozott nálam első kör: Campinovka Topgun lett a vége vesztesnek látszó szituból fordítva (egy afk med(az utolsó pillanatban csak megindult) egy jp és a "piócák" szemben 2 med 1 Stug 1 Is 1 Kv meg a piros csapat élősdijei...3arty/csapat)Ebből még kiszedtem az Is-t a Stugot és az egyik Vk3000akarhányast és a Kv-t.Túlélni nem sikerült mert mind a 3 parazita rám összpontosított ezért a mutatványért,de azért Derp csúzlival kicsit mázli 9 lövésből 8 talált...(valószínűleg a büdös életben nem megyek többet ilyen jó kört vele szvsz...)
  • ximix #75526
    off
    http://speedtest.net/
    Nagy általánosságban ezt is szokták használni méréshez.

MAC cím: röviden csak azok a gépeket fogadja el a wifi/router amiknek megadtad a MAC címét, ilyenkor az adat forgalom nincs letitkosítva.
    A MAC cím 12 betű és szám keveréke pl a számítógépednek is van, de ha wifi-vel kapcsolódsz akkor a wifi kártya MAC címe kell a routernek.
    off
  • redsting
    Köszönöm az eddigi segítségeteket is és elnézést kérek hogy nem a játékról kérdezgettem!
  • Gunslinger
    1, Valóban német játékosokból van a legtöbb EU szerveren.
    2, Nem emiatt vesztették el a háborút. Az amcsi heavy ág komplett egésze csak prototípusokból áll, nagyon nem illik rá a tömegtermék kifejezés.
    3, Vicces, hogy ezt írod, mikor a német fán van a legtöbb csak rajzasztalt megjárt tank, oroszoknál szerintem csak a t7-8 artyk nem léteztek prototípus formában, az összes többiből épült példány, még az Object 704-ből is. Amerikai részről szintén hasonló az arány, talán csak a T25 AT-ból nem volt prototípus. Prémium tankokat nem számoltam ide, köztük is akad csak rajzolt tank.
    4, Ez viszont igaz azzal a kiegészítéssel, hogy nem csak magas tierben domborítanak, majdnem az egész közepes ágon a németek a legjobbak szerintem, t5-től t9-ig.
  • Trabant93
    A 40-es ping nagyon fasza!Nekem olyan 50-60 körül szokott lenni
  • redsting
    Csináltam máshol egy ping tesztet.Eredmény:ping 40ms,valami jitter 4ms.Ez most jó vagy rossz?
  • redsting
    Pinget nem írt!A UPC oldalán futtattam le a tesztet.A tefonom nem lát engem csak én szomszédot,de ő is védve van.
  • Ohyner
    Hát nekem inkább az a vicces, hogy leggyakrabban meccsenként 1-2 lövést tudok leadni a 5-6 arty miatt.
  • Gunslinger
    Ó dehogynem, a T34 tornya is csak annyira erős, mint a T29-nek és a T-30-nak, csak a lövegpajzs brutál, mellette 177mm-es a páncél, már tier 8-tól át lehet lőni kényelmesen.