418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Attiska
    Vagy mondjuk Overlord bebaszva vodkát önt a szerverbe, hátha az is szomjas.
  • Gunslinger
    Az M103-nak igen, de utánanéztem, én sem tudtam jól, mert nem 177 hanem 178.
  • Eagle16
    127
  • Nazarov77
    Csak aztán nehogy extraordinary dolog történjen miközben másolják a szerverre a teszt verziót Olga takarítónéni leveri a biztosítékot a porszívójával.
  • Nazarov77
    Na végre!

If nothing extraordinary happens, it will be deployed to public test tomorrow.
  • MitsuMishi
    Hát,multkor engem lecsitereztek.Én meg röhögő smileykat raktam ki,meg hogy lol.Erre nagyon bepöccent,már ott verte a billentyűzetet :D Néha megspékelem egy "igen és akkor mivan?Mit tudsz ez ellen tenni?" Na ott végleg elszakad nekik a cérna :D jó nézni ahogy vergődik a vérpisti.
  • foxbat88fx
    hát azért gondolom sok feljelentés kell hogy valóban kapj valamit, de tuti lesz ilyen, soxor csítereznek le engem is. pl M4-el egylövéseztem egy VK3001H-t akkor is, vagy KV 152essével egy Tiger II-t :)

CTrl+print vagy sima print a kép, nálam simán működik :) nem kell ctrl
  • Plata
    Nekem alapból odarakja,nem kell ctrl.
  • Sippie
    alig várom már hogy mindenki feljelentsen akit kilövök, megsebzek vagy csak ráfordítom az ágyút :D
  • Gunslinger
    Ejj, ezek szerint ez most nem jött össze. Ctrl + printscreen gomb és a játék könyvtárába rakja, kép nélkül meg se próbáld a feljelentősdit.
  • MitsuMishi
    Ha nyomom a print screent,egyből meg is csinálja a képet ugye? Szal nem vágólapra rakja ugye?
  • foxbat88fx
    np, ja screenshotot mindenféle képpen csinálj mindig, jól jöhet :)
  • MitsuMishi
    Ja bocs, egyszerre :D köszi
  • Gunslinger
    Elvileg ezzel már nem foglalkoznak, de próba cseresznye, supportnak lehet írni, természetesen csak screenshottal.
  • MitsuMishi
    Mivel én voltam legelől ~200 HP-val ő meg ott kullogott mögöttem valahol 50 méterrel nem hinném hogy golyófogónak használtam volna.Na mindegy.Kiröhögtem a gyereket,erre nagyon allergiásak az ilyenek.De akkor semmi ilyen feljelentős cucc nicns?Valamit olvastam ezzel kapcs
  • foxbat88fx
    most sehol, mert auto rendszer van, de majd 7.0tól ingame rendszer lesz kb. olyan h katt a nevére és már fel is jelented....

idegesítő az ilyen... múltkor én is KV-ztam, egyszer csak egy lövést kaptam hátulrol. mondom WTF, nincs is ott enemy, késöbb pont hátranéztem és látom hogy a kis marder 2 rámfordul és seggbelő... na adtam neki a 152essel :D:D
  • Sippie
    trollgunnal az szintén 1 lövés lenne :D Lehet megvártad míg rálőnek, majd amíg töltöttek a KV meg célzott addig kivégezted. Egyébként a fene se tudja, neki az minusz credit.
  • MitsuMishi
    100%-os TD-ket lőttem ki egy lövéssel,még azt se mondhatja hogy lelőttem a killjeit...
  • Sippie
    gondolom mindenkit kilőttél előle, és morcos lett
  • MitsuMishi
    Hol lehet játékost feljelenteni?És hogyan? Most is, top tank vagyok IS-sel, 5 killnél járok.KV társam beirja hogy IS fuck you és a trollgunjával belémver egyet és meghalok. Ez most mi a fasz?
  • Sippie
    respect...
  • ollie
    Mintha sok értelme lenne.
  • sad1976
    W.O.T. Magyar szinkron a készítőnek
    na végre! ezt is megérhettük :) .most teszem fel. még nem próbáltam..http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34592942&nid=6091117
  • R3nton
    T30 remek tank. Nekem az van és jobban szeretem mint az is-7emet.
  • sad1976
    FPS – sebesség - teljesítmény növelő megoldások
    WOT Tweaker 1.7
    "Ebben a leírásban, azok számára kínálnék pár megoldást, akik szerényebb hardver lehetőségekkel, gyenge, régebbi gépekkel rendelkeznek, de mégis szeretnék a World of Tanks játékot élvezhető, játszható sebességen futtatni. A sebesség növelésére többféle lehetőséget is lehet a neten találni, ezekből válogattam a leghasznosabbak közül"
    http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691&nid=6065447
  • Sippie
    *21 csata 5 győzelem a T34 statisztikája, 6ből 1 a mai napé
  • Sippie
    nem azt lőtte, láttam oldalt a helyét.

