418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rainbow15
    Meddig szokott lenni teszt a szerver?
  • FairCO
    ti tudjátok a teszt verziót magyarítani/angolítani? nincs launcher exe ..
  • Redmaster
    Amúgy ezt a multicluster rendszert ezt elmagyarázza valaki? mert én toltam az US szerveren is egy ideig. Akkor ha ott eladom a tankjaimat a pénzt át tudom utalni magamanak?
  • Attiska
    Poén lenne géppuskával azokat is lelőni. :)
  • Bmsrt
    Meglennénk duda meg madarak nélkül egyáltalán?Ezek a legnagyob fícsörök a többi töltelék!
  • FairCO
    "Test mode of horns, haven't decided on them so far."
  • DummyBoy
    Van duda ...
  • hNeo
    itt a részletes 7.0 feature list:
    7.0 patch

ami a lényeg: Some maps got animated birds added. !
    végre!!!
  • Bmsrt
    Oké a lightok a gyűjtői dobozosban lesznek elvileg de a másik kettő?
  • Bmsrt
    Igen ezt én se értem talán "valamiért" adják őket úgy hallottam de hogy miért hát passz...valaki jobban értesült a témában esetleg???
  • Attiska
    Többen mondták már, akkor nem kell vele játszani. Engem pl. a fantasy világos sárkányos marhaságok nem kötnek le, nem is nyomom velük.
  • FairCO
    - Added new special premium tanks – SU-85I and Pz IV Hydraulic.
    Both are temporary available in Store for testing purposes. They won't be purchasable after the release!
    - Added tanks for "box" version: PzII J, BT-SV and MTLS-G14.
    Both are temporary available in Store for testing purposes. They won't be purchasable after the release!

Ehh .. Csat a teszt szerveren lesznek bent ezek a prémiumok, a peccsben nem? .. Mi a f*szom?
  • Bmsrt
    SEMMI!!!
  • Bmsrt
    simán telepíted ahova akarod,csak a nyelvet kell megkeresni a sajátból(hogyha nem vágod a ruszkit persze...)
  • 111222
    Legalább a pénz és az arany sem?
  • Eagle16
    De! Sőt, előbb egy Object 212 mellém lőtt kb. 1m-re a lánctalptól és semmi baja nem lett!
  • brasco84
    és hogy kell felrakni? mostani wot mappáról másolatot készíteni, és oda feltenni? 0.6.7 nél mintha így lett volna
  • Nazarov77
    2
  • Nazarov77
    természetesen nem
  • Desmodromic
    IS-3 eleje nem pattogósabb?
  • 111222
    Csá! Ha veszek valamit a tesztszerveren az megmarad majd?
  • Negritis
    hali srácok
    már töltöm a teszt szeró kliensét, annyi a kérdés hogy a "tömeg" hova regelt? :D 1es vagy 2es szeró?
  • R3nton
    A köd és a befagyasztás, most ezzel a patchel jön? Csak mert én nem látom a felsorolás között.
  • Nazarov77
    Nagyon op a kónikus ágyú, maus tornyát kilyuggattam vele szemből.
  • Eagle16
    IGEN, mindenképp le kell tölteni. Nincs külön patch sajnos.
  • bgabor
    Ja és köszönöm a rengeteg választ a #76120-ban feltett kérdésemre, itt van tíz ember aki már teszt szerverezik, és egyik se tudott egy 'igen'-t vagy 'nem'-et kiizzadni magából.
  • Eagle16
    Na ez a toronyválaszték Is-3-ra:

Az alap torony ugyanaz mint a fejlesztett, csak hátul nincs olyan kis "csomag" :) Az amúgy jó lesz ha ez a 220mm ugyanaz a kamu 220mm mint a régi változatban, mert ott egy T1 hvy át tudja lőni szemből az ágyú mellett... szóval csak a lövegpajzs lehet 220.
  • bgabor
    Basszus, tegnap elkezdtem játszani az Elder Scrolls V:Skyrimmal, és csak most tűnik fel, mennyire kevés játékélményt is ad a World of Tanks. Syrimmel minden perc játék élvezetes, letehetetlen játék, WoTtal meg már öt perc után bosszankodom és idegeskedem a szar matchmaking, nem sebző lövedékek miatt. Ki is léptem két meccs után.

Komolyan egy ilyen Skyrim mellett az embernek a duplázókat sincs ereje/kedve megfutni a WoT-ban.
  • Bmsrt
    A hosszú 8,8-as német löveg kapott kemény 20 sebzés plusszt a rövidhez képest.
  • bornofakone
    de viszont pz4 bug-ját úgy néz ki fixálták, ha jól olvastam :) aminek örülök :) igaz ez a dupla büntetés TK-ért még ok, de h csapattárs sebzéséért is...habár ritkán követem el, inkább az van h állok 1 bokorban, erre csapattárs med-je v light-ja nekem jön és le megy rengeteg hp-ja....

Changed the mechanism of the thinnest armor search at land mine damage.
    ez kb. mit takar? :D mine az nem akna? :D
  • tigrincses
    sad jó a képed
  • bgabor
    Az SPG limit csak companynál van, a tracerek pedig nem arty tracerek. Semmi negatív változás az artyknak, ahogy már megszokhattuk.
  • Nazarov77
    Ja nem is szerettem az IS-3at sose.
  • Eagle16
    Ja. Tegnap egy Kv-3 lőtt át kétszer a 122-es ágyúval teljesen szemből, viszlát 800 HP...annyi előnye van hogy nagyot sebez és viszonylag mozgékony. A KT meg a T32 sokkal erősebb.
  • sad1976
    eddig is szar volt! az is 3 addig tűnt félelmetesnek számomra amíg nekem is össze jött 1. már nem félek vele találkozni. a torony kivételével bárhol átlövik. egy szívás a játék vele.
  • bornofakone
    "tracers"-s rész h működik? illetve vmi spg limitet olvastam (amit majd követ light tank limit) h az milyen? v az csak company-ban lesz?
  • Bmsrt
    Tier 3-ba nevetséges teljesen használhatatlan.
  • sad1976
    Maximális kamera zoom. használjátok?
    szikla ,fal,épület mögé simán be lehet nézni vele.merre mozdul az ellen.hogy áll a tornya. szerintem a leghasznosabb addons. kb arty nézet .sokat segített már nekem.
    Nazarov77 a 7.0 ban lesz javítva az ékezet hiba? nekem 1-2 kör után bejön ez. 1 havernak is .meglehetősen idegesítő a dolog. nem lehet üzenni normálisan. y helyett z és fordítva.tehát úgy működik mint a nem magyar billentyűzet.
  • bgabor
    Mindenképpen újra le kell tölteni, nincsen patch, amivel a megszokott módon be lehetne indítani a tesztet?
  • Nazarov77
    Amúgy elég kevés festés van, de pl volt egy hummeles camo minta ami itt nincs, lehet később tesznek bele még? Ez így elég karcsú 7.0 nem sok új van.