418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rudii #76278 Csao!
Aki teszt szerozik meseljem mar. :) Alca skin rol johetne par info. 450 lesz az ami minden palyan alk.... gold nelkuli skin nem is lesz?:O Ha igen milyen xp kredit arba? -
Gunslinger #76277 A Service gomb mellett van egy Exterior nevű gomb, ott lehet megvenni, nem kell hozzá slot. -
mármint a rendes kamó, ahova a felszereléseket lehet venni, álcaháló, spall liner stb -
kamót egyébként hova lehet venni a tankra? Lett külön slotja, vagy a tűzoltó készülék helyére, vagy a rendes camo helyére vehető? -
Gunslinger #76274 Amúgy nagyon ritka a dudálás, kb. minden negyedik csatában hallok csak dudát és nem is lehet annyira spammelni vele, sztem nyugodtan maradhat. -
Gunslinger #76273 Áhh, rájöttem, csak akkor mutatja a garázsban a csata eredményt, ha veszítek, győzelemnél nem mutatja, de cudar bug. -
Én malinovkán ütköztem frontálisan egy ellenséges tankkal, és lekezdtük egy mást tolni, meg lőni, erre az artynk kiszedett. Köszipuszi. Az ellenség természetesen megmaradt:D -
érdekes, erre bezzeg nem kaptam kompenzációt. -
Jó ez az Is-7, 2k HP-ról ammo rackelt egy T30... -
azért amikor az embernek a saját artyja lövi ki az ammo rackját... az már odabasz :d -
Gunslinger #76268 Most nézem a statisztikám is tök üres. -
Gunslinger #76267 Változó, egy hónapra a legdrágább 600 ezer. -
Nazarov77 #76266 egyébként mi ez a marhaság hogy tankot csak legénységgel lehet eladni??
Ha fordítva lenne akkor ok mert úgy nem lenne baleset hogy rosszat adsz el.. -
egonn #76265 credit ára mennyi a camou-nak? -
VanDaal #76264 Megkérdem újra, hátha:
Leszedtem a teszt klienst, de már telepíteni sem akarja elkezdeni. Azt írja, hogy a fájl verziója nem kompatibilis a windowsommal. A rendes játék viszont megy gond nélkül. Nincs valami ötletetek, hogy mit kezdhetnék vele, vagy hogy lehetne elindítani? -
Gunslinger #76263 Viszont tök jó, hogy van már álcaháló indikátor, jelzi mikor kapcsol be, úgy vettem észre, hogy megállás után 4 másodpercnek kell eltelnie az aktiválásig. -
Nazarov77 #76262 hol láttál madarat? -
Nazarov77 #76261 Az alkalmazkodó festés még nincs benne a játékban, itt kiválasztod mi kell és megveszed, Tiertől függ az ára, goldos az örökre szól, de baromság mert nem lehet levenni csak törölni viszont akkor pápá gold, tehát vagy örökre felrakod és soha többé nem teszel rá más festést vagy inkább fizetsz creditért heti/havi festésre. -
Gunslinger #76260 De ellehet, nekem sikerült, de csak legénységgel lehet eladni.
T34-el mentem csak HE-s kört, volt így is két killem, de néha volt egy-két érdekes megmozdulás, KV-3 tornyáról szemből, T29 tornyáról oldalról He is lepattant, Type 59 tornyáról nem pattantam, de 1%-ot sebeztem, testre lőve viszont nem produkált nekem kevés sebzéseket, KV-5 oldaláról közel 200-at sebeztem, ami sztem korrekt a 105-össel. T10-re nem volt alkalmam lőni. -
Észrevételeim a tesztszerón:
-Legfontosabb, láttam madarakat
-KV-5 HE nem sebzi szemből a T-28at kb 5-6x 0 damage
-Miközben foglalnak szól a kürt, de én a % csíkot nem láttam 1x sem, remélem nem veszik ki.
-Ha vmi ellen feltűnik vhol akkor bemondja a legénység.
-Jobb robbanás füst effektek.
A tracert nem láttam nincs artym. -
nem az a lényeg hogy megérdemli-e hanem hogy használhatatlan lesz :D -
egonn #76257 450 gold az álcafestés 1 tankra? Mármint ami örökös? És a fösték alkalmazkodik a pálya színéhez is vagy mindenféle színűt kell venni tankonként? -
Szakesz #76256 A csíkot foglalásnál én sem láttam, de legalább riasztott a rendszer, hogy valami gubanc van a bázison. (Először azt hittem, csengettek.) Ami idegesítőbb, hogy a hang onnantól kezdve az egész csatát végigkísérte. -
Nazarov77 #76255 Ez valami bug, én is tapasztaltam. Amúgy ha nem piszkáljuk a nyelvi filet akkor se lehet eladni tankot. -
Gunslinger #76254 Én néhány tanknál nem látom a csíkot foglalás közben a végső csata összesítést sem írja ki, a garázsban az eredményt sem, csak azt amit levont (javítás, lőszer), konkrétan amit eddig próbáltam az E-100 kivételével más tanknál nem írta ki, ez mi a tosztól lehet?
Most megyek majd egy csak HE-s kört T34 105-össel és tesztelek, eddig olyan durva HE nerfet nem láttam, igaz alig lőttem HE-vel. -
Nazarov77 #76253 Ja gondoltam rá hogy az orosz D25 122es család rohadtul megszívja, su-152 szívás lesz, ISU meg megérdemli, amilyen rohad OP bl-10el. -
Köszönöm -
az amcsi heavy ág egy dolog. De tessék megmondani nekem hogy a SU152 és ISU152 stocként ugyan mire lesz használható? Most sem egy nagy szám néha az a 152, fél óra töltés, aztán vagy talál vagy nem. De így meg? 135-ös átlag penetration Tier7-ben igencsak problémás lenne egy AP-nak. -
Nazarov77 #76250 107 mivel úgy néz ki a HE ágyúknak bealkonyodott. -
Nazarov77 #76249 105ös he se sebezte az objectet és az még nem is az agyon páncélozott kategória, ezzel nagyon befűtöttek az amcsi heavy ágnak, eleve kevés a nagy 105ös átütése többi T8hoz képest de most HEvel se tud sebezni, T9-10 ellen esélytelen lesz, T34 farm meg egyenesen öngyilkosság lesz. -
Urak
A KV-ra (ha meglesz) melyik fegyver az opcionális? -
Nazarov77 #76247 Ez a festés mégis milyen terepen álca? Legolanden?
-
Ohyner #76246 Szerintem csak besokallt. Hajlamos a játék rendesen szívatni, amikor tényleg semmi sem jön össze önhibádon kívül. -
Szakesz #76245 Nekem eddig csak az tűnt fel, hogy sokkal kisebb lett az E-100 optikája, de ha ez igaz, akkor persze nagyon jó hír. :)
Mellesleg az egy dolog, hogy a 88mm HE nem sebzi az Objectet, de mi a helyzet pl. a T95-tel? Mivel lehet azt a TD-t ezek után kilőni? -
Szakesz #76244 Lehet nem neked való ez a játék. -
Ééééés ... van trészer :) És működik is :)
Kiváncsi vagyok hogyan fogják elbaszni az élesig ... -
Armisael #76242 Csodálkozok hogy ezt még senki nem dobta fel?
- The "ears" of E-100 and T29 have been adjusted to no damage armor type, hitboxes of E-75 and E-50 haven't been changed.
-
hNeo #76241 ELEGEM VAN!!!
csak vereség
4 fps -el megy a játék
100-200 kbyte/sec adatforgalmat csinál a menüben is a játék-
a vírusírtó csak tölt megállás nélkül.
csak fail csapatok. csak nálam.
2 lövést adok le. kill stealek.
fail az egész.
nem tudom mit tegyek. -
Vicc lett az új HE dímézsön ne a tankot lőjed mert az elnyelheti hanem mellé kell, mert a splash az halálosabb mindig sebez. -
Gunslinger #76239 Működik, de legénység nélküli tankot úgy sem enged eladni, így kitettem a faszikat a barakkba és vettem 50%-osokat ingyen és úgy adtam el. Köszi még egyszer.