21 csatából 5 győzelem. Éjjen a fasszopó MM, az egész véletlen stock tankokat dobálunk fullos T9-ek ellen, a tetvedék pályáival együtt. Ha tankkal vagyok artybarát mapra kerülök, ha SPG-vel vagyok akkor 10-ből 9x artic regionba rak ahol 100-ból 1x látok meg egy célt, és persze északi kezdéssel ahol középen akadály nélkül rohan át a scout hogy kiszedjen.
    T30-at elképzelem mekkora fos lehet, Tier7 torony, Tier7 Alváz. Hát azt farmolja ki akinek két anyja van.

6 csatából 1 győzelem. Meguntam mára, feldughatja a 3x xp-t a seggébe a játék.
  • Gunslinger
    A lövegpajzs mellett csak 177mm a páncél, át lehet lőni még egy Tigerrel is.
  • ollie
    1. lehet, hogy gold lőszert használt
    2. lehet, hogy a parancsnoki kupoládat lőtte
  • Sippie
    Ühüm... T34 csodajárgány, learctámadózom E75-öt, lazán átlő az összes lövésével. Torony oldalsó részét szemből, érthetetlen hogy nem lett richochet... Simán sebzett, oké. Aztán valahogy torony és test közelébe lőtt, szintén semmi pattanó, átlőtt mint a szart. Hát funny. Ja és persze én egyszer sem tudtam sebezni.
  • Gunslinger
    Attól függ melyikre, én IS-4-en és IS-7-en 100%-os repair mellett is lassúnak találtam a lánc visszarakást, ezért mindkettőn tartok toolboxot, de egy közepes tankra felesleges, azok gyorsan felkapkodják, más modul miatt meg nem érdemes rajta tartani.
  • foxbat88fx
    Nekem sincs letiltva, oké akkor majd karácsonyra gyüjtök azt veszek 5500at :) Köszi!
  • Attiska
    Ha ki van maxolva a legénység szerelési képessége, kell még a szerszámosláda az adott harckocsira?
  • Dean108
    Szerintem bármivel, amivel ilyen telefonszámot felhívhatsz, tehát ha nincs letiltva.

A céges mobillal nem engedte, már próbáltam!
  • Attiska
    Egyre jobban tetsik a VK3001(P)

Győzelem!
    Csata: Westfield 2011. november 17. 16:08:45
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 2 886 () Szerzett kredit: 24 969
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
  • foxbat88fx
    Szia! Annyi kérdésem lenne, hogy ez működik feltöltő kártyával is??
    Mert valaki olyat mondott hogy csak előfizetésessel!!
    Köszi előre is!
  • Gunslinger
    Nem csak a ruszkik értik, csak általános iskola alsó tagozat matek kell hozzá. Egy álcaháló 100 kg súlyú, a fejlesztett motor meg valszeg könnyebb, mint a régebbi konstrukció.
  • Dean108
    Nálunk le kellett tiltani a gyereket a gépről mert simán lenyom ablakokat és nem akartam hogy az utolsó percben mondjuk lenyomja a tranzakciós ablakot, mert mondjuk zavarja a Battlefield Heros közben.

Bezzeg mostanság a WoT-ra csak ritkán tudom rávenni, mert a P2-vel és az E-75-tel már nincs annyi sikerélménye mint a kisebb tankokkal. :)

• flashpointer
    0.1 tonna
  • kiskami
    Sima matek. A háló súlya ezek szerint több plussz, mint a mostani és az új motor közti súlykülönbség.