418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ropi88
    és megis maradnak majd azok a kifejlesztett cuccok, ha már teljesen jó lesz az egész?
  • szabii98
    utóbbi. Mindent ami neked megvan +ultra gyorsan tudod fejleszteni a kövi tankot.
  • brasco84
    tesztszerveren bármilyen tankot ki lehet próbálni? mármint ami nem prémium, vagy csak azt ami nekem is ki van fejlesztve a rendes szerveren?
  • Szakesz
    Eddig egy csatát sikerült lejátszanom 7.0 tesztszerverén, de eddig határozottan tetszik a játék. Jobbak az effektek, talán a füst sem annyira zavaró, az álcafestések pedig egész hangulatosak.
  • Eagle16
    Lol, most teszteltük Nazarov-val, szemből a 88 L/71 HE-vel egyáltalán nem sebzi az Object 704-est... sőt még oldalról se nagyon.
  • Pales27
    Próbáljátok ki a teszt szervert 15000 aranyat kaptok.
    Én a tigerrel megyek persze tele is pakoltam minden felszereléssel fullos legénységgel kanonikus ágyúval arany lőszerrel. Nagyon király!
  • MuldR
    Nme tudjatok hogy lehet a teszt klienst angolositani?
  • Attiska
    Ilyenbe már én is párszor belefutottam. Nagyon dühítő dolog. Tán jobban, mint a tüzérek. :)
  • Ohyner
    Tudom jól, tapasztaltam, de elég idegesítő, hogy a kis artyk is lényegében megölnek, mert ezek után használhatatlan lett a tankom.

Amúgy nekem mára ennyi, két top tier arty oldalanként, a mi két artynk egész meccsen afk volt. Már vagy 10 csata óta nem lőttem kettőnél többet.
  • SZU
    Undorító!

Elfoglaljuk az ellenfél bázisát 99%-nál jártunk 3-man, amikor ők 4-en még csak 60-nál. És természetsen felmentünk százra, kiírta a csík fölött, hogy elfoglalva, majd kb. 4-5 mp alatt az övék is felment komótosan 100-ra és draw. WTF? Miért kellett még 4-5 mp várnia a játéknak?

Miért van az, hogy ha az ellenfél jár előrébb a foglalásnál, mittom én a mienk 30%, az övék 99, én meg ott vagyok védeni, még célozva lőni sincs idő, mert amint felmennek 100-ra, kb azonnal kivág, hogy defeat...

UNDORÍTÓ
  • Negritis
    jah szakesz :D tier8 arty melléd lő és halsz :P
    onnan kezdve még izgisebb:P
  • Szakesz
    Tier 8 artynál ilyen már nem lesz... :)
  • FairCO
    de egyet sem tudok .. ha kiveszem a legénységet, akkor inaktív a sell tank sáv, ha visszateszem akkor aktív, de rákattintva nem történik semmi, se hibaüzenet, se semmi ..
  • Ohyner
    Folytatja a játék az esti szopatást, se egy normális csapat, se semmi. Halomra lövetik magukat. Én meg egyedül szopom az egyik oldalon, persze hogy lerohannak 4en.
    Az artyk meg egyre nevetségesebbek, egymás utáni meccseken (4) kaptam olyan találatot, ami bár mellém ment kilőtte a két töltőm a gunnerem, a gunt és a motrot.
    Onnantól kezdve marha izgalmasak voltak a meccsek. És mindezt egy t4 arty.
  • Negritis
    xp-credit megint 10szeres?
  • Negritis
    napi max 5 tankot tudsz eladni
  • FairCO
    csak én nem tudok tankot eladni teszt szerón?
  • Eagle16
    15k arany jár.
  • szabii98
    nem kapunk +aranyat a tesztre?
  • Eagle16
    Majd én leírom neked hogy mennyi hp ment le.
  • TOMSILENT
    Nyami...
  • Nazarov77
    Lehet én is azt fogom, viszont pontos sérülés kiírás nélkül nehéz lesz megfigyelni
  • Eagle16
    Most rakom újra az egészet. Aztán megcsinálhatjuk a tesztet megint.
  • Nazarov77
    Target marker lehet a probléma, nyomtam egy sima battlet és ugyanúgy crashel hát ez csodás...
  • femate
    Bocs a 2hsz-ért.Én aszthittem hogy ebben a pachben benne lesznek már a fraciahh tankok is.
  • Nazarov77
    Második heavy ág nem lesz az amcsiknál, a két új heavy a T34 és T30 helyére jön, és pl más fegyverük lesz meg jobb lesz a páncéljuk.
  • femate
    Az over taget maker az az életes cucc?
  • Jee1897
    köszi
  • Ohyner
    AMúgy az új amerikai hevyk miben lesznek jobbak, vagy gyengébbek? vagy csak optoikai tuning?
    Ez most nekik a második hevy ág lesz, vagy az majd később jön amerikaiaknál?
  • Nazarov77
    LC_MESSAGES mappa, res/text mappában van
  • Jee1897
    melyik fájlokat kell átmásolni h magyar legyen?
  • Nazarov77
    Na ha sikerül visszajutni garázsba nyomok egy sima battlet, ha ott is ezt fogja csinálni ez azt jelenti hogy nem fog 7.0val menni az over target marker :(

Ez esetben remélem aki csinálta majd javítja.
  • Eagle16
    Kitöröltem és még mindig csinálja...
  • bgabor
    Köszönöm.
  • Eagle16
    Ugyanezt csinálja nekem is.
  • Nazarov77
    7.1ben jön az M103 nem ebben.
  • PetiPetiHUN
    Nem láttam a leírásban az M103-at sem a prém T 34-t. Letesztelik ezeket is mielőtt beraknák őket? A többi prém tankkal hogy volt?
  • Nazarov77
    Eagle ha figyeled most ezt akkor üzenem, nem tudok belépni játékba, állandóan crashel, betölt a map és megint levág. Lehet nem működik itt már az over target marker?
  • DummyBoy

Tippeljetek :(
  • Bmsrt
    Most az első fázis 23-áig lesz,de ki tudja hogy hány teszt lesz?(2 vagy 3?)