418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rainbow15 #76158 Meddig szokott lenni teszt a szerver? -
FairCO #76157 ti tudjátok a teszt verziót magyarítani/angolítani? nincs launcher exe .. -
Redmaster #76156 Amúgy ezt a multicluster rendszert ezt elmagyarázza valaki? mert én toltam az US szerveren is egy ideig. Akkor ha ott eladom a tankjaimat a pénzt át tudom utalni magamanak? -
Attiska #76155 Poén lenne géppuskával azokat is lelőni. :) -
Bmsrt #76154 Meglennénk duda meg madarak nélkül egyáltalán?Ezek a legnagyob fícsörök a többi töltelék!
-
FairCO #76153 "Test mode of horns, haven't decided on them so far." -
Van duda ... -
hNeo #76151 itt a részletes 7.0 feature list:
7.0 patch
ami a lényeg: Some maps got animated birds added. !
végre!!! -
Bmsrt #76150 Oké a lightok a gyűjtői dobozosban lesznek elvileg de a másik kettő? -
Bmsrt #76149 Igen ezt én se értem talán "valamiért" adják őket úgy hallottam de hogy miért hát passz...valaki jobban értesült a témában esetleg??? -
Attiska #76148 Többen mondták már, akkor nem kell vele játszani. Engem pl. a fantasy világos sárkányos marhaságok nem kötnek le, nem is nyomom velük. -
FairCO #76147 - Added new special premium tanks – SU-85I and Pz IV Hydraulic.
Both are temporary available in Store for testing purposes. They won't be purchasable after the release!
- Added tanks for "box" version: PzII J, BT-SV and MTLS-G14.
Both are temporary available in Store for testing purposes. They won't be purchasable after the release!
Ehh .. Csat a teszt szerveren lesznek bent ezek a prémiumok, a peccsben nem? .. Mi a f*szom? -
Bmsrt #76146 SEMMI!!! -
Bmsrt #76145 simán telepíted ahova akarod,csak a nyelvet kell megkeresni a sajátból(hogyha nem vágod a ruszkit persze...) -
111222 #76144 Legalább a pénz és az arany sem? -
De! Sőt, előbb egy Object 212 mellém lőtt kb. 1m-re a lánctalptól és semmi baja nem lett! -
brasco84 #76142 és hogy kell felrakni? mostani wot mappáról másolatot készíteni, és oda feltenni? 0.6.7 nél mintha így lett volna -
Nazarov77 #76141 2 -
Nazarov77 #76140 természetesen nem -
Desmodromic #76139 IS-3 eleje nem pattogósabb? -
111222 #76138 Csá! Ha veszek valamit a tesztszerveren az megmarad majd? -
Negritis #76137 hali srácok
már töltöm a teszt szeró kliensét, annyi a kérdés hogy a "tömeg" hova regelt? :D 1es vagy 2es szeró? -
R3nton #76136 A köd és a befagyasztás, most ezzel a patchel jön? Csak mert én nem látom a felsorolás között. -
Nazarov77 #76135 Nagyon op a kónikus ágyú, maus tornyát kilyuggattam vele szemből.
-
IGEN, mindenképp le kell tölteni. Nincs külön patch sajnos. -
bgabor #76133 Ja és köszönöm a rengeteg választ a #76120-ban feltett kérdésemre, itt van tíz ember aki már teszt szerverezik, és egyik se tudott egy 'igen'-t vagy 'nem'-et kiizzadni magából. -
Na ez a toronyválaszték Is-3-ra:
Az alap torony ugyanaz mint a fejlesztett, csak hátul nincs olyan kis "csomag" :) Az amúgy jó lesz ha ez a 220mm ugyanaz a kamu 220mm mint a régi változatban, mert ott egy T1 hvy át tudja lőni szemből az ágyú mellett... szóval csak a lövegpajzs lehet 220. -
bgabor #76131 Basszus, tegnap elkezdtem játszani az Elder Scrolls V:Skyrimmal, és csak most tűnik fel, mennyire kevés játékélményt is ad a World of Tanks. Syrimmel minden perc játék élvezetes, letehetetlen játék, WoTtal meg már öt perc után bosszankodom és idegeskedem a szar matchmaking, nem sebző lövedékek miatt. Ki is léptem két meccs után.
Komolyan egy ilyen Skyrim mellett az embernek a duplázókat sincs ereje/kedve megfutni a WoT-ban. -
Bmsrt #76130 A hosszú 8,8-as német löveg kapott kemény 20 sebzés plusszt a rövidhez képest. -
bornofakone #76129 de viszont pz4 bug-ját úgy néz ki fixálták, ha jól olvastam :) aminek örülök :) igaz ez a dupla büntetés TK-ért még ok, de h csapattárs sebzéséért is...habár ritkán követem el, inkább az van h állok 1 bokorban, erre csapattárs med-je v light-ja nekem jön és le megy rengeteg hp-ja....
Changed the mechanism of the thinnest armor search at land mine damage.
ez kb. mit takar? :D mine az nem akna? :D -
sad jó a képed -
bgabor #76127 Az SPG limit csak companynál van, a tracerek pedig nem arty tracerek. Semmi negatív változás az artyknak, ahogy már megszokhattuk. -
Nazarov77 #76126 Ja nem is szerettem az IS-3at sose. -
Ja. Tegnap egy Kv-3 lőtt át kétszer a 122-es ágyúval teljesen szemből, viszlát 800 HP...annyi előnye van hogy nagyot sebez és viszonylag mozgékony. A KT meg a T32 sokkal erősebb. -
sad1976 #76124 eddig is szar volt! az is 3 addig tűnt félelmetesnek számomra amíg nekem is össze jött 1. már nem félek vele találkozni. a torony kivételével bárhol átlövik. egy szívás a játék vele. -
bornofakone #76123 "tracers"-s rész h működik? illetve vmi spg limitet olvastam (amit majd követ light tank limit) h az milyen? v az csak company-ban lesz? -
Bmsrt #76122 Tier 3-ba nevetséges teljesen használhatatlan. -
sad1976 #76121 Maximális kamera zoom. használjátok?
szikla ,fal,épület mögé simán be lehet nézni vele.merre mozdul az ellen.hogy áll a tornya. szerintem a leghasznosabb addons. kb arty nézet .sokat segített már nekem.
Nazarov77 a 7.0 ban lesz javítva az ékezet hiba? nekem 1-2 kör után bejön ez. 1 havernak is .meglehetősen idegesítő a dolog. nem lehet üzenni normálisan. y helyett z és fordítva.tehát úgy működik mint a nem magyar billentyűzet. -
bgabor #76120 Mindenképpen újra le kell tölteni, nincsen patch, amivel a megszokott módon be lehetne indítani a tesztet? -
Nazarov77 #76119 Amúgy elég kevés festés van, de pl volt egy hummeles camo minta ami itt nincs, lehet később tesznek bele még? Ez így elég karcsú 7.0 nem sok új van